TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Probleme, idei, sfaturi utile/Idei pentru organizarea nuntii Moderat de antonela, april  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4 5 6
felyy
membru

Inregistat: 23/06/08
eu as vrea niste situri cu rochi de mireasa daca stie careva....am cautat pe google am gasit ceva dar.......
daca stit ceva va rog sa postati...
ms anticipat ;)

11/01/10 15:45

Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08
http://www.rochiedemireasa.com/index_fi ... ireasa.htm

Nu ai zis ce culoare vrei.

Numai ca nu stiu daca te primeste in biserica asa. o sa spuna ca-s prea indraznete. ;)

Ultima modificare de OLD TRAIAN (11/01/10 16:00)

11/01/10 15:57

irlanda
membru

Inregistat: 14/03/08

nenea OLD a scris:

Numai ca nu stiu daca te primeste in biserica asa. o sa spuna ca-s prea indraznete.

Pai si nu sant? Alea nu-s rochii de fete serioase.

Asta-i cea mai superba si decenta rochie de mireasa din cate pot exista. :) O ador.

11/01/10 20:09

Andreea
membru

Inregistat: 16/08/06

felyy a scris:

eu as vrea niste situri cu rochi de mireasa daca stie careva....am cautat pe google am gasit ceva dar.......
ms anticipat ;)

Vrei sa cumperi de pe site-ul respectiv sau doar sa vezi modele de rochii?

11/01/10 20:24

felyy
membru

Andreea a scris:

Vrei sa cumperi de pe site-ul respectiv sau doar sa vezi modele de rochii?

deocamdata sa vad ....daca e ceva care imi place si cumpar dar deocamdata studiez.. ;)

@oldu-le multam ;)

@irlanda...e chiar frumoasa...ms ;)

Ultima modificare de felyy (12/01/10 09:18)

12/01/10 09:12

lara
membru

Inregistat: 03/12/06
Felyyyy, faci nunta? :)

12/01/10 17:09

fluflu
membru

Inregistat: 20/09/07
felyy!! :O:O:O

12/01/10 17:13

Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08

irlanda a scris:

Alea nu-s rochii de fete serioase.

Asta-i cea mai superba si decenta rochie de mireasa din cate pot exista. :) O ador.

http://img509.imageshack.us/img509/2391/dani.png

Pai nici asta nu prea e, pentru ca nu are maneci, nici guler!
Unde mai pui ca nu are batic, tinuta asta, si atunci cum merge in biserica? Apoi manusile, de ce le-a luat, ca nu merge la sanie... ! :D :D :D

Ultima modificare de OLD TRAIAN (12/01/10 17:34)

12/01/10 17:33

daaria
membru

Inregistat: 20/05/07
astea imi plac mie  :)

12/01/10 18:27

antonela
Moderator

Inregistat: 02/11/05
Iti prezint si eu cateva rochii. :)

Asta imi place mie :)

12/01/10 18:50

daaria
membru

Inregistat: 20/05/07

OLD TRAIAN a scris:

Pai nici asta nu prea e, pentru ca nu are maneci, nici guler!
Unde mai pui ca nu are batic, tinuta asta, si atunci cum merge in biserica? Apoi manusile, de ce le-a luat, ca nu merge la sanie... ! :D :D :D
nenea Traian, asa e bine? :)

12/01/10 19:45

felyy
membru

multumesc fetelor....deocamdata am inceput sa strang ideei....ca sa nu ma lasa pe ultima data vreau sa fie facute toate asa cum trebuie ;)

daria....apropo de ce i-ai dat la old sa vada sambata ma uitam si eu la asta cu viitorul... :D :D sincer ne-am amuzat pe cinste....e ok daca asta e incredintarea lor dar sarulul de la min 1.50 ii da de gol :D :D

13/01/10 00:38

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06

felyy a scris:

ms anticipat ;)

http://www.billlevkoff.com
www.projectwedding.com  [asta are idei generale de nunta, gasesti de toate]
Eu asta fac in orele de info, ma uit cu prietena ce se marita, la rochii de mireasa, de domnisoare de onoare, la torturi , coafuri etc

15/01/10 16:54

irlanda
membru

felyy a scris:

e ok daca asta e incredintarea lor dar sarulul de la min 1.50 ii da de gol

Cum adica i-a dat de gol?

16/01/10 01:30

adriana
membru

Inregistat: 08/02/08

irlanda a scris:

Si mie mi-a placut, dar doar in imagine. In realitate, nu e asa faina si pretul mi s-a parut exagerat. E de la Alb si negru, nu?

Eu personal, am gasit multe rochii decente la Salonul Gabriela, colectia rosemarie. Nu apar toate pe site-ul lor, probabil erau din colectia 2009. Merita vazute. :)

16/01/10 20:35

lara
membru

Inregistat: 03/12/06

irlanda a scris:

felyy a scris:

e ok daca asta e incredintarea lor dar sarulul de la min 1.50 ii da de gol

Cum adica i-a dat de gol?

Adica, ce rost ca poarta batic cand se marita dar s-a sarutat si poate chiar mai mult inainte de casatorie? Ce-i mai pacat? asta vroia sa zica felyy ;) Sarutul ala e de experimentati!! :D

16/01/10 21:15

irlanda
membru

MRU a scris:

Si mie mi-a placut, dar doar in imagine. In realitate, nu e asa faina si pretul mi s-a parut exagerat. E de la Alb si negru, nu?

Intr-adevar pretul este foarte piperat pentru ca-i de firma, deh. Da, e de la Alb si negru.

lara a scris:

Adica, ce rost ca poarta batic cand se marita dar s-a sarutat si poate chiar mai mult inainte de casatorie?

Erau deja sot si sotie, de ce sa nu se sarute? Si de unde stii ca s-au sarutat inainte de casatorie?

lara a scris:

Sarutul ala e de experimentati!!

