|
|
|
Corina
membru
Inregistat: 02/04/05
|
|
Fiica lui Billy Graham, intr-un interviu in emisiunea Early Show, a fost intrebata de Jane Clayson, cu privire la atacurile din 11 septembrie 2001: "Cum a putut Dumnezeu lase sa se intimple asa ceva?" Anne Graham a dat un raspuns foarte profund si inspirat: Cred ca Dumnezeu este adinc intristat de aceasta, la fel ca si noi, dar noi de ani de zile Îi spunem sa iasa din scolile noastre, din guvernul si din vietile noastre. Si, fiind El un adevarat gentleman, cred ca pur si simplu S-a dat calm la o parte. Cum putem noi sa-I cerem binecuvintarea si protectia Sa daca Ii cerem sa ne lase in pace? (În lumina recentelor evenimente, atacuri teroriste, atacuri armate in scoli, etc.) Cred ca totul a inceput cind Madeleine Murray O'Hare (care a fost ucisa, iar corpul ei a fost gasit recent) a afirmat ca nu dorea nici un fel de rugaciuni in scolile noastre, iar noi am spus O.K. Apoi, cineva a spus ca mai bine nu am citi Biblia in scoli (Biblia care spune sa nu ucizi, sa nu furi si sa-ti iubesti aproapele ca pe tine insuti), iar noi am spus O.K. Apoi, dr. Benjamin Spock a spus ca nu ar trebui sa ne plesnim copiii atunci cind se poarta urit, pentru ca aceasta le-ar afecta mica lor personalitate si stima de sine (fiul dr. Spock s-a sinucis). Iar noi am spus ca un expert trebuie sa stie ce vorbeste, asa ca am spus O.K. Apoi, cineva a spus ca profesorii si dirigintii nu ar trebui sa ii disciplineze pe copii atunci cind gresesc. Iar conducatorii de scoli au spus ca nici un membru al personalului sa nu atinga vreun elev atunci cind se poarta urit, pentru ca scolile nu au nevoie de publicitate proasta si in nici un caz de procese. (Totusi, exista o mare diferenta intre a disciplina si a atinge, a bate, a plesni, a lovi, a umili, etc.). Iar noi am spus O.K. Apoi, cine stie ce membru inteligent al consiliului de conducere al vreunei scoli a spus ca, baietii fiind baieti, vor face dragoste oricum, deci ar trebui sa le dam fiilor nostri prezervative. Asa, ei vor putea sa se distreze cit vor, iar noi nu vom trebui sa le spunem parintilor ca le-au primit de la scoala. Iar noi am spus O.K. Apoi, unii dintre alesii nostri de virf au spus ca nu conteaza ceea ce fac in viata lor privata atit timp cit isi fac treaba la slujba. De acord, a spus fiecare din noi, mie nu-mi pasa de ceea ce face altcineva, inclusiv presedintele, in viata sa privata, atit timp cit am o slujba si economia merge bine. Apoi, cineva a spus sa tiparim reviste cu femei goale, in semn de respect si apreciere a frumusetii feminine. Iar noi am spus O.K. Apoi, altcineva a impins acea apreciere un pas mai departe, publicind fotografii cu copii goi, si inca mai departe, afisindu-le pe Internet. Iar noi am spus o.K., au dreptul la libera exprimare. Apoi, industria show-business-ului a spus: hai sa facem show-uri TV si filme care sa promoveze indepartarea de Dumnezeu, violenta si sexul ilicit, sa inregistram melodii care sa incurajeze violurile, drogurile, crimele, sinuciderea si temele satanice. Iar noi am spus ca nu este decit entertainment(amuzament), nu are efecte adverse si oricum nu o ia nimeni in serios, asa ca totul a mers inainte. Iar acum ne intrebam de ce copiii nostri nu au constiinta, de ce nu disting binele de rau, de ce nu ii deranjeaza sa ucida pe straini, pe colegii de clasa sau pe ei insisi. Probabil ca, daca ne-am gindi mai mult, ne-am da seama de ce. Cred ca totul se reduce la faptul ca ceea ce vei semana, aceea vei si culege. Noi Ii spunem lui Dumnezeu Draga Doamne, de ce nu ai salvat-o pe acea fetita ucisa in clasa? Iar Dumnezeu raspunde: Dragul meu, Eu am fost alungat din scoli, nu puteam fi acolo. Cum puteam Eu fi acolo, cind voi mi-ati spus sa plec din scoli? E ciudat cum oamenii Il dispretuiesc pe Dumnezeu, si apoi se intreaba de ce totul merge tot mai prost. E ciudat cum de credem tot ceea ce scriu ziarele, dar noi ne indoim de ceea ce spune Biblia. E ciudat cum de toti oamenii