TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/ADMINISTRATIV/Intrebari legate de site / forum Moderat de april, m3diator  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 ... 31
strategy
membru

Inregistat: 06/09/05
cine a avut comentariul cu numarul 100.000? :D

17/01/09 05:36

Site web  
fluflu
membru

Inregistat: 20/09/07

m3diator a scris:

Doar moderatorii si adminii au drepturi pentru adaugare de resurse pe site. Imi puteti trimite pe email si le adaug eu. Sau puteti trimite unui moderator, dar vor trebui verificate de mine.

atunci ce rost mai are formularul de jos?
lumea crede ca poate sa pune ei ,si la sfarsit vad ca nu pot,dar nu se mai intereseaza ce sa faca mai apoi.

17/01/09 19:25

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05

fluflu a scris:

atunci ce rost mai are formularul de jos?
lumea crede ca poate sa pune ei ,si la sfarsit vad ca nu pot,dar nu se mai intereseaza ce sa faca mai apoi.

o sa fie scos. cred ca este standard, si pt altele : la link-uri pot trimite si userii ;).

17/01/09 21:56

teen-elle
membru

Inregistat: 02/05/06
Am si eu o nelamurire. As dori sa-mi schimb adresa de e-mail cu care m-am inscris pe forum, pt ca e expirata. Dupa ce o schimb, nu mi se va bloca contul si voi putea intra in continuare?

06/02/09 17:16

nikku
membru

Inregistat: 26/11/08
Schimb-o fara grija. Nu se intampla nimic. Bine ai revenit! :)

06/02/09 17:40

april
admin forum

nikku a scris:

Schimb-o fara grija. Nu se intampla nimic. Bine ai revenit! :)

idem :)

06/02/09 19:49

teen-elle
membru

Inregistat: 02/05/06
Multumesc pentru raspuns si primire! :)

07/02/09 14:25

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06
eu nu ma prind cu se utilizeaza biblia de pe tc .
Cand dau la cauta nu pot tasta acolo in chenar un cuvant pe care sa mi-l gaseasca ? Ca nu se apuca sa caute ,dau enter si nu face nimic .Sau ala nu e pentru cautare de cuvinte ?

07/02/09 14:28

shoricel
membru

Inregistat: 04/01/08
vezi sa fie bifata ultima optiune din dreapta lui cautati "toata biblia" si sa scrii cuvantul/cuvintele cu diacritice ;) nu e nevoie de enter, iti apare la cateva secunde dupa ce ai scris cuvantul.

07/02/09 14:36

RainSong
membru

pai aveam optiunea aia bifata si am tastat Debora [ca tot nu are diacritice ,oricum era tastat aiurea sa vad daca merge] si nu a mers .
Acuma am incercat iar si merge .. in fine ,face figuri la mine ,mi s-a mai intamplat si acum 2 ani sa nu faca nimic .

07/02/09 14:50

Andreea
membru

Inregistat: 16/08/06
Există vreun subiect despre Valentine's Day?

09/02/09 15:47

fluflu
membru

nu cred.

09/02/09 16:22

april
admin forum

nu exista. inca :) .

09/02/09 17:12

RainSong
membru

nici sa nu faceti ,ca sunteti romani si sarbatoriti dragobetele ,nu valentine's day .

09/02/09 17:41

Andreea
membru

Inregistat: 16/08/06
Ce?Fii serioasă RainSong...câţi sărbătoresc dragobetele?Am întrebat din dorinţa de a vedea ce se ştie şi ce se crede despre 14 februarie.

Se poate face un subiect,sau nu?

09/02/09 17:49

april
admin forum

sigur se poate face.

09/02/09 17:57

RainSong
membru

Andreea a scris:

Ce?Fii serioasă RainSong

mai intotdeauna sunt . Atunci ma gandeam sa se numeasca "ziua indragostitilor" sa poate posta si astia mai romanonationalotraditopastratori [:D] care nu stiu ce e aia "day" ,sau de unde vine apostroful cu "s" de dupa Valentine.

De ce nu pot sa incep un rand cu alineat? dau spatiu dar nu mi-l considera ..

scris dupaia :acum imi merge ,ce ciudat ,de atatea ori am tot incercat si nu a vrut .

Ultima modificare de RainSong (11/02/09 20:24)

11/02/09 20:23

RainSong
membru

de ce unii oameni pot avea avatare de 125*90 [h*l] si eu pot sa le am numai 120*100[l*h] ?
ps :am vazut si de 137*100 ,124*110 [bun ,faza e ca toate sunt avatare de la useri f vechi ,atunci era altfel sistemul ,se permitea mai mult si le-a ramas asa ?]

