TANARCRESTIN.net
 
Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Stiinta si/sau religie?/Creatie sau evolutie ? Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 ... 14
+Archangel+
Moderator

Locatie: Ploiesti, RO
Inregistat: 05/07/06
Defineste "a evolua" in contextul specificat de tine. Pentru ca in cadrul topicului ar insemna ca zici ca apar noi specii din oameni si astazi.

_______________________________________
A sti nu inseamna a fi!

23/07/08 16:51

   
Norkis
membru

Locatie: Puppa
Inregistat: 17/07/08
a evolua inseamna (in contextul meu) a se modifica (cum ar fi cresterea cutei craniene, un nivel tot mai mare de transmitere a genelor care determina ca persoanele care se nasca sa fie tot mai blondine etc).

plecat'am la Kaufland.;)


_______________________________________
Istetimea nu inseamna intelepciune...

23/07/08 17:05

   
T-pop
membru

Locatie: Oradea
Inregistat: 20/01/06
@Filip, +Archy+, mersi ca mi-ati tinut locul :D

@Norkis Confunzi dezvoltarea ontogenetica cu evolutia. Pe de alta parte modificarea caracterelor in cadrul unei specii e ceva normal si se intampla, dar asta nu e evolutie, e variatie in cadrul speciei, numita impropriu "microevolutie". Sigur ai auzit de fenomenul crossing over, cand genele de pe anumiti cromozomi sau chiar fragmente de cromozom, isi schimba locurile intre ele. E normal sa fie modificate anumite caractere si chiar e indicat, pentru sanatatea speciei respective.


_______________________________________
"The more I study science, the more I believe in God."
                               Albert Einstein

15/09/08 14:39

Site web  
Bogdan.Anicescu
membru

Locatie: Bucuresti, Aparatorii Patriei,
Inregistat: 04/10/08
Creat

   Intr-o pedagogie ateista
   Aproape imposibil de contrat,
   Un gand in mintea mea inca persista:
   Nu sunt un animal evoluat.

   Dar an de an, in scoli si-n manuale
   De-o noua ipostaza m-am lovit:
   Ca-n Facere sunt numai vorbe goale
   Iar viata-ntamplator a rasarit.

   Si c-am evoluat, de multa vreme
   Pan' am ajuns un Superanimal.
   Nu am niciun motiv pentru-a ma teme,
   Caci omul este doar material.

   Asa mi s-a bagat pe gat la ore:
   Sa-nvat ca mama si cu tatal meu
   N-au spirite, ci doar trairi minore
   Si sunt lipsiti de orice Dumnezeu.

   La urma urmei, dragostea din mine
   Vine din creier si nimic mai mult!?
   Multi vin si spun ca poate-ar fi mai bine
   S-arunc la cos orice-obiect de cult.

   Ehe, cat de comod este a crede
   Fara a cerceta lumea din jur!
   Elevul singur, intre carti, nu vede
   Ca nu i se preda fara cusur.

   Am refuzat sa fiu, chiar si o clipa,
   Urmas al universului scuipat.
   Azi stiu ca viata mea nu-i o risipa
   Deoarece ca om am fost creat.

   Tin avantajul teleologiei
   Trasate de al lumii Creator
   Si n-accept teoria loteriei
   Ori simpla moarte fara viitor.

   Nu le admit, pentru ca nu-s reale,
   Desi sunt necesare pentru multi.
   Aceste "realitati" fictionale
   Vor ca pe-al nostru Dumnezeu sa-L uiti.

   Am doar un sfat: esti om si esti Coroana,
   Noi toti suntem vegheati de Cineva.
   Nu te-amagi c-ai fost candva cu blana,
   Caci tot Pamantul spune altceva!
                         (1 - 5 martie)
Mai multe pe website-ul personal.


04/10/08 23:54

Site web  
+Archangel+
Moderator

Locatie: Ploiesti, RO
Inregistat: 05/07/06
raTZiunea a scris:

+Archangel+ a scris:


raTZiunea a scris:

Ma refeream la dinozauri , dar am gresit eu scuze, vroiam sa zic peste 8 cifre :P

Si eu la fel. ;)
Dar daca vrei sa discutam despre asta ne mutam aici: http://tanarcrestin.net/forum/viewtopic ... 59&p=1Nu existau oameni pe vremea dinozaurilor, implicit nu existau elemente a unei civilizati umane, ce-a mai veche datare a civilizatiei umane (retineti civilizatie , nu a omului ) e de vreo 10.000 de ani, cea mai apropiata datare a unui dinozaur de 65.000.000 de ani :)...


