|
|
|
emma_mada
membru
Inregistat: 20/10/10
|
|
Da. Dar de ce intrebi?
_______________________________________ "Deschide-mi ochii, ca sa vad lucrurile minunate ale Legii Tale!" Psalmul 119:18
|
|
23/02/11 10:38
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Am obosit sa vad ce greu te prinzi. 
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
23/02/11 11:12
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Probabil e la varsta cand asta nu e o problema.  In cazul asta chiar mi-e mila de profa ta. Ar trebui s-o compatimesti, pe bune.
Ultima modificare de +Archangel+ (23/02/11 11:31)
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
23/02/11 11:30
|
|
irlanda
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
Arch a scris:
E casatorita? |
emma_mada a scris:
Da. Dar de ce intrebi? |
Nu ti-a iesit pasenta, maestre.
|
|
23/02/11 12:55
|
|
dhannyella
membru
Inregistat: 06/06/09
|
|
Am obosit sa ma trezesc la 6 dimineata,sa alerg la faculta si sa nu vina profii 
Ultima modificare de dhannyella (23/02/11 13:27)
_______________________________________ "Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti!Chiar si la nelegiuire te deprinzi."[Ieremia 2:33]
|
|
23/02/11 13:27
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
irlanda a scris:
Nu ti-a iesit pasenta, maestre. |
Dimpotriva, ei nu i-a iesit (profesoarei). Mie de-abia astept sa-mi iasa (pasenta). 
dhannyella a scris:
Am obosit sa ma trezesc la 6 dimineata,sa alerg la faculta si sa nu vina profii  |
Eu chiar ma bucuram. Dupa ce ca eram chior de somn mai trebuia sa fiu atent si la ce zicea ala.
Ultima modificare de +Archangel+ (23/02/11 14:24)
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
23/02/11 14:22
|
|
dhannyella
membru
Inregistat: 06/06/09
|
|
Ei,nu ca eu as avea chef sa ascult,dar daca tot m-am trezit sa fie cu un folos 
_______________________________________ "Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti!Chiar si la nelegiuire te deprinzi."[Ieremia 2:33]
|
|
23/02/11 14:56
|
|
simo
membru
Inregistat: 13/04/08
|
|
Am obosit sa lucrez de luni pana sambata.Si cand ajung acasa sa o iau de la capat.
_______________________________________ Dragostea, este o bogatie... care nu se vinde, nici nu se cumpara, ci se da.
|
|
19/03/11 14:55
|
|
emma_mada
membru
|
|
Am obosit de atata stres, am obosit sa ma tot consum .
_______________________________________ "Deschide-mi ochii, ca sa vad lucrurile minunate ale Legii Tale!" Psalmul 119:18
|
|
01/11/11 15:59
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
Stiu cum e. Incearca sa gasesti o cale de evadare. Ceva sa nu iti mai pese. Iti poti gasi scuze pentru lucrurile asupra carora nu ai nici o putere.
|
|
01/11/11 16:06
|
|
emma_mada
membru
|
|
edi a scris:
Incearca sa gasesti o cale de evadare. Ceva sa nu iti mai pese. |
Culmea, exact asta mi-au zis ieri doua persoane: sa fiu mai egoista. Dar nu pot, nici nu vreau. Insa e asa greu! Nu ma plang aici, ca sa ma compatimeasca cineva, ci pur si simplu postez pe tc, pentru a ma descarca oarecum, daca tot nu vorbesc cu altcineva.
|
|
01/11/11 16:11
|
|
edi.theraven
membru
|
|
Am obosit sa ma uit mereu in jur si sa nu vad pe nimeni. Sa fiu o gara unde intra si iese cine vrea. Am obosit ca, in final, o mare parte din ce fac sa nu conteze. M'am saturat ca viata sa se repete cu precizie elvetiana ) (Doar detaliile se modifica, altfel ar fi intervenit monotonia).
Ultima modificare de edi.theraven (29/11/11 20:08)
|
|
29/11/11 19:59
|
|
Oblio
membru
 Inregistat: 03/10/10
|
|
Edi, nu te limita sa cauti in jur. Asta este greseala lumii de azi. Uita-te in sus mai intai, dupa aceea vei gasi si in jur! Garantat! 
PS: Legat de ceea ce-am spus o sa postez (cand voi avea timp sa caut) o povestioara (dintr-o carte ortodoxa) care mi-a placut.
