|
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
Seful de sectie ii strange pe subalterni si le spune: - Maine sa veniti imbracati frumos, mergem la "Nunta lui Figaro". A doua zi, politistii imbracati la costume, cu neveste, copii.. Cand ii vede seful le zice: - Ma, nu mergem la nunta propriu-zis, "Nunta lui Figaro" este o opera, teatru.. intelegeti ?! La care ei: - Si ce te superi, Sefu', dumneata cand ai venit la "Lacul Lebedelor" cu unditele noi, am zis ceva?
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
07/06/11 15:09
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
* Profesoara vorbi mult despre scopul vietii si rolul omului in societate. Apoi intreba: - Copii, ce ati dori sa auziti in timpul inmormantarii voastre? Vasile: - As dori ca oamenii sa spuna ca am fost un medic extraordinar, ca am salvat viata multor oameni… Maria: - Dar eu as dori ca toti sa spuna ca am fost o sotie buna, o mama si o bunica, sa ma iubeasca toti. - Dar tu, Ioane, ce ai dori sa auzi? - “Priviti! Se misca, se misca!!!”
|
|
11/11/11 14:29
|
|
edi.theraven
membru
|
|
In clasa a 2'a, copii trebuie sa faca o compunere cu tema "in vizita la bunicul meu"
ionel scrie : "in vizita la bunicul meu. Bunicul nu era acasa"
|
|
28/11/11 21:34
|
|
Taby Fotbalista
membru
Inregistat: 25/12/11
|
|
"-De ce s-au impuscat doi politisti in fata unei cladiri? Raspundeti si apoi va uitati mai in jos la raspuns.
-Pentru ca pe usa scria trage
Ultima modificare de Taby Fotbalista (29/12/11 14:53)
|
|
29/12/11 14:51
|
|
Taby Fotbalista
membru
Inregistat: 25/12/11
|
|
O jumatate de portocale se aseamana cu........... La ce va ganditi voi? Mai in jos rasp meu
Cu cealalta jumatate:))
Ultima modificare de Taby Fotbalista (29/12/11 14:56)
|
|
29/12/11 14:55
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
Wikipedia: - Eu ştiu totul! Google: - Eu am de toate! Facebook: - Eu ştiu pe toată lumea! Internet: - Fără mine nu aveţi valoare! ENEL: - Serios?
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
03/01/12 13:24
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
O gluma din vremea comunismului:
"As citi, dar n-am lumina As pleca, dar n-am benzina, As manca, dar n-am mancare As muri, n-am lumanare"
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
15/01/12 23:02
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
- mama, m-a batut tata de 2ori azi, nu stiu ce o avut. - pai de ce? - prima oara i-am aratat carnetul de note si a 2-a doua i-am zis ca e al lui de cand era elev.
Tatal lui Gigel e chemat la scoala pentru ca fi-su o spart un geam. Privind rama goala, tatal da din cap cu gravitate: - Da, nu credeam ca e chiar asa. Dar acum vad ca l-a spart pe amandoua partile.
La posta,un om se adreseaza unei functionare sa trimita o scrisoare in strainatate: - par avion? il intreaba functionara. Omul o priveste cu atentie si apoi raspunde decis: - nu, nu pareti!
Ultima modificare de RainSong (07/02/12 12:43)
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
07/02/12 12:43
|
|
edi.theraven
membru
|
|
The following are new Windows messages that are under consideration for the planned Windows 2007
ex:Error reading FAT record: Try the SKINNY one? (Y/N) Press any key to continue or any other key to quit. Press any key except... no, No, NO, NOT THAT ONE!
Mie mi s'au parut marfa 
|
|
07/02/12 13:55
|
|
march
membru
Inregistat: 27/02/12
|
|
• Un om foarte gras statea in fata unei gradinitze de copii. La un moment dat vine la el o educatoare si-l intreaba: -Nu va suparati, asteptati un copil? Ca replica, barbatul gras spune: -NU...asa sunt eu mai gras!
Merge Bula la posta si ii spune postasului -Nu va suparati, astept o scrisoare! -Nu ma supar, asteptati!
• Zorro vede o tipa care arata super. Ca sa o impresioneze, face un "z" pe gard. Tipa: -Uau, Zupermen!