_______________________________________
A sti nu inseamna a fi!

23/03/09 15:30

   
+Archangel+
Moderator

Locatie: Ploiesti, RO
Inregistat: 05/07/06
Pai ai cam ramas in urma cu documentarea... cam acum 65.000.000 de ani.

http://www.youtube.com/watch?v=tXpi_m4I ... re=related

http://www.mokelembembe.com/


_______________________________________
A sti nu inseamna a fi!

23/03/09 15:59

   
maia_om
membru

Locatie: Bacau
Inregistat: 17/11/09
Am citit mare parte din discutiile pe aceasta tema si am observat ca dave4jc il invoca pe Dawkins, recunoscandu-l ca cel mai mare biolog care bineinteles sustine evolutionsmul. Asta stiam si eu, insa nu inteleg cum aceasta teorie a evolutiei se poate impaca cu ideea de Dumnezeu Creator din moment ce chiar acest Richard Dawkins este un ateu convins si a scris si o carte "Himera credintei in Dumnezeu" in care demonstra posibilitatea de necontestat din punct de vedere logic a evolutiei prin selectie naturala(de fapt asta a facut-o mai pe larg in "Gena egoista") si ca urmare a teoriei evolutiei, definea toate sentimentele si atitudinile umane in fuctie de ea, definind atat altruismul, cat si egoismul ca necesare in conservarea speciei, in functie de conjuctura, comparand ideea religioasa cu o mema al carei singur scop este sa se autopropage mai departe etc. Mie aceasta carte mi-a zdruncinat foarte mult credinta si as fi foarte curioasa daca este cineva care a citit si si-a pastrat totusi convingerile si din motive logice, nu doar intuitive. Si daca se poate aduce vreun contraargument la problema sensului prezentata de Dawkins, el afirmand ca din modul in care ne-am dezvoltat ca fiinte este normal ca cautam un sens in orice, insa aceasta cautare de sens nu certifica existenta unuia, ci dimpotriva. Ma rog, in carte totul era explicat mult mai bine, poate nu voi fi inteleasa indeajuns...singura mea speranta ramane aceea de a putea ignora logica pe care a fost construita insasi teoria evolutiei, de a considera ca logica este un sistem circular construit de oameni pentru oameni, care se bazeaza pe niste presupuneri initiale nedemonstrate. Voi ce parere aveti?

Ultima modificare de maia_om (01/12/09 15:35)


01/12/09 15:34

   
zambezi
membru

Locatie: ro
Inregistat: 19/09/07
Că Dawkins e ateu, ştiam şi eu, din auzite, că nu am avut curiozitatea să citesc părerile cuiva care se declară convins de ceva 100% fără dovezi suficiente şi spune că este necredincios. Pentru că, a crede ceva fără dovezi implică o credinţă foarte puternică. Nu-i aşa? Cât despre cât de "mare" este el, lasă-mă să remarc că toţi oamenii mari şi-au recunoscut micimea lor în primul rând (adică faptul că există lucruri care-i depăşesc).

maia_om a scris:


insa nu inteleg cum aceasta teorie a evolutiei se poate impaca cu ideea de Dumnezeu Creator

Dacă ai citit câte ceva despre teoria evoluţiei atunci nu se poate să nu fi remarcat că ea nu poate explica apariţia vieţii, a primei molecule de ADN sau ARN capabilă de replicare independentă. Ea se cladeşte pe faptul că acea molecula exista deja, dar despre cum a apărut cu exactitate nimeni nu ştie. De fapt există semne serioase de întrebare dacă o moleculă de ADN sau ARN, capabilă de replicare în mediul intracelular poate fi descrisă ca având viaţă. Se cunosc viruşi ca fiind doar o moleculă de ARN, dar despre ei se consideră că iniţial au fost ceva mai complecşi (ceva mai mult decât o simplă moleculă) dar că au (in)evoluat din cauza parazitismului dus la extrem.

Teoria evoluţiei se bazează pe faptul că organismele vii se poartă ca nişte sisteme complexe (maşinării chimice extrem de complexe, capabile de autoreglare şi autoechilibrare în funcţie de condiţiile de mediu, ce se autoconstruiesc pe baza unor programe foarte complexe conţinute în molecule ADN şi ARN). Acele programe (mult mai complexe decât programele noastre din calculator) sunt capabile de autoprogramare şi autoreparare prin nişte mecanisme încă departe de a fi decodificate de om. Dar repet, teoria evoluţiei nu explică cum a luat naştere primul astfel de program.

