TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Educatie si scoala/Bunele maniere Moderat de antonela, feedback  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4 5 6
Magdy
membru

Inregistat: 09/01/07
Ia uite, dom'le, şi eu, la întâlnirea TC, am pupat băieţii (cu excepţia unuia care a fugit :P ) pe stradă! :rolleyes: Dar dacă stau şi mă gândesc, eram pe trotuar! :P

Ultima modificare de Magdy (17/07/08 17:42)

17/07/08 17:42

benny
membru

Inregistat: 27/05/07
Corect, corect... Tu ai fost cu iniţiativa :D Noi ne-am comformat numai :D

17/07/08 17:44

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06

benny a scris:

Deci pupă pă ambii obraji, da fără sărut şi îmbrăţişări pe stradă (aici sunt de-acord)... :D

Dupa cum ai citit, pupatul pe ambii obraji se face numai in gara sau la aeroport. :D

18/07/08 09:01

Norkis
membru

Inregistat: 17/07/08
E foarte interesant cat poate sa difere pe continentul european (si nu numai) buna maniera de a intarzia sau de a nu intarzia la o aniversare sau la o cina. In timp ce in Marea Britanie punctualitatea este la ea acasa, in Peninsula Iberica daca te duci la ora fixata poti avea surpriza ca gazda ta mai este cu bigudiurile in par(acolo se intarzie de reula macar 20 de minute).

23/07/08 12:20

broken.poet
membru

Inregistat: 25/07/08
Am auzit de la un profesor universitar ca nu ai voie sa spui unei persoane care stranuta in public "Sanatate!" sau ceva de genul asta, pentru ca ar incalca o regula din codul bunelor maniere. Nu stiam de asta, dar nu cred ca fac nimanui rau, decat daca persoana in cauza mi-e necunoscuta (oricum eu nu obisnuiesc sa fac asta:D). Eu unul consider ca fiecare om isi face codul propriilor lui bune maniere... avand ca suport regulile de baza :P

25/07/08 14:35

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06
Ce faci, bai, ics? Hai, salut! :)

Codul bunelor maniere specifica ca nu se spune Sanatate sau Noroc celui care stranuta ci acela trebuie sa-si ceara scuze.

25/07/08 14:50

simona
membru

Inregistat: 19/02/08
Poate a aparut o noua editie a Codului bunelor maniere, revizuita. :D

Ultima modificare de anomis (25/07/08 15:01)

25/07/08 14:59

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05

+Archangel+ a scris:

Codul bunelor maniere specifica ca nu se spune Sanatate sau Noroc celui care stranuta ci acela trebuie sa-si ceara scuze.

Asa e.

25/07/08 16:28

giany
membru

Inregistat: 18/05/07
si astia au constatat ca e mai corect sa se scrie sunt decat sãnt ... no ... deci pana atunci au fost prosti si ... dupa s-or prostit si mai tare... cine imi dicteaza mie ce e bine si ce nu ... codul lumii??? get serious...

25/07/08 16:37

broken.poet
membru

Inregistat: 25/07/08

+Archangel+ a scris:

Ce faci, bai, ics? Hai, salut! :)

Bine fac, mai, igrec :D. Te salut si eu. Mi-era lene sa caut in Codul Bunelor Maniere, asa ca am intrebat si eu pe astia care au chef, nu ca mine :P. Oricum, raman la pararea ca daca am chef sa spun cuiva pe care il cunosc Sanatate, Noroc cand stranuta in public, pot sa o fac fara rezerve ... si hai sa vedem daca are tupeu cineva sa-mi dea in cap :D

25/07/08 16:42

shoricel
membru

Inregistat: 04/01/08

lara a scris:

Daca pupi fata pe amandoi obrajii atunci cand pleci de la ea seara sau cand ii daruiesti o floare,dai nota de badaranie :D

asa de badaran mi-s?? :))
nu cred faza asta.

benny a scris:

Deci pupă pă ambii obraji, da fără sărut şi îmbrăţişări pe stradă (aici sunt de-acord)... :D

eu nu :D

broken.poet a scris:

