TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Filme/Filmele voastre preferate Moderat de feedback  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4 5 6 7
Burrricu
membru

Inregistat: 26/09/06
O recomandare: The Ron clark Story-un film bun, merita vazut!E inspirat din fapte reale!

28/09/06 19:44

darius
membru

Inregistat: 01/03/06
Ce ziceti de sterialele Lost, sau 24?

03/11/06 13:50

Ste.fan
membru

Inregistat: 15/11/05
Superman Returns a văzut careva? Mi se pare ok.

03/11/06 15:25

Burrricu
membru

Bah sincer, mie unul nu mi se pare asa de interesant.Trebuie sa recunostem , nu se mai ridica la nivelul celorlalte parti.

03/11/06 19:58

lost...hmm
membru

Inregistat: 04/11/06
filme faine is: finding neverland....ii chiar super,message in a bottle, pearl harbour, amadeus...ii mai vechi..1984 cred...dar ii fain in special pt muzica:)

04/11/06 16:54

Ste.fan
membru

Burrricu a scris:

Bah sincer, mie unul nu mi se pare asa de interesant.Trebuie sa recunostem , nu se mai ridica la nivelul celorlalte parti.

Eu apreciez ca e un film "clasic" intr-o oarecare masura(mult mai putina nuditate, limbaj vulgar, etc)... dar intr-adevar, nimic special.

04/11/06 23:13

Costty
membru

Inregistat: 04/12/06
Nu incercati sa va formati anumite pareri urmarind doar filme pentru ca de obicei pe langa 95% informatie buna (sa zicem) se strecoara si 5% informatie eronata/negativa de care nu ne dam seama si o primim ca atare. Eu unul prefer cartile, apoi ma pot uita la filme stiind ca asimilez doar ce e benefic ;)
Numai bine

04/12/06 11:26

Ste.fan
membru

Un prieten a facut un top cu cele mai bune filme din 2006. Enjoy!

20/12/06 16:10

Burrricu
membru

Costty poate pentru tine e cel mai bine asa... , dar hai sa fim sinceri cine se apuca sa citeasca romane, pentru ca dupa aceea sa se uite la filme! Mi se pare aiurea!

20/12/06 17:05

lorre
membru

Inregistat: 07/10/06
Are dreptate....si asa filmul de cele mai multe ori nu e identic cu ce scrie in roman pt k fiekre regizor are viziunea lui...nu te condamn ca si mie imi plac cartile ...dar hai sa fim realisti!

03/01/07 13:34

Jesus4theworld
membru

Inregistat: 31/10/06
Facing the Giants - la prima vedere un film pentru baieti. Asta doar la prima vedere. Daca va uitati la el priviti dincolo de "film" de "efecte cinematografice" priviti-l prin ochii unui crestin... Sincer un film bun, chiar bun privit asa cum trebuie. Nu fiti chitibusari.

Multumesc.

06/02/07 03:08

Burrricu
membru

Am vizionat filmul Facing The Giants.Va sfatuiesc sa o faceti si voi!  Multumesc Jesus4theworld!

Facing The Giants e un film special, prezinta viata unui om, care in deznadejdea sa cere un semn la Dumnezeu..., se intampla minuni.., pentru ca la EL nimic nu e imposibil!
Desigur cum a spus Jesus4theworld un film bun.Vizionare placuta tuturora

10/02/07 01:43

sweet andra
membru

Inregistat: 11/01/06
Ati vazut The Pursuit Of Happyness? E un film grozav...te tine in suspans pana la sfarsit...e cu Will Smith :D...

10/02/07 09:56

brightsky
membru

Inregistat: 01/07/05
acuma vroiam sa scriu si eu de filmul The Pursuit Of Happyness! :D forte bun filmul! are un limbaj curat si poti invata ceva frumos! este un caz real ...cred ca aici e tot farmecul!

Ultima modificare de brightsky (13/02/07 22:53)

13/02/07 22:51

Ste.fan
membru

Am vazut si eu Facing the Giants. E foarte fain!