Dacă citeşti Biblia vei remarca că nu se spune cum anume a fost creată viaţa. Se spune doar că Dumnezeu a creat viaţa, materia şi organismele vii din pământ. Despre procedura exactă nu sunt date concrete. Organismele vii au fost create din pământ. Cum? Nu se spune, dar se face precizarea că pe oameni i-a făcut după Chipul Său. Cine vine cu explicaţii suplimentare, speculează. Biblia nu e o carte despre creaţia vieţii ci despre iubirea lui Dumnezeu pentru oameni.

Deci, dacă eu spun că primul "program" pe care noi îl numim viaţă a fost creat de Dumnezeu, teoria evoluţiei nu mă poate contrazice pentru că pur şi simplu nu are nici o dovadă. Ea poate doar contrazice spusele unor oameni care declară că ei ştiu exact cum a făcut Dumnezeu organismele vii şi pe bună dreptate o poate face, căci nici un om nu poate spune că el cunoaşte modul în care lucrează Dumnezeu, cu atât mai mult cât spusele omului se bazează pe speculaţii sau observaţii superficiale, fără un fundament real.


maia_om a scris:

Mie aceasta carte mi-a zdruncinat foarte mult credinta si as fi foarte curioasa daca este cineva care a citit si si-a pastrat totusi convingerile si din motive logice, nu doar intuitive.

Da, este adevărat ceea ce spui. Credinţa ta nu avea rădăcini, era ca şi sămânţa căzută între pietre sau pe un pământ superficial. O credinţă sănătoasă are nevoie de pământ adânc în care să-şi dezvolte rădăcini puternice care să o susţină în timp de intemperii. ;)


maia_om a scris:

el afirmand ca din modul in care ne-am dezvoltat ca fiinte este normal ca cautam un sens in orice, insa aceasta cautare de sens nu certifica existenta unuia, ci dimpotriva.

In primul rand aş dori să precizez că m-am întâlnit cu spusele lui Dawkins prin citate de către oameni atei şi din ele am remarcat o superficialitate foarte mare în ceea ce priveşte cunoaştere Bibliei de către el. Pur şi simplu făcea analize pe citate scoase din contextul lor, pe care apoi le punea într-un context dorit de el ce le schimba radical înţelesul. Deci, spun că nu avea o privire de ansamblu ci una punctuală eronată.
Într-adevăr omul caută ceva, dar acel ceva nu are un sens abstract, oarecare, ci un sens practic dat de ceea ce numim "iubire". Oamenii, pentru a se putea dezvolta normal, pentru a fi cei demni de a fi numiţi oameni, demni de urmat, au nevoie de iubire încă din primele clipe de viaţă. Fără acea iubire nu se dezvoltă normal rezultând de cele mai multe ori nişte "chestii" greu de privit sau cel mult nişte umbre ce aduc cu oamenii. Dumnezeu este Iubire, acea iubire care dă sens vieţii. ASTA e părerea mea. :)


01/12/09 21:18

   
+Archangel+
Moderator

Locatie: Ploiesti, RO
Inregistat: 05/07/06

maia_om a scris:

...nu inteleg cum aceasta teorie a evolutiei se poate impaca cu ideea de Dumnezeu Creator

Pai nu se poate impaca. Evolutia, asa cum o vede Dawkins, nu a existat si nici nu va exista. Singura evolutie este doar microevolutia care are in loc in cadrul aceleiasi specii.


_______________________________________
A sti nu inseamna a fi!

02/12/09 11:57

   
emanuel
membru

Inregistat: 14/09/08

maia_om a scris:

...singura mea speranta ramane aceea de a putea ignora logica pe care a fost construita insasi teoria evolutiei, de a considera ca logica este un sistem circular construit de oameni pentru oameni, care se bazeaza pe niste presupuneri initiale nedemonstrate. Voi ce parere aveti?


Cred ca e o speranta gresita. Nu trebuie sa speri ca  ignori ceea ce spune el, ci sa iei in serios afirmatiile lui, si detasata de orice idei stabilite dinainte sa vezi daca are dreptate sau nu.

Trebuie sa vezi daca in realitate evolutia este sustinuta de stiinta, in ce limite(cum zicea si +Archangel+) si daca ar exista in realitate evolutie, cu lant continuu, de unde luam ceva de la ce au evoluat celelalte?

