TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/ADMINISTRATIV/Intrebari legate de site / forum Moderat de april, m3diator  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 ... 31
giany
membru

Inregistat: 18/05/07
april ... as vrea sa stiu si eu ce e cu "dizenteria" asta a unor forumisti???
bai frate nu ai voie sa zici nimic ... cum ai spus ceva care pare suspect ... se mai sparge unul ... si tot asa ...

filip tata ... ia nu imi mai da tu mie ban ... as prefera ca aceasta decizie sa o ia april sau serafim ... sunt cu mult peste capacitatile tale de interpretare ... nu iti mai "afisa" potentialul ca e numai teoria de tine ... iti dau un sfat : treci la practica ... e un pic mai greu ... o sa vezi ...

p.s. tu ai impresia ca DUMNEZEU doarme??? crezi ca EL nu vede ??? sau ai impresia ca intru aici sa jignesc oameni . am scris intr-un mesaj sa mi se spuna care este cuvantul care a jignit. aaaaaaaa !!! va spun eu : NICI UNUL .

25/01/08 11:43

Ste.fan
membru

Inregistat: 15/11/05
Faptul ca esti ofticat nu iti da dreptul sa iei pe rand moderatorii ca nu iti convine tie. Avem niste reguli, si pe buna dreptate, din motive obiective ai primit o avertizare.

Astea sunt regulile, daca nu iti plac si nu le respecti, nu te tine nimeni cu forta. Vrem doar sa fie ordine si sa evitam certurile intre ultilizatorii de pe forum.

Multumim pentru intelegere.

25/01/08 11:48

giany
membru

ce reguli frate??? am spus si repet : SA MI SE SPUNA CARE ESTE CUVANTUL JIGNITOR !!! OK ... io nu ma oftic ... crezi ca nu mai pot eu fara acest forum ... intreaba-te cat timp nu am scris nimic pe forum . ok ???

p.s. ce regula am incalcat ma rog???

25/01/08 11:51

Ste.fan
membru

Nu e nimeni dator sa stea acum sa se certe cu tine.  Am spus, motivele au fost obiective si orice discutie legata de asta se incheie aici. Nimeni nu s-a folosit in mod abuziv de calitatea de admin/moderator pentru ca a avut o problema personala.

Sfat : abtine-te in a da calificative oamenilor. Comenteaza mesajele si nu persoanele si foloseste un ton cat mai calm in scriere, si ca recomandare personala, mai ordonat.

Pe net stii ca nu poti sa citesti intentia sau tonul "vocii", asa ca daca stilul tau de a scrie e perceput gresit o sa ai iar probleme.

O zi buna.

25/01/08 11:57

giany
membru

asa as proceda si eu ... decat sa dau un raspuns direct(pt ca nu exista) mai bine ocolesc ...
daca mesajel;e se refera la persoane oare nu asta fac ??? deci comentez mesajele .
mai ordonat??? sunt ordonat in felul meu ... singurul lucru care e important este daca sunt majuscule sau nu in mesaj ... restul e usor de citit ... stii ...!!! io am invatat sa scriu ... mai ramane sa vad cine stie sa citeasca .
sa stii ca io nu ma cert ci doar incerc sa scot adevarul la lumina ... dupa cum bine se vede raspund foarte la subiect si nu ocolesc.

Ultima modificare de giany_v (25/01/08 12:07)

25/01/08 12:05

dodo86
membru

Inregistat: 14/02/07
Imi bag nasul unde nu imi fierbe oala. Am citit si eu mesajul pentru care a fost banat giany_v si sincer au fost useri aici care au avut un limbaj mult mai inadecvat decat cel al lui giany_v si nu li sa facut nimic. Aici a fost doar o chestie de orgolii personale acumulate de mult timp. Doar sa umplut paharul.

Nu doresc sa fiu avocatul lui giany_v. Singura data cand am discutat cu giany_v despre un subiect a fost prima si ultima oara... Tonul sau ma determinat sa nu mai am nicio tangenta cu el. Totusi continuand sa citesc mesajele sale am vazut o schimbare in bine care cred ca va continua daca i se va da posibilitatea.

Precizand din nou ca imi bag nasul unde nu imi fierbe oala, va invit sa faceti o pace duhovniceasca si nu fireasca. Fiecare sa isi faca un examen de constiinta si sa vada unde a gresit. Miar parea rau daca giany_v nu ar mai intra pe acest forum doar din cauza acestei neintelegeri. Pana la urma sunt si oi mult mai negre decat el peaici...