• Intr-un azil de nebuni, un agent verifica daca sunt pacienti vindecati.Il cheama pe primul pacient : -spuneti-mi va rog cat face 7 * 7? se gandeste pacientul si raspunde: -rosu Agentul isi da seama ca nu s-a vindecat si il cheama pe al doilea pacient: -spuneti-mi va rog ,cat face 7 * 7? Socoteste pacientul 5 minute si raspunde: - verde Nervos, agentul il cheama pe al treilea pacient si ii pune aceeasi intrebare...cat face 7*7?, la care pacientul se gandeste 10 min si ii raspunde: -49 Bucuros agentul ca este macar un pacient vindecat il intraba: -dar de unde ai stiut? - pai am impartit pe rosu la verde
• "Un tip stilat, elegant, la costum iese dintr-un supermarket impingand un cos plin ochi de marfuri si mancaruri de toate felurile: sampanie, somon,caviar, mezeluri, etc. In momentul in care se apropie de portbagajul Jaguarului sau, observa un roman rahitic care umbla de colo-colo prin parcare rupand ierburi ce cresteau la imbinarea dintre carosabil si bordura. Francezul: - Domnule, dar ce faceti aici? - Adun iarba ca sa mananc. Trebuie sa duc si acasa ca nu mai avem nimic. - Adevarat?! Daca-mi permiteti, poftiti cartea mea de vizita si veniti sa mancati la mine acasa. - E frumos din partea dumneavoastra, domnule, dar am si nevasta si 8 copii... - Dar bineinteles! Veniti cu familia dumneavoastra! - Chiar ca sunteti dragut! Numai ca din copii unii sunt deja casatoriti, au si ei copii... - Va rog, aduceti-i pe toti! - Sigur nu va deranjeaza?! Pentru ca mai sunt surorile si cumnatzii mei, suntem destul de multi. - V-am spus, insist, imi va face placere! La mine acasa iarba e uite-asa, daca sunteti multi cu atat mai bine - in 3 ore terminati!"
• Un apel telefonic la o agentie de turism: - Faceti excursii in Egipt? - Da, desigur... - Spuneti-mi, va rog, ce statiuni balneare sunt acolo? - Sharm-eli, Hurgada, Taba, Nuveiba... - Stop... N-u-v-e-i-b-a. Nuveiba e bine! - Cand doriti sa plecati? - A, nu, nu plecam. Noi doar rezolvam integrame...
• Şeful tribului Balubalu se întoarce din Anglia în ţinutul său natal şi povesteşte evenimentul care l-a tulburat cel mai mult: o partidă de rugby... - Era formidabil. Peste trei mii de oameni albi se rugau în jurul unei mari câmpii verzi. Pe urmă, au venit în fugă cincisprezece războinici în chiloţi roşii, urmaţi de alţi cincisprezece în chiloţi albi. Apoi s-a făcut linişte. Vrăjitorul a intrat pe teren, purtând în mâini un ou mare de piele. A fluierat odată. Şi a fost cu totul extraordinar, pentru că exact în momentul acela s-a produs miracolul: a început ploaia!
Suna unul la politie. -mi-au furat totul , si volanul si pedalele!!........ Pune receptorul. suna iar peste 2 minute -iertati-ma m-am asejat pe bancheta din spate!!
Ultima modificare de march (31/10/12 15:10)
_______________________________________ "Care este, în adevăr, neamul acela aşa de mare încât să fi avut pe dumnezeii lui aşa de aproape cum avem noi pe Domnul Dumnezeul nostru, ori de câte ori Îl chemăm?" Deuteronom 4:7
|
|
08/03/12 18:58
|
|
Dismas
membru
Inregistat: 23/03/12
|
|
În faţa unei biserici stăteau doi cerşetori. Unul creştin, unul evreu. Văzându-i, toţi care intrau sau ieşeau din biserică îi dădeau un bănuţ creştinului. Până ce unul, milos, îl ia pe evreu mai de-o parte şi îi spune: "de ce nu te duci tu la ai tăi, la sinagogă, sâmbăta ? Acolo ai mai mari şanse să primeşti ceva. Aici nu putem să dăm câte un ban la toţi cerşetorii, e normal să dăm numai la cei de-ai noştri !"
După ce binevoitorul pleacă, evreul îi spune "creştinului": "I-auzi, băi Ştrul, cine ne învaţă pe noi cum să facem afaceri!"
