|
|
|
feedback
Moderator
Inregistat: 28/04/08
|
|
aa, tre' să venim cu iconii la pachet am priceput. mulţumesc încă o dată 
|
|
29/04/08 21:00
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
n-ai pentru ce 
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
29/04/08 21:16
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
jezzy a scris:
Exista vreun subiect legat de minuni, vindecari, etc? |
Supranaturalul biblic
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
29/04/08 22:08
|
|
cami
membru
Inregistat: 17/07/07
|
|
nu stiu ce se intampla,dar cand am intrat azi pe TC am descoperit ca sunt logata,dar ieri cand am incercat sa ma loghez nu am putut...are ceva probleme site-ul cumva?i se mai intampla cuiva chestia asta sau ceva asemanator? 
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
01/05/08 11:28
|
|
diana.m
membru
|
|
si eu am descoperit acelasi lucru flory...
Ultima modificare de diana.m (01/05/08 11:33)
_______________________________________ daca toti am avea aripi , ne-am tine de mana si am zbura...
|
|
01/05/08 11:32
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
În trecut (mamăă, parcă vorbesc de vremurile de dinainte de potop...) s-au mai pus întrebări de acest gen.
Problemele de logare sunt legate în principal de programul de navigare pe care-l folosiţi. Acolo din când în când ar fi bină să mai faceţi puţină mentenanţă. Este explicat pe aici pe undeva cum se face.
P.S. Văd că potop, indiferent din ce parte începi să-l scrii, de la stânga la dreapta sau de la dreapta la stânga se scrie la fel. POTOP.
P.P.S. Nu ştiu dacă informaţia asta din P.S. poate să vă ajute să accesaţi forumul mai bine, dara am postat-o pentru orice eventualitate, ca să o ştiţi... 
|
|
01/05/08 12:19
|
|
cami
membru
|
|
diana.m,acum eu intru pe tc,ma loghez si cum nu imi apare ca sunt logata,ies si intru din nou si descopar ca sunt logata,iar apoi ies de tot si mai intru inca o data ca sa fiu sigura ca nu sunt logata.poate functioneaza asa si la tine 
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
01/05/08 18:48
|
|
diana.m
membru
|
|
la mine e ok acum...doar dimineata eram logata.
_______________________________________ daca toti am avea aripi , ne-am tine de mana si am zbura...
|
|
01/05/08 19:09
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
eu numai cand folosesc internet explorer am probleme cu logarea
de ce nu se sterg topicurile facute aiurea si inchise mai apoi ?Ca asa arata naspa si mai ocupa si spatiu 
Ultima modificare de RainSong (01/05/08 19:41)
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
01/05/08 19:40
|
|
filip
membru
|
|
Dacă ai câteva în minte, spune-ne care sunt, ca să vedem ce-i cu ele şi cine are dreptul să le şteargă.
|
|
01/05/08 19:47
|
|
RainSong
membru
|
|
http://tanarcrestin.net/forum/viewtopic.php?id=1194 http://tanarcrestin.net/forum/viewtopic.php?id=1254 http://tanarcrestin.net/forum/viewtopic.php?id=1241 http://tanarcrestin.net/forum/viewtopic.php?id=1158 http://tanarcrestin.net/forum/viewtopic.php?id=1142 http://tanarcrestin.net/forum/viewtopic.php?id=1098 Astea mi se par mie inutile [sunt numai cateva ,ca ma dor ochii sa mai caut] ,dat fiind faptul ca tema topicului respectiv a fost dezbatuta in alta parte ,au intervenit cateva raspunsuri si apoi moderatorul cu un link sper care sa redirectioneze mesajul initial .Acum faceti ce vreti 
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
01/05/08 20:04
|
|
april
admin forum
|
|
RainSong a scris:
de ce nu se sterg topicurile facute aiurea si inchise mai apoi ?Ca asa arata naspa si mai ocupa si spatiu  |
Mi-am zis sa las ceva timp celor care le-au deschis ca sa-si mute intrebarile la alte subiecte. Unii au facut-o, altii (inca) nu. Unele subiecte nu-s asa de vechi , de altele am uitat probabil.
|
|
01/05/08 20:11
|
|
filip
membru
|
|
Ahaaa. OK. Văd că nu-s io moderator la nici unul! URA! Dar, înainte de a mă spăla pe mâni ca şi Pilat, văd că e şi April online. Să vedem ce reacţie are, şi dacă ne ajută un pic să le scoatem. Că, ăntr-adevăr, pare că nu-şi mai au rostul.