Ultima modificare de RainSong (16/02/09 14:45)

16/02/09 14:41

april
admin forum

atunci se permitea avatar mai mare si cine nu l-a schimbat intre timp a ramas cu cel vechi. dupa ce il va schimba nu mai putea avea unul la fel de mare ;)

16/02/09 18:45

cami
membru

Inregistat: 17/07/07
april, se poate sa imi stergi contul de pe tcforum ? As ramane in continuare in grupa de rugaciune. Stau cam prea mult pe aici si as vrea serios sa nu mai intru. Invat unde e si compul si e naspa ca ma tot tenteaza sa intru ... Ti-as fi recunoscatoare daca mi l-ai sterge . Oricum, de facut, nu mi-as mai face altul. Multumesc.

22/02/09 16:14

livu2day
membru

Inregistat: 06/11/08
flory, pot sa intreb ce sa intamplat?
Eu am aceeas problema, dar adevarul ca nu poti fugi de toate.

Plus e bine sa stai pe forum, eu am incercat si m-am gandit de multe ori la fel... insa cand o sa vezi cineva cu o intrebare si Domnul ti-a dat raspunsul ti-e... tu ca copil a-Lui trebuie sa raspunzi.
Nu o sa te lase EL.

Gandeste-te bine, plus o sa imi fie dor :D

22/02/09 16:18

cami
membru

Inregistat: 17/07/07
Nu s-a intamplat nimic concret, sa zic asa :) . Pur si simplu, am o groaza de chestii pe cap si stau si pe aici. Neglijez alte lucruri . Nu mai am timp de toate. Stiu ca eu sunt de vina, dar vreau sa rup raul de la radacina. Inca, de cand sunt pe forum [ de ceva vreme .. ], nu am avut nu stiu ce raspunsuri bune la intrebarile altora si ma indoiesc ca, taman acum o sa se intample minunea. Am ajuns la concluzia, ca forumul e "un macator de timp" :D .

Ultima modificare de flory (22/02/09 16:25)

22/02/09 16:24

fluflu
membru

nu se poate,flory.
stii asta,ca multi au vrut ;)  daca se sterge contul dispar toate mesajele si nu s-ar mai intelege nimic.intelegi?
trist ca vrei sa ne parasesti :(

22/02/09 16:31

jezzy
membru

Inregistat: 13/03/06
Contul nu se poate sterge, din cate stiu eu.Poate doar sa ti se dea BAN pe timp nelimitat.
Mie, personal, mi se pare aiurea faza asta cu stersul contului ca "imi mananca timpul".La urma urmei sunt o gramada de alte lucruri care pot sa iti manance timpul la fel de bine(sau rau ;)) si pe care nu le poti sterge pur si simplu.
Daca nu e autocontrol si motivare...
Gandeste-te putin! ;)

Ultima modificare de jezzy (22/02/09 16:33)

22/02/09 16:32

livu2day
membru

Inregistat: 06/11/08
Apo e "macator de timp".
Pentru mine la fel... dar ma convis ca degeaba ne lasam, daca ne lasam asa nu invatam nimic.
Nu invatam sa ne infraname noi insusi si asteptam pe altii sa faca pentru noi. Plus recent dupa ce am vazut, nu prea ai intrat pe forum... e semn bun, mult mai bine decat mine....

Eu sunt persoana care spun pe fata, totusi uneori e bine sa taci. Exemplu conversatile cu "klaudiu"... ma chinui sa nu zic nimic inapoi.... desi am oho sa il contrazic anii intregi.
Dar ce sa zic, luptam sa ne tinem noi infrau :D
Degeaba vrei la altii.

Nu cred ca TC forum e chiar de vina, poate altele. Adevarul esti la ani de schimbare... sti ca rabdare e una dintrea ceea mai grele incercari de credinta? Doar ce sa zic, rabdare nu te grabi.
Radacina poate e alta :D
Adica ce te indoiesti, ce minune astepti? Daca te simti comfortabila sa zici.
Eu unul n-as fi asa de comfortabil sa caut intrebari pe forum si nici pe la oameni direct, dar cercetez si invat macar ceva.

Okies poate pe forum am avut experiente mai rele sa zicem, poate si tu. Dar cred ca ai invatat ceva.
Eu am invatat sa tac, am invatat limba romina, sa ma exprim si am unpic de mai multa rabdare si infranare... totusi mai am de lucru.

Sti depinde cum folosesti timpul pe forum, poate fi si la bine. Exemplu poti sa scrii niste chesti, adica poezi, meditatii si te exprimi (orice lucru care il faci nu e doar pentru tine, multe talante care Domnul iti da sunt facute sa le impartii ;) )
Gandeste daca pleci, ce o sa faci cu talanti.

Apropo am vazut ca ai raspuns destul de bine la multe chestii... dar cred ca te-ai suparat caci n-ai aflat raspunsul despre Duhul Sfant cu adevarat. Ce sa zic Domnul o sa iti da raspunsul la vreamea lui :D

22/02/09 16:36

Pagini: 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 ... 31    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la