|
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
Archangel e/a fost moderator.Acestia isi pot da autoban.Si el asta a facut.Gabi insa a primit ban pentru cateva zile.Atata tot.
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
14/01/09 19:19
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
si intrebarile legate de site care sunt? 
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
14/01/09 19:20
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
fluflu a scris:
Gabi insa a primit ban pentru cateva zile.Atata tot. |
Pt o zi, atata. Nu stiam ca-ti place atat de mult gabi, Sword.
Alte intrebari ?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
14/01/09 19:28
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
Sword a scris:
Haha.si-o dat Gabi a fost exclus temporar? Nu-mi spuneti? Daca oameni ca Arch si Gabi sunt exclusi...eu ce mai caut aici? Sincer |
nu ai putea intelege decat daca ai citi discutiile de pe urma carora a luat decizia asta... ma refer la Arch.
Sword a scris:
Ideea-i ca se pare ca tipii tari sunt exclusi...sau se exclud singuri....nu stiu de ce..sau poate ca da? |
eu cred ca dupa ce se vor linisti apele, e posibil sa se intoarca...
Ultima modificare de shoricel (14/01/09 23:27)
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
14/01/09 23:21
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
benny a scris:
si intrebarile legate de site care sunt?  |
cati bani mai are forumul??? se inmultesc acestia ??? sa imi fac si io neshte calcule ... bai nene ... io daca spun ca vreau sa stiu ceva inseamna ca am o curiozitate sau intampin o problema ... deci io te intreb benule ... cum am reusit eu sa scriu cu majuscule la semnatura (asta stiu eu ) mai demult ... si acum ... mi s-a dezactivat avatarul ... si cand dau la profil sa il activez imi spune ca nu pot avea numai majuscule si semne de punctuatie ... si dau back ... asta ca sa nu imi modific la semnatura ceva ... nu vreau sa mai adaog nik sa schimb nik la semnatura ... da-mi tu o idee ce sa fac ... io nu am spus ca altii scriu numai cu majuscule ... io am spus ca ei pot ... dar ... greu cu limba romana ... deci ... ori imi activeaza careva dintre voi avatarul ori nu voi mai avea avatar ... ca la semnatura nu mai am nik de facut ... opki???... am esplicat si intr-un pm ... dar tre sa dau prea multe esplicatii si ma nerveaza ... deci ... benule ... activate my avatar or let me be ... tks ...
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
15/01/09 10:40
|
|
feedback
Moderator
Inregistat: 28/04/08
|
|
nu stiu care'i faza cu avatarul, daca si de cine a fost sters, sau de ce nu'l poti activa tu, dar pana vin colegii ti l'am activat eu.
|
|
15/01/09 13:42
|
|
giany
membru
|
|
tks feed ... vreau si io o adresa a lui tnanarcrestin ... am ceva de trimis ... sa se imparta dupa aceea cum se doreste ... daca e secreta astept macar un pm.
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
15/01/09 13:45
|
|
feedback
Moderator
|
|
|
15/01/09 13:50
|
|
giany
membru
|
|
feedback a scris:
tanarcrestin@yahoo.com |
mai io vreau sa pun un pachet fizic nu virtual... 
|
|
15/01/09 13:52
|
|
feedback
Moderator
|
|
multe mai vrei tu nu stiu daca exista un sediu fizic al forumului aici nu te pot ajuta.
|
|
15/01/09 13:53
|
|
giany
membru
|
|
promit ca nu va fi decat o "bombitza" dar nu cu tnt ... ...
Ultima modificare de giany (15/01/09 14:08)
|
|
15/01/09 14:04
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
giany a scris:
deci ... benule ... activate my avatar or let me be ... tks ... |
Nu eu ti l-am dezactivat. N-am eu treaba cu profilul userilor, decat daca ma roaga ei sa modific ceva, sau daca e ceva in neregula. Cu profilul tau nu e nimic in neregula, deci nu am avut niciun motiv sa iti dezactivez avatarul. 
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
15/01/09 14:25
|
|
fluflu
membru
|
|
Intrebare legata de site.Am vrut sa contribui si eu la 'resurse crestine' insa imi spune ca 'Nu aveti drepturi de acces in aceasta parte a sitului.'Eu am gresit?Ce sa fac?Sau...ce se intampla?
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
15/01/09 20:52
|
|
Klaudiu
membru
 Inregistat: 23/06/07
|
|
Shoricel a scris:
Sword a scris:
a scris: Daca oameni ca Arch si Gabi sunt exclusi...eu ce mai caut aici? Sincer |
nu ai putea intelege decat daca ai citi discutiile de pe urma carora a luat decizia asta... ma refer la Arch.
|
Imi pare rau ca Arch s-a autoexclus, acum recent am aflat si eu. Unde se pot citi aceste discutii de pe urma carora a luat decizia asta?
Later: am gasit deja. Nu ma asteptam la conflicte de intensitatea asta. Ce sa-i faci, suntem oameni si toti gresim in multe feluri. Sper sa va impacati pana la urma si Arch sa revina.
Ultima modificare de Klaudiu (17/01/09 05:00)
_______________________________________ http://ascultarearatiunii.wordpress.com/
|
|
16/01/09 06:01
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
fluflu a scris:
Intrebare legata de site.Am vrut sa contribui si eu la 'resurse crestine' insa imi spune ca 'Nu aveti drepturi de acces in aceasta parte a sitului.'Eu am gresit?Ce sa fac?Sau...ce se intampla? |
resursele nu le poti adauga tu ,numai sa le descarci . Probabil m3diator le adauga .
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
16/01/09 15:17
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
klaudiu, treci un pic pe la comentarii ca ti-am lasat acolo un mesaj.
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
16/01/09 15:33
|
|
fluflu
membru
|
|
RainSong a scris:
resursele nu le poti adauga tu ,numai sa le descarci . Probabil m3diator le adauga . |
hm...atunci de ce la sfarsitul paginii este formular 'Adauga resursa la aceasta categorie'?
|
|
16/01/09 16:24
|
|
april
admin forum
|
|
A mers sa le trimiti ?
|
|
16/01/09 20:25
|
|
RainSong
membru
|
|
mie nu imi merge wallpaper sa trimit .
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
16/01/09 20:42
|
|
april
admin forum
|
|
nu merge se trimiti sau nu apare dupa ce l-ai trimis ? e o diferenta .
|
|
16/01/09 20:59
|
|
fluflu
membru
|
|
april a scris:
A mers sa le trimiti ? |
aia am intrebat mai sus.de ce nu merge sa trimit?
|
|
16/01/09 21:11
|
|
RainSong
membru
|
|
imi sta pagina pe loc ,zice waiting .. si astept si astept ma gandeam ca e de la net [dar ar trebui sa apara ceva ca se incarca ,nu e el asa de prostut] sau de la faptul ca dimensiunea era 800*625 si nu se incadra in nici o categorie .
|
|
16/01/09 21:13
|
|
fluflu
membru
|
|
asteapta ca dupa 5 minute iti spune si tie ca nu ai acces.
|
|
16/01/09 21:18
|
|
april
admin forum
|
|
Nu stiu atunci . m3diator poate stie.
|
|
16/01/09 21:19
|
|
m3diator
admin
Inregistat: 08/12/04
|
|
Doar moderatorii si adminii au drepturi pentru adaugare de resurse pe site. Imi puteti trimite pe email si le adaug eu. Sau puteti trimite unui moderator, dar vor trebui verificate de mine.
|
|
17/01/09 00:16
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|