Acceleratorul de particule vrea sa ne dea si acest raspuns! Sunt curios dupa cat timp va exploda, si daca ni se va spune ce s-a inamplat sau va fi trecut sub tacere.


_______________________________________
Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

02/12/09 20:01

   
+Archangel+
Moderator

Locatie: Ploiesti, RO
Inregistat: 05/07/06

mereu-tanar a scris:

Sunt curios dupa cat timp va exploda, si daca ni se va spune ce s-a inamplat sau va fi trecut sub tacere.

Nu stiu daca vor reusi sa treaca sub tacere deoarece acolo lucreaza si crestini practicanti. Am avut ocazia sa asist la un seminar despre evolutie sau creatie tinut de unul din fizicienii de la CERN.


_______________________________________
A sti nu inseamna a fi!

03/12/09 15:26

   
T-pop
membru

Locatie: Oradea
Inregistat: 20/01/06
maia_om, apreciez faptul ca esti in tema cu scrierile lui Dawkins

maia_om a scris:

Mie aceasta carte mi-a zdruncinat foarte mult credinta si as fi foarte curioasa daca este cineva care a citit si si-a pastrat totusi convingerile si din motive logice, nu doar intuitive.

Trebuie doar sa iti extinzi studiile si sa diversifici sursele de informatii. Vei gasi suficiente incat sa pui in muzeul personal teoria evolutionista. Dowkins are logica in ceea ce scrie. Evolutionismul in sine este logic, dar nu obligatoriu corect. Sa iti dau un exemplu: daca ai primi intr-o sacosa cate un craniu de la toate rasele de caini (de la Chihuahua la Saint Bernard) si, fara a cunoaste nimic despre caini, ti s-ar cere sa le asezi in ordine evolutiva, cum le-ai aseza? Dupa legea evolutiei, care spune ca fiintele au evoluat de la mic inspre mare, le-ai aseza in aceasta ordine. Ar fi absolut logic, dar total gresit.
O alta arie care exclude evolutia, pe motiv de absurditate, este matematica, prin teoria probabilitatilor. De exemplu probabilitatea formarii aleatoare a unui lant proteic complet, cu functionalitate precisa, este de 1:10 la puterea 80. Ca si termen de comparatie, acesta este estimat si ca fiind numarul de particule din intregul univers. Dar cea mai simpla celula (care nu e deloc simpla) are nevoie de cateva sute de proteine. Ce probabilitate ar fi ca acestea sa apara intamplator, mai ales ca aminoacizii componenti au tendinta nu sa se grupeze, ci tocmai pe dos, sa disocieze.
Probabilitatea aparitiei vietii din materie anorganica a fost determinata de sir Fred Hoyle la valoarea de 1:10 la puterea 40.000, iar conform teoriei probabilitatii, un eveniment care are probabilitatea de 1:10 la puterea 50 nu are nici cea mai mica sansa sa se intample.

Ultima modificare de T-pop (04/12/09 00:59)


_______________________________________
"The more I study science, the more I believe in God."
                               Albert Einstein

04/12/09 00:57

Site web  
emanuel
membru

Inregistat: 14/09/08

T-pop a scris:

Probabilitatea aparitiei vietii din materie anorganica a fost determinata de sir Fred Hoyle la valoarea de 1:10 la puterea 40.000, iar conform teoriei probabilitatii, un eveniment care are probabilitatea de 1:10 la puterea 50 nu are nici cea mai mica sansa sa se intample.

Asta e cu aparitia vietii din materie anorganica! Dar aparitia materiei anorganice inainte de a fi viata, de unde este?


_______________________________________
Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

04/12/09 01:09

   
T-pop
membru

Locatie: Oradea
Inregistat: 20/01/06

mereu-tanar a scris:

dar cu aparitia materiei anorganice inainte de a fi viata, cum este?


Pai, ai doua optiuni:

1. La inceput nu era nimic. Dar absolut nimic. Si dintr-o data... o mare explozie, care a generat materia, energia si chiar timpul. Intrebare: ce anume a explodat?

2. La inceput era Dumnezeu, care a creat tot ceea ce exista in lumea materiala si nu numai, inclusiv timpul (Biblia spune ca El exista dinainte ca timpul sa inceapa).

Eu merg pe a doua varianta, nu doar datorita convingerilor de natura religioasa, ci datorita dovezilor stiintifice care imi sustin aceste convingeri.