25/01/08 12:15

giany
membru

stii care e problema dodo??? io stiu dar nu o sa o spun ... as vrea sa descopere sau sa se descopere singur (nu va face asta in veci niciunul de aici).
ceea ce nu stiu multi de aici este faptul ca io sunt foarte corect cu mine in primul rand si nu imi permit luxul de al deranja pe DUMNEZEU cu jigniri la adresa altora. io imi cunosc lungul nasului ceea ce nu pot afirma si despre altii. daca vor dreptate sa o solicite de la DUMNEZEU ... sa nu ma oblige pe mine sa fac asa ceva ... ar iesi rau pentru unii de pe aici ... imi cunosc foarte bine locul si stiu ce vorbesc.

io tot stau si ma intreb cand vor fi intr-un colectiv si vor avea sefi unii ca filip ce se va intampla cu ei ... deja imi pare rau ... acolo nu mai poti da ban la solicitarile sefului... io deja ma distrez.

oricum ... multumesc de intelegere ... si putin pentru sprijin ...

inca astept sa vad care e cuvantul ala cu care am jignit si regula pe care am incalcat-o

Ultima modificare de giany_v (25/01/08 12:31)

25/01/08 12:24

Ste.fan
membru

"M-ai facut pe mine sec. Mi-am autoreportat comportamentul tau, simtindu-ma profund jignit, am plans pe umarul lui Filip, apoi April mi-a spus ca iti da ban ca sa nu mai plang. Si asta a fost! WOW. Coruptie la nivel inalt!"

Happy now? Asa imi trebuie daca incerc sa fiu amabil si ma bag unde nu-mi fierbe oala. De acum nu o sa mai fac prostia sa dau explicatii, ca oricum nu le citeste nimeni. Inca ma intreb de ce e asa de greu pe un forum crestin sa fie ordine si sa nu existe certuri.

Giany, nu mai posta in nevinovat. Multi oameni ti-au tot atras atentia. Ti-am spus si repet, gata! Accepta pedeapsa, poti considera ca a fost nedrept si bucura-te, dar nu mai fa discutii fara rost. Obisnuieste-te cu ideea ca aici esti sub autoritatea unora, fie ca iti place, fie ca nu.

Nu te izoleaza nimeni, si nici nu te nedreptateste. Avem insa valori, iar moderatorii le respecta si iau masuri cand este cazul.

Ultima modificare de Ste.fan (25/01/08 18:35)

25/01/08 13:05

giany
membru

e drept ca adevarul doare ... ce vrei sa spun parerea altora??? ... normal ca nu o sa fac asta... o sa imi spun parerea mea... daca asta doare ... apoi DUMNEZEU sa ma ierte ... sau sa ma bata ... cum o vrea El ... nu cum vreti voi ... sau eu ...
sa stii ca sec nu inseamna intotdeauna ceva ce ar putea fi rau ... spre ex vinul sec ... mie imi place ... :):):)
E CA SUNT TARE ???

mai voi nu vedeti esentialul si nu faceti legatura la ceea ce spun eu ... nu inseamna ca daca nu ma intelegeti voi nici DUMNEZEU nu stie ce vreau sa spun ... mai incercati ... poate o sa vedeti ce fac ... nu mai plangeti ca nu asa se rezolva problemele ... intrebati-ma unde nu intelegeti ... poate o sa va explic ... cu toate astea mie mi-ar place sa intelegeti fara sa va spun eu ... lucru mare nu???

Ultima modificare de giany_v (25/01/08 13:25)

25/01/08 13:20

filip
membru

Inregistat: 27/04/05
Pentru Dodo:

În general ai prins ideea. Cartonaşul galben se acordă atât pentru un fault grav, cât şi pentru o acumulare de incidente, respectiv comportament inadecvat faţă de arbitru, în urma avertismentelor. După cartonaş galben, jucătorul poate alege să se corecteze sau să continuie şi să primească roşu. Adică o suspendare pe mai multe partide. Arbitrul nu este pe viaţă, nici perfect. Şi nici comisia de arbitri. Dar jucătorul va juca conform arbitrajului lor, sau nu va juca deloc.

Pa lângă aceasta, există partide mai "bărbăteşti", între echipe relativ egale din punct de vedere al capacităţii de a faulta şi a încasa faulturi, care sunt arbitrate mai tolerant, şi partide inegale, în care arbitrii trebuie să fie mai intransigenţi.

Am fost oarecum dezamăgit că ai vorbit totuşi de orgolii personale. Dar, probabil că dinafară aşa se vede. Şi cine ştie, poate chiar aşa o fi la urma urmei. Precum se gândeau ucenicii odată la masă, "vânzătorul pot fi eu".

Pentru şte.fan şi ceilalţi moderatori:

Îi mulţumesc lui Dumnezeu  pentru autoritatea cu care m-a investit, şi-L rog ca cu prima ocazie când nu mă conformez voii Sale să mă schimbe din această poziţie. Pentru ceea ce judec strâmb, Îi cer iertare. Pentru ceea ce greşesc de dragul de a lua apărarea celor loviţi, nu-mi pare rău, şi-mi asum pedeapsa.

