|
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
S-a schimbat la fata forumul, sau mi s-a defectat calculatorul?
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
02/12/10 23:56
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Daca forumul arata ca si cum ti s-a defectat calculatorul atunci mai mult ca sigur ti s-a defectat calculatorul. 
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
03/12/10 08:39
|
|
emanuel
membru
|
|
Prima pagina imi apare altfel, cu scrisul mai mic.
Pe tine te distreaza, dar eu nu stiu daca s-a modificat sau mi s-a decalibrat afisajul la comp. 
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
03/12/10 09:16
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
Jumate din spatiul care era ocupat de 'forum-adresa cu subiectele la care s-a scris recent' este acum impartit cu bannerul facebook...amandoua sunt bannere ?..sau nici unul? ....mie asa imi apare si e normal sa fie mai mic scrisul odata cu micsorarea 'imagini'. Nu stiu la cine e problema dar sunt convins ca cineva nu si-a facut treaba :P
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
03/12/10 10:07
|
|
emanuel
membru
|
|
sau a facut-o asa. poate asa s-a dorit

|
|
03/12/10 11:52
|
|
m3diator
admin
Inregistat: 08/12/04
|
|
Au fost facute cateva modificari pe prima pagina a tanarcrestin.net (nu si pe forum) dar nu a fost redusa dimensiunea fontului, poate e o impresie aparuta in urma rearanjarii informatiilor de pe pagina. Sau poate din greseala ai redus tu marimea fontului in browser prin zoom (ctrl+ scroll). Cum vi se pare rearanjarea de pe prima pagina?
|
|
03/12/10 22:29
|
|
alex
membru
Inregistat: 02/03/09
|
|
e ok desi ma obisnuisem sa vad update-urile tc pe facebook in bannerul din lateral, acum e mai micut, dar e ok si asa m3diator, Domnul sa te binecuvinteze pt treaba care o faci pe TC! 
|
|
04/12/10 00:09
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
hey, care e faza asta cu "top" in fata anumitor subiecte? Adica am vazut ca nu toate sectiunile au asa ceva, este ceva in lucru?
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
26/01/11 20:50
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
sunt subiecte prioritare, care vor ramane mereu in capul listei 
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
26/01/11 20:51
|
|
emanuel
membru
|
|
Stie cineva de ce nu a mers TC astazi pe zi? Dadea un mesaj ca nu mai e loc pe server. Ce inseamna asta?
A mai fost acum cateva zile.
Ultima modificare de emanuel (14/02/11 22:54)
|
|
14/02/11 22:54
|
|
Roxana
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
Cred ca a fost ceva "tehnic", nici la mine nu a mers cateva zile aceeasi eroare.
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
16/02/11 15:50
|
|
emanuel
membru
|
|
a disparut lista membrilor, sau doar la mine nu se vede?
|
|
18/02/11 11:24
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
Poate lista membrilor nu e, insa lista utilizatorilor e 
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
18/02/11 11:51
|
|
emanuel
membru
|
|
Unde, ca n-o aflu?
|
|
18/02/11 12:01
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
Lista de utilizatori/de membri
Ultima modificare de edi.theraven (18/02/11 12:06)
|
|
18/02/11 12:03
|
|
emanuel
membru
|
|
Mersi.
Inainte cred ca o gaseam aici:
bine ai venit, emanuel
mesaje private trimite mesaj privat
editare profil adauga linkuri
Logout Langa astea era si lista, asa retin.
|
|
18/02/11 12:14
|
|
jezzy
membru
 Inregistat: 13/03/06
|
|
Unde a disparut optiunea de cautare?
_______________________________________ I only fear that I don’t have enough time left to tell the world that there’s no time left!
|
|
26/02/11 12:36
|
|
april
admin forum
|
|
eu o vad :
PORTAL FELICITARI REVISTA BIBLIA Cauta pe web site
|
|
26/02/11 12:41
|
|
jezzy
membru
|
|
Eu ma refeream la aia unde puteai sa cauti mesajele unui user. Stiu ca aparea in zona asta:
Forum | Lista utilizatorilor | Regulament | Profil | Logout
_______________________________________ I only fear that I don’t have enough time left to tell the world that there’s no time left!
|
|
26/02/11 12:47
|
|
april
admin forum
|
|
cautarea aia cred ca apare doar la moderatori.
|
|
26/02/11 12:54
|
|
jezzy
membru
|
|
ups... E nasol asa. Era chiar folositoare uneori.
|
|
26/02/11 13:01
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Intri sa vezi userul si dai clic aici pe mesajele acestui utilizator.
Nu-ti arata mesajele doar ale lui, ci locurile pe unde a postat.
Ultima modificare de OLD TRAIAN (26/02/11 13:34)
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
26/02/11 13:07
|
|
jezzy
membru
|
|
Nu e acelasi lucru.Imi arata tot subiectul si ce fac?Iau toate paginile la rand?! N-am nici timp, nici nervii necesari 
|
|
26/02/11 13:25
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Inteleg ar fi super. Asta nu e, deocamdata. S-a discutat despre asta la admn/idei pentru forum pag14
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
26/02/11 13:34
|
|
jezzy
membru
|
|
Da, vazusem discutia si partea amuzanta e ca ma gandeam atunci: Frate, ce-i cu astia, ca optiunea asta e de cand lumea! Asta pana cand am vrut sa caut zilele astea ceva si...ups!Disparuse optiunea.Eu am crezut tot timpul ca aparea la toti membrii.
|
|
26/02/11 14:06
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|