|
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Seraphim a scris:
Si cam cat s-ar intinde pagina daca ai 10 mesaje pe pagina, si la fiecare mesaj ai cate 10 randuri doar semnatura? Si asa e prea mult, unul e deajuns cred. |
De acord .
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
26/05/07 12:33
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
acu am vazut ca si monica zicea tot de semnatura ,tot azi ,lol ,gandim la fel ?:O :| @_#
da nu ne trebe 10 randuri ,da totusi ,ar fi fain sa fie mai lunga @_# seraphim ,ai vazut alte forumuri ,mai ales de microbisti ,unde la semnatura puneau o poza uriasa ? acolo da exagerare
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
26/05/07 13:01
|
|
monica
membru
Inregistat: 16/03/05
|
|
Cei care se aseamana, se aduna...poate, poate ne mai daruiesc stimatii administratori un rand, doua, asa ca pentru prietenii apropiati, cadou de 26 mai. Gata, nu mai insist...
|
|
26/05/07 14:47
|
|
april
admin forum
|
|
In loc sa scrie mai mult la semnatura, poate unii dintre noi/voi ar putea sa scrie mai mult la mesaje .
|
|
26/05/07 16:25
|
|
RainSong
membru
|
|
pfoai ,nu cred ca ai vrea sa scriu pe aici tot ce gandesc ... acaparez forumul 
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
26/05/07 17:20
|
|
Dana
membru
Inregistat: 04/01/07
|
|
Forumul NU suporta flash-urile?
_______________________________________ people come into your life for a reason, a season or a lifetime...
|
|
05/07/07 20:07
|
|
dodo86
membru
 Inregistat: 14/02/07
|
|
Am si eu o intrebare: De ce a fost inchis subiectul "Duhul lui Dumnezeu" deschis la Duhul Sfant? Sunt lucruri scrise acolo cu care nu sunt deacord si trebuie neaparat sa raspund.. 
_______________________________________ Dumnezeu nu exista. Dumnezeu este! Paul Tillich
|
|
16/07/07 18:09
|
|
Sarah
membru
Inregistat: 08/03/07
|
|
am selectat si eu din greseala marcheaza toate forumurile ca fiind citite,si e deja greu sa tin pasul cu voi,se poate deselecta aceasta optiune?
Ultima modificare de Sarah (25/08/07 06:00)
_______________________________________ Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35
|
|
25/08/07 05:59
|
|
april
admin forum
|
|
dodo86 a scris:
Am si eu o intrebare: De ce a fost inchis subiectul "Duhul lui Dumnezeu" deschis la Duhul Sfant? Sunt lucruri scrise acolo cu care nu sunt deacord si trebuie neaparat sa raspund..  |
L-am trimis pe respectivul la alt subiect. Se pare ca nu a mai revenit. Poate-i copiez eu mesajul .
Sarah a scris:
am selectat si eu din greseala marcheaza toate forumurile ca fiind citite,si e deja greu sa tin pasul cu voi,se poate deselecta aceasta optiune? |
Din cate stiu eu, nu.
|
|
25/08/07 08:54
|
|
Sarah
membru
|
|
multumesc,april...ma gandesc serios ca va fi aiurea de-acum incolo pentru mine, da nu-i nimic,(ma stradui sa nu renunt.)
_______________________________________ Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35
|
|
25/08/07 15:15
|
|
april
admin forum
|
|
Nu inteleg, acum nu-ti mai arata deloc mesajele noi ? In mod normal daca selectezi mesajele ca fiind citite, ar trebui sa iti apara atunci, cand le-ai selectat, ca fiind citite, nu mereu.
Am selectat si eu, am intrat iar si-mi apar mesajele noi, postate dupa ultima mea vizita.
|
|
25/08/07 21:26
|
|
Sarah
membru
|
|
da imi apare si mie cum tu zici,numai ca era mai fain cand ce nu citisem nu erau colorate verde si puteam urmari subiectele pe unde nu ajunsesem niciodata.dar e bine si asa...
|
|
30/08/07 01:33
|
|
Joseph7
membru
 Inregistat: 02/03/07
|
|
Am observat ca sa corectat problema despre care am scris mai inainte.
Multumesc.
Ultima modificare de Joseph7 (08/09/07 04:34)
_______________________________________ Dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga si nu obosesc, umbla si nu ostenesc.
|
|
08/09/07 03:55
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
nu stiu daca ma incadrez aici la ce vreau eu sa spun, dar incerc...
s-a schimbat cumva "imaginea" forumului sau sunt eu daltonista? sau e doar ceva de moment? nu stiu daca, conteaza parerea mea, dar nu imi place deloc... si in plus acum ma pierd prin forum, nu mai gasesc nimic... era mult mai fain inainte... cum erau toate asezate...chiar si culoarea era faina... acum...fiecare cu gusturile lui...si cum se spune"gusturile nu se discuta", dar eu am vrut sa-mi spun parerea. Astept raspuns. Multumesc
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
09/09/07 13:04
|
|
april
admin forum
|
|
S-a schimbat.
Dar nu inteleg cum te pierzi prin forum ? Ca nu cred ca s-a mutat ceva.
|
|
09/09/07 13:21
|
|
tamarta
membru
|
|
eh..problema e ca la mine memoria se bazeaza 70% pe imagini..pe partea vizuala..si poate ca si culoarea m-a dat putin peste cap... incet incet o sa ma descurc.
Multumesc. Si scuze daca a deranjat intrebarea.
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
09/09/07 13:23
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
ba, mie imi place mai mult asa face mai putin trafic, si se incarca pagina mai repede 
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
09/09/07 14:09
|
|
april
admin forum
|
|
Nu deranjeaza. Va puteti spune parerea. Nu intelesesem ce s-a schimbat in cadrul forumului, de nu te mai descurci .
|
|
09/09/07 14:58
|
|
tamarta
membru
|
|
pai eram invatata cum era inainte. ca scria sus clar.."ca la chiori" prima pagina...etc si tot ce mai trebuia..si acum de fiecare data cand vroiam sa intru pe un anumit subiect dadeam de la inceput..dar am cercetat si am descoperit pe unde puteam intra mai usor..k scrie tcforum. multumesc ca ati avut rabdare si cu mine...acum e totul bine. o sa-mi ia vreo 2 zile sa ma obisnuiesc..[mie imi placea verdele ]
multe binecuvantari
|
|
09/09/07 15:40
|
|
RainSong
membru
|
|
pfoai ,mie mi se pare asa sec noul format Nu puteti pune ceva verde si pe lateral ?Ii prea alb ,sec :|
|
|
09/09/07 15:52
|
|
cami
membru
Inregistat: 17/07/07
|
|
Mie chiar imi place noul format.Mi se pare mai frumos decat celalat:D.
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
09/09/07 19:22
|
|
RainSong
membru
|
|
am gasit o chestie care imi place :verdele in care se coloreaza numele subiectelor cand apesi pe ele ... ador verdele :X :X
|
|
09/09/07 21:43
|
|
mihaella
+
 Inregistat: 04/07/07
|
|
o schimbare este mereu binevenita! felicitari! si mie imi place 
_______________________________________ Poate că oamenii se vor îndoi de ce spui, dar vor crede ceea ce faci!
|
|
10/09/07 12:18
|
|
RainSong
membru
|
|
ps :abia acu am vazut portalul ,partea dreapta chiar ii super 
|
|
10/09/07 14:28
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|