TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Discutii diverse/Fotbalul-ceva rau? Moderat de Old, april  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4 5 6
m3diator
admin

Inregistat: 08/12/04
Daca asta e ce ai inteles tu din ce am spus eu atunci nu mai zic nimic...

Se pare ca nu esti constient ca pot sa dau BAN cand vreau si pe ce motiv vreau si ca nu trebuie sa ma justific. Iar decizia mea trece peste celelalte decizii.

31/03/10 18:22

polooradea
Exclus

Inregistat: 07/09/09
zilele trecute.. te referi la faza cu concursul, sau am facut zilele astea ceva si nu imi dau seama?

cred ca ar trebuii sa te justifici deoarece intr-un sistem democratic, fiecare fapta e justificata si analizata de altii. cred ca stii ce sistem nu isi justifica faptele..

deci poze despre echipe, jucatori, etc pot sa le pun la subiectul asta?

ps; care e diferenta intre ban permanent si nelimitat?

Ultima modificare de polooradea (31/03/10 18:37)

31/03/10 18:36

ultimul mohican
membru

Inregistat: 23/03/10
asta da democratie ( scuze nu m-am putut abtine)
*polooradea, parere personala ( si a unui "forumist" obisnuit de curand si nu f. bine cu "trebile" tehnice ale acestui forum) : fotbalul face parte din cultura generala e drept, dar modul in care ai deschis tu subiectul pe mica enciclopedie, face ca subiectul sa aiba loc undeva pe la discutii diverse, in nici un caz undeva unde se cere seriozitate si ceva cultura. adica nu ma apuc sa comentez meciul dintre brasov si astra de exemplu, pe mica enciclopedie. acolo, daca deschizi un thread aferent sportului, respectiv fotbalului, formulezi cumva diferit, nu stiu de exemplu "mari sportivi romani si internationali sau performante sportive istorice" etc. si atunci banuiesc ca acolo s-ar discuta chestiute din sport demne de luat in seama, nu daca termina vasluiul pe trei anul asta sau pe cinci, sau daca a furat arbitrul pe steaua sau rapid.

p.s. scuzati interventia, posibil sa deranjeze mai ales ca am doar cateva zile de cand sunt pe acilea. :)

p.s.2 ban permanent inseamna excludere definitva de pe un forum, iar ban pe termen nelimitat, insemna ceea ce se intelege, adica pe termen nedefinit ramanand la atitudinea adminilor cand si daca iti anuleaza banul. (asa e in general)

Ultima modificare de john blacktorne (31/03/10 18:47)

31/03/10 18:37

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
bine explicat, john blacktorne :)

polooradea a scris:

zilele trecute.. te referi la faza cu concursul, sau am facut zilele astea ceva si nu imi dau seama?

la Duhul Sfant, cand te-am atentionat de cateva ori sa te optesti si nu te-ai oprit. ai scris pana si un "x" dupa mesajul meu numai ca sa ai tu ultimul cuvant. ulterior ti-ai sters mesajele cu pricina, asa ca m3diator n-a mai avut ce citi.

hotaraste-te ce faci, ca aici trebuie facuta ceva curatenie. daca te intereseaza fotbalul mai mult ( ca esti convisn ca e ceva bun , se pare ) poti deschide un subiect la Discutii diverse, nu la Mica enciclopedie.

31/03/10 18:47

polooradea
Exclus

april a scris:

ai scris pana si un "x" dupa mesajul meu numai ca sa ai tu ultimul cuvant.

adica?

april a scris:

ulterior ti-ai sters mesajele cu pricina, asa ca m3diator n-a mai avut ce citi.

eu inteleg ce vrei sa ma vezi cat mai repede banat, insa nu trebuie sa-mi arati asta pe fata.. ;)

31/03/10 19:29

april
admin forum

adica : http://www.tanarcrestin.net/forum/viewt ... 1&p=14

daca chiar voiam sa te vad asa repede banat erai deja banat ;)

31/03/10 19:41

polooradea
Exclus

stiu ca am pus x, insa nu vad ce rol are asta si cu ultimul cuvant... fiindca ultimul cuvant tot nu l-am spus..

31/03/10 20:09

april
admin forum

ai spus ultima litera. altfel zis nu te-ai oprit.

31/03/10 20:23

polooradea
Exclus

x am pus ca sa stergi mesajul, ceea ce nici pana acuma nu s-a intamplat... si ce legatura are x-ul care trebuia sters cu ultimul cuvant?!