Am auzit de la un profesor universitar ca nu ai voie sa spui unei persoane care stranuta in public "Sanatate!" sau ceva de genul asta, pentru ca ar incalca o regula din codul bunelor maniere. Nu stiam de asta, dar nu cred ca fac nimanui rau, decat daca persoana in cauza mi-e necunoscuta (oricum eu nu obisnuiesc sa fac asta:D). Eu unul consider ca fiecare om isi face codul propriilor lui bune maniere... avand ca suport regulile de baza :P

bine ai venit, broken.poet!
have fun si spor la postat! ;)

25/07/08 18:53

fluflu
membru

Inregistat: 20/09/07
pe mine ma deranjeaza la culme,cand eu vorbesc cu cineva si se baga cineva in discutie sa vorbeasca cu cealalta persoana.de atatea ori am patit-o ca  deja am obiceiul sa ii spun 'avem o conversatie aici' sau 'tu vezi ca eu vorbesc aici?' sau 'asteapta!!' ...de multe ori o zis pe un ton dur,dar...am sucuza ca de atatea ori mi s-a intamplat ca mi s-a cam dus rabdarea...

23/08/08 23:26

Norkis
membru

am auzit si eu o chestie; sincer, nu am gasit-o in nici o carte de bune maniere; cica in Germaia, daca cineva scapa un ...partz :)...acestuia i se spune:"Sanatate!".

25/08/08 09:41

simona
membru

Mai, la noi nu e frumos, dar cica e sanatos. :D

25/08/08 09:45

Norkis
membru

:D serios?!

25/08/08 09:58

simona
membru

Pai, cica asa e. Si e chiar nesanatos sa te abtii. In fine, eu raman la parerea ca e de prost gust sa nu te abtii. :D:D))

25/08/08 10:37

Norkis
membru

mai degraba e de prost...miros , n gust! :D

25/08/08 10:41

simona
membru

Eeeh... Cine citeste, intelege. ;) Desi ...ai tu dreptate. :D

25/08/08 11:05

Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08

+Archangel+ a scris:

Intr-adevar asa o spun scrieri recente ale codului. Dar oare or fi mai multe coduri?, Sau pot scrie un cod si mai recent, care le abroga pe toate celelalte?

25/08/08 11:14

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05

Norkis a scris:

am auzit si eu o chestie; sincer, nu am gasit-o in nici o carte de bune maniere; cica in Germaia, daca cineva scapa un ...partz :)...acestuia i se spune:"Sanatate!".

N-am vazut/auzit (de) asta pana acum.

anomis a scris:

Mai, la noi nu e frumos, dar cica e sanatos. :D

Chiar este sanatos, elimini gaze toxice din intestin ;) . Dar politicos tot nu este.

25/08/08 12:50

crisstina
membru

Inregistat: 10/03/08
deci... ce ziceti cine trebuie sa  intre primul intr-un restaurant :femeia sau barbatul?

26/08/08 15:05

UnderZero
membru

Inregistat: 19/04/08
Barbatul.

26/08/08 15:29

Andreea
membru

Inregistat: 16/08/06
Pe uşă eu ştiam că trebuie să intre femeia,bărbatul e însă cel ce face comanda...

Ultima modificare de Andreea (26/08/08 15:42)

26/08/08 15:42

UnderZero
membru

Inregistat: 19/04/08
Eu stiu ca barbatul..cica sa o protejeze de priviri indiscrete ;)

26/08/08 15:45

Magdy
membru

Inregistat: 09/01/07
Bărbatul intră primul în restaurant....ca să-i trântească femeii uşa în nas dacă preţurile sunt ridicate. :D :D :D

Şi acum serios vorbind, barbatul intră primul din motivul spus de UnderZero. ;) http://atat.ro/page_151_Codul_bunelor_m ... blice.html

Ultima modificare de Magdy (26/08/08 15:54)

26/08/08 15:54

Pagini:  1 2 3 4 5 6    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la