vor sa mearga in ceruri, desi nu cred, gindesc, spun sau fac nimic din ceea ce scrie in Biblie. E ciudat cum de unii pot spune Cred in Dumnezeu si de fapt sa-l urmeze pe Satan, care, de fapt, crede si el in Dumnezeu. E ciudat cum ne repezim sa judecam, dar nu ne place sa fim judecati. E ciudat cum de se pot trimite mii de glume prin e-mail si ele se raspindesc precum focul salbatic, dar cind incepi sa trimiti mesaje privindu-L pe Dumnezeu, oamenii se gindesc de doua ori inainte de a le trimite si altora. E ciudat cum de tot ceea ce este vulgar, crud si obscen trece liber prin cyberspatiu, dar orice discutie publica despre Dumnezeu este impiedicata la scoala si la locul de munca. E ciudat cum poate fi cineva atit de inflacarat de dragoste pentru Hristos fiind in acelasi timp un crestin invizibil in timpul saptaminii. Rideti? E ciudat cum de, gindindu-va daca sa trimiteti sau nu mai departe acest mesaj nu-l veti trimite multor adrese din lista voastra, pentru ca nu sunteti siguri de ceea ce crede destinatarul posibil sau de ceea ce vor crede despre VOI daca il veti trimite. "E ciudat cum de ma ingrijoreaza mai mult decit ceea ce cred oamenii despre mine si mai putin ceea ce crede Dumnezeu despre mine. Ce credeti? Trimiteti mesajul mai departe daca credeti ca este bun. Daca nu, atunci pur si simplu aruncati-l la cos si nimeni nu va sti ca ati facut-o. Dar, daca o faceti, atunci nu va mai plingeti de starea proasta in are a ajuns lumea!"
Lynn M. Karnes
Ultima modificare de Corina (20/02/06 10:50)
_______________________________________ sug pula
|
|
17/08/05 09:27
|
|
Larisa
membru
Inregistat: 22/05/05
|
|
Pai, uneori raspundem la suferinta, alteori trecem pe langa ea ignorand-o. Stii, partea cea mai frumoasa este ca atunci cand raspundem la ea suntem noi intariti. Obisnuiam sa merg cu tineri pe la batrani si intotdeauna le duceam ceva si ii ascultam si ne rugam impreuna. Plecam de acolo asa de incurajati si de plini de bucurie! Cand treci pe langa cineva care sufera eu cred ca pentru o macrosecunda Duhul Sfant iti spune sa Pui Osul la Treaba, dar el nu te forteaza. La urma urmei e decizia noastra cum raspundem la suferinta. S-ar putea sa nu raspundem in mod negativ pentru ca noi nu am fost tratati cum am fi vrut sau s-ar putea sa tinem cont de faptul ca suntem o extensie a lui Dumnezeu si sa Punem Osul la Treaba. Doamne ajuta, Doamne da izbanda!
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
08/09/05 20:13
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Ar trebui sa radem cu cei ce rad si sa plangem cu cei ce plang. Dar realitatea este ca multi se feresc de persoanele care sufera. Din mai multe motive. Nu vor sa-si bata capul cu problemele altora... nu vor sa fie in compania unor persoane deprimate... nu le pasa... nu stiu ce sa spuna sau sa faca...nu stiu cum sa ajute... Daca nu ai trecut prin acelasi lucru, nu poti zice " stiu ce simti", pentru ca nu stii. Daca ai trecut pe acelasi drum, atunci poti sa ajuti cel mai bine, deoarece stii cum se simte persoana respectiva. Am citit recent un articol despre Dumnezeu si suferinta, care mi-a placut. Il puteti gasi la www.vesnicia.ro
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
24/10/05 19:44
|
|
sweet andra
membru
Inregistat: 11/01/06
|
|
Eu cred ca ''toate lucrurile lucreaza impreuna spre binele celor ce-l iubesc pe Dumnezeu"....cred ca prin suferinta ajungi sa fii mult mai puternic
_______________________________________ "Dragostea sa fie fara prefacatorie. Fie-va groaza de rau, si lipiti-va tare de bine." Romani 12:9
|
|
17/01/06 21:11
|
|
Burrricu
membru
Inregistat: 26/09/06
|
|
Nu sunt nici pe departe indreptatit sa spun ceva despre suferinta, desi am trecut pe acolo de multe ori, drumul spre ceruri nu e presarat cu flori si asta trebuie sa stim cu totii! Nu va inspaimantati cand vin greutatiile si incercariile peste voi, caci odata cu acestea Domnul a pregatit calea salvatoare.Nimic nu se intampla la voia intamplari!
