|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 ... 3 4 5 6 |
|
Lucica
membru
 Inregistat: 06/06/09
|
|
Eu nu tin cu nici o echipa de fotbal, dar nu mi se pare ceva gresit sa mergi la un meci de fotbal si as merge oricand. Daca cuiva ii place ceva (ex: fotbalul) nu inseamna neaparat ca face din acel lucru un idol, ca il pune inaintea lui Dumnezeu. Faptul ca unii oameni considera ca a iti placea fotbalul sau a merge la un meci de fotbal poate fi ceva gresit imi aminteste de cuvintele lui Isus adresate fariseilor "strecurati tantarul si inghititi camila..."
Ultima modificare de Lucica (11/08/10 13:40)
|
|
11/08/10 13:36
|
|
ultimul mohican
membru
Inregistat: 23/03/10
|
|
Lucica a scris:
Faptul ca unii oameni considera ca a iti placea fotbalul sau a merge la un meci de fotbal poate fi ceva gresit imi aminteste de cuvintele lui Isus adresate fariseilor "strecurati tantarul si inghititi camila..." |
mie imi aminteste de ignoranta, de idei preconcepute, de lipsa de cunoastere a vietii (fie ea de crestin sau nu) de indoctrinare s.a.m.d.
_______________________________________ "Eu arat altora calea cea dreapta, pe care am cunoscut-o tarziu, cand eram obosit de ratacire"
|
|
15/08/10 10:21
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Eu cred ca nu-i ceva rau, neaparat, dar nici bun. Asta pentru ca nu promoveaza adevarate valori. Ce promoveaza? Gol, asta promoveaza. Adica nimic.
Un om de litere zicea odata: eu ma uit la fotbal, desi stiu ca nu promoveaza nimic valoros, dar urmaresc fotbalul pentru a intelege fotbalitatea(cred ca se refera la fenomenul numit fotbal).
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
04/10/10 12:34
|
|
ultimul mohican
membru
Inregistat: 23/03/10
|
|
pai, asa o fi nu zic nu, dar asta inseamna ca nici atletismul nu promoveaza nimic, nici gimnastica, adica de genul hai sa nu ne uitam la niciun sport, ca nu promoveaza nimic valoros. daca iti faci o analiza a vitetii tale ai fi uimit cate lucruri care nu-ti aduc niciun folos le faci.pentru ca nu poti face mereu ceva educativ sau instructiv. te relaxezi la un joc de table. ce inveti de acolo? iti zic eu: absolut nimic. te uiti la un film banal (ca nu exista om sa se uite doar la filme istorice, psihologice din care poate ramane cu ceva informativ) ramai cu ceva? nu, l-ai si uitat dupa doi saptamani.
Ultima modificare de ultimul mohican (04/10/10 13:36)
_______________________________________ "Eu arat altora calea cea dreapta, pe care am cunoscut-o tarziu, cand eram obosit de ratacire"
|
|
04/10/10 13:35
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|