|
|
|
burro
membru
Inregistat: 15/11/05
|
|
american pie, 5 oscaruri?! yeah right... or fi premile alea comerciale dar nici chiar asa, cred ca il confunzi cu American Beauty care chiar e un film bun
_______________________________________ WOW I Rule
|
|
01/12/05 08:29
|
|
Ste.fan
membru
|
|
Matrix RULLZ Silvia....intra si tu pe imdb.com si verifica ce spune poporu' Filme proaste: - The Sweetest Thing(porcarie mare d tot) - 100 Girlz (bis) - Evil Dead I,II,III (trilogia cea mai nasoala) - Deuce Bigalow European Gigolo(cea mai recenta descoperire din categoria filme "super proaste")
|
|
01/12/05 16:53
|
|
[flip]
membru
Inregistat: 06/12/05
|
|
3 filme proaste: "human nature" ewwwww, "zoolander" si "dodgeball" (amandoua cu Ben Stiller, coincidenta? nu cred) mai sunt o gramada altele pe care nici nu e nevoie sa le amintesc: comedii proaste de adolescenti, filme cu mult sange si matze dar fara poveste, si clonele filmelor japoneze cu fetita criminala din apa.
|
|
08/12/05 19:02
|
|
vaxaly
membru
Inregistat: 28/03/05
|
|
Matrix e superb - daca este inteles! si am o propunere: sa nu mai vb de comedii aici ca sunt penibile majoritatea (imi plac si mie dar sa vb lucruri serioase ... totusi un film prost este : ELEPHANT
_______________________________________ "Nu de aripi are nevoie spiritul omenesc, spune Bacon, ci de plumb. Cu prea mare usurinta se avanta in cele mai inalte abstractiuni pierzand orice contact cu omenescul si realitatea."
|
|
13/12/05 21:42
|
|
klauddyou
+
Inregistat: 23/12/05
|
|
PI - un film super si superb regizat de Darren Aronofsky, ca si "Requiem for a dream" Filme proaste? Dragonfly, American Pie (care vreti voi ) Sunt rare filmele bune de la Hollywood.
Ultima modificare de klauddyou (25/12/05 22:27)
|
|
25/12/05 22:26
|
|
brightsky
membru
Inregistat: 01/07/05
|
|
am uitat sa mai intru pe aici....legat de Matrix mie nu mi-a placut si gata, gusturile nu se discuta nu ma intereseaza ce spune poporu` ... shi burro mi culpa am incurcat filmele (American pie cu American Beauty)..oricum nu-mi place nici unul dintre ele
_______________________________________ I have seen Jesus, for He is in everything I touch!
|
|
04/02/06 19:00
|
|
bradu
membru
Inregistat: 29/01/06
|
|
se pare ca vati hotatrat sa faceti o lista cu filmele mele preferate paci asa ca nu se poate sa nu le sar in aparare si cum sa nu sar cand vorbiti tocmai despre o capodopera ca Matrix... despre un film superb cum a fost Constantine si o parodie franceza cum e RRR... as vrea sa inteleg ce vrea sa zica prin "subiectul mai lasa de dorit" ce anume nu ti/a placut vreau clar... de ce? da e dreptul tau sa nu iti placa ... dar daca nu te superi as vrea sa sstiu si io de ce ti sa parut slab.... ai vazut tot matrixul??? in privinta lui Constantine le recomand celor ce le sfideaza logica acest film sa se uite inca o data la el dar ca la un SF ... sa incerce sa scape de anumite prejudecati care tin loc de inteligenta... si sa incece sa vada cel putin ce superb e prezentata tema mantuirii prin fapta inpletita cu har...pe ce baza e mantuit Constantine?... superb dezvoltat si aici tema dragostei pentru aproape... ca dovada sacrificiul... despre rrr e o parodie destul de buna... are haz... iar acu ce zic va recomand inmod special sa il vedeti pe Requiem for a dream e un superb despre unde te poate duce consumul de droguri... o drama superba despre dependenta de droguri a fiului si de televiziune si televizor a mamei... o drama care iti poate deschide ochii... filmele care imi displac cel mai mult sunt comediile cu negri(rar sa intalnesti o comedie faina in care sa joace doar negrii) de ce? in primul rand promoveaza imoralitatea sexuala si un mod de viata superficial un film care mi sa parut absolut degeaba a fost Teroare in Texas te uiti la el degeaba nu dezvolta idei, ci eventual fobii pentru fetele mai slabe de inima...in aceiasi oala leas baga si pe The Ring1(2 nu l/am mai vazut)si toate filmele care isi propun ca scop principal sa te sperie...
|
|
16/02/06 13:54
|
|
vaxaly
membru
|
|
va recomand filmul SEVEN (se7en) -
_______________________________________ "Nu de aripi are nevoie spiritul omenesc, spune Bacon, ci de plumb. Cu prea mare usurinta se avanta in cele mai inalte abstractiuni pierzand orice contact cu omenescul si realitatea."
|
|
18/02/06 15:35
|
|
anca4j
membru
Inregistat: 24/01/05
|
|
eu m-am saturat sa tot caut filme faine printre gunoaie... sincer. Imi dau seama daca un film merita vazut numai dupa doua trei scene din film. Daca o sa am ocazia sa fac rost de un film recomandat de prieteni, poate ma voi uita. Pana atunci, sa stea gunoaiele unde sunt, mai ales toate prostiile ce s-au mai inventat in ultima vreme... daca nu e sex, nu e bun filmul, daca nu e bataie, nu tine atentia, daca nu divorteaza sotii, tot n-are farmec...si tot asa. Sa stea ei cu gunoaiele lor... iar cat despre sf, mi se par o prostie . Parerea mea, fiecare cu ale lui.
|
|
20/02/06 10:20
|
|
Larisa
membru
Inregistat: 22/05/05
|
|
Adevarul e ca atunci cand ne uitam la foarte multe filme valoarea noastra morala scade pentru ca la un moment dat constiinta nu ne mai da pumni si luam toate lucrurile de acolo ca fiind normale, ca fiind societatea in care traim.