Pai au capatat experienta la starea civila...eu l-as numi mai degraba un sarut pasional specific varstei foarte fragede pe care cred o au cei doi.

Ultima modificare de irlanda (17/01/10 14:20)

16/01/10 22:06

felyy
membru

irlanda a scris:

Erau deja sot si sotie, de ce sa nu se sarute? Si de unde stii ca s-au sarutat inainte de casatorie?

daca esti incepator in de-ale sarutului nu te saruti asa....hai sa fim seriosi...

oricum fiecare cu incredintarea lui...sa ne de-a Domnul intelepciune

17/01/10 00:12

irlanda
membru

felyy a scris:

daca esti incepator in de-ale sarutului nu te saruti asa....

Da' de unde stii tu cum se saruta ca incepator si cum ca...avansat :rolleyes:

felyy a scris:

hai sa fim seriosi...

Pai fii tu serioasa si nu te pripi sa emiti judecati facute dupa lucruri atat de ...nici nu stiu cum sa le spun...

17/01/10 14:18

felyy
membru

irlanda a scris:

Da' de unde stii tu cum se saruta ca incepator si cum ca...avansat :rolleyes:

poi stiu si eu na....si sti si tu...

irlanda a scris:

Pai fii tu serioasa si nu te pripi sa emiti judecati facute dupa lucruri atat de ...nici nu stiu cum sa le spun...

Irlanda as vrea sa cunosc macar o singura persoana care se porta in felul asta dar pocaita asa cum trebuie.....nu ma tin mai buna deloc pt ca nu sunt, pt mine un om pocait inseamna nu numai la suprafata....acolo picam multi dintre noi
nu inseamna ca daca in biserica ti se vad doar ochi esti si mare pocaita....am toata stima pt cine se porta asa dar si este un pocait adevarat....as vrea sa cunosc personal astfel de tinere....pana acum tot ce am cunoscut mai devreme sau mai tarziu au lasat sa izbucneasca vulcanul care mocnea de mult...

17/01/10 22:49

emanuel
membru

Inregistat: 14/09/08

felyy a scris:

Esperienta?

Irlanda as vrea sa cunosc macar o singura persoana care se porta in felul asta dar pocaita asa cum trebuie.....nu ma tin mai buna deloc pt ca nu sunt, pt mine un om pocait inseamna nu numai la suprafata....acolo picam multi dintre noi
nu inseamna ca daca in biserica ti se vad doar ochi esti si mare pocaita....am toata stima pt cine se porta asa dar si este un pocait adevarat....as vrea sa cunosc personal astfel de tinere...

Pai nu tu, ci noi, baietii sa cunoastem tinere din ale de care zici tu! Oare nu prea sunt?

Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

17/01/10 23:52

irlanda
membru

felyy a scris:

Eu nu stiu, na.

felyy a scris:

Irlanda as vrea sa cunosc macar o singura persoana care se porta in felul asta dar pocaita asa cum trebuie.....

Eu cunosc si nu doar o singura persoana. Cat priveste pocainta lor, mi-as dori s-o am si eu.

felyy a scris:

nu inseamna ca daca in biserica ti se vad doar ochi esti si mare pocaita...

Dar nici ca nu esti mare pocaita.

felyy a scris:

am toata stima pt cine se porta asa dar si este un pocait adevarat....

Si de unde stii tu ca mireasa din filmulet nu-i o pocaita adevarata? Pentru ca ti s-a parut tie sarutul lor ca fiind unul exersat inainte de casatorie?
Fii serioasa si nu cataloga pocainta unui om dupa imaginatia ta(bogata) atunci cand il vezi ca-si saruta partenerul. Exista riscul unei prea mari erori fata de realitate.

felyy a scris:

pana acum tot ce am cunoscut mai devreme sau mai tarziu au lasat sa izbucneasca vulcanul care mocnea de mult...

Si eu cunosc persoane care se poarta acoperite asa, dar nu dintr-o convingere si incredintare personala, lucru care intr-adevar nu le da puterea sa reziste prea mult.
Dar asta nu ma face ca atunci cand vad o persoana acoperita in felul celei din filmulet, sa ma gandesc la cati vulcani gazduieste si abea sa astept izbucnirea vreunuia. Eu cand vad o fata care se poarta asa acoperita si nu o cunosc, apreciez la ea supunerea si smerenia de care da dovada purtandu-se asa.

mereu-tanar a scris:

Pai nu tu, ci noi, baietii sa cunoastem tinere din ale de care zici tu! Oare nu prea sunt?

Sant, dar sant putine, la fel cum si baietii care sa caute asa ceva sant si mai putini.

18/01/10 01:01

felyy
membru

nu cred ca as rezolva nimic daca m-as lua la harta cu tine......deci din partea mea punct...nu caut motiv de certa
blessing!

Ultima modificare de felyy (18/01/10 09:23)

18/01/10 09:23

emanuel
membru

Inregistat: 14/09/08

irlanda a scris:

...
Dar asta nu ma face ca atunci cand vad o persoana acoperita in felul celei din filmulet, sa ma gandesc la cati vulcani gazduieste si abea sa astept izbucnirea vreunuia.

...desi fiecare dintre noi gazduim vulcani, asta in cazul in care suntem sanatosi biologic, numai ca avem puterea de-ai tine sub control, astfel incat la vremea cand chiar trebuie sa izbucneasca sa nu fie deja rasuflati si sa trebuiasca sa-i ascundem atunci!

Ultima modificare de mereu-tanar (18/01/10 09:50)

Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

18/01/10 09:50

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
Idei pentru organizarea nuntii (mai) aveti :) ?

18/01/10 11:25

Pagini:  1 2 3 4 5 6    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la