|
|
|
fineas
Exclus
Inregistat: 11/01/06
|
|
Mica, 7
2 S-a dus omul de bine din ţară, şi nu mai este nici un om cinstit printre oameni; toţi stau la pândă ca să verse sânge, fiecare întinde o cursă fratelui său. 3 Mâinile lor sunt îndreptate să facă rău: cârmuitorul cere daruri, judecătorul cere plată, cel mare îşi arată pe faţă ce doreşte cu lăcomie, şi astfel merg mână-n mână. 4 Cel mai bun dintre ei este ca un mărăcine, cel mai cinstit este mai rău decât un tufiş de spini.
Ziua vestită de toţi proorocii Tăi, pedeapsa Ta se apropie! Atunci va fi uluiala lor.
_______________________________________ SHALOM
|
|
29/08/06 09:34
|
|
vaxaly
membru
Inregistat: 28/03/05
|
|
hai sa luat si mai departe... Mic 7:5 Nu crede pe un prieten, nu te încrede în ruda cea mai de aproape; păzeşte-ţi uşa gurii de cea care îţi stă în braţe! Mic 7:6 Căci fiul batjocoreşte pe tatăl, fata se scoală împotriva mamei ei, nora împotriva soacrei sale; vrăjmaşii omului sînt cei din casa lui! Mic 7:7 Eu însă voi privi spre Domnul, îmi voi pune nădejdea în Dumnezeul mîntuirii mele, Dumnezeul meu mă va asculta. Mic 7:8 Nu te bucura de mine, vrăjmaşă, căci chiar dacă am căzut, mă voi scula iarăş, chiar dacă stau în întunerec, totuş Domnul este Lumina mea!
asta inseamna ca si tu faci parte din text. nu?
_______________________________________ "Nu de aripi are nevoie spiritul omenesc, spune Bacon, ci de plumb. Cu prea mare usurinta se avanta in cele mai inalte abstractiuni pierzand orice contact cu omenescul si realitatea."
|
|
29/08/06 10:04
|
|
fineas
Exclus
Inregistat: 11/01/06
|
|
1 Corinteni, 2
14 Dar omul firesc nu primeşte lucrurile Duhului lui Dumnezeu, căci, pentru el, sunt o nebunie; şi nici nu le poate înţelege, pentru că trebuie judecate duhovniceşte.
15 Omul duhovnicesc, dimpotrivă, poate să judece totul, şi el însuşi nu poate fi judecat de nimeni.
16 Căci "cine a cunoscut gândul Domnului, ca să-I poată da învăţătură?" Noi însă avem gândul lui Hristos.
_______________________________________ SHALOM
|
|
29/08/06 16:02
|
|
eusunt10
membru
Inregistat: 04/10/06
|
|
padure fara uscaturi nu exista... unele paduri sunt mai uscate ca altele...
vin dintr-o biserica unde coruptia pastorului nu exista! vi se pare tare afimatia?
va rog intrebati-ma pe ce ma bazez... va rog!
_______________________________________ "The beating will stop when morals improves..."
|
|
21/10/06 00:46
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
eusunt10 a scris:
padure fara uscaturi nu exista... unele paduri sunt mai uscate ca altele...
vin dintr-o biserica unde coruptia pastorului nu exista! vi se pare tare afimatia?
va rog intrebati-ma pe ce ma bazez... va rog! |
Poate nu aveti pastor .
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
21/10/06 00:51
|
|
eusunt10
membru
Inregistat: 04/10/06
|
|
buna rau la ora asta dar totusi nu e o intrebare...