Oricum, pic-pic, dacă mai vezi şi altele, poţi să le semnalezi cu butonul de semnalare, şi atunci moderatorii care verifică lista cu semnalări, or să le vadă mai repede. Aşa, poate uită de ele, deşi au intenţia să le şteargă după ce văd toţi cei implicaţi că sunt închise.
P.S. Later edit, mă aşteptam să intervină April până apucam io să răspund. Dar, las mesajul cum l-am scris prima dată. Oricum, văd că m-am prins de ce or fost şterse... I'm good!
|
|
01/05/08 20:12
|
|
RainSong
membru
|
|
si mai am o intrebare ,dar numai asa ,de curiozitate ,sa nu imi sariti in cap ,ca mie mi drag de voi ,astia care aveti grija de curatenia forumului :moderatorii nu ar trebui sa isi modifice si ei mesajele in modul clasic ,sa le apara si lor acolo jos ,urat :"ultima modificare facuta de X la 13:87" ?Pe mine ma streseaza ca unii si le modifica cu optiunile lor [banuiesc ca aveti ceva in plus fata de noi] si numa ce vezi peste 1 minut ca le apare in mesaj mai o propozitie ,doua ,si nu stii de unde .Eu uneori aveam impresia ca nu m-am uitat bine prima oara .
|
|
02/05/08 16:08
|
|
filip
membru
|
|
Eu îmi modific mesajele, pentru că după ce le postez le curăţ de greşeli. Dar nu o fac ca să păcălesc pe cineva, ci doar pentru a mă exprima corect. Nici mie nu-mi convine într-o oarecare măsură că nu-mi apare "ultima modificare" la topicele la care moderez. La celelalte apare. Şi n-am ce să ascund. Iar dacă cenzurez ceva sau corectez într-un mesaj incorect gramatical al altcuiva, chiar aş preferea să se vadă că eu am modificat, pentru ca să ia aminte cei ale căror mesaje sunt "curăţate".
Dar, asta e. Aşa a fost construit forumul. Pe mine nu mă deranjează în mod deosebit acest aspect. Iar cine a muncit la construcţia site-ului a făcut-o pe gratis, aşa că eu nu am nimic de obiectat! 
|
|
02/05/08 16:26
|
|
RainSong
membru
|
|
nu stiam ca nu poti sa iti lasi 'semnatura' dupa ce modifici un mesaj .dar poti scrie la sfarsit :modificat de filip si nici prima faza nu o stiam .ok ,multumesc .
|
|
02/05/08 16:43
|
|
april
admin forum
|
|
filip , ce faci ?
|
|
02/05/08 21:16
|
|
UnderZero
membru
Inregistat: 19/04/08
|
|
Ma poate ajuta careva? Nu stiu cum sa fac rost de smile-uri...Am incercat variantele cunoscute, dar unele nu functioneaza...
|
|
03/05/08 18:04
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
shoricel ia explica-i te rog tu nu mai stiu unde ti mesajul ca l-as copia...
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
03/05/08 22:44
|
|
UnderZero
membru
Inregistat: 19/04/08
|
|
Multumesc. Mi s-a raspuns deja la alt topic:). Mersi oricum fluflu.
Ultima modificare de UnderZero (03/05/08 23:18)
|
|
03/05/08 23:17
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
La Cum ştiu că el/ea este persoana potrivită îmi arată pe prima pagină că ultimul mesaj este al lui RainSong.
Iar dacă intru , observ că sunt încă trei mesaje: două ale lui shoricel şi unul al meu!!
Am încercat metodele ştiute, dar...degeaba!!
De ce??
|
|
06/05/08 19:38
|
|
april
admin forum
|
|
Nu stiu. Acum se vad.
|
|
06/05/08 19:54
|
|
Magdy
membru
|
|
Nu şi la mine!!!
Pe prima pagină îmi apare ultimul mesaj la 17:53, al lui RainSong. Le pot vedea pe celelalte doar dacă intru.
|
|
06/05/08 19:56
|
|
april
admin forum
|
|
Mie-mi apare : Cum stiu ca el/ea este persoana potrivita? [ 1 2 3 ... 12 ] justdoit 288 8944 Astazi 17:06 trimis de Magdy
Si daca intru, vad mesajul tau ultimul :
http://www.tanarcrestin.net/forum/viewt ... 7&p=12
|
|
06/05/08 20:23
|
|
Magdy
membru
|
|
Stai să postez ceva să văd dacă se va vedea. Că nu-i ca la chat, când se termină pagina!!
--------------
Acum a apărut!! 
Ultima modificare de Magdy (06/05/08 20:27)
|
|
06/05/08 20:25
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|