_______________________________________ Apa = "viata"
|
|
13/01/07 12:30
|
|
Corina
membru
|
|
Buna, la toata lumea! Ma bucur sa va regasesc! Cineva imi spunea nu cu mult timp in urma, ca Dumnezeu ne trece prin dureri pentru ca sa invatam sa ii intelegem pe cei din jur.(Asta in contextul in care eu ma aflu intr'o situatie de durere..., deoarece am niste probleme de sanatate-inca nu stiu exact ce e, trebuie sa mai fac niste teste, m'as bucura daca cei care cititi sa va rugati pentru mine!) si nu ne place situatia asta-sa suferim ani de zile numai ca sa putem spune intr'o zi cuiva care sufera:inteleg prin ce treci, pe drumul acela am mers si eu-e ceva. Si totusi aceste cuvinte au putere cu adevarat pentru cineva care sufera!
|
|
24/06/07 19:11
|
|
simple
membru
Inregistat: 19/10/05
|
|
Zicea cineva ca Suferinta este modul Lui Dumnezeu de a ne face mai asemanatori cu Fiul Sau. Eu am trecut printr-o perioada cand am suferit enorm fizic...si pot sa va spun cum sa nu reactionati la suferinta celor din jur. Nu mergeti sa-i plangeti de mila in nici un caz.Cel care sufera nu are nevoie de cineva care sa-i plaga pe genunchi ci de o peroana care o considera tot ceea ce a fost inainte.Daca ti se cere ajutorul da-l dar nu-l impune. Au fost multe persoane care mi-au dat multe sfaturi in momentele acelea.Veneau si imi inundau capul cu sfaturi peste sfaturi...daca poti...asculta-l pe cel ce sufera...vei vedea exact prin ce trece, ceea ce gandeste si vei vedea cum sa reactionezi.Nu cauta motivele a ceea ce sa intampla (ca prietenii lui Iov) ci fii acolo pentru el/ea
Ultima modificare de simple (09/12/08 20:35)
_______________________________________ calator spre eternitate
|
|
09/12/08 20:33
|
|
Corina
membru
|
|
O da, cat de multa intelepciune avem nevoie ca sa stim sa nu ranim inca odata o persoana deja ranita. Cred ca tacerea e cel mai mare bine, dar nu o tacere indiferenta, imi spunea o prietena al carei frate a murit ca nimeni nu mai vorbea cu ea ca toata lumea o ocolea, o privea de departe, si ei ii venea sa strige, hei ce-i cu voi eu sunt aceasi, doar ca foarte ranita si am nevoie de voi. Nu de asa tacere este nevoie ci de a tacea si de a asculta. A sta langa persoana care sufera si a tacea, prietenii lui Iov au inceput f. bine cand au stat langa Iov tacuti.
|
|
15/12/08 14:21
|
|
crestin_salvat
membru
Inregistat: 15/11/08
|
|
Corina a scris:
Daca as incerca sa grupez in doua comportamentul nostru fata de suferinta sau slabiciunea celor din jur, ar fi dispretul sau empatia. Oamenii necrestini dispretuiesc si rad de slabiciunile si uneori se bucura de suferinta celui de langa el, se simte din pacate si printre noi crestinii, un iz discret sau mai accentuat de dispret pentru oamenii in durere. Ideea cu dispretul si indiferenta (lasa-l sa moara) provine din evolutionism, cei slabi trebuie anihilati, distrusi iar cei tari si puternici sa aiba viata cea mai buna pentru ca sa se poata desfasura, au tot dreptul la viata! acest proces este valabil la animale insa la oameni a venit Fiul Lui Dumnezeu si s-a aplecat spre cel in suferinta, i-a ridicat, le-a acordat o atentie deosebita...chiar mai multa decat celor sanatosi. Ca fii ai Lui Dumneeu si noi trebuie sa ne purtam asemenea Lui... Ce putem face pentru ca indiferenta, cruzimea, duritatea sa dispara dintre noi? Cum poti tu face oamenii sa inteleaga cata nevoie de ei, au oamenii care sufera...? |
Sa stii Corina ca nu intotdeauna oamenii necrestini ii dispretuiesc pe cei care sufera. Am vazut ca exista multi oameni "din lume", cum le spunem noi, care sunt sensibili la suferintele altora. Bineinteles ca acestia sunt mai putini decat cei carora nu le pasa de altii. In ce ne priveste pe noi ca si crestini, din pacate avem niste clisee care ne impiedica uneori sa "plangem cu cei ce plang", cum ne invata Domnul. Si sper ca o sa fie bine pentru tine, in ce priveste sanatatea ta.
