|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 2 3 4 5 ... 7 |
|
mirella
membru
Inregistat: 18/03/05
|
|
left behind, da claudia_seria..e super filmu'
Ultima modificare de mirella (06/09/05 18:12)
_______________________________________ "Pot TOTUL in Hristos care ma intareste". Filipeni 4:13
|
|
06/09/05 18:11
|
|
joy
membru
Inregistat: 23/05/05
|
|
the island contine o idee interesanta....
_______________________________________ joy
|
|
22/09/05 10:15
|
|
Link^^
membru
Inregistat: 29/06/05
|
|
Idila de Noiembrie cu Keanu Reeves in eng vine Sweet November, un review al filmului aici.
Ultima modificare de Link^^ (15/10/05 14:05)
_______________________________________ There is more to life than i can imagine in a lifetime, i am human after all !
|
|
15/10/05 14:04
|
|
brightsky
membru
Inregistat: 01/07/05
|
|
imi place f.f. mult trilologia " Lord of the rings"; aaa si Idila de Noiembrie e un film care merita vazut cu adevarat de cei carora le plac filmele romantice si in acelasi timp si dramele eu sunt inebunita dupa comedi asa ca tre sa amintesc si cateve comedi pe care probabil le-ati vazut: Dady day care-gradinita lui taticu, Big mama-Coana mare, o puicuta fierbinte, Legaly blond-Blonda de la drept 1 si 2 si filmul me preferat Mis agent secret !!!
am uitat : jersey girl cu Ben A. si J.Lo. si daca va plac caini nu ratati Cainele Spatial- nu mai stiu cum e in Engleza!
_______________________________________ I have seen Jesus, for He is in everything I touch!
|
|
21/10/05 22:15
|
|
eustache
membru
Inregistat: 25/07/05
|
|
mie crash mi s-a parut un film fain....
aaa shi inca unu, era sa uit, parfum de femeie (scent of a woman)
|
|
21/10/05 23:51
|
|
oanaforgaci
membru
Inregistat: 19/03/05
|
|
mie mi-a placut f mult stapanul inelelor. as putea sa-l vad de 50 de ori si tot nu m-as satura. mi-a placut si filmul martin luther. chiar am sa-l mai vad o data.
_______________________________________ let go, and let God...
|
|
22/10/05 16:36
|
|
Larisa
membru
Inregistat: 22/05/05
|
|
Un film bun pe care l-am vazut de curand a fost: Les Choristes! E un film in care este prezentata viata dintr-un orfelinat si cum un profesor de muzica a reusit sa le faca viata mai frumoasa copiilor de acolo. E un film lacrimogen!
Un serial bun este Gilmore girls! Se merita sa se uite la el toate mamele si toate viitoarele mame ca sa invete ceva despre relatia dintre mama-fiica.
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
07/11/05 22:15
|
|
doitili
membru
Inregistat: 23/10/05
|
|
un film dragut a fost si A walk to remember(sau asa ceva), dar si the prince and me
cat despre filme legate de 'sfarsitul lumii' care e tot mai aproape am vazut cateva: tribulation;cod omnega; procesul; meggido si toate au fost faine mai ales ca mesaj
_______________________________________ Este un lucru sa stii ce gandeste Dumnezeu. Este cu totul altceva sa gandesti cum gandeste El.
|
|
08/11/05 20:22
|
|
gfod
membru
Inregistat: 21/03/05
|
|
Am vizionat aseara Cinderella Man....ii superb!
_______________________________________ sunt si eu om(sclab om!)...
|
|
08/11/05 21:12
|
|
Larisa
membru
|
|
A walk to remember a fost un film pe care o sora de-a mea l-a vazut de vreo 25 de ori si stia aproape toate frazele din film. Stiu un cuplu care au trait filmul asta pe viu, dar in cazul celor pe care ii stiu eu tipa a trait cateva ore de la nunta.
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
08/11/05 23:17
|
|
doitili
membru
|
|
te referi cumva la tipa din siret? daca da atunci stiu si eu cuplul
_______________________________________ Este un lucru sa stii ce gandeste Dumnezeu. Este cu totul altceva sa gandesti cum gandeste El.
|
|
09/11/05 00:20
|
|
Larisa
membru
|
|
Da. Tocmai am aflat ca ea a intrat in coma in seara nuntii si nu s-a mai trezit, dar cel putin a murit fericita! Pe tip il stiam de cand eram bighidoaica ca am crescut in aceeasi biserica. Oricum a fost intresant sa stiu un caz adevarat. Da, este vorba despre Vali si Emilia.