_______________________________________ "Îmi place Cristos al vostru. Mai puţin îmi plac creştinii voştri. Ce puţin seamănă creştinii voştri cu Cristos !" (Mahatma Gandhi)
|
|
25/03/12 18:06
|
|
liviaconstantin
Exclus
Inregistat: 13/06/12
|
|
|
13/06/12 13:10
|
|
march
membru
|
|
Cum te numesti, domnule ? - Petru Potopeanu - Si ce lucrezi ? - Prepar pesti pentru pulverizat. - Bine, dar ce anume operatii faci ? - Pun pestele pe placi, potrivesc placile pe plite, pregatesc patru putini pentru pestele prajit, pulverizez pasta produsa, pun pe pungi. - Dar de ce vorbesti numai cu `P`? - Poftim ? - De ce vorbesti numai cu `P`? - Pentruca pot pronunta pe P perfect perceptibil. - Ei, asta e acum ! Pun ramasag ca la intrebarile mele vei gresi. - Primesc. - Pe cat ? - Pun prinsoare pe patru poli ! - S-a facut. Spune-mi ce-ti place sa mananci ? - Peste, pastravi, plachie, potirnici, prepar piftie piperata, parjoale, pastrama, papricas, papanas, porumbei, pui pane. - Si ce vin bei? - Pinot, pelin, porto. - Si ce desert ? - Placinte, prajituri, pepene, prune, pere, portocale, piersici. - Dar inghetata obisnuesti ? - Putin profiterol, parfait. - Spune-mi cum iti petreci timpul liber ? - Primavara prefer plimbarile pe potecile padurilor, prin parcuri. - Dar vara? - Pescuiesc. - Si iarna ? -Patinez. - Te pomenesti ca poti sa-mi spui o poezie cu litera `P`? - Pot. - Asta nu o mai cred. Spune-o ! - POEZIA POETULUI PETRU POTOPEANU: `Prin pustiuri, peste pietre, Pasari, pilcuri pribegesc, Parasindu-si puii proprii Pe pamintul parintesc. Prima pasare, pilotul, Plescaia puternic pliscul, Patina privind pamintul, Pajistea, padurea, pliscul.` - Bine ! Spune-mi textual ce i-ai spus nevestei cind ai plecat ? - Paraschiva papusico, pentru prinz prepara putin patrunjel pe potirnichi. Pa! - Vad ca am pierdut. - Pardon, platesti patru poli pentru pierderea pariului. - Platesc. - Pune paralele pe portofel. - Inca o intrebare. - Poftim? - Ce adresa ai matale ? - Prelungirea Popa Petre 4, parter, plecind prin Pingari, peste pod.
_______________________________________ "Care este, în adevăr, neamul acela aşa de mare încât să fi avut pe dumnezeii lui aşa de aproape cum avem noi pe Domnul Dumnezeul nostru, ori de câte ori Îl chemăm?" Deuteronom 4:7
|
|
07/07/12 19:43
|
|
edi.theraven
membru
|
|
Pe strada se plimbau 4 si e^x. Din directia opusa venea un operator diferential. 4 cica : ce ma fac, cand vine asta eu dispar. e^x : no problem, eu tot e^x raman. De frica, 4 fuge si ramane doar e^x. Cand se intalneste cu operatorul diferential zice : salut, eu sunt e^x. Operatorul zice : salut, eu sunt d/dy ))
Ultima modificare de edi.theraven (13/09/12 11:49)
|
|
13/09/12 11:38
|
|
march
membru
|
|
Sotia catre sot:
-Draga, tu iubesti mai mult matematica decat pe mine! -Nu-i adevarat, draga! -Demonstreaza-mi! -Fie A multimea lucrurilor iubite...
-John, lamaia are pene? -Nu, sir! -Of! Iar am stors papagalul in ceai!
|
|
31/10/12 15:08
|
|
AndreeaC
membru
Inregistat: 17/01/12
|
|
*Un tip topaia si se zbatea pe drum. - Ce ai, dom’le? - Am luat medicament. - Si? - Si am uitat sa agit sticla inainte.
*Pacientul: - Domnule doctor, am o problema: uit tot, nu tin minte nimic. Doctorul: - De cand ? Pacientul: - De cand ce ?
* 2 tigani se duc in excursie in egipt,in prima zi viziteaza piramidele,cheltuiesc toti banii si,din aceasta cauza,dorm peste noapte pe malul nilului.Spre dimineata,pe unul dintre ei il inghite un crocodil pana la gat,se trezeste celalalt,il vede si stiga -Manca-ti-as!!!de unde ai luat,ba,sac de dormit Lacoste?!?!?
Ultima modificare de AndreeaC (05/11/12 15:25)
_______________________________________ Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people. Eleanor Roosevelt
|
|
05/11/12 15:23
|
|
march
membru
|
|
Profesorul intreaba elevii: "Ce este indispensabil si nu-l poti simti sau atinge?"
Elev din 2000: "Aerul." Elev de azi: "Wi-Fi."
Smiling is infectious, You can catch it like the flu. Someone smiled at me today, And I started smiling too.
Un chimist se duce la farmacie: -"Aveti acid acetil salicilic"?" -"Adica aspirina?" - "Of! Mereu uit numele asta!"
Ultima modificare de march (13/02/13 20:30)
|
|
13/02/13 20:27
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
Ion şi Gheorghe, în tren. La un moment dat primesc de la vecinul de compartiment câte o banană. Îl urmăresc pe om cum o desface şi o desfac şi ei. Îl urmăresc cum o muşcă şi Ion apucă să muşte şi el, moment în care trenul intră într-un tunel. - Gheorghe, ai muşcat şi tu? - Nu! - Nu muşca, băăă, că orbeşti !