Am intalnit destui crestini care stiu doar sa vina cu versete din Biblie ca niste lozinci, atunci cand e vorba de suferinta. Iti spun senin ca suferinta e "spre binele tau" si ca Dumnezeu te trece prin incercari. Ca prietenii lui Iov. Cred ca nu putem stii intotdeauna care e voia lui Dumnezeu cand e vorba de suferinta si cand le spunem asa la oameni fara sa le cunoastem situatia, suna aiurea. Asta numai empatie nu e. Si sincer mie mi se pare ca unii dintre fratii nostri sunt chiar ipocriti si nesimtiti sa tina discursuri triumfaliste despre suferinta, cand ei nici macar nu trec prin dureri mari. Deci ei spun ca trebuie sa avem o "atitudine duhovniceasca" fata de suferinta si sa cantam bucurosi cand trecem prin dureri si necazuri. Domnul Isus Hristos n-a cantat de bucurie in Gradina Ghetsimani si nici pe cruce, pe Golgota. A fost foarte intristat, chiar L-a rugat pe Dumnezeu sa nu-L lase sa treaca prin suferinta care il astepta. Inseamna ca n-a avut o "atitudine duhovniceasca" fata de suferinta?!  Cred ca Il cunoastem si il intelegem pe Dumnezeu mai putin decat credem noi, cu toate ca ne laudam ca avem Biblia ca revelatie.
Ultima modificare de lucian_credincios (16/12/08 20:04)
_______________________________________ "Asteapta lucruri mari de la Dumnezeu". -William Carey
|
|
16/12/08 04:17
|
|
Danny07
membru
Inregistat: 15/12/08
|
|
Corina a scris:
O da, cat de multa intelepciune avem nevoie ca sa stim sa nu ranim inca odata o persoana deja ranita. Cred ca tacerea e cel mai mare bine, dar nu o tacere indiferenta, imi spunea o prietena al carei frate a murit ca nimeni nu mai vorbea cu ea ca toata lumea o ocolea, o privea de departe, si ei ii venea sa strige, hei ce-i cu voi eu sunt aceasi, doar ca foarte ranita si am nevoie de voi. Nu de asa tacere este nevoie ci de a tacea si de a asculta. A sta langa persoana care sufera si a tacea, prietenii lui Iov au inceput f. bine cand au stat langa Iov tacuti. |
Ai dreptate aici,ca uneori trebuie doar sa fi alaturi de acea persoana numai stand alaturi.Am invatat din experienta ca sfaturile nu îsi au rostul uneori.Pe de o parte vrei sa-l ajuti,da la sfaturi toti se pricep.Ma întreb ce vrem sa ni se întample noua sa primim multe sfaturi sau cineva care sa fie alaturi de noi?Eu unu m-am hotarat sa ascult doar fara sa mai dau sfaturi.Da am o întrebare atunci cand vezi ca persoana respectiva trece printr-o criza de mult timp ce e mai bine sa astepti sau sa-i spui ca nu e bine?
_______________________________________ Noi rasturnam izvodirile mintii si orice înaltime,care se ridica împotriva cunostintei lui Dumnezeu;si orice gand îl facem rob ascultarii de Hristos.
|
|
19/12/08 20:47
|
|
Danny07
membru
Inregistat: 15/12/08
|
|
Adica concret am o colega care are bunicii crestini si rade de biserica da asa nu ca ar avea ceva cu biserica,doar ca nu are ce face.de multe ori am vrut sa-i spun da am zis ca trebuie sa am rabdare.ce zice-ti?
