TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Glume si chestii amuzante/Intamplari zambitoare Moderat de feedback  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3
monday_73
membru

Inregistat: 19/01/08
Mi-a povestit o colega despre tatal ei caruia ii plac foarte mult bomboanele :D. Si intr-o zi, tatal le spune alor sai ca o mancat o bomboana numa' ca o avut un gust cam ciudat. Intr-un final, s-a aflat ca era o naftalina :D:D:D:D:D:D:D:D:D

"Sufletul nostru nadajduieste in Domnul; El este ajutorul si scutul nostru." (Ps.33:20)

11/03/10 22:42

lea24
membru

Inregistat: 03/09/10
Am auzit o intamplare in care un tanar, incepator si foarte emotiv predicator s-a urcat intr-o zi la amvon sa predice. Isi programase sa citeasca versetul din Apocalipsa :'Eu vin curand, pastreaza ce ai ca nimeni sa nu-ti ia cununa". Numai ca de emotie incepe sa citeasca versetul si se tine cu mainile de marginile amvonului ( care era ingust si usor de mutat); incepe sa citeasca: "Eu vin...", "...Eu vin", "Eu vin..." si cade cu tot cu amvon in fata primului rand de surori; dintre ele, una ii spune:" Frate, eu am inteles ca vii, dar nu credeam ca asa repede"

Duminica aceasta le-am vorbit copiilor despre Moise. Le-am zis despre fata lui faraon care coborase cu insotitoarele ei sa se scalde atunci cand l-au gasit pe Moise. Si la jocul recapitulativ, printre altele, am pus intrebarea: 'Ce facea fata lui faraon in acel loc unde l-a gasit pe Moise?' Si raspunde o fetita: 'Se balacea !' =)))

03/10/10 14:40

emanuel
membru

Inregistat: 14/09/08
Am auzit-o ieri. Cica, un frate musafir intr-o biserica a fost chemat la masa la cineva de-al casei.
Este asezat un platou mare cu gratare pe masa. Si incepe fratele si mananca, si mananca...
Cu diplomatie, gazda vrea sa-l mai...domoleasca, si-i zice.
-mananca frate, este si paine...
-imi place si fara
-da-i scumpa...
-dar merita

Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

10/01/11 21:16

emma_mada
membru

Inregistat: 20/10/10
Profa de romana ne povestea zilele astea ca directorul, vazand-o foarte gros imbracata, zice: "ia uite, doamna X s-a facut urs!" A doua zi, fiind putin mai cald, profa s-a imbracat ceva mai subtire, iar directorul: " Acum doamna X nu mai e urs, e oaie!"

Ultima modificare de emma_mada (09/04/12 18:03)

"Deschide-mi ochii, ca sa vad lucrurile minunate ale Legii Tale!" Psalmul 119:18

10/01/11 22:01

Andreea
membru

Inregistat: 16/08/06
Vai vai :D :D :D Pe mail..azi, ieri. Cei din primul an , de la bio, avem grup pe yahoo. Intra o fată și întreabă când are examen practic la citologie. Îi răspunde profu' că fiecare grupă o să dea atunci când are în mod normal laborator. Tipa insistă și întreabă iar dacă examenul e doar practic sau practic+teorie . Profu îi răspunde : "verificare practica teoretica din teoria practicii.klar?"

Doar imaginându-mi-l pe prof spunând asta încep să râd... :D :D :D :D

10/01/11 22:04

FiicaDeRege
membru

Inregistat: 03/11/08
Eram la dentist si cand m-a anuntat doamna doctor ca imi pune aparatul jos era si o doamna pe hol. Dupa aceea imi zice: "Fata mea nu vrea deloc sa isi puna jos. Zice ca abia asteapta sa scape de cel de sus. Dar cred ca ea e mai mare decat tine; are 14 ani jumatate." :D Si eu ii zic:"Eu am 18 ani jumatate". Saraca femeie, s-a simtit asa prost, dar eu m-am distrat de numa'! :D