31/03/10 20:51

april
admin forum

http://www.tanarcrestin.net/forum/viewt ... 1&p=14 aici nu ti-ai modificat niciun mesaj, asa ai scris de la inceput.

31/03/10 20:54

polooradea
Exclus

?! si acuma ai vrea sa vad daca am scris vreun mesaj inainte?

ca sa fii linistita am scris acuma si am pus iar x.

Ultima modificare de polooradea (31/03/10 20:57)

31/03/10 20:56

april
admin forum

Acum ai modificat si nu se mai vede, dar nu scrisesei decat un X inainte.

esti obraznic si nu este prima data.

31/03/10 21:03

polooradea
Exclus

mai dat gata.

31/03/10 21:07

april
admin forum

daca te dadeam gata taceai. dar vad ca ii dai inainte.

ultimul mohican
membru

yo cre'ca april tine cu steaua si poloradea cu dinamo d-aia se iubesc mult. (offtopic, nu m-am putut abtine, ma scuzati, continuati)

april
admin forum

john blacktorne a scris:

yo cre'ca april tine cu steaua si poloradea cu dinamo d-aia se iubesc mult. (offtopic, nu m-am putut abtine, ma scuzati, continuati)

tineam cu Steaua, dar el tine cu Bihorul ;) .

suntem si noi off-topic dar voi sterge mesajele astea. numai de s-ar opri polo din comentat odata.

31/03/10 21:09

polooradea
Exclus

mai degraba tin cu steaua decat cu dinamo...

31/03/10 21:09

ultimul mohican
membru

april a scris:

tineam cu Steaua.

pentru folosirea timpului trecut ai un cinci cu indulgenta. ai trecut clasa :D

polooradea a scris:

mai degraba tin cu steaua decat cu dinamo...

stai jos. ai nota patru. :D

dinamo e singura echipa serioasaaaaaaaa!!!!!!

31/03/10 21:29

polooradea
Exclus

decat un caine care latra la luna, mai bine stea.

31/03/10 21:46

irlanda
membru

Inregistat: 14/03/08

polooradea a scris:

cred ca ar trebuii sa te justifici deoarece intr-un sistem democratic, fiecare fapta e justificata si analizata de altii. cred ca stii ce sistem nu isi justifica faptele..

La cat si cum ai comentat de cand ai primit ultimatumul, cred ca nu ar mai fi nevoie de nicio justificare. Dar se pare ca tu te bucuri de bunavointa, rabdarea si blandetea  lui m3diator si ar trebui sa fii recunoscator pentru asta nu sa te maimutaresti in continuare.

Nu stiu daca eu as fi comentat asa si atat...daca mai eram pe aici...

31/03/10 22:56

irlanda
membru

john a scris:

toate lucrurile iti sunt permise....dar nimic sa nu puna stapanire pe tine....
irlanda exagerezi.

N-as spune ca-i exagerare.

Daca fotbalul se rezuma la o miuta in fata blocului sau a curtii cu prietenii, atunci totul este foarte placut, distractiv si sanatos.

Dar daca fotbalul inseamna pentru cei mai multi:

- isterie, violenta, invidie, ura
- transpunere in locul jucatorilor folosindu-se persoana intai si a doua plural, in locul persoanei a treia plural, cand se "dezbat" partidele
- lacrimi innodate in barba impreuna cu multa deznadejde si tristete in urma unei infrangeri sau extaz vecin cu isteria si dezmatul in urma unei victorii
-familie(si nu umai) neglijata
- mers pe stadion luand parte la toate blestematiile care se fac si care se urla acolo
- rugaciuni( poate si post) "aprinse" inaltate cu toata fiinta spre Dumnezeu in vederea binecuvantarii echipei favorite cu o cereasca victorie...si multe alte efecte daunataore, fac din fotbal, un idol pentru care se sacrifica tot, oricand si in orice fel si demonstereaza ca peste un astfel de iubitor de fotbal a pus stapanire acest microb si prin urmare nu este nicio exagerare sa numesc aceasta practica/atitudine ca o inchinare la un idol.

01/04/10 01:29

ultimul mohican
membru

argumentele aduse de tine sunt corecte, doar ca este nevoie de o adnotare: fotbalul inseamna asta pentru cei mai putini, nu pentru cei mai multi. blestematiile care se fac si se urla acolo, au loc doar in cadrul galeriei, omul de rand care merge la tribuna se comporta in genere destul de civilizat. celor mai multi dintre microbisti le pare rau cand echipa favorita pierde, dar crede-ma nu incep sa planga nici nu fac o drama din asta. fotbalul este un sport, un hobby si atat. acum ca sa-ti dau un exemplu sunt si dependenti de cafea, de filme de... de...