_______________________________________ “Domnul nu se uita la ce se uita omul; omul se uita la ce izbeste ochii, dar Domnul se uita la inima.” 1 Samuel 16:7.
|
|
30/11/11 17:05
|
|
edi.theraven
membru
|
|
|
30/11/11 17:26
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
Oblio a scris:
Edi, nu te limita sa cauti in jur. Asta este greseala lumii de azi. Uita-te in sus mai intai, dupa aceea vei gasi si in jur! Garantat! 
PS: Legat de ceea ce-am spus o sa postez (cand voi avea timp sa caut) o povestioara (dintr-o carte ortodoxa) care mi-a placut. |
Oblio, Edi s-a referit la faptul ca se uita in jur si nu vede o persoana care sa-i fie alaturi. Simte ca ceea ce face nu conteaza.
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
30/11/11 17:34
|
|
Oblio
membru
 Inregistat: 03/10/10
|
|
Pai si pentru acest of nu se obtine rezolvare privind catre Cer si si cerand de "SUS"?  Scuze, poate imi scapa mie ideea sau contextul. Doar consider ca, desi viata este grea uneori, avem tot timpul motive de optimism, si mai mult, o sansa de rezolvare cand ne sprijinim in orice incercare sau lipsa pe raspunsul lui Dumnezeu in viata noastra. (...ce bun sunt la teorie )
_______________________________________ “Domnul nu se uita la ce se uita omul; omul se uita la ce izbeste ochii, dar Domnul se uita la inima.” 1 Samuel 16:7.
|
|
03/12/11 02:01
|
|
edi.theraven
membru
|
|
Nu ai inteles.....Viata nu e grea. Nu de greutatea vietii ma plangeam.
|
|
03/12/11 07:34
|
|
antonela
Moderator
|
|
Oblio a scris:
Pai si pentru acest of nu se obtine rezolvare privind catre Cer si si cerand de "SUS"?  Scuze, poate imi scapa mie ideea sau contextul. Doar consider ca, desi viata este grea uneori, avem tot timpul motive de optimism, si mai mult, o sansa de rezolvare cand ne sprijinim in orice incercare sau lipsa pe raspunsul lui Dumnezeu in viata noastra. (...ce bun sunt la teorie ) |
Viata e frumoasa, cu bune si rele. Edi s-a referit la faptul ca se simte singur. Nu are cu cine sa impartaseasca bucuriile si necazurile vietii.
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
03/12/11 10:04
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Pai, suntem noi.  Exista biserica, exista prieteni(daca are). 
Ultima modificare de OLD TRAIAN (03/12/11 10:41)
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
03/12/11 10:41
|
|
edi.theraven
membru
|
|
At the end of the day, cand esti tu singur cu gandurile tale, nu mai conteaza asta. Viata sociala nu poate surclasa/inlocui viata interioara, personala sau intima.
@antonela
Corect. Asa e.
Ultima modificare de edi.theraven (03/12/11 15:57)
|
|
03/12/11 10:54
|
|
nathanael
membru
Inregistat: 05/01/09
|
|
Am obosit sa tot caut jocuri pentru tineri pentru revelion de unul singur. Ma ajuta si pe mine careva???
_______________________________________ Psalmul 62:5 Da, suflete, increde-te in Dumnezeu, caci de la El imi vine nadejdea.
http://cristianhercuti.wordpress.com
|
|
30/12/11 21:47
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
Am obosit sa gandesc optimist, ca o sa culeg peste cativa ani roadele a ceea ce acum imi pare uneori cel mai bun lucru pe care l-as putea face, iar alteori, pierdere de timp. Da, de vreo 10 ani tot obosesc sa-mi caut ceva "permanent" de lucru si sa invat "in nestire" :P doar pentru ca va fi candva mai bine. Mi-e dor de cer.
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
04/01/12 00:57
|
|
edi.theraven
membru
|
|
am obosit sa invat si sa stiu perfect pentru un amarat de 7 si altii care dau bani sau copiaza sa ia chiar 10.
|
|
03/07/12 13:12
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
Am trait si eu sentimentul acesta. Totusi poti face contestatie daca e examen scris, nu?!
Ultima modificare de MRU (07/07/12 17:09)
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
07/07/12 17:05
|
|
antonela
Moderator
|
|
Am obosit sa mai suport starile altora. Toate au un capat!
|
|
22/01/15 22:01
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|