|
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
jezzy a scris:
gata mi-a mers.ce i-ai facut? |
Am încercat cu abracadabra şi mi-a mers! :P
|
|
08/01/09 10:53
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Am o intrebare: asa cum se afiseaza de cate ori a postat cineva, nu se poate vedea de cate ori a adunat cate un ban?
Ultima modificare de OLD TRAIAN (08/01/09 17:17)
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
08/01/09 17:16
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
la ce ar ajuta??? facem vreun top ???nu ... acu serios oldule ... pentru ce ? ... macar sa stiu ... ca daca merita io sper sa ma straduiesc mai tare si sa ies pe locul unu ... asta e in gluma ... doar nu crezi ca as fi eu in stare sa castig vreun concurs ... 
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
08/01/09 17:25
|
|
feedback
Moderator
Inregistat: 28/04/08
|
|
OLD TRAIAN a scris:
Am o intrebare: asa cum se afiseaza de cate ori a postat cineva, nu se poate vedea de cate ori a adunat cate un ban? |
nu.
|
|
08/01/09 18:49
|
|
Old
Moderator
|
|
de ce?
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
08/01/09 18:52
|
|
feedback
Moderator
|
|
pt ca asa e formatul forumului. este o lista cu cei banati, care poate fi vazuta de admini si moderatori, dar in ea figureaza doar cei care sint in prezent banati, nu si cei care au fost banati si carora li s'a anulat banul, sau de cate ori au fost banati.
sau o fi, dar n'am eu cunostinta de ea.
Ultima modificare de feedback (08/01/09 19:02)
|
|
08/01/09 18:56
|
|
giany
membru
|
|
io zic sa facem ... dar si cu premii ... la trei ban mai merge unul din partea lu` nasu m3diator ... mamaaaaaaa ... am pronuntat numele al mai dã sus ... poate mi-o iau ... sau mi-l iau ca e vb de ban ... cum o vrea DOMNUL ... raman la mila LUI ... 
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
08/01/09 19:16
|
|
cami
membru
Inregistat: 17/07/07
|
|
am o intrebare ptr. moderatori. mereu cand intru pe tc, imi apare ca este un singur vizitator si mi se pare ciudat ca nu viziteaza nimeni altcineva forumul. n-as prea crede asta .... . chestia asta se intampla si cand sunt logata, si dupa ce ma loghez out. probabil e vorba de ceva eroare ca se intampla si la altii, nu doar la mine . eu de obicei cand intru, si cand ies de pe tc, pagina principala ramane deschisa pt ca , compu` e deschis mai toata ziua si vroiam sa stiu daca, moderatorii pot vedea cine e vizitatorul / vizitatorii in cazul in care sunt useri nelogati la momentul respectiv ? 
si mai inca o chestie : de ce daca vreau sa imi schimb avatarul, si am modificat imaginea respectiva la dimensiunile cerute [ 120x100 pixeli ], zice ca poza e prea inalta si serverul refuza incarcarea ? 
Ultima modificare de flory (11/01/09 11:09)
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
11/01/09 11:05
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
nu pot vedea cine este. giany avea o "problema" cu vizitatorul ala .
Probabil este o greseala , pt ca apare doar unul si apare mereu.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
11/01/09 11:08
|
|
cami
membru
|
|
ok. multumesc, april 
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
11/01/09 11:13
|
|
giany
membru
|
|
april a scris:
Probabil este o greseala , pt ca apare doar unul si apare mereu. |
deci io nu meritam un raspuns ... bine ... o sa retin faza ...
|
|
13/01/09 10:47
|
|
cami
membru
|
|
am si eu 2 intrebari : Archanghel si-a dat el lui ban ? s-a banat temporar sau permanent ? gabi_aron a fost exclus ptr. cateva zile sau permanent ?
|
|
13/01/09 11:33
|
|
Old
Moderator
|
|
flory a scris:
Archanghel si-a dat el lui ban ? s-a banat temporar sau permanent ?
|
Poate un moderator sau un admin i-o fi zis sa se autoflageleze ?
