|
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Mai bine puneti intrebari :P .
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
26/01/08 15:04
|
|
Ste.fan
membru
Inregistat: 15/11/05
|
|
Aceeasi chestie: sa goleasca istoria navigarii, cache-ul si cookie-urile. Alta idee nu am.
Si mai e si vechea poveste cu Ctrl+F5, care reincarca pagina fara sa ia in considerare datele deja salvate pe computer pana atunci.
|
|
31/01/08 13:00
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
sincere condoleante !!! 
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
31/01/08 13:00
|
|
Ste.fan
membru
Inregistat: 15/11/05
|
|
Te-ai trezit si tu dragule? Vezi ca incepi sa ma calci serios pe coada. Comentariile tale nu sunt absolut necesare in cazul in care nu stiai.
N-am chef sa te amenint iar cu vacanta, dar eu nu dau mai putin de cateva luni concediu.
|
|
31/01/08 13:02
|
|
giany
membru
|
|
asigurati si cazare si masa ???   
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
31/01/08 13:04
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
Măi,giany,chiar îţi e aşa de imposibil să te abţii de la comentarii frivole???
|
|
31/01/08 13:11
|
|
giany
membru
|
|
daca preparatele mele hilariene nu sunt usor digerabile cu ce sunt eu de vina ???
|
|
31/01/08 13:17
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
asa de curiozitate...de ce s-a inchis Chat-ul nostru 1? si s-a deschis 2?
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
31/01/08 21:24
|
|
april
admin forum
|
|
fluflu a scris:
asa de curiozitate...de ce s-a inchis Chat-ul nostru 1? si s-a deschis 2? |
m3diatoooooooor ... esti chemat la vorbitoooor !
|
|
31/01/08 21:38
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
Bănuiesc că din motive de stocare a datelor.
|
|
01/02/08 09:32
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
giany, singurul motiv pentru care nu iti dau eu ban e ca il las pe Filip sa faca toata treaba murdara! Oricum, el e mult mai diplomat ca mine. Eu nu prea stau la discutii!!!
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
01/02/08 11:13
|
|
giany
membru
|
|
sa inteleg ca ai reusit sa descifrezi ce e scris in avatarul meu??? nooooooooo... nu prea cred ... spun unii ca vorbesc in limbi ... acu sa ii vad ... dau si un indiciu : e vorba despre JUDECATA ...
Ultima modificare de giany_v (01/02/08 13:35)
|
|
01/02/08 13:31
|
|
cami
membru
Inregistat: 17/07/07
|
|
As vrea sa stiu de ce tot timpul cand intru pe www.tanarcrestin.com apar online cand de fapt eu trebuie sa ma loghez ca sa pot posta ceva.De ce nu pot sa ies de pe www.tanarcrestin.ro?problema asta o intampin de ieri si cand am intrat,acum dimineata pe domeniul com aparea ca sunt online desi ca sa postez acest mesaj a trebuit sa ma loghez...Ma poate ajuta cineva?Va multumesc 
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
05/02/08 09:23
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
flory, incearca sa folosesti www.tanarcrestin.net domeniul .ro are ceva probleme...
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
05/02/08 11:22
|
|
cami
membru
Inregistat: 17/07/07
|
|
benny,merci.acum totl e ok 
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
05/02/08 11:38
|
|
benny
membru
|
|
Am eu o intrebare... De ce unii useri au numele subliniat, si unii nu? Inseamna ca persoana respectiva e online? Sau ce inseamna?
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
05/02/08 17:42
|
|
april
admin forum
|
|
_benny_ a scris:
Am eu o intrebare... De ce unii useri au numele subliniat, si unii nu? Inseamna ca persoana respectiva e online? Sau ce inseamna? |
Wooooooow, ca nici eu nu stiam . In urma cercetarii fenomenului :P, declar ca acum stiu : asta inseamna .
|
|
05/02/08 20:19
|
|
benny
membru
|
|
hoppa... Te-am invatat si eu ceva!! hi hi!!
|
|
05/02/08 20:27
|
|
april
admin forum
|
|
_benny_ a scris:
hoppa... Te-am invatat si eu ceva!! hi hi!! |
Asa-i . Multumesc .
|
|
05/02/08 20:32
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
am eu o intrebare: sunt de ceva bucata de vreme pe forum(de vreo 4 luni cred) dar nu i-am vazut niciodata pe joy, fyn, webdev, si pe anca4j si gfod foarte rar. si ei sunt moderatori.care e poveste lor sau...sunt moderatori si atat?nu intra, nu fac nimic? nu inteleg...
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
07/02/08 20:35
|
|
april
admin forum
|
|
Da-i wanted .
P.S. webdev se ocupa de partea tehica a site-ului. E mai mult omul din umbra .
|
|
07/02/08 20:40
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
Eeee, fata moşului, povestea lor e cam aşa:
Era odată ca niciodată, că de n-ar fi fost nu s-ar povesti, pe când puricele se potcovea cu şapte ocale de fier şi şapte de oţel, şi tot sărea până la cer, pe când plopul făcea pere şi răchita micşunele. Deci. Am încălecat pe-o şea, şi ţi-am spus povestea mea. A lu' restu'... de fapt, n-o ştiu. Da' oricum mi-am dat interesu' să răspund ceva, chiar dacă altceva. 
Ultima modificare de Filip. (07/02/08 20:41)
|
|
07/02/08 20:40
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
anca4j a intrat azi dimineata ,joy acum cateva zile ... ei sunt matinali ,mai mult citesc decat scriu 
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
07/02/08 23:10
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|