|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 2 3 4 5 6 ... 8 |
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
Exista un timp potrivit pentru toate lucrurile. Cred ca e bine sa ne bucuram de ceea ce avem in fiecare clipa a vietii. Da, e bine sa stai singur/singura, decat sa fii cu o persoana nepotrivita. E mai sanatos.
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
03/05/09 14:47
|
|
simple
membru
Inregistat: 19/10/05
|
|
Parerea mea e ca timpul potrivit e atunci cand incetezi sa te mai intrebi cand e timpul potrivit 
_______________________________________ calator spre eternitate
|
|
19/06/09 19:45
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
Da,asa e:PCand incetezi sa mai cauti poti fi sigur ca o sa gasesti o persoana cu care sa te potrivesti si care sa te iubeasca pentru ceea ce esti.Cand cauti este foarte usor sa spui "da" unei prietenii nesanatoase,insa cand lasi lucrurile sa decurga de la sine iti vei da seama cine este persoana care vrea sa iti fie alaturi mereu si va fi mult mai simplu.Nu stiu cum sa explic,dar cand cauti pe cineva si crezi ca ai gasit,incerci sa o slefuiesti sa fie cum vrei tu,dar mai ales sa te slefuiesti tu pentru ea.Uneori este ca si cum te'ai minti singur.Iubirea cautata si "Gasita" este una fortata.As mai putea spune cate ceva insa la ora asta nu imi pot pune ideile in cuvinte.Poate mai tarziu:D
|
|
19/06/09 19:54
|
|
Turcu Ovidiu
membru
Inregistat: 16/06/09
|
|
Dacă spui „sunt o jumătate în căutarea jumătăţii mele” – ştiţi acea zicală? – atunci nu te căsători, eşti periculos, pentru că nu eşti complet în tine şi cauţi să distrugi pe altcineva.
|
|
10/08/09 14:24
|
|
corneliu
membru
Inregistat: 05/05/05
|
|
nu exista "timpul potrivit" ci cre ca doar "momentul potrivit" sau poate nici chiar asta ) cand vine dragostea, atunci e
_______________________________________ favoarea lui Dumnezeu nu poate fi inteleasa, trebuie experimentata
www.prinhar.ro
|
|
11/08/09 16:42
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
corneliu a scris:
nu exista "timpul potrivit" ci cre ca doar "momentul potrivit" sau poate nici chiar asta ) cand vine dragostea, atunci e |
si daca vine chemata de tine ?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
11/08/09 17:55
|
|
Turcu Ovidiu
membru
Inregistat: 16/06/09
|
|
timpu potrivit ii ala in care ai si uitat ca tre sa fie un timp potrivit.
|
|
11/08/09 19:15
|
|
corneliu
membru
Inregistat: 05/05/05
|
|
april a scris:
si daca vine chemata de tine ? |
la ce te referi? ca nu inteleg
_______________________________________ favoarea lui Dumnezeu nu poate fi inteleasa, trebuie experimentata
www.prinhar.ro
|
|
11/08/09 21:22
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
corneliu a scris:
nu exista "timpul potrivit" ci cre ca doar "momentul potrivit" sau poate nici chiar asta ) cand vine dragostea, atunci e |
april a scris:
si daca vine chemata de tine ? |
corneliu a scris:
la ce te referi? ca nu inteleg |
la dragoste, ca doar despre ea era vorba in mesajul tau, nu ?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
11/08/09 22:25
|
|
polooradea
Exclus
Inregistat: 07/09/09
|
|
in cantarea cantarilor, daca nu ma insel, scrie ca sa nu trezim dragostea pana nu vine ea. cred ca atunci cand va veni vremea pentru o relatie, Dumnezeu ne va trezi tot treji vom ramanea... oricum parerea mea e ca pana termini liceul nu ar trebuii sa ar relatii daca ele nu duc la casatorie. si la 18 ani nici nu esti pregatit pentru asa ceva.
_______________________________________ multi o ard aiurea.. http://www.youtube.com/watch?v=WLAjvZ2wgUQ
|
|
10/01/10 16:13
|
|
felyy
membru
Inregistat: 23/06/08
|
|
polooradea a scris:
oricum parerea mea e ca pana termini liceul nu ar trebuii sa ar relatii daca ele nu duc la casatorie. si la 18 ani nici nu esti pregatit pentru asa ceva. |
in sf ai dreptate...... 