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
20/02/06 19:17
|
|
white_dove
membru
Inregistat: 29/03/06
|
|
"war of the world" cu tom cruise
_______________________________________ The road is hard, but Jesus is the driver.
|
|
03/05/06 21:02
|
|
monica
membru
Inregistat: 16/03/05
|
|
In ciclul "Cele mai proaste filme" as include Codul lui DaVinci, chiar mai slab decat cartea. Tom Hanks si Audrey Tatou-de altfel, niste actori talentati-nu m-au convins deloc. In afara de scenele filmate prin Paris si Londra, nu cred ca acest film e un film de referinta in cinematografie.
|
|
10/06/06 21:19
|
|
burro
membru
|
|
PI intradevar absolut genial, requiem for a dream mi s-a parut mai slab ca dramatizeaza foarte mult, desi poate ca e nevoie, oricum prefer PI, Human Nature nu mi s-a parut slab, mult sub ce a mai facut Michel Gondry dar oricum nu slab
_______________________________________ WOW I Rule
|
|
27/08/06 06:57
|
|
spyke
membru
Inregistat: 03/09/06
|
|
am si eu niste filme naspacum ar fi celularul sau codul lui davinci
|
|
09/09/06 10:11
|
|
rubenK2
membru
Inregistat: 15/09/06
|
|
Kill Bill super penal
Ultima modificare de rubenK2 (19/09/06 07:46)
_______________________________________ Libertatea nu e abilitatea de a face ceea ce vrei sa faci... E puterea de a a face ceea ce trebuie sa faci...
|
|
19/09/06 07:46
|
|
bully
membru
Inregistat: 16/12/06
|
|
the davinci code
e vraja rau de tot
_______________________________________ Public Enemy#1
|
|
16/12/06 22:09
|
|
blue_soul
membru
Inregistat: 09/10/06
|
|
saw 3-frumsusel insa lasade dorit fata de celelalate 2
|
|
17/12/06 09:14
|
|
Ste.fan
membru
|
|
Welcome back blue_soul
Daca e "frumusel", de ce l-ai pus la filme proaste?
|
|
17/12/06 13:09
|
|
blue_soul
membru
|
|
bully a scris:
the davinci code
e vraja rau de tot |
ce nu tia placut mai bulli la film?pai ia citeste si cartea sa vezi ce fain e! Daca no ai tio imprumut eu cu toata placerea!
|
|
17/12/06 13:13
|
|
blue_soul
membru
|
|
pai e frumusel da e o prostie!Pur si simplu nu se ridica la astepaterile mele!(fata de celelalte 2 consider ca e un fiml"prost") ms !
|
|
17/12/06 13:16
|
|
typeface
membru
Inregistat: 18/08/06
|
|
titlul subiectului mi se pare stupid. ma intreb cine are impresia despre el insusi ca-i plac filmele proaste? mai nimerita mi se pare o abordare de genul 'ce film mi-a placut / ce film nu mi-a placut'
de exemplu daca cineva spunea mai sus, citez:
vaxaly a scris:
... totusi un film prost este : ELEPHANT |
aia nu inseamna ca asa si este, ci doar ca lui nu i-a transmis nimic. mie dimpotriva elephant mi s-a parut unul dintre cele mai frumoase filme vazute vreodata [ca tehnica de filmare plus modul de 'exploatare' a subiectului ales, asta ca un scurt comentariu].
si acum ontopic: dintre ultimele vazute, world trade center.
|
|
17/12/06 14:40
|
|
vaxaly
membru
|
|
typeface: faci confuzie intre a "transmite" ceva si a fi prost din perspectiva mea. E logic, normal sa vorbesc ca e prost dupa standardul meu de film bun, mediu, stupid si foarte tamp. e un drept de ati da cu parerea ca si critic. Si nu inteleg de ce ti se pare stupid titlul. Pana la urma nu isi are rost crtica de film? Si eu am despre mine, uneori, impresia ca am atractie pt filmele proaste. [chiar si dupa standardele mele]. E vreo prostie ca-mi plac si filme proaste?
|
|
18/12/06 22:17
|
|
typeface
membru
Inregistat: 18/08/06
|
|
|
18/12/06 23:00
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
Eu am auzit pe la TV ca s-a dat ceva premiu mare pt un film cu Cowboy homo...nu cred ca merita...nu am vazut filmul dar deja m-am convins cat de "prost" e mesajul pe care il transmite!
|
|
03/01/07 13:27
|
|
flying2heights
membru
Inregistat: 18/01/07
|
|
ooo.daca vorbim de filme proaste atunci Borat sigur merita mentionat. Si nu cred ca ii numa o parere de a mea.Majoritatea spun ca le place doar pentru ca ii asa mediatizat.nimica bun de el.
|
|
18/01/07 16:02
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|