01/04/10 11:39

edi.theraven
membru

Inregistat: 26/10/08
De cand are Romania fotbal? De vreo 15 ani incoace e o varza. Sincer prefer boxul si sunt megafan al sporturilor de iarna, mai ales sky si cu bobul. Dar boxul este un sport in care echiliburul fizic trebuie sa fie la aceeasi inaltime cu cel mental. Nu ma refer la mma, wrestling si altele, ci box. E incomparabil cu fotbaulul :P

01/04/10 11:42

Site web  
irlanda
membru

john a scris:

fotbalul inseamna asta pentru cei mai putini, nu pentru cei mai multi.

Asa cum am spus, pentru cei mai multi.

john a scris:

blestematiile care se fac si se urla acolo, au loc doar in cadrul galeriei, omul de rand care merge la tribuna se comporta in genere destul de civilizat.

Un om civilizat, care se respecta nu are ce cauta pe un stadion.

Omul de rand poate se abtine dar inlauntrul lui nu-mi spune tu mie ca o tine numai intr-o rugaciune sau intr-o continua binecuvantare fata de echipa adversa.
Pune stapanire si pe omul de rand spiritul si atmosfera animaleasca de pe stadioane, ca doar nu-i din fier.

john a scris:

celor mai multi dintre microbisti le pare rau cand echipa favorita pierde, dar crede-ma nu incep sa planga nici nu fac o drama din asta.

De parca eu n-am vazut cu ochii mei atitudine de microbisti care isi mai zic si ca-s credinciosi, cand pierde echipa favorita...si asa sint cei mai multi.

Si daca spui ca iti pare rau, inseamna ca fotbalul a pus stapanire pe tine din moment ce-ti poate schimba starea sufleteasca o partida. Sa nu puna stapanaire pe tine inseamna sa fii indiferent fata de rezultat, sa nu tii mortis sa fii pe stadion sau sa vezi cu orice pret partida la tv.

john a scris:

fotbalul este un sport, un hobby si atat.

Asa ar trebui sa fie...dar nu este doar atat.

john a scris:

acum ca sa-ti dau un exemplu sunt si dependenti de cafea, de filme de... de...

Irelevante si nepotrivite exemple.

01/04/10 14:00

ultimul mohican
membru

irlanda a scris:

Asa cum am spus, pentru cei mai multi.

asa cum am spus pentru cei mai putini. yo iti vorbesc acum de-o statistica facuta de mine, bazata pe cei cateva sute de microbisti cu care am stat de vorba sau am vazut meciuri. tu pe ce iti bazezi afirmatia?

Un om civilizat, care se respecta nu are ce cauta pe un stadion.

ca tu ii numesti necivilizati pe doctori, politicieni, scriitori, si multi altii care se duc pe stadion in tribune, este parerea ta personala.. (atentie, a nu se confunda tribunele cu peluzele unde stau galeriile)

Omul de rand poate se abtine dar inlauntrul lui nu-mi spune tu mie ca o tine numai intr-o rugaciune sau intr-o continua binecuvantare fata de echipa adversa.

eu propun crestinilor sa nu mai faca nicio activitate, unde nu o pot tine incontinuu intr-o rugaciune cum ai zis tu. deci se interzic mersul la teatru (doar nu te rogi cand vezi o piesa) filmele, chiar si cititul unei carti sau invatatul (nu cred ca te gandesti la biblie cand studiezi geografia)

Si daca spui ca iti pare rau, inseamna ca fotbalul a pus stapanire pe tine din moment ce-ti poate schimba starea sufleteasca o partida. Sa nu puna stapanaire pe tine inseamna sa fii indiferent fata de rezultat, sa nu tii mortis sa fii pe stadion sau sa vezi cu orice pret partida la tv.

eu unul am votat cu basescu, m-am bucurat ca a castigat, imi parea rau daca pierdea, deci e pacat si sa votez...... daca joc o tabla imi pare rau daca pierd, am un spirit competitiv, dar nu fac o drama din asta, deci e pacat si sa joc un sah....

01/04/10 14:18

Pagini:  1 2 3 4 5 6    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la