Cine crede că prin comportamentul meu de aici dăunez lucrării lui Dumnezeu, n-are decât să Îl întrebe pe Dumnezeu dacă este aşa, şi dacă primeşte răspuns afirmativ, să se roage pentru schimbarea mea din această poziţie.

Mie nu mi-e frică de judecata lui Dumnezeu, pentru că nu poate fi decât benefică: dacă eu am dreptate mă va întări în credinţă; dacă trebuiesc schimbat, lucrarea Lui va avea de câştigat, mândria mea de suferit, iar omul meu lăuntric va fi zidit.

Dar dacă eu sunt de partea Domnului, va fi destul de greu pentru cei care nu înţeleg cu cine se luptă. O spun ca o constatare, nici ca ameninţare, nici din modestie, nici din mândrie, ci ca o recunoaştere a suveranităţii şi dragostei Sale: nu ar fi prima dată când Domnul îmi ia apărarea. Mulţumesc frumos, Doamne!

Aşa că, pentru cei care vor să mă asigure că voi fi judecat de Domnul pentru "nedreptăţile pe care li le fac", îi asigur la rândul meu că nu am uitat de judecata lui Dumnezeu, şi că mă voi supune ei. Oricând va alege El să o facă, şi orice sentinţă va da. Sper ca şi ei în dreptul lor să aibă aceeaşi atitudine.

Până la ea însă am peste mine şi autoritatea tuturor celorlalţi moderatori. La care poate apela oricine. Din păcate, în general cei cu care am avut probleme, au considerat că au fost nedreptăţiţi şi de alţi moderatori, când aceştia au cântărit faptele mele şi le-au găsit justificare pozitivă.

În continuare voi respecta deciziile moderatorilor, chiar şi dacă vor ajunge vreodată să fie în contra poziţiei mele.

Ultima modificare de Filip. (25/01/08 14:15)

25/01/08 14:02

Site web  
giany
membru

dar "mingea" filip ... "mingea" unde e si ce parere are ea ... dupa tine se poate juca fotbal fara jucatori ... apropo ... stii la cine ma refer cand spun "mingea"?
printre altele sa stii ca as putea sa vobesc eu cu BAIATU` DE SUS  sa iti fure cartonasele ... ce te faci tu fara cartonase ... ??? e ca te simti bine ca esti moderator??? parca ai avea functie importanta ... pe mine nu ma impresioneaza functiile si ai grija pentru ca cu cat esti mai sus cu atat cazatura e mai grava ...
cat despre amenintari ... TATA bate saua sa priceapa calul ... nu bate calul sa priceapa saua ... intelegi??? :)

25/01/08 14:15

daaria
membru

Inregistat: 20/05/07
am si eu o mica problema. am incercat de cateva ori sa-mi schimb avatarul,dar de fiecare data,cand il schimb,apare cel care vreau sa-l am.cand intru din nou pe forum,apare cel vechi.dimensiunile sunt in ordine.ce nu fac bine?

25/01/08 14:18

dodo86
membru

Ia incearca sa dai F5

25/01/08 14:33

Ste.fan
membru

sau CTRL+F5

25/01/08 14:36

daaria
membru

Inregistat: 20/05/07
va multumesc :)

25/01/08 14:39

dodo86
membru

Pentru dragul meu frate Filip.:(ma dau bine pe langa moderator.. :D )
Stii ca te respect enorm de mult. Esti un moderator corect,echilibrat si intelept. Totusi... problema este ca cateodata intelegi gresit versetul: Proverbe 26:5 "Răspunde însă nebunului după nebunia lui, ca să nu se creadă înţelept". Raspunde nebunului in asa fel incat dupa ce a primit raspunsul sa-si dea seama de nebunia lui si sa se destepte. Daca raspunsul dat nu are acest efect... Proverbe 26:4 "Nu răspunde nebunului după nebunia lui, ca să nu semeni şi tu cu el". Filiiiiip. nu te cobora la anumite nivele... Duhul Sfant care este in tine te va invata cum sa procedezi, sunt convins.

O imbratisare sfanta :) (iar ma dau bine pe langa moderator.. :D )

Ultima modificare de dodo86 (25/01/08 16:20)

25/01/08 16:18

giany
membru

toate astea le are fliper si io nu am observat ??? :):):) (io nu ma dau pe langa moderator, raman cu fetele :):):) )

Ultima modificare de giany_v (25/01/08 16:29)

25/01/08 16:28

dodo86
membru

giany_v ma uimesti (in mod pozitiv) ;)

25/01/08 16:30

giany
membru

:):):)
da sincer dodo  ... nu ti se pare ca e prea plin de cand e moderator ... zici ca detine vreo insula sau ceva de genul asta ... (asta ca sa justific ban-ul pe care l-am primit :):):) )

filip ... sa nu te bagi in discutie ... io ma adresez lui dodo ... okappa??? :)

si da ai dreptate ... sa nu se coboare la anumite nivele ... daca e blocat nu are cum nici sa urce nici sa coboare ...

e ca am raspuns la orice ... puneti-mi o problema ... una singura la care sa nu am raspuns ...

