|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 ... 2 3 4 5 6 7 |
|
Dorothy
membru
Inregistat: 26/09/07
|
|
seraphim, anunta-ma, te rog si pe mine cind apare ep.4. La noi, in Moldova, ajung toate peste un an.
|
|
27/09/07 12:48
|
|
Judith
membru
Inregistat: 27/09/07
|
|
Mie mi-a placut foarte mult If Only - un mod de a invata sa apreciezi ceea ce ai si este in prezent. Chiar frumos! e deosebit si Memoriile unei Gheishe
_______________________________________ "Pentru cel care nu stie catre ce port se indreapt nici un vant nu este prielnic." Seneca
|
|
27/09/07 15:12
|
|
Eagle 006
membru
Inregistat: 19/09/07
|
|
Eu va recomand: 1.BraveHeart 2.The Gladiator 3.Inelul nibelungilor
_______________________________________ Fii un gladiator al cerului in aceasta lume!!!
|
|
27/09/07 19:57
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Jesus4theworld a scris:
Facing the Giants - la prima vedere un film pentru baieti. Asta doar la prima vedere. Daca va uitati la el priviti dincolo de "film" de "efecte cinematografice" priviti-l prin ochii unui crestin... Sincer un film bun, chiar bun privit asa cum trebuie. |
Burrricu a scris:
Am vizionat filmul Facing The Giants.Va sfatuiesc sa o faceti si voi! Multumesc Jesus4theworld!
Facing The Giants e un film special, prezinta viata unui om, care in deznadejdea sa cere un semn la Dumnezeu..., se intampla minuni.., pentru ca la EL nimic nu e imposibil! Desigur cum a spus Jesus4theworld un film bun.Vizionare placuta tuturora |
sufletulmuntilor a scris:
si facing the giants e superb |
L-am vazut si eu , la recomandarea voastra . Mi-a placut mai ales mesajul : Cu Dumnezeu nimic nu este imposibil. Ah, si muzica ( Bart Millard de la Mercyme si nu numai ) .
Mai multe la : Facing The Giants Si una din fazele mele preferate : Facing the Giants
sufletulmuntilor a scris:
Ati vazut cumva filmul "Coristii"? |
fluflu a scris:
les choristes e fff fain.eu l-am vazut prima data la ora de franceza:)) |
Tot la recomandarea voastra , si mi-a placut. Mai multe la : Les Choristes
Mi-au mai placut, printre altele : Remember The Titans si Finding Forrester
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
27/10/07 19:58
|
|
essterush
membru
Inregistat: 27/10/07
|
|
The Climb,Love Comes Softly, Love's Enduring Promise, Love's Long Journey,Love's Abiding Joy...foarte faine filmele
_______________________________________ Pray for one another. (James 5:16)
Ultima modificare de essterush (28/10/07 22:30)
_______________________________________ The LORD is my shepherd!
|
|
28/10/07 22:28
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
top 3
the butterfly effect the notebook a walk to remember
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
29/10/07 17:14
|
|
Cristy
membru
Inregistat: 06/11/07
|
|
Que Vadis ff fain,merita vazut
|
|
07/11/07 12:18
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Cristy a scris:
Que Vadis ff fain,merita vazut |
Ce ecranizare ?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
07/11/07 18:46
|
|
vecinu
membru
Inregistat: 10/11/07
|
|
Green street hooligans-cel mai tare film...........din toate punctele de vederre:P....merita vazut;)
_______________________________________ In viata risipim anii,iar la moarte cersim clipe.
|
|
10/11/07 19:27
|
|
odette
membru
Inregistat: 13/10/07
|
|
heaven's kingdom a walk to remember save the last dance and pathfinder sunt chiar faine poate ca pathfinder la inceput vi se pare sci-fi dar nu e
|
|
28/11/07 14:59
|
|
Tanara crestina
membru
|
|
buna tuturor! am si eu o rugaminte la voi: caut un film de 2 ani si nu-l gaseste nimeni....mi-am pus toti prietenii din Prahova sa-l caute dar nimeni nu-l gaseste....il cumpar,nu conteaza numai sa-l gasiti. Filmul se numeste THE PRINCESS AND THE MARINE(PRINTESA SI SOLDATUL)..... NU E CRESTIN DAR E UNUL DIN CELE MAI FRUMOASE DUPA PAREREA MEA...... VA ROG SA-L CAUTATI ORIUNDE SI SA MA ANUNTATI DACA-L GASITI VOI....... MULTUMESC!!!!!!!!!!!