Ultima modificare de T-pop (04/12/09 18:35)


_______________________________________
"The more I study science, the more I believe in God."
                               Albert Einstein

04/12/09 18:35

Site web  
scrabble
membru

Locatie: Bucuresti, Romania
Inregistat: 02/01/10
Poate cea mai mare contributie a lui Dawkins la teoria evolutiei este teoria care spune ca gena, iar nu individul, reprezinta unitatea de baza a evolutiei. Dar asta este un detaliu care nu intereseaza pe cei ce nu cred in evolutie.

Personal, nu gasesc incompatibilitati intre existenta unui dumnezeu si teoria evolutiei. Daca universul a avut o cauza si acea cauza este o fiinta supranaturala, nu vad ce ce acea fiinta surpanaturala ar fi incompatibla cu aparitia omului prin evolutie. Desigur, aceasta fiinta supranaturala, daca exista sau daca a existat, nu are nimic de aface in opinia mea cu dumnezeul crestin, islamic, mozaic sau de alt gen.

Am tradus si subtitrat mai demult un interviu luat de Richard Dawkins preotului catolic George Coyne, pe tema evolutiei si aparitiei vietii, interviu pe care va invit sa-l vizionati aici.

Ultima modificare de scrabble (02/01/10 08:22)


02/01/10 08:11

   
zambezi
membru

Locatie: ro
Inregistat: 19/09/07

scrabble a scris:


Desigur, aceasta fiinta supranaturala, daca exista sau daca a existat, nu are nimic de aface in opinia mea cu dumnezeul crestin, islamic, mozaic sau de alt gen.


Ca sa poti afirma acest lucru si sa ai pretentia de a fi luat in serios, este nevoie de mult mai mult decat o simpla opinie. De exemplu, de dovada ca stii foarte multe lucruri despre Dumnezeul crestin, islamic, mozaic, budist etc. Asemanari, deosebiri, chip, etc. Nu? Deoarece despre om se spune ca a fost creat dupa chipul lui Dumnezeu. Tu stii, de exemplu, care este chipul lui Dumnezeu?


02/01/10 12:43

   
scrabble
membru

Locatie: Bucuresti, Romania
Inregistat: 02/01/10

zambezi a scris:


scrabble a scris:


Desigur, aceasta fiinta supranaturala, daca exista sau daca a existat, nu are nimic de aface in opinia mea cu dumnezeul crestin, islamic, mozaic sau de alt gen.


Ca sa poti afirma acest lucru si sa ai pretentia de a fi luat in serios, este nevoie de mult mai mult decat o simpla opinie. De exemplu, de dovada ca stii foarte multe lucruri despre Dumnezeul crestin, islamic, mozaic, budist etc. Asemanari, deosebiri, chip, etc. Nu? Deoarece despre om se spune ca a fost creat dupa chipul lui Dumnezeu. Tu stii, de exemplu, care este chipul lui Dumnezeu?
Doar parte din mesjul meu era opinie, restul erau fapte concrete. Pe mine poti sa nu ma iei in serios daca doresti asta. Dar noteaza, te rog, ca am separat in mesajul meu precedent opinia personala de enunturile concrete, ce pot fi supuse verificarii.

Daca doresti sa pornim o discutie despre convingerile mele fata de religie si Dumnezeu, trimite-mi intrebarile la care vrei sa-ti raspund printr-un un e-mail sau deschide un topic pe forum. Oricum ar fi, voi incerca sa te lamuresc cu draga inima.

Numai bine.


03/01/10 02:17

   
emanuel
membru

Inregistat: 14/09/08

scrabble a scris:

Doar parte din mesjul meu era opinie, restul erau fapte concrete.

Care sunt aceste fapte?


Daca doresti sa pornim o discutie despre convingerile mele fata de religie si Dumnezeu, trimite-mi intrebarile la care vrei sa-ti raspund printr-un un e-mail sau deschide un topic pe forum. Oricum ar fi, voi incerca sa te lamuresc cu draga inima.

Numai bine.

Nu fugiti fratilor pe mailuri, ca e subiect interesant . Stati pe forum la dezbatere!


_______________________________________
Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

03/01/10 10:20

   
scrabble
membru

Locatie: Bucuresti, Romania
Inregistat: 02/01/10

mereu-tanar a scris:

Care sunt aceste fapte?
Primul paragraf, in care vorbeam despre contributia lui Dawkins la teoria evolutiei si cel de-al treilea, unde prezentam filmuletul pe care v-am invitat sa-l urmariti nu erau opinii, ci fapte concrete. Al doilea paragraf era o opinie.