10/03/11 20:58

mihaella
+

Inregistat: 04/07/07
Şi eu am păţit ceva asemănător. Într-o perioadă am slăbit foarte tare din cauza unei răceli prelungite.
Aşteptând la rând undeva, am intrat în vorbă cu o doamnă care mă încurajează.
- Ooo, păi tu nu eşti slabă, să vezi , eu eram mai slabă ca tine, arătam ca moartea pe schiuri, 50 de kg aveam!
Eu: .. da? eu am 49. :(

Mă rog, mi-am revenit între timp. Altfel, trebuia sa-mi fac rost de schiuri.

11/03/11 13:01

edi.theraven
membru

Inregistat: 26/10/08
In una din datile cand am fost la dentist, doctorita, la final cica "hai sa mai vedem ce mai ai tu prin gura" la care eu "dar ce, gura mea e muzeu?":D

In Biserica, ieri, povestea pastorul ca din ierusalimul vechi, parca, a ramas doar o poarta de aur, langa care musulmanii au construit un cimitir, sa nu poata fi deschisa. Si cand a zis pastorul ceva de genul ca asta a fost lucrarea celui rau, un frate cica "Aleluia!" :D

Tot asa alta data pastorul zicea ceva de genul ca satan nu va inceta niciodata sa ne ispiteasca si el mereu ne va ataca. La care un frate "Amin!" :D

Ultima modificare de edi.theraven (09/04/12 17:48)

09/04/12 17:14

Site web  
march
membru

Inregistat: 27/02/12
Ma uit acum la un film cu Stan si Bran si Bran gaseste in ziar un anunt cum ca in acea seara se va citi testamentul unui anumit Laurel si il intreaba pe Stan unde s-a nascut.
Stan: "Nu stiu."
Bran: "Ce prostie! Sa nu stii unde te-ai nascut!"
Stan: "Pai eram prea tanar ca sa-mi aduc aminte" :D:D
Dupa aia Bran il intreaba daca mai are ceva rude si isi amintese ca Stan a pomenit mai de mult de un unchi.
Bran: "Nu ziceai tu ca ai un unchi?"
Stan: "Da."
Bran: "Mai traieste?"
Stan: "Nu, a cazut intr-o trapa si si-a rupt gatul."
Bran: "Construia o casa?"
Stan: "Nu, l-au spanzurat."

Mi s-a parut foarte amuzanta faza :D

Mai era o chestie, mi-a povestit-o altcineva, dar e adevarata.
La o biserica fratele pastor predica intr-o seara de evanghelizare din cursul saptamanii din 1 Imaparati 19 cand Ilie fuge si Dumnezeu ii zice "Ce faci tu aici, Ilie?". Si biserica respectiva avea fanfara si un frate din famfara a adormit (venise de la lucru, era in cursul saptamanii). Si fratele avea o voce foarte puternica si zice "Ce faci tu aici, Ilie??!!" la care fratele se trezeste speriat si zice "Stau si ascult :rolleyes: " :D:D

09/07/12 21:34

Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08
Un cunoscut tocmai s-a intors dintr-o localitate din nordul tarii.
A fost acolo la o biserica.

Baiestii din acea biserica il incurajau sa-si gaseasca o fata la ei in biserica. Ii ziceau: "daca iei o fata de la noi, una primesti bonus. " :D

10/07/12 23:00

adriana
membru

Inregistat: 08/02/08
Acum cateva zile a venit baietelul meu la mine :"Mami, mami"[eu asteptam cu mult interes sa vad ce vrea, ca de obicei actioneaza nu vorbeste] si continuarea "noua de ce nu ne cad frunzele?!" Mie mi s-a parut foarte amuzant. :D