Ultima modificare de Tanara crestina (29/12/07 21:18)
_______________________________________ By grace - Daughter of the most high King
|
|
29/12/07 21:17
|
|
brightsky
membru
Inregistat: 01/07/05
|
|
Anul acesta filmul meu preferat a fost The Pursuit of Happyness ... anul viitor nu stiu, depinde ce mai scot prietenii astia ai mei de la Hollywood )
Ultima modificare de brightsky (30/12/07 00:38)
_______________________________________ I have seen Jesus, for He is in everything I touch!
|
|
30/12/07 00:37
|
|
fluflu
membru
|
|
Tanara crestina a scris:
buna tuturor! am si eu o rugaminte la voi: caut un film de 2 ani si nu-l gaseste nimeni....mi-am pus toti prietenii din Prahova sa-l caute dar nimeni nu-l gaseste....il cumpar,nu conteaza numai sa-l gasiti. Filmul se numeste THE PRINCESS AND THE MARINE(PRINTESA SI SOLDATUL)..... NU E CRESTIN DAR E UNUL DIN CELE MAI FRUMOASE DUPA PAREREA MEA...... VA ROG SA-L CAUTATI ORIUNDE SI SA MA ANUNTATI DACA-L GASITI VOI....... MULTUMESC!!!!!!!!!!! |
cu torrent ai cautat? ca eu cred ca l-am gasit pe torrent...
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
30/12/07 13:43
|
|
Tanara crestina
membru
|
|
fluflu a scris:
cu torrent ai cautat? ca eu cred ca l-am gasit pe torrent... |
flu flu, vorbesti serios? aa bineinteles ca vorbesti serios... ce pot sa fac ca sa il primesc? Fac aproape orice!!!!!!! Multumesc ca l-ai cautat..... astept indicatii de la tine cu ce sa fac............ Multumesc mult!!!!!!!!!!!!!
_______________________________________ By grace - Daughter of the most high King
|
|
30/12/07 13:51
|
|
fluflu
membru
|
|
mai sincer sa iti spun eu nu prea ma pricep cu torrentul.acuma abia invat. asa ca adresa care ti-o dau nu stiu daca este buna.eu zic sa gasetsi pe cineva priceput cu torrentu si sa il rogi (ii poti arata si adresa http://www.torrentreactor.net/search.ph ... E%20MARINE )
am incercat sa il scot da zice ca trebuie sa ma si inregistrez.deci iti spun sincer ca nu stiu sa umblus ia doar am scris la search si asta mi-a dat.
daaaar staful meu e sa vorbesti cu cineva priceput
|
|
30/12/07 13:59
|
|
Tanara crestina
membru
|
|
fluflu a scris:
daaaar staful meu e sa vorbesti cu cineva priceput |
flu flu multumesc mult!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
30/12/07 14:03
|
|
fluflu
membru
|
|
cu mare placere
|
|
30/12/07 16:17
|
|
cata_bv
membru
Inregistat: 30/12/07
|
|
tricks cu nicholas cage,hitch,american gangster,out of time,amelie poulin,leon,adaptation,the 3-rd wheel (romance ), taais toi asta e ceva mai vechi, just like heaven, 30 going on 13 plus inca alte 2-300 de filme care mi-au plqt mie cel mai mult :d
|
|
30/12/07 18:06
|
|
SwingAndSway
membru
Inregistat: 13/01/08
|
|
un film care imi place foarte mult si ramane in topul meu deocamdata este "Pride and Prejudice" din anul 2005.
_______________________________________ Strive not to be a success, but rather to be of value.
|
|
13/01/08 12:34
|
|
Tanara crestina
membru
|
|
essterush a scris:
The Climb,Love Comes Softly, Love's Enduring Promise, Love's Long Journey,Love's Abiding Joy...foarte faine filmele
_______________________________________ Pray for one another. (James 5:16) |
ai putea cumva sa-mi dai si mie filmul love comes softly cu ce se intampla dupa ce missie se casatoreste si pleca?
|
|
18/01/08 12:50
|
|
Tanara crestina
membru
|
|
cine poate sa-mi dae si mie filmele THE PERFECT STRANGER si ANOTHER PERFECT STRANGER? Daca le are cineva si poate s mi le dea gasim noi o cale.....numai vointa sa fie si sa le aiba....multumsc anticipat
|
|
02/02/08 01:06
|
|
TheReasonILive
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
MY FAVOURITE: (nu neaparat in ordinea asta): Transporter 1 Transporter 2 The Fast and the furious 2 fast 2 furious Seven Devil wears Prada
_______________________________________ God, I pray, light these idle sticks of my life and may I burn up for You. Consume my life, my God, for it is Yours. I seek not a long life, but a full one like Yours, Lord Jesus. Jim Elliot
|
|
09/03/08 21:41
|
|
diana.m
membru
Inregistat: 17/07/07
|
|
Facing the Giants The ultimate gift If only A walk to remember etc...
_______________________________________ daca toti am avea aripi , ne-am tine de mana si am zbura...
|
|
11/03/08 23:21
|
|
mototey
membru
Inregistat: 11/12/06
|
|
A walk to remember
_______________________________________ Omul de care se foloseste Dumnezeu
|
|
21/04/08 21:24
|
|
gabi
membru
Inregistat: 14/11/06
|
|
the departed, blood diamond, apocalypto, pursuit of happynes, the kingdom
daca stiti ceva filme in stilul celor de mai sus va rog ziceti-mi
_______________________________________ "... greutatea erudiţiei în definirea cuvintelor nu compensează slăbiciunea argumentului în chestiunile mai importante." Francis A. Schaeffer
|
|
08/05/08 11:10
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|