_______________________________________ "The beating will stop when morals improves..."
|
|
21/10/06 02:07
|
|
april
admin forum
|
|
eusunt10 a scris:
buna rau la ora asta dar totusi nu e o intrebare... |
Era deja posibilul raspuns la intrebare.
|
|
21/10/06 14:01
|
|
Kevin Levrone
membru
Inregistat: 24/04/05
|
|
|
21/10/06 19:59
|
|
alina p
membru
Inregistat: 10/05/07
|
|
fineas sunt de acord intr'o mare parte cu tine dar ar trebui sa implinim si versetul din biblie dare spune sa ne barfim...nu crezi?intradevar vad k o ai cu biblia dar trebuie sa implinim toata scriptura nu numai ce ne place noua
Ultima modificare de alina p (10/05/07 18:04)
|
|
10/05/07 18:01
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
eu ma tot intrebam cat are salaru pastoru ... mi se pare ca in biserica se strang foarte multi bani ,mai ales in cele mari ... si de ce toti pastorii au case faine ,masini ,merg in strainatate si isi iau si copii cu ei ? ... oricum ,si cand merg intr-o vizita din asta in afara tarii mai fac cate ceva probabil ... tare is curioasa sa aflu cat ia pastorul nostru ,dar nimeni nu stie in afara de comitet ,cica e confidential :|
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
10/05/07 18:29
|
|
Sarah
membru
Inregistat: 08/03/07
|
|
Vezi,sunt biserici unde se stie ce salar ia pastorul,doar e platit de turma...Sa stii ca multi cand vin prin alte tari,nu muncesc...decat spun aceeasi predica de la toate amvoanele pe unde trec,sau au 2,3 predici,pe care le rostesc prin rotatie.Dar eu cred,ca e bine si pentru ei sa mai ia o vacanta... sa se relaxeze,sa se refaca...sa poata fi proaspeti.Dar sa stii,hero ca exista cazuri,cand cineva anume sponsorizeaza intreaga familie a pastorului,pentru un concediu-si asta cred eu ca e o binecuvantare primita prin Har!!!
_______________________________________ Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35
|
|
10/05/07 18:51
|
|
Jkfe_ac
membru
Inregistat: 22/03/07
|
|
ok..e naspa de tot ce se zice aici.. tata meu e pastor la trei "3" biserici...si stiti ce..sunt perioade in care nu mia avem bani de paine...si nu e misionar..e pastor..dar Domnu binecuvinteaza..sponsorizari...dak nu am avea nam avea ce manca...salariu care il primeste tati de la toate bis nu ii acopera benzina pe luna..si a terminat si pastorala la bucuresti..si e pastrori de vreo 12 ani... cu america..am fost si eu...noroc ca am un unchi acolo..si tot, da tot ce am eu personal e cumparat de mine..ca parintii mei nu ar fi avut(haine compiuters.a.)a Domnului e toata slava sa nu generalizam.. sunt si pastori cu averi dubioase.. dar sunt si care isi fac treaba serios..
|
|
10/05/07 22:35
|
|
Joseph7
membru
Inregistat: 02/03/07
|
|
Agreez cu Jkfe_ac: nu putem sa generalizam ca toti pastorii au de toate si se "distreaza" pe banii daruiti pentru Dumnezeu. Oricum, fiecare vom primi rasplata pentru felul cum folosim ceea ce ni s-a incredintat, inclusiv pastorii.
_______________________________________ Dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga si nu obosesc, umbla si nu ostenesc.
|
|
10/05/07 23:25
|
|
alina p
membru
Inregistat: 10/05/07
|
|
sunt intradevar pastori in care nusi permit multe lucruri dar cei din turma mai mult ii critica pe ei....nui vad pe ceilalti care intradevar fac lucruri care nu trebuie dar la un pastor multe defecte mai scot...ar trebui sa scoatem in evidenta lucrurile bune care le fac nu cele mai putin bune....e de ajuns k isi da silinta sa niL faca cunoscut pe Dumnezeu
Ultima modificare de alina p (17/05/07 15:43)
|
|
17/05/07 15:42
|
|
Delmoniko
Exclus
Inregistat: 16/05/07
|
|
Jkfe,sa fii mandru toata viata de tatal tau! Da, si eu cunosc destui preoti cu o viata morala ireprosabila! Insa nu putem vedea padurea de uscaturi!