Nu fugiti fratilor pe mailuri, ca e subiect interesant . Stati pe forum la dezbatere!
Cu mare placere povestesc oricui este interesat despre convingerile mele si cu mare placere particip la dezbateri, insa nu vreau sa deviez de la tema discutiei. Convingerile mele constau in mai mult decat o simpla alegere intre "creatie sau evolutie". Nici nu vreau sa fiu acuzat, cum am mai fost pe alte forumuri crestine, ca deturnez discutiile la care particip prin propaganda ateista. Asa ca puteti sa-mi puneti intrebari pe mail, ca vad ca forumul nu are mesagerie privata proprie.

Later edit: am deschis aici un thread.

Ultima modificare de scrabble (03/01/10 11:55)


03/01/10 11:28

   
+Archangel+
Moderator

Locatie: Ploiesti, RO
Inregistat: 05/07/06

scrabble a scris:

Personal, nu gasesc incompatibilitati intre existenta unui dumnezeu si teoria evolutiei.

Desigur ca nu exista incompatibilitati. Dar dumnezeul acesta despre care vorbesti nu il cunoastem. Daca ne poti da mai multe informatii despre el esti binevenit. Din cate mi-as inchipui eu cel mai mult ar semana cu Ares deoarece un dumnezeu care modeleaza o lume bazata pe principiul cel mai puternic supravietuieste nu este un dumnezeu moral.


_______________________________________
A sti nu inseamna a fi!

12/01/10 13:41

   
T-pop
membru

Locatie: Oradea
Inregistat: 20/01/06
Din pacate pentru adeptii teoriei evolutioniste, aceasta este sustinuta doar prin propaganda. Exista si acum oferte de ordinul sutelor de mii de dolari pentru cel care aduce o singura dovada incontestabila in favoarea acestei doctrine. Pana acum aceste premii nu au fost revendicate. Asta poate naste unele intrebari.


scrabble a scris:

Poate cea mai mare contributie a lui Dawkins la teoria evolutiei este teoria care spune ca gena, iar nu individul, reprezinta unitatea de baza a evolutiei.


Este adevarat, Dawkins are multe idei interesante si il apreiez mult ca profesionist, dar, legat de gene, ceea ce spune este, din nou, o simpla speculatie, tine mai mult de filosofie. Chiar sa fie asa, aparitia acestor gene, cu imensele cantitati de informatie continute, ramane neexplicata. Informatia nu apare din senin, este nevoie de inteligenta ca aceasta sa fie introdusa intr-un sistem.


_______________________________________
"The more I study science, the more I believe in God."
                               Albert Einstein

29/01/10 22:16

Site web  
emanuel
membru

Inregistat: 14/09/08

T-pop a scris:

... Chiar sa fie asa, aparitia acestor gene, cu imensele cantitati de informatie continute, ramane neexplicata. Informatia nu apare din senin, este nevoie de inteligenta ca aceasta sa fie introdusa intr-un sistem.


Are si ea (informatia din gene) explicatia ei. Si ce , tu vrei s-o afli asa din senin? O s-o ali tot in milioane de ani. :D


_______________________________________
Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

29/01/10 23:37

   
T-pop
membru

Locatie: Oradea
Inregistat: 20/01/06

mereu-tanar a scris:

O s-o ali tot in milioane de ani. :D

Aha, iar tu o sa fii mereu tanar :D


_______________________________________
"The more I study science, the more I believe in God."
                               Albert Einstein

17/02/10 16:54

Site web  
lorre
membru

Locatie: langa ape.
Inregistat: 07/10/06
Va dati seama ca daca noi am evoluat dintr-o singura molecula, noi evoluam in continuare? Poate peste cateva "miliarde de ani" o sa avem 4 maini, ochi si la ceafa etc. !

Ultima modificare de lorre (04/03/10 18:02)


04/03/10 18:02

   
+Archangel+
Moderator

Locatie: Ploiesti, RO
Inregistat: 05/07/06

lorre a scris:

Va dati seama ca daca noi am evoluat dintr-o singura molecula, noi evoluam in continuare?

Pai problema e ca nu ne dam seama cum am evoluat dintr-o singura molecula! :D


_______________________________________
A sti nu inseamna a fi!

05/03/10 09:42

   
Pagini: 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 ... 14    Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la
Powered by PunBB
© Copyright '02-'04 Rickard Andersson
© 2005-2018 TANARCRESTIN.net