|
|
13/01/09 11:43
|
|
giany
membru
|
|
OLD TRAIAN a scris:
Poate un moderator sau un admin i-o fi zis sa se autoflageleze ? |
incerci si tu sa faci o gluma ... dar textul tau e doar o exprimare gresita ... la ce ai spus tu nu trebuia semn de intrebare ... am citit de vreo 5 ori si nu am inteles ce ai vrut tu sa spui exact ... gluma - gluma ... dar sa inteleg si io despre ce e vorba ... ... in fine ... am analizat inca o data ... e posibil sa pui si semnul intrebarii dar simt eu asea ... ca nu are ce cauta fara semnul exclamarii ... dei trebuia sa pui " !? " asea ... asta e parerea mea ... 
|
|
13/01/09 12:01
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
april a scris:
Probabil este o greseala , pt ca apare doar unul si apare mereu. |
giany a scris:
[deci io nu meritam un raspuns ... bine ... o sa retin faza ... |
Nu tin minte sa nu-ti fi dat nici un raspuns.
flory a scris:
Archanghel si-a dat el lui ban ? s-a banat temporar sau permanent ? gabi_aron a fost exclus ptr. cateva zile sau permanent ? |
1. se pare ca si-a dat singur. 2. temporar.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
13/01/09 13:45
|
|
giany
membru
|
|
am o intrebare ... de ce iou nu pot scrie numai cu majuscule si moderatorul sau adminul da???
|
|
14/01/09 15:51
|
|
Andreea
membru
Inregistat: 16/08/06
|
|
giany a scris:
am o intrebare ... de ce iou nu pot scrie numai cu majuscule si moderatorul sau adminul da??? |
Cu majuscule?Te referi la scris cu litere mari sau la diacritice?
ps:oricine poate sa scrie. 
_______________________________________ His grace is enough!
|
|
14/01/09 16:00
|
|
giany
membru
|
|
ASTA NU O MAI CRED DAR HAI SA O VERIFIC ... IATA RASPUNSUL :
In acest forum, mesajele nu pot contine numai majuscule sau caractere speciale. si daca ... (restul stiu eu ce vroiam sa scriu aici)
|
|
14/01/09 16:02
|
|
Andreea
membru
Inregistat: 16/08/06
|
|
Aa..ma gandeam ca te referi la anumite cuvinte din text scrise cu majuscule. Ce moderator/admin a scris doar cu majuscule?Daca s-a intamplat sa scrie "CHAT!",asta inseamna ca dorea sa atraga atentia,intelegi?
ORI NU STIU CAT DE USOR AI PUTEA SA CITESTI UN TEXT LUNG SCRIS CU MAJUSCULE,SAU CAT DE FRUMOS S-AR CUNOASTE. 
Ultima modificare de Andreea (14/01/09 16:07)
_______________________________________ His grace is enough!
|
|
14/01/09 16:06
|
|
feedback
Moderator
|
|
giany a scris:
am o intrebare ... de ce iou nu pot scrie numai cu majuscule si moderatorul sau adminul da??? |
care moderator/admin a scris numai cu majuscule? in afara de'o replica spusa demult in gluma la chat de un moderator, sau de exemplu dat de Andreea, n'am observat alte mesaje numai cu majuscule (daca le vedeam, le taxam )
parca ti'am mai raspuns o data la intrebarea legata de majuscule.
|
|
14/01/09 17:48
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
de ce ai vrea sa scrii numai cu majuscule, giany?
Ultima modificare de benny (14/01/09 18:49)
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
14/01/09 18:48
|
|
Sword
membru
Inregistat: 01/02/08
|
|
Haha.si-o dat Gabi a fost exclus temporar? Nu-mi spuneti? Daca oameni ca Arch si Gabi sunt exclusi...eu ce mai caut aici? Sincer
Ultima modificare de Sword (14/01/09 19:13)
_______________________________________ Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.
|
|
14/01/09 19:12
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
nu si-a dat.cum sa isi dea.el nu poate.gabi a avut doar pauza;)acum nu mai are,din cate am vazut.
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
14/01/09 19:13
|
|
Sword
membru
Inregistat: 01/02/08
|
|
Ideea-i ca se pare ca tipii tari sunt exclusi...sau se exclud singuri....nu stiu de ce..sau poate ca da?
_______________________________________ Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.
|
|
14/01/09 19:14
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|