Ultima modificare de felyy (26/01/10 12:42)
_______________________________________ Complimentele nu ma ridica, criticile nu ma coboara..sunt ceea ce sunt, nu ceea ce vor alti sa fiu. Nu sunt perfecta, nici nu vreau, nici nu pot..sunt ceea ce este mai simplu EU
|
|
12/01/10 09:21
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
Poate nu se simte pregatit omul 
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
01/02/11 01:17
|
|
R@hhy
membru
Inregistat: 21/02/11
|
|
Eu zic k nu conteaza varsta, ci maturitatea...unii se maturizeaza mai greu, altii mai repede. Ceea ce conteaza este voia Domnului...
|
|
21/02/11 08:30
|
|
R@hhy
membru
Inregistat: 21/02/11
|
|
daniel a scris:
Varsta conteaza mai mult decat crezi. Daca la 19 ani esti mai matur decat prietenii tai de 19 ani inseamna ca esti in stare sa intemeiezi o casatorie ? Cum o sa fii la 25 de ani fata de cum erai la 19 ? |
eu nu cred ca la 19 ani nu esti in stare sa-ti intemeiezi o familie...poate baietii nu sunt, ca ei se maturizeaza mai greu, dar ca fata nu cred ca este o varsta mica de a avea un prieten sau de a te casatorii...(asta-i parerea mea...)
|
|
22/02/11 13:42
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
daniel a scris:
Cum o sa fii la 25 de ani fata de cum erai la 19? |
Dar la 70 de ani fata de 25? Nu e mai bine sa te casatoresti atunci?
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
22/02/11 14:05
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
R@hhy a scris:
eu nu cred ca la 19 ani nu esti in stare sa-ti intemeiezi o familie...poate baietii nu sunt, ca ei se maturizeaza mai greu, dar ca fata nu cred ca este o varsta mica de a avea un prieten sau de a te casatorii...(asta-i parerea mea...) | De acord, fetele si o parte nesemnificativa din baieti.
Arch a scris:
Dar la 70 de ani fata de 25? Nu e mai bine sa te casatoresti atunci? | Am dat o varsta rezonabila. Nu am batut 25 in cui, nu am omis 19. Presupun ca tu erai mai matur decat cei de o varsta cu tine. La 19 ani ai fi avut resurse necesare incat sa conduci o familie, sa o conduci bine nu prost sau "scartait" ? 
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
22/02/11 14:19
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
daniel a scris:
Am dat o varsta rezonabila. |
Ce inseamna rezonabil? Dupa ce criterii il definesti si de ce?
daniel a scris:
La 19 ani ai fi avut resurse necesare incat sa conduci o familie, sa o conduci bine nu prost sau "scartait" ?  |
Resurse poti sa nu ai nici la 25, nici la 35, nici la 45 si poate niciodata. Asta nu inseamna ca nu te mai casatoresti.
|
|
22/02/11 14:43
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
O varsta rezonabila e cea la care ai formata o baza si "problemele generale" (+ probleme grele) nu produc schimbari majore a principiilor.
Resurse poti sa nu ai nici la 25, nici la 35, nici la 45 si poate niciodata. Asta nu inseamna ca nu te mai casatoresti. | E vorba de "resursele necesare". Stii ce ii oferi iubitei acum si iti dai seama cat ai fi putut oferi atunci.
Ultima modificare de daniel (22/02/11 16:38)
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
22/02/11 16:37
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
daniel a scris:
...E vorba de "resursele necesare". Stii ce ii oferi iubitei acum si iti dai seama cat ai fi putut oferi atunci. |
Adica casa, masina, conturi incarcate, scoli inalte? Sau la ce te referi?
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
22/02/11 22:13
|
|
dhannyella
membru
Inregistat: 06/06/09
|
|
R@hhy a scris:
eu nu cred ca la 19 ani nu esti in stare sa-ti intemeiezi o familie...poate baietii nu sunt, ca ei se maturizeaza mai greu, dar ca fata nu cred ca este o varsta mica de a avea un prieten sau de a te casatorii...(asta-i parerea mea...) |
si eu cred ca poti sa te casatoresti la 19 ani...DAR,cel mai important e ce faci dupa...ziua aceea mare si minunata si cum vrei sa ii spui trece,apoi vine greul si...eu zic ca la 19 ani esti inca imatura oricat de matura ai crede tu ca esti...[crede-ma,ca am trecut de 19 si vad cum e ,adica...privind in urma ma gandesc de multe ori: "Cum am putut gandi asa oare in situatia cutare...?"]
Ultima modificare de dhannyella (23/02/11 14:43)
_______________________________________ "Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti!Chiar si la nelegiuire te deprinzi."[Ieremia 2:33]
|
|
23/02/11 14:39
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
daniel a scris:
Am spus mai sus "resurse necesare incat sa conduci o familie, sa o conduci bine nu prost sau "scartait"
ps: unele lucruri le intelegi dupa ce treci prin ele, poti cunoaste ce au facut altii si sa fii mai bun ca ei eventual. Pe Arch il consider capabil sa dea un raspuns acelei intrebari, tu cred ca mai ai nevoie de timp :P |
Pai, eu de ce te intrebasi? Nu ca sa aflu? Vezi ca n-am dat raspuns ci am intrebat. Gandii ca tu chiar stii daca spui despre asta. 
Ultima modificare de emanuel (23/02/11 14:53)
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
23/02/11 14:51
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
dhannyella a scris:
eu zic ca la 19 ani esti inca imatura oricat de matura ai crede tu ca esti... |
Dar la ce varsta crezi ca o sa fie R@hhy matura?
dhannyella a scris:
crede-ma,ca am trecut de 19 si vad cum e |
Nu generaliza cazul tau particular. :P
|
|
23/02/11 14:56
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|