Ultima modificare de giany_v (25/01/08 16:37)

25/01/08 16:32

dodo86
membru

giany_v a scris:

da sincer dodo  ... nu ti se pare ca e prea plin de cand e moderator ... zici ca detine vreo insula sau ceva de genul asta ...

SINCER, nu vad in Filip nici o schimbare de cand e moderator. El este asa din prima zi de cand sunt pe forumul asta. Oricum nu mi se pare deloc plin de sine, totusi cand este calcat pe coada reactioneaza. Tot sincer, ban-ul pe care l-ai primit l-ai cautat putin cu lumanarea.
Filip:"Mai comentezi odată în felul de mai sus şi primeşti ban. Scurt. Nu crezi, încearcă."   giany_v:"serios ???!!! :) mama ce frica imi este ...!!! simt si fluturi in stomac ... ce o fi oare ???"
Ce ai vrut sa demonstrezi? Ca moderatorul nu are nicio autoritate? Daca ai fi fost si tu putin mai umil si mai spiritual, sigur lucrurile s-ar fi rezolvat altfel. Oricum cred ca este gresit sa te tot legi de statul lui Filip de moderator. Pare ca esti invidios...

Ultima modificare de dodo86 (25/01/08 17:14)

25/01/08 16:54

giany
membru

tu nu vezi ca nu imi pasa ce fac altii ??? e treaba lor ... si treaba mea e treaba mea ... dar chiar ... am o intrebare ... ce zici de raspunsul meu ??? nu ti se pare funny??? ... hai sa iti spun , no ... de ce e haios ... pt ca se spune ca atunci cand esti indragostit simti fluturi in stomac ... intelegi ??? no ... asta nu e trecut in BIBLIE ca ar fi stiut si Filip ... era inceputul unei relatii de dragoste ... intelegi ???
nu ... in legatura cu statutul lui Filip ... nu sunt invidios ... numai ca nu stie sa isi faca treaba ... daca tot spune ca e moderator ... pai sa fie ... io pot purta o discutie cu oricine la orice limita si pot suporta multe fara sa ma supar iar daca altii se supara e problema lor ... dar o sa le treaca ... daca e sa ne apucam de discutii pai hai sa discutam ... un moderator tre sa stie sa aplaneze un conflict nu sa vina cu chestia aia :" bai vezi ca io sunt mai tare ca tine !!!" intelegi ...??? adica daca vrea sa ne masuram muschii io ii pot demonstra ca nu face ce fac eu ... fizic ma refer ... si nu cred ca mai e vreunul pe forum care sa stie sa faca ce fac eu ... v-as fi spus dar am discutat cu sosetica rosie si mi-a spus ca nu merita sa va spun ... imi pare rau . ...

p.s. ma asteptam sa imi iau ban ... atata poate ... dar sa il vad ca stie cum sa masluiasca cuvintele sa incerce sa vada mai mult decat scriu ... e greu ... vezi cu tine de ce pot discuta ... si nu e pt ca ai sarit in ajutorul meu ... asta am sa iti spun si atat...

apropo ... daca vrei sa mai discutam ceva intra pe mess ... id: giany_v... valabil si pt filip ... asta asa sa nu ne spalam ciorapii pe forum ca no ... orgoliile exista ...

Ultima modificare de giany_v (25/01/08 17:21)

25/01/08 17:10

dodo86
membru

giany_v eu sunt la munca si nu pot sa mai scriu... Cand am sa ajung acasa am sa te adaug pe mess. Hai sa ne oprim sa mai vorbim off-topic ca ajunge prietena noastra "april" si ne trimite in vacanta pe amandoi.. :D Dumnezeu cu tine...

25/01/08 17:22

Magdy
membru

Inregistat: 09/01/07
Şi uite-aşa se (dez)leagă noi şi noi ;) prietenii!!! ;)

25/01/08 17:59

Joseph7
membru

Inregistat: 02/03/07
:D :D.  Mai, ma apuca rasul cand citesc unele postari :D :D.  Ce sa le citesc... doar sa ma gandesc la cine scrie si ma tavalesc de ras pe jos :D :D :D.  (ma refer la seriful nostru, ca sa nu fiu inteles gresit :) )

Ultima modificare de Joseph7 (26/01/08 04:02)

26/01/08 04:01

benny
membru

Inregistat: 27/05/07
Nu mai pune si tu lemne pe foc... Lasa, ca e destul de inflacarat!

26/01/08 10:30

Pagini: 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 ... 31    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la