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
22/08/13 20:56
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
Sotul: -Ai bagat masina in garaj? Sotia: -Partial.
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
06/09/13 19:03
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
doctorul american spoune: la noi in america medicina e asa avansata ca scoatem un rinichi de la unu il transplantam la altul si dupa 6 saptamani ala isi cauta de lucru. doctorul german spune: e o nimica toata. la noi in germania scoatem un plaman de la unu il transplantam la altu si dupa 4 saptamani ala isi cauta de lucru. doctorul rus spune: asta e o nimica toata. la noi in rusia scoatem o jumatate de inima o transplantam la altul si dupa doua saptamani amandoi isi cauta de lucru. la care doctorul roman amuzat: n-avem ce sa comparam. toti sunteti inapoiati fata de noi. la noi in romania am luat cativa fara creier si fara inima i-am pus in fruntea tarii si acum toti ne cautam de lucru.
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
19/11/13 02:11
|
|
edi.theraven
membru
|
|
[Cred ca e veche. Eh, ce conteaza ]
Iliescu a ajuns la Londra, la hotel a sunat la “room-service” si a spus : - TU TI TU TU TU TU Nimeni nu a inteles nimic si au cerut ajutor de la ambasada Romana. A venit un traducator oficial si in sfarsit au tradus ce vrea Iliescu: - 2 ceaiuri la camera 222
Ultima modificare de edi.theraven (23/12/13 20:52)
|
|
23/12/13 20:52
|
|
edi.theraven
membru
|
|
Doi vanatori erau undeva, intr-o padure. La un moment dat, unul dintre ei se prabuseste la pamant, fara suflare, cu ochii dati peste cap. Celalalt scoate repede celularul si suna la Salvare. – Prietenul meu a murit. Ce sa fac?, striga el in receptor. La care operatorul raspunde: – Va rog calmati-va si eu o sa va ajut. Mai intai asigurati-va ca e intr-adevar mort. Se lasa tacerea, apoi se aude zgomotul unei impuscaturi. Dupa care, tipul pune mina pe telefon si zice: – OK, si acum ce sa fac?
Doi prieteni erau intr-o zi pe terenul de golf. Unul dintre ei tocmai se pregatea sa loveasca, moment in care zareste o lunga procesiune funerara trecind prin apropiere. Tipul se opreste cu crosa in aer, isi scoate sapca, inchide ochii si lasa capul in jos, cufundat in rugaciune. Prietenul sau zice: – Vai, e cel mai frumos si mai miscator gest pe care l-am vazut vreodata! Esti un om absolut nemaipomenit. Iar celalalt raspunde: – Ce vrei, am fost casatoriti 35 de ani.
Vreau sa mor linistit, in timp ce dorm, la fel ca bunicul meu. Nu tipind de groaza – ca pasagerii lui.
Cind NASA a inceput trimiterea de astronauti in spatiu, s-a descoperit ca pixurile nu functioneaza in stare de imponderabilitate. Pentru a rezolva problema, oamenii de stiinta americani au cheltuit 12 miliarde de dolari si s-au chinuit zece ani ca sa realizeze un pix care sa scrie chiar si in lipsa gravitatiei, tinut cu susul in jos, sub apa, pe orice suprafata, inclusiv sticla si la orice fel de temperatura, de la conditii de inghet pina la 300 grade C. Rusii au folosit un creion.
|
|
13/01/14 13:35
|
|
giany
membru
|
|
la un spital de nebuni unul dintre doctori il intreaba pe un nebun care tragea o sfoara ... i doctorul: de ce tragi sfoara? r nebunul : impinge-o dumneata !
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
18/02/14 21:44
|
|
giany
membru
|
|
Putin şi Medvedev stau de vorbă. - Trebuie să desfiinţăm fusurile astea orare, creează numai probleme, spune Putin. - De ce? întreaba Medvedev - Sun la Beijing să-i felicit de ziua naţională şi-mi spun că a fost ieri, sun la Varşovia să exprim condoleanţe şi-mi spun că avionul încă n-a decolat…
|
|
02/03/14 17:52
|
|
giany
membru
|
|
doi soti la restaurant luau masa. trece pe langa ei o tipa tanara care il salute pe sot si acesta ii raspunde la salut. sotia: cine era? sotul: amanta mea. sotia: din acest moment nu mai suntem impreuna, divortam, nu vreau sa te mai vad niciodata. sotul: foarte bine dar astfel nu vei mai avea haine de firma, bijuterii, masini de lux, vacante in toata lumea... se lasa un moment de tacere iar pe langa ei trece cel mai bun prieten cu o blonda tanara la brat. sotia: cine era tanara blonda care il insotea pe mihai? sotul: amanta lui. sotia: a noastra e mai frumoasa.
|
|
05/03/14 10:42
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|