29/01/13 19:33

suflet bland
membru

Inregistat: 18/01/13
o intamplare la o nunta la care mirii erau mai tinerei si cu invitati de seama cum ar fi prefectul si sotia... dupa cuvantarea pastorului, se gandeste sa ii puna pe miri sa se roage
Mireasa: Doamne iti mutumim pentru ziua de azi, te rugm tu sa ne ajuti sa fim o binecuvantare unul pentru altul... Amin
Mirele: Doamne iti multumesc si eu de aceasta zi, te rog sa fii alaturi de noi so Doamne te rog sa binecuvintezi capul sorei(miresei)
Fratii: AMIN
Mirele: Doamne binecuvinteaza gura sorei(miresei)
Mirele: Doamne binecuvinteaza ``pieptul`` sorei
Fratii(deja incepand sa rada): Amin
Mirele: Doamne binecuvinteaza burta sorei
la care prefectul din sala: Punetii mana la gura ca o cobori si mai jos
Cand se uita fratii in sala surorile erau deja care pe sub banci care iesisera afara

30/01/13 12:27

edi.theraven
membru

Inregistat: 26/10/08
Un tanar in armata, care era pocait si in dragostea dintai, citea Biblia si lauda pe Domnul. Cel care era desemnat sa le fie capitan il auzii. A intrat in camera si l'a intrebat:
-De ce te bucuri asa? Ce tot strigi?
-Pai uite, citesc in Biblie cum Dumnezeu i'a trecut pe israeliti prin Marea Rosie, facandu'le drum prin ape si inecand egiptenii apoi.
-Tu mai crezi minciunile astea? De fapt, s'a aflat ca in acea zona apa nu era prea mare si nu era nici mare, ci doar o balta, pana la genunci. Sunt, deci, povesti.
A iesit din camera multumit, cand il aude iar pe tanar:
-Laudat fie Domnul!
Intra inapoi si intreaba:
-Acum de ce te mai bucuri?
-Pai nu vezi ce mare e Domnul? Daca a reusit El sa inece atatea mii de egipteni intr'o apa asa mica?!?! Mare e Domnul!

:D Mi s-a parut amuzanta :D

Ultima modificare de edi.theraven (09/02/13 21:38)

09/02/13 21:38

Site web  
giany
membru

Inregistat: 18/05/07
se duce un tip sa duca gunoiul, unde altundeva decat la gunoi ... la gunoi da de un gunoier care il intreaba : asta e de barbati sau de femei? avea in mana o haina si nu stia daca e de barbate sau de femei. :D

03/08/13 14:56

giany
membru

Inregistat: 18/05/07
il opreste un politai pe unu cu masine:
buna ziua, de unde vii ?
rasp.: eu nu vin dom.le eu ma duc .... :D

asta am vazut la tv. politia asta aroganta. si nu generalizez ca sunt unii supersmen :D

12/09/13 02:12

march
membru

Inregistat: 27/02/12
Ma uitam ieri pe un site de electronice la un aparat foto si am citit din curiozitate comentariile ca sa vad ce zic cei care l-au cumparat. Intreba cineva "Imi puteti spune si mie, va rog frumos, ceva legat de acest aparat?" si avea si un raspuns: "Desigur. Ceva legat de acest aparat este un snur" :D:D

18/07/14 20:43

adriana
membru

Inregistat: 08/02/08
Azi m-a anuntat Sami ca se face rotist.

Vroia sa spuna patinator.:D:D:D

17/10/14 21:08

antonela
Moderator

Inregistat: 02/11/05
Azi am invatat despre planete, soare, luna. Le-am zis copiilor ca maine vom merge in spatiu si vom fi cosmonauti. :D

Baietii, mai ales, m-au intrebat daca mergem de-adevaratelea. Eu, ca sa nu-i dezamagesc, le-am confirmat. :D

La un moment dat, vad o fetita plangand. O intreb de ce plange. Imi raspunde:
"Maine mergem in spatiu si nu mai ajung la scoala. Imi e frica de inaltime si nu pot merge in spatiu." :D:D:D

26/03/15 21:44

Pagini:  1 2 3    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la