TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/ADMINISTRATIV/Intrebari legate de site / forum Moderat de april, m3diator  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 ... 31
feedback
Moderator

Inregistat: 28/04/08
aa, tre' să venim cu iconii la pachet :D am priceput. mulţumesc încă o dată :)

29/04/08 21:00

fluflu
membru

Inregistat: 20/09/07
n-ai pentru ce ;)

29/04/08 21:16

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05

jezzy a scris:

Exista vreun subiect legat de minuni, vindecari, etc?

Supranaturalul biblic

29/04/08 22:08

cami
membru

Inregistat: 17/07/07
nu stiu ce se intampla,dar cand am intrat azi pe TC am descoperit ca sunt logata,dar ieri cand am incercat sa ma loghez nu am putut...are ceva probleme site-ul cumva?i se mai intampla cuiva chestia asta sau ceva asemanator? ;)

01/05/08 11:28

diana.m
membru

si eu am descoperit acelasi lucru flory...:D

Ultima modificare de diana.m (01/05/08 11:33)

01/05/08 11:32

filip
membru

Inregistat: 27/04/05
În trecut (mamăă, parcă vorbesc de vremurile de dinainte de potop...) s-au mai pus întrebări de acest gen.

Problemele de logare sunt legate în principal de programul de navigare pe care-l folosiţi. Acolo din când în când ar fi bină să mai faceţi puţină mentenanţă. Este explicat pe aici pe undeva cum se face.

P.S. Văd că potop, indiferent din ce parte începi să-l scrii, de la stânga la dreapta sau de la dreapta la stânga se scrie la fel. POTOP.

P.P.S. Nu ştiu dacă informaţia asta din P.S. poate să vă ajute să accesaţi forumul mai bine, dara am postat-o pentru orice eventualitate, ca să o ştiţi...

01/05/08 12:19

Site web  
cami
membru

diana.m,acum eu intru pe tc,ma loghez si cum nu imi apare ca sunt logata,ies si intru din nou si descopar ca sunt logata,iar apoi ies de tot si mai intru inca o data ca sa fiu sigura ca nu sunt logata.poate functioneaza asa si la tine :)

01/05/08 18:48

diana.m
membru

la mine e ok acum...doar dimineata eram logata.:D

01/05/08 19:09

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06
eu numai cand folosesc internet explorer am probleme cu logarea

de ce nu se sterg topicurile facute aiurea si inchise mai apoi ?Ca asa arata naspa si mai ocupa si spatiu :rolleyes:

Ultima modificare de RainSong (01/05/08 19:41)

01/05/08 19:40

filip
membru

Dacă ai câteva în minte, spune-ne care sunt, ca să vedem ce-i cu ele şi cine are dreptul să le şteargă.

01/05/08 19:47

Site web  
RainSong
membru

http://tanarcrestin.net/forum/viewtopic.php?id=1194
http://tanarcrestin.net/forum/viewtopic.php?id=1254
http://tanarcrestin.net/forum/viewtopic.php?id=1241
http://tanarcrestin.net/forum/viewtopic.php?id=1158
http://tanarcrestin.net/forum/viewtopic.php?id=1142
http://tanarcrestin.net/forum/viewtopic.php?id=1098
Astea mi se par mie inutile [sunt numai cateva ,ca ma dor ochii sa mai caut] ,dat fiind faptul ca tema topicului respectiv a fost dezbatuta in alta parte ,au intervenit cateva raspunsuri si apoi moderatorul cu un link sper care sa redirectioneze mesajul initial .Acum faceti ce vreti ;)

01/05/08 20:04

april
admin forum

RainSong a scris:

de ce nu se sterg topicurile facute aiurea si inchise mai apoi ?Ca asa arata naspa si mai ocupa si spatiu :rolleyes:

Mi-am zis sa las ceva timp celor care le-au deschis ca sa-si mute intrebarile la alte subiecte. Unii au facut-o, altii (inca) nu. Unele subiecte nu-s asa de vechi , de altele am uitat probabil.

01/05/08 20:11

filip
membru

Ahaaa. OK. Văd că nu-s io moderator la nici unul! URA! :D Dar, înainte de a mă spăla pe mâni ca şi Pilat, văd că e şi April online. Să vedem ce reacţie are, şi dacă ne ajută un pic să le scoatem. Că, ăntr-adevăr, pare că nu-şi mai au rostul.