13/02/07 23:01

byanka
membru

Inregistat: 19/03/07
The day after tomorrow...Pearl Harbor....si km toate filmele de animatie:D

22/03/07 13:08

RedboY
membru

Inregistat: 30/12/06
filmele mele preferate :
The Triangle (SF de nota 11 cum spun multi)
The Frighteners (no comment :| )
8 Mile (of course... pt ca e EM in prim plan)
si altele... Spiderman (1 & 2) , American Pie :D (toate seriile) , Harry Potter , Soul Plane , White Chicks , Anacaonda ,

aaa... si serialele mele preferate.... South Park
cam atat

13/04/07 13:29

christie
membru

Inregistat: 07/05/07
Hmm... filme preferate (in no particular order):

Pianistul - in regia lui Roman Polanski: absolut superb cum descrie drama pt supravietuire a unui individ.....trebuie sa recunosc ca am plans la sfarsit...

The New World - un film pe care l-as putea revedea mereu si mereu, e despre debarcarea primilor colonisti englezi in america si povestea de dragoste dintre john smith si pocahontas. e unul dintre cele mai atipice filme pe care le-am vazut si super fain.

Der Untergang (The Downfall) - despre ultimele zile ale lui Hitler&Co. in buncarul din Berlin. Foarte realist plus o interpretare foarte buna a lui Bruno Ganz - Hitler

Aoi haru("Blue spring") - un film japonez, socant si destul de violent, despre niste elevi de liceu in ultimul an....in fine, m-a impresionat destul de mult, e asa de trist...

Va recomand calduros: :)

The Others
Viata e frumoasa
Hotel Rwanda
The Village
The Big Fish
Syriana
21 Grams
..... si multe altele dar nu-mi vin in minte deocamdata :) poate vi le zic mai incolo :)

27/05/07 22:18

christie
membru

Inregistat: 07/05/07
majoritatea filmelor postate pe-aici mi se par prea comerciale....in top cred ca sta "A walk to remember". no offense fetelor, dar mai siropos de atat cu greu cred ca se putea! :)

vad ca de filmele lui darren aronofsky n-a pomenit nimeni pana acum. a vazut cineva "Pi" sau "Requiem for a dream"?Sau mai recentul "The Fountain"? eu pana acum n-am reusit sa vad nici unul dintre ele.

alti regizori super buni: alejandro gonzalez inarritu si terrence malick.... din pacate n-am reusit sa vad decat 1 film al fiecaruia pana acum.

Ultima modificare de christie (27/05/07 22:34)

27/05/07 22:31

dodo86
membru

Inregistat: 14/02/07
Schindler's List
L-am revazut de putin.. am vb cu niste prieteni necrestini despre acest film si oamenii nu reusesc sa isi explice cum s-a putut intampla o asemenea catastrofa. Nu vor sa inteleaga ca in spate a fost puterea demonica care a vrut sa distruga poporul Israel...

27/05/07 22:47

sufletulmuntilor
membru

Inregistat: 24/05/07
Ati vazut cumva filmul "Coristii"? E un film francez foarte bun. Sau... pentru baieti in special, "Pearl Harbour", desi este destul de vechi , dar plin de umor, dragoste si actiune.

29/05/07 13:43

Alyce
membru

Inregistat: 13/09/07
un film  fain pe kre la-m vazut e   Love long journey..ji mai multe:)

:):)...un film cu mesaj crestin ,'time changer '..'Facing the giants'..s.a.:P

Ultima modificare de Alyce (14/09/07 18:15)

13/09/07 14:33

fluflu
membru

Inregistat: 20/09/07
les choristes e fff fain.eu l-am vazut prima data la ora de franceza:)) dar l-am scos si de pe net caci chiar mi-a placut.;)

si facing the giants e superb

si am vauzt si requiem for a dream.si the fountain sta bine mersi p dvd si ink nu m-am uitata la el;)

20/09/07 21:07

Eagle 006
membru

Inregistat: 19/09/07
A vazut cineva filmul Left Behind???E un film super,un film crestin,despre rapire.Merita vazut!!!;)

Ultima modificare de Eagle 006 (20/09/07 22:24)

20/09/07 22:22

Ste.fan
membru

Anul acesta apare si episodul 4 :)

20/09/07 23:39

Pagini:  1 2 3 4 5 6 7    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la