|
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
mereu_alaturi_de_tine a scris:
M-am tot uitat si nu am vazut niciun topic despre facerea de bine...Mi-a scapat mie ceva? M-ar interesa un astfel de subiect chiar daca implica mai multa practica si mai putina teorie... |
april a scris:
E unul "Ca pentru Domnul". Daca nu e ce ti-ai dori, poti deschide unul nou. |
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
25/06/08 20:47
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
nu ,nu ala ,ca e total altceva [desi ar trebui sa trec sa las o vorba si acolo] In fine ,scuze ,ca stiam ca o intrebat si MADT ,dar aveam impresia ca ea a zis altceva .
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
25/06/08 20:50
|
|
april
admin forum
|
|
Deschideti unul nou, nu e nici o problema .
|
|
25/06/08 21:18
|
|
RainSong
membru
|
|
nu ,am oroare de asa ceva .
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
25/06/08 21:49
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
da ce?ai vrea sa il deschida altcineva pentru tine? 
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
25/06/08 22:01
|
|
cami
membru
Inregistat: 17/07/07
|
|
haide, fluflu, fa o fapta buna ,ca acuma daca tot ti s-o ivit ocazia, tre sa si profiti de ea... nu ? 
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
25/06/08 22:18
|
|
fluflu
membru
|
|
meee??? neverrrrrrrrrrr
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
25/06/08 22:22
|
|
april
admin forum
|
|
never say never.
vreti sa vorbiti de facerea de bine, dar nimeni nu vrea sa faca binele si sa deschida subiectul. aha.
|
|
25/06/08 22:23
|
|
cami
membru
Inregistat: 17/07/07
|
|
poate vrea april eu l-as deschide, dar mai intai o sa o intreb pe RainSong despre ce vrea sa fie vorba exact, ca sa fie strict la subiect . e bine asa, binele ?
Ultima modificare de flory (25/06/08 22:35)
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
25/06/08 22:33
|
|
april
admin forum
|
|
flory a scris:
e bine asa, binele ? |
Facerea de bine .
Sau poate ar vrea mereu_alaturi_de_tine sa-l deschida ? Cand va fi iar alaturi de noi .
|
|
25/06/08 22:37
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
Dorinta v-a fost indeplinita 
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
26/06/08 18:24
|
|
fluflu
membru
|
|
april, cand se redeschid Ptr. baieti : ce va place la unele fete si Ptr. fete : ce va place la unii baieti ?
|
|
11/07/08 18:53
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
de ce, îţi plac aşa de multe, încât nu mai poţi ţine în tine? 
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
11/07/08 19:26
|
|
fluflu
membru
|
|
pai unde postez ca imi place cand un baiat stie sa imi raspunda la intrebari si devine un geniu? 
|
|
11/07/08 19:34
|
|
benny
membru
|
|
shhhhhht.. rămâne între noi..... 
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
11/07/08 19:38
|
|
fluflu
membru
|
|
am zis eu ceva??? 
|
|
11/07/08 19:38
|
|
april
admin forum
|
|
fluflu a scris:
april, cand se redeschid Ptr. baieti : ce va place la unele fete si Ptr. fete : ce va place la unii baieti ? |
Nu stiu. La discutiile care au fost acolo ma mai gandesc daca merita redeschise.
|
|
11/07/08 20:14
|
|
RainSong
membru
|
|
de ce ben nu apare la anunturi adiministrative ca e moderator ? Eu sunt curioasa ce alte chestii pot face moderatorii in afara ca au topic special ,ca pot vedea tot profilul persoanei ,ca pot intra pe contul unui utilizator daca el seteaza ca sa ii apara useru si parola direct + sa ii schimbe parola si multe altele .
|
|
18/07/08 08:31
|
|
benny
membru
|
|
deh... e secret profesional  n-ai frica, chiar daca am acces la profilul tau, nu ma intereseaza sa îl modific sau sa ma holbez la el 
|
|
18/07/08 09:00
|
|
april
admin forum
|
|
RainSong a scris:
de ce ben nu apare la anunturi adiministrative ca e moderator ? |
Pentru ca nu s-au incheiat schimbarile.