Ultima modificare de Larisa (09/11/05 01:10)
|
|
09/11/05 01:09
|
|
doitili
membru
|
|
deci esti si tu o sireteanca sau..... stii ce ma gandeam ca ar fi frumos sa deschidem un nou subiect in care sa spunem cate ceva despre noi , daca tot vb sa ne si cunoastem un pic
Ultima modificare de doitili (11/11/05 14:33)
|
|
10/11/05 15:10
|
|
burro
membru
Inregistat: 15/11/05
|
|
bloody hell... numai filme comerciale, uitati-va la Battle Royale, probabil ca se aseamana cu viziunea lui fanel zainea ce este descris in film :p
_______________________________________ WOW I Rule
|
|
15/11/05 17:00
|
|
lauryka
membru
Inregistat: 15/03/05
|
|
a walk to remember e fain.....de actiune mi'a placut colaterale demage....si alt film super cu scoala de muzica de vara se numeste raise your voice..e tare!!...si mai sunt mai multe care mi-au placut cu tineri in special....altul ceva istoric e legendele toamnei cu brad pitt..interesant film ...am reusit sa ma uit pana la capat la el ca nu prea obisnuiesc sa vad filme istorice...e a fost interesant si chiar placut..
_______________________________________ Live each day as if you are the only Bible some people will read.
|
|
15/11/05 23:54
|
|
Larisa
membru
|
|
doitili a scris:
deci esti si tu o sireteanca sau..... stii ce ma gandeam ca ar fi frumos sa deschidem un nou subiect in care sa spunem cate ceva despre noi , daca tot vb sa ne si cunoastem un pic |
Eu sunt din Suceava, dar daca iti aduci aminte Vali Leonas era din Suceava. Eu am crescut pentru o buna bucata de vreme in biserica de la Crestini dupa Evanghelie!
|
|
16/11/05 03:01
|
|
doitili
membru
|
|
mi-am dat seama dupa ce am scris si nu am vrut sa mai sterg de asta am pus sau....
|
|
16/11/05 10:16
|
|
Jesus Inside
membru
|
|
Daca tot suntem la capitolul filme as vrea sa va spun ca nici un film nu mi-a placut si nu ma sensibilizat asa de mult ca Passion of the Christ
_______________________________________ Galateni 2:20
|
|
16/11/05 11:58
|
|
Larisa
membru
|
|
Daca aveti posibilitatea si dati peste filmul Shakespeare in love nu ezitati sa va uitati la el asta in cazul in care va plac filmele cu costumele din epoca medievala. Tanarul Will ramane fara inspiratie si muza lui a fost o tipa foarte bogata care s-a deghizat in barbat ca sa joace in una din rolurile din piesa scrisa de el. El incepe sa scrie Romeo si Julieta. Din dragostea dintre cei doi tanarul Will invata doua lucruri: nu numai ca ea e promisa altuia de nevasta, dar ea reuseste sa se deghizeze in barbat pentru a juca in ultima productia a lui William Shakespeare. Dragostea dintre cei doi a dat nastere piesei. E captivanta povestea din spatele scenei nasterii celei mai bune povesti de dragoste spusa vreodata.
Ultima modificare de Larisa (27/11/05 03:31)
|
|
27/11/05 03:31
|
|
thais
membru
Inregistat: 28/03/05
|
|
alt film bun este "Hotel Rwanda" care e inspirat din fapte reala. E vorba despre razboiul civil din rwanda si urmarile acestuia.. Merita vazut
_______________________________________ esentele tari se gasesc in sticlute mici
|
|
27/11/05 20:55
|
|
mates
membru
Inregistat: 29/03/05
|
|
Film pentru baieti: Hostage cu Bruce W. e foarte fain. La fete nu o sa le placa, lor le place A walk to remember, 50 first dates ... :d glumesc
_______________________________________ "Forma si aparenta sunt mai importante ca esenta?"
|
|
30/11/05 23:09
|
|
Ste.fan
membru
|
|
http://www.imdb.com/Top/ astia chiar se pricep...
sper sa nu ma injure nimeni(_imdb_) - am dat link-ul pentru neinitiati...
Recomandare:Batman Begins(mie mi-a placut)
Domnu' cu voi,mai bine cititi din Biblie decat sa va uitati la un film! ) (pe bune!!!)
|
|
01/12/05 00:44
|
|
burro
membru
|
|
A Clockwork Orange- locul 69 in top, my fave movie ever!
_______________________________________ WOW I Rule
|
|
01/12/05 08:26
|
|
Ste.fan
membru
|
|
Best Movies in my opinion:
Star Wars Collection
1.Trilogia LOTR 2.The GodFather(I,II,III) 3.Shawshank redemption 4.The Matrix Trilogy 5.Saw 1,2 6.King Arthur 7.Underworld 8.The longest yard 9.A walk to remember(nu ma injurati baieti ,e fain filmu') 10.Pitch black+ The Chronicles of Riddick
that's all folks!
Ultima modificare de Seraphim (01/12/05 17:00)
|
|
01/12/05 16:58
|
|
monica
membru
Inregistat: 16/03/05
|
|
Un film foarte poetic si altfel e ARIZONA DREAM care are coloana sonora semnata de inegalabilul Goran Bregovic.
|
|
11/12/05 18:30
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|