Oricum, pic-pic, dacă mai vezi şi altele, poţi să le semnalezi cu butonul de semnalare, şi atunci moderatorii care verifică lista cu semnalări, or să le vadă mai repede. Aşa, poate uită de ele, deşi au intenţia să le şteargă după ce văd toţi cei implicaţi că sunt închise.

P.S. Later edit, mă aşteptam să intervină April până apucam io să răspund. Dar, las mesajul cum l-am scris prima dată. :) Oricum, văd că m-am prins de ce or fost şterse... :D I'm good!

01/05/08 20:12

Site web  
RainSong
membru

si mai am o intrebare ,dar numai asa ,de curiozitate ,sa nu imi sariti in cap ,ca mie mi drag de voi ,astia care aveti grija de curatenia forumului ;) :moderatorii nu ar trebui sa isi modifice si ei mesajele in modul clasic ,sa le apara si lor acolo jos ,urat :"ultima modificare facuta de X la 13:87" ?Pe mine ma streseaza ca unii si le modifica cu optiunile lor [banuiesc ca aveti ceva in plus fata de noi] si numa ce vezi peste 1 minut ca le apare in mesaj mai o propozitie ,doua ,si nu stii de unde .Eu uneori aveam impresia ca nu m-am uitat bine prima oara .

02/05/08 16:08

filip
membru

Eu îmi modific mesajele, pentru că după ce le postez le curăţ de greşeli. Dar nu o fac ca să păcălesc pe cineva, ci doar pentru a mă exprima corect. Nici mie nu-mi convine într-o oarecare măsură că nu-mi apare "ultima modificare" la topicele la care moderez. La celelalte apare. Şi n-am ce să ascund. Iar dacă cenzurez ceva sau corectez într-un mesaj incorect gramatical al altcuiva, chiar aş preferea să se vadă că eu am modificat, pentru ca să ia aminte cei ale căror mesaje sunt "curăţate".

Dar, asta e. Aşa a fost construit forumul. Pe mine nu mă deranjează în mod deosebit acest aspect. Iar cine a muncit la construcţia site-ului a făcut-o pe gratis, aşa că eu nu am nimic de obiectat! :D

02/05/08 16:26

Site web  
RainSong
membru

nu stiam ca nu poti sa iti lasi 'semnatura' dupa ce modifici un mesaj .dar poti scrie la sfarsit  :modificat de filip
si nici prima faza nu o stiam .ok ,multumesc .

02/05/08 16:43

april
admin forum

filip , ce faci ?

02/05/08 21:16

UnderZero
membru

Inregistat: 19/04/08
Ma poate ajuta careva? Nu stiu cum sa fac rost de smile-uri...Am incercat variantele cunoscute, dar unele nu functioneaza...

03/05/08 18:04

fluflu
membru

Inregistat: 20/09/07
shoricel ia explica-i te rog tu ;)
nu mai stiu unde ti mesajul ca l-as copia...

03/05/08 22:44

UnderZero
membru

Inregistat: 19/04/08
Multumesc. Mi s-a raspuns deja la alt topic:). Mersi oricum fluflu.

Ultima modificare de UnderZero (03/05/08 23:18)

03/05/08 23:17

Magdy
membru

Inregistat: 09/01/07
La Cum ştiu că el/ea este persoana potrivită îmi arată pe prima pagină că ultimul mesaj este al lui RainSong.

Iar dacă intru , observ că sunt încă trei mesaje: două ale lui shoricel şi unul al meu!!

Am încercat metodele ştiute, dar...degeaba!!

De ce??

06/05/08 19:38

april
admin forum

Magdy a scris:

De ce??

Nu stiu. Acum se vad.

06/05/08 19:54

Magdy
membru

Nu şi la mine!!!

Pe prima pagină îmi apare ultimul mesaj la 17:53, al lui RainSong.
Le pot vedea pe celelalte doar dacă intru.

06/05/08 19:56

april
admin forum

Mie-mi apare :     Cum stiu ca el/ea este persoana potrivita?  [ 1 2 3 ... 12 ]      justdoit      288      8944      Astazi 17:06 trimis de Magdy

Si daca intru, vad mesajul tau ultimul :

http://www.tanarcrestin.net/forum/viewt ... 7&p=12

06/05/08 20:23

Magdy
membru

Stai să postez ceva să văd dacă se va vedea. Că nu-i ca la chat, când se termină pagina!!

--------------

Acum a apărut!! ;)

Ultima modificare de Magdy (06/05/08 20:27)

06/05/08 20:25

Pagini: 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 ... 31    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la