|
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
Pai si de ce e Avatar un film prost, ca tot nu am inteles?
|
|
17/03/10 20:44
|
|
davids
membru
Inregistat: 17/03/10
|
|
sursa:http://torrentcrestin.net daca esti curios te invit sa citesti si ai sa afli
Ultima modificare de davids (18/03/10 06:47)
_______________________________________ Pot totul in Hristos , care ma intareste. Filipeni 4:13
|
|
18/03/10 06:46
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Eu am citit si tot n-am aflat. Plus de asta nu inteleg care este scopul acestui articol avand in vedere titlul topicului.
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
18/03/10 10:24
|
|
Sword
membru
Inregistat: 01/02/08
|
|
Avatar e un film frumos. Nu neaparat foarte bun, dar frumos. Binele invinge.
_______________________________________ Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.
|
|
18/03/10 14:39
|
|
zambezi
membru
Inregistat: 19/09/07
|
|
a fi frumos nu e neaparat acelasi lucru cu a fi bun. Avatar e un film in care se trambiteaza posibilitatea ca niste fiinte umanoide, in multe privinte asemanatori oamenilor, care sunt superioare lumii animale ca mod de a privi lucrurile, de exemplu capacitatea de a discerne intre bine si rau, pot trai in echilibru perfect cu lumea animala, fara sa treaca prin faza de a o dezechilibra, asa cum de exemplu se intampla cu lumea noastra. E un lucru cat se poate de fals si practic imposibil deoarece numai un animal poate trai intr-o lume animala fara sa-i aduca dezechilibru.
Din aceasta cauza eu cred ca Avatar ramane un film prost, desi e foarte frumos vizual si foarte ingrijit lucrat din punct de vedere tehnologic.
Apropo, Davids, in film nu e vorba despre oameni care poseda trupurile bastinasilor ci despre oameni care au resusit sa creeze trupuri hibride, bastinas-om, prin amestecarea ADN-urilor celor doua specii. Apoi, acele trupuri reuseau sa le controleze (nu se stie cum) prin oameni care aveau ADN-ul compatibil.
P.S. Articolul citat de tine e mai pesimist decat ar trebui sa fie ceva ce cauta adevarul fara prejudecati.
|
|
18/03/10 15:11
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
Ice Twisters
Cam slab. Povestea nu prea tine. Actorii au jucat cam prost si rolurile cam trase de par. Mai presus de toate la un film conteaza povestea. Eu chiar am ras la unele faze. Dupa ce a facut varza un oras cu un experiment guvernamental tinut secret si fata de cei ce'l puneau in practica: "Domnule va cauta 2 agenti fbi". Putin mai bun decat judgement day dar totusi slab.
|
|
20/04/10 18:20
|
|
ultimul mohican
membru
Inregistat: 23/03/10
|
|
sincer seria saw nu mi s-a parut chiar proasta, e drept ca ajungea o singura parte, nu cinci sau cate are dar....
_______________________________________ "Eu arat altora calea cea dreapta, pe care am cunoscut-o tarziu, cand eram obosit de ratacire"
|
|
28/09/12 14:22
|
|
TheRockstar01
membru
Inregistat: 08/11/12
|
|
Saw a fost ok la inceput, dupa care au inceput sa il traga de par..
|
|
13/11/12 11:46
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|