_______________________________________ Noi rasturnam izvodirile mintii si orice înaltime,care se ridica împotriva cunostintei lui Dumnezeu;si orice gand îl facem rob ascultarii de Hristos.
|
|
19/12/08 20:55
|
|
mikhael
membru
Inregistat: 16/01/09
|
|
Vis-a-vis de suferinta celor din jur: Ma tot gandesc de ceva vreme sa fac o fundatie umanitara. Sunt o groaza de batrani care traiesc cu 100 de ron pe luna.Cred ca daca le duci un pachet cu mancare(cartofi, fasole, orez, etc..) de inca 100 ron si ii ajuti prin casa e un inceput. Daca strang 3000 ron pe luna ajut 30 de persoane sau familii nevoiase.M-am gandit sa ma sfatuiesc cu voi, poate aveti ceva idei. Chestia asta implica o groaza de lucruri care sunt sigur ca nu le stiu acum. Am spatiu pentru birou, am masina . Ma gandesc la posibilitatile practice de a strange acesti bani lunar.Astept sfaturile voastre.
_______________________________________ Oare cand vine Domnul sa ne ia?
|
|
04/03/09 13:05
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
x
Ultima modificare de MRU (04/03/09 23:45)
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
04/03/09 13:14
|
|
livu2day
membru
Inregistat: 06/11/08
|
|
Suferinta e semn ca traim pe pamint... o sa avem tot timpul suferinta. Daca vrei sa faci ceva bine "mikhael", sa faci la fratii tai. Adica la fratii si surorile in Isus... la copii Lui Tatal. Degeaba faci la cei din lume... cei din lume n-au nevoie de bani si mancare asa de mult... ei au nevoie de Cuvantul Lui sa asculte.
Ultima modificare de livu2day (04/03/09 13:31)
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
04/03/09 13:30
|
|
mikhael
membru
|
|
In privinta banilor stransi la biserica e foarte greu.Sunt implicat in biserica si bani se strang f greu la colecta si pentru ai nostrii. Va dati seama ca prioritari o sa fie cei nevoiasi din biserica, dar in prinvinta asta, liviu, sa stii ca DOMNUL ISUS NU FACEA DIFERENTA. INTRE CEI DIN BISERICA SI CEI DIN AFARA EI. Am vazut ca se practia genul asta de diferentiere in bisericile evanghelice , dar sunt sigur ca pentrul Domnul Isus nu era nici o diferenta si nu este. EL sufera la fel de mult pentru orice om din lumea asta si plange pentru fiecare suflet in suferinta.Ce vrei sa zici? hai sa-i lasam pe cei din lume sa sufere ca sa vina la Dumnezeu? Poate omul acela din lume s-a rugat sincer si singur la Dumnezeu si asteapta un semn de la EL.. La asta te-ai gandit? Nici prin gand sa nu-ti treaca ca tu (sau cei din biserica) esti mai breaz sau mai bun sau mai privilegiat. Cat despre Cuvantul Evangheliei, acesta se vede din fapte si omul se deschide singur la discutii. Si liviu, fratii mei sunt toti aceia pe care ii iubeste Domnul Isus, iar EL iubeste neconditionat pe toata lumea: de la preot la ucigas.Sper din toata inima sa intelegi asta ..cam asta e Isus Hristos.. Astept in continuare niste idei utile si realiste.
Ultima modificare de mikhael (04/03/09 14:04)
|
|
04/03/09 13:59
|
|
adriana
membru
|
|
Atunci mikhael, tot ce iti ramane e sa cauti sponsori. Fa-ti o lista cu cei mai importanti agenti economici din zona si expune-le proiectul tau. Mediaza-ti actiunile. Dar pentru asta trebuie sa iti faci fundatie.
Ultima modificare de MRU (04/03/09 14:06)
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
04/03/09 14:04
|
|
mikhael
membru
|
|
M-am interesat si cel mai usor , ca acte e sa fac o asociatie umanitara. Necesita un capital mai mic decat fundatia non profit si e mai usor de administrat. Multumesc MRU. va trebui sa studiez bine segmentul persoanelor carora ma adresez si sa fac un proiect.