Lumea se asteapta la "sacralitate" de la un preot! Ce vrei?Asta e perceptia! Exceptand pe cei putini,Biserica nu are ce cauta intr-o structura sociala, de orice fel ar fi ea!
_______________________________________ Ai pus mana pe o biblie si te crezi dumnezeu!
|
|
17/05/07 15:53
|
|
Larisa
membru
Inregistat: 22/05/05
|
|
Apropo de ce zicea Jkfe, imi aduc aminte ca mamica imi povestea ca taticul ei era pastor si ei erau 12 copii acasa care abia o duceau de azi pe maine. Imi zicea ca bunicul mai primea bani de la frati, dar el nici nu iesea bine din biserica si ii si dadea la alti frati care o duceau mai rau ca el. Sunt oameni si oameni. Depinde ce inseamna pentru fiecare ca are indeajuns. Dumnezeu sa-i rasplateasca pe cei care isi fac slujba cu credinciosie, care au grija de orfan si de vaduva si de casa lor si care nu se imbogatesc pe spinarea altora.
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
18/05/07 04:22
|
|
Dana
membru
Inregistat: 04/01/07
|
|
Delmoniko a scris:
Insa nu putem vedea padurea de uscaturi! |
Proverbul zice " Fiecare padure are uscaturile el" .=>>Sa nu privim la "uscaturi" , ci sa privim la cat de frumoasa e "padurea" .
_______________________________________ people come into your life for a reason, a season or a lifetime...
|
|
18/05/07 09:24
|
|
paulus
membru
Inregistat: 24/10/08
|
|
..cred ca se face o mare confuzie in legatura cu cuvantul "vorbire de rau".. ..din punct de vedere scriptural a vorbi de rau pe cineva nu este nicidecum sinonim cu a recunoaste cu onestitate o stare de fapt existenta si vizibila chiar ,care nu este in conformitate cu adevarurile scripturii,si atunci cand se ia atitudine impotriva unor deraieri de la adevarurile scripturii aceasta nu este nicidecum vorbire de rau,ci este o obligatie a oricarui crestin care se pretinde a fi treaz,si totodata un act de curaj crestinesc. ..vorbirea de rau ,scriptural vorbind este atunci cand cineva vorbeste despre o alta persoana neadevaruri,pentru a-si atinge unele scopuri marsave,ca de exemplu:stricarea reputatiei cuiva ,pentru a castiga un mai mare prestigiu decat persoana vorbita de rau.(aici se poate spune si folosirea unui adevar,despre persoana in cauza,un adevar din trecut,o greseala un pacat ,dar tot cu acelasi scop ,acela de al denigra,pt. a creste un altul in ochii multora) ..alte exemple din scriptura: 1...Maria,sora lui Moise,vorbeste de rau la adresa lui Moise,dar nu ca ar fi deranjat-o atat de mult aceea femeie etiopianca,ci era invidioasa pe Moise,de ce numai prin el vorbeste Dumnezeu. 2...sotia lui Ahab,Izabela,trimite o scrisoare prin care il denigreaza pe Nabot,si scrie minciuni,dar avea ca scop inlaturarea acestuia ,uciderea lui ,pentru ai lua via,la care lacomise Ahab regele.Aceata femeie diaboloca ,a urmarit cu orice pret sa-i strice reputatia acesti om ,pentru a castiga ea de pe urma acestei denigrari.
|
|
24/10/08 16:32
|
|
april
admin forum
|
|
Si ceva despre subiect, paulus ?
|
|
24/10/08 18:03
|
|
gabi
membru
Inregistat: 14/11/06
|
|
scrie si tu macar acolo in final "coruptia e rea" si atunci nu mai esti off
_______________________________________ "... greutatea erudiţiei în definirea cuvintelor nu compensează slăbiciunea argumentului în chestiunile mai importante." Francis A. Schaeffer
|
|
24/10/08 22:07
|
|
paulus
membru
Inregistat: 24/10/08
|
|
april a scris:
Si ceva despre subiect, paulus ? |
....scuze pentru off-topic !