RainSong a scris:
Eu sunt curioasa ce alte chestii pot face moderatorii in afara ca au topic special ,ca pot vedea tot profilul persoanei ,ca pot intra pe contul unui utilizator daca el seteaza ca sa ii apara useru si parola direct + sa ii schimbe parola si multe altele . |
Eu sunt curioasa de unde stii tu atat de multe ?
Pt. toti: un moderator nu poate afla parola unui utilizator. Asta a fost o afirmatie grava, RainSong.
Si-n loc sa va ganditi la "privilegii", mai ganditi-va si la obligatii.
|
|
18/07/08 16:15
|
|
RainSong
membru
|
|
april a scris:
Pt. toti: un moderator nu poate afla parola unui utilizator. Asta a fost o afirmatie grava, RainSong. |
grav e ca eu nu am afirmat asa ceva . Am spus numai ca moderatorul poate sa intre pe contul tau daca tu setezi sa iti apara automat useru si parola cand intri pe TC [de faza asta nu sunt 100% sigura] ,si ti-o poate schimba ,nu am spus ca vede parola . Din cate imi amintesc ,am intrebat pe forum daca moderatorii pot vedea parolele si mi s-a spus clar : NU . Atata memorie am si eu .
De unde sunt informata ? Pai eu am vazut multe forumuri ,trebe sa fi prins miscarea ,nu ? E adevarat ca sunt diferite forumurile ,dar cam tot aceleasi chestii legate de profil se pot face la ele .
ps :stiu bine ce obligatii au moderatorii ,ei ar veni ca fac meseria mai murdara pe aici ,curatenia ,dar tot privilegiile sunt mai multe. Unui user care activeaza saptamanal nu ii este greu sa pastreze ordinea in zona lui.
Ultima modificare de RainSong (18/07/08 17:49)
|
|
18/07/08 17:46
|
|
fluflu
membru
|
|
la profil avem de scris locatia.bun.lumea scrie fiecare ce vrea.dar mai apoi mi se pare foarte ciudat cum suna "de la:...." exemple : de la: picatura suspendata de la: dancing in the moonlight de la: intr-un loc uitat de lume... nu se poate schimba in loce de 'de la' sa fie eventual 'locatia',sau altceva,numai sa sune...mai...normal?
|
|
18/07/08 22:04
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
de la... baba cloanţa! BAU!
|
|
18/07/08 22:09
|
|
biencutza
membru
Inregistat: 13/07/08
|
|
fluflu buna ideea chiar ma gandeam ,ca suna cam aiurea ... : ))
_______________________________________ Unui om îi ia doi ani sa invete să vorbească şi o viaţă întreagă să înveţe de ce e mai bine să tacă !!!
|
|
18/07/08 22:27
|
|
april
admin forum
|
|
RainSong a scris:
ps :stiu bine ce obligatii au moderatorii ,ei ar veni ca fac meseria mai murdara pe aici ,curatenia ,dar tot privilegiile sunt mai multe. Unui user care activeaza saptamanal nu ii este greu sa pastreze ordinea in zona lui. |
Ce privilegii ti se pare tie ca avem ? Ca va vedem adresa de mail ? Sau IP-ul ? Ca va putem schimba unserul si parola ? La ce ne foloseste ?
Si sa intru doar o data pe saptama, ca ma iau cu mainile de cap . Nu fac fata intrand de cateva ori pe zi , ce as face o data pe saptamana ??
Crezi ca mie imi face placere sa ma tin atata dupa voi ? Vreau, nu vreau ? Fara pauza?
as zice mai multe, dar mai bine ma opresc aici .
fluflu a scris:
la profil avem de scris locatia.bun.lumea scrie fiecare ce vrea.dar mai apoi mi se pare foarte ciudat cum suna "de la:...." exemple : de la: picatura suspendata de la: dancing in the moonlight de la: intr-un loc uitat de lume... nu se poate schimba in loce de 'de la' sa fie eventual 'locatia',sau altceva,numai sa sune...mai...normal? |
este foarte greu de schimbat.
O mana de ajutor cine se ofera sa dea ? filip ? ca tot ai gura mare, mai bine ai face ceva mai folositor.
|
|
18/07/08 23:47
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|