Ultima modificare de mikhael (04/03/09 14:07)
|
|
04/03/09 14:06
|
|
livu2day
membru
|
|
Matei 25:44 Atunci Îi vor răspunde şi ei: ,Doamne, când Te-am văzut noi flămând sau fiindu-Ţi sete, sau străin, sau gol, sau bolnav, sau în temniţă, şi nu Ţi-am slujit?' Matei 25:45 Şi El, drept răspuns, le va zice: ,Adevărat vă spun că, ori de câte ori n-aţi făcut aceste lucruri unuia dintr-aceşti foarte neînsemnaţi fraţi ai Mei, Mie nu Mi le-aţi făcut.'
Biblia zice altceva... eu mergeam pe strazi si dadeam mancare, ceai, supa si alte la cei fara casa in Irlanda.... insa am vazut ca e degeaba pentru mine un astfel de lucrare. Pentru ca ei era ne-multumiti, zicea apo imi trebuie de pui sau de peste... alegea ei ca la magazin ce vrea si daca nu era dupa gustul lor zicea nu. Sti de ce... ca sunt destui de oameni in lume care merg la saraci si degeaba ca ei au nevoie de propovaduirea Cuvantului mai mult si nu de astfel de lucruri.
Ma tem ca nu gandesti bine... primul lucru care sa faci e pentru fratii tai... daca fratii tau nu sufera dute ajuta pe cei din lumei dar cred ca sunt destuli fratii care sunt prin incercari... doar trebuie unpic de effort sa vedem. De cei care Domnul din lume care a randuit Domnul sa ajutam nu te teme ei vin la tine sau Domnul te trimite la ei.
Ultima modificare de livu2day (04/03/09 14:13)
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
04/03/09 14:12
|
|
adriana
membru
|
|
Vaduvele sarace si crestine erau responsabilitatea familiei, livu!
|
|
04/03/09 14:24
|
|
livu2day
membru
|
|
Sper sa nu fi inteles ce ai zis MRU. Zici ca trebuie sa avem grija de vaduve si orfani... asta zic si eu da. Trebuie sa facem acest lucru... Dar repet cel mai important e sa sprijinim pe cei ce sufara din Familia Cereasca a-Lui Tatal. Sunt destui crestini care sufera si ei trebuie sa fie pe primul loc.
|
|
04/03/09 14:39
|
|
adriana
membru
|
|
livu2day a scris:
Sper sa nu fi inteles ce ai zis MRU. Zici ca trebuie sa avem grija de vaduve si orfani... asta zic si eu da. Trebuie sa facem acest lucru... Dar repet cel mai important e sa sprijinim pe cei ce sufara din Familia Cereasca a-Lui Tatal. Sunt destui crestini care sufera si ei trebuie sa fie pe primul loc. |
Pai n-ai inteles! Persoanele crestine de varsta a 3-a trebuie sa fie responsabilitatea familiei crestine. Asa spune, Pavel! la asta ma refeream:Daca vreun credincios, fie barbat, fie femeie, are vaduve in familie, sa le ajute, si sa nu fie impovarata cu ele Biserica, pentru ca sa poata veni in ajutor celor cu adevarat vaduve. (1Tim.5:16)
Ultima modificare de MRU (04/03/09 14:46)
|
|
04/03/09 14:43
|
|
livu2day
membru
|
|
Da si ce fel de vaduve si orfani... ma tem ca era vorba de fratii si surori.
|
|
04/03/09 14:47
|
|
adriana
membru
|
|
livu2day a scris:
Da si ce fel de vaduve si orfani... ma tem ca era vorba de fratii si surori. |
Pai da. Tu ai zis ca fratii trebuies ajutati de Biserica. Eu zic ca familia trebuie sa se ingrijeasca de ei daca este crestina. Biserica trebuie sa si extinda lucrarea in afara, nu trebuie impovarata.
|
|
04/03/09 14:50
|
|
livu2day
membru
|
|
Hehe noi ca crestini nu trebuie sa ajutam pe saraci cu bogatii pamintesti ci sa ii daruim bogatii ceresti!!! De vaduve si de orfani sunt pusi in categoria de fratii si surori care sufera.
|
|
04/03/09 14:52
|
|
adriana
membru
|
|
Ca sa-le arati saracilor bogatia cereasca trebuie sa-le demonstrezi mai intai ca tatal tau Ceresc se ingrijeste si de nevoile lor pamantesti!
|
|
04/03/09 14:56
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|