|
|
25/10/08 23:58
|
|
crestin_salvat
membru
Inregistat: 15/11/08
|
|
Larisa a scris:
Mai, intotdeauna m-am intrebat cum de pastorii au cele mai frumoase case, masini bune si copii rai. Sa ma scuze acum cei directi afectati de ceea ce am afirmat. Persoanele de fata se exclud. Chiar as fi curioasa sa stiu cum ajung la asa performante. |
:-) Nu toti pastorii si preotii sunt asa. Problema este ca exista o categorie de pastori si predicatori, mai ales in Occident, care isi bazeaza toata predicarea pe prosperitate. Au cate o "lucrare" prin intermediul televiziunii si in fiecare transmisie, cer bani de la telespectatori. Nici macar nu predica Evanghelia, despre pocainta pacatosilor si vindecarea sufletului. Predica despre puterea care o au donatiile financiare. Spun fraze din astea, "Donatia ta poate ajuta un om sa scape din pacatul betiei". Ii indeamna pe oameni sa le trimita bani, ca sa scape de "blestemul saraciei" si sa fie binecuvantati. It's really weird, and has nothing to do with the Bible.
_______________________________________ "Asteapta lucruri mari de la Dumnezeu". -William Carey
|
|
18/11/09 00:25
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
Stiu.Si la noi in oras s-au spus chestii de genu.De exemplu o "vecina" a comentat in legatura ca avem masina buna.Dar asa nu stie,ca e cumparata pe bani munciti,cand ai mei au plecat o luna-doua in strainatate..
|
|
10/12/09 18:41
|
|
scrabble
membru
Inregistat: 02/01/10
|
|
redgreeneyes a scris:
Exista coruptie in "Biserica"? Din cate am vazut la stiri cei imbracati in sutana sunt cei mai vanati de media.
Dar in Bisericile protestante sau neo? Cunoasteti cazuri de coruptie?
Se ocupa pastorii de prosperitatea Bisericii sau de propria lor prosperitate? |
Orice organizatie, in momentul in care capata o masa critica si ajunge la o anumita marime devine din ce in ce mai susceptibila coruptiei, din simplul motiv ca puterea corupe.
Ca sa fac o analogie, uitati-va la sistemul de operare Microsoft Windows. Chiar daca unele din criticile aduse Microsoft pe probleme de securitate a Windows sunt indreptatite, sistemul de operare este atat de larg folosit incat automat devine tinta majoritatii covarsitoare a atacurilor informatice si a virusilor. In schimb, cei de la Apple se lauda ca OS X nu are problema virusilor, ceea ce este adevarat. Insa daca OS X ar ajunge sa aiba atatia utilizatori cati are Windows astazi, retorica asta cu siguranta fata de virusi n-ar mai sta in picioare.
Ultima modificare de scrabble (02/01/10 08:28)
|
|
02/01/10 08:27
|
|
zambezi
membru
Inregistat: 19/09/07
|
|
Nu este nevoie neaparata de putere (bogatie, faima), pentru a fi corupt, privind coruptia ca pe ceva care se abate de la morala. Coruptia este in primul rand o "deficienta" la nivelul mintii, a felului de a gandi. Despre Dumnezeu se stie ca este atotputernic, dar nu poate dovedi nimeni ca este si corupt. Daca ar fi sa continui cu analogia ta, atunci un SO in care utilizatorul nu are drepturi de acces la core, nu este la fel de supus atacurilor virusilor informatici ca unul la care acest lucru este permis. Virusii vor putea doar sa infecteze documente locale fara sa ajunga la programele vitale. Pur si simplu vorbim de lucruri total diferite ... ca mentalitate.
Ultima modificare de zambezi (02/01/10 13:06)
|
|
02/01/10 12:38
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|