|
|
|
bogdan23darabani
membru
Inregistat: 02/05/06
|
|
Biblia - mai reprezinta ea un far pe drumul nostru al tinerilor crestini ?
astept mesajele voastre
|
|
16/05/06 10:18
|
|
Larisa
membru
Inregistat: 22/05/05
|
|
Da si nu. DA, pentru cei care mai cred in puterea principiilor sanatoase din Biblie si NU, pentru cei care traiesc in LIBERTATEA prost inteleasa si in placerile acestei lumi.
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
17/05/06 05:46
|
|
bogdan23darabani
membru
Inregistat: 02/05/06
|
|
multumesc pentru respuns larisa.dar de ce au ales acesti tineri ai nostri as dori sa mentionez sa nu mai faca din biblie un far pe drumul vietii lor.pe mina asta ma deranjeaza cel mai mult.faptul ca nu dau cu piciorul in ei sau in cei din jurul lor ci dau cu piciorul in Dumnezeu.nu crezi ca ar trebiu sa vedem daca nu avem nimic de facut in acesta privinta.dar asa cum spui si tu daca ei cred ca e mai bina sa stai in aceasta lume atat de rea si de murdara asta e.e alegerea lor si nu poti sa-l obligi pe tanar sa faca ceea ce lui nu-i place.
|
|
17/05/06 15:39
|
|
sunshine
membru
Inregistat: 10/04/06
|
|
Biblia ar trebui sa fie cea mai importanta carte din viata noastra,un contract legal cu Dumnezeu! Da pentru toti tinerii si nu numai tineri Biblia ar trebui sa fie principala lumina in viata lor. Iar pentru cei ce neaga Biblia drumul lor este aceea cale larga pe care multi o aleg (Matei 7:13-14)
@bogdan23darabani da dar tocmai de aceea Dumnezeu ne-a salvat pe noi...sa putem arata si altora adevarul...iar cei ce nu sunt receptivi trebuie sa ne rugam pentru ei si cel putin eu cred ca intr-o buna zi isi vor da seama ca merg pe drumul gresit!
|
|
17/05/06 15:41
|
|
ionel
membru
Inregistat: 24/04/06
|
|
asherit eu cred intr-un legamant nu intr-un contract pt. ca daca o persoana nu mai este de acord atunci acel contract se poate desface , dar legamantu-l se face de la inima la inima.
|
|
17/05/06 16:04
|
|
sunshine
membru
Inregistat: 10/04/06
|
|
bine vorbeam de contract legal este Biblia in sine,legamantul il faci cu Dumnezeu nu cu Biblia!
|
|
17/05/06 19:38
|
|
pogany
membru
Inregistat: 14/05/06
|
|
cred ca biblia este un far pentru tinerii care cauta cu adevarat CALEA DOMNULUI si nu se lasa influentati de cei din jur.
_______________________________________ "Pictorii pot spune intotdeauna ca tabloul lor este prost luminat [...] " Jules RENARD
|
|
17/05/06 20:34
|
|
Larisa
membru
Inregistat: 22/05/05
|
|
De ce tinerii sunt atrasi de lume? Pentru ca le ofera toate lucrurile "interzise". Noi trebuie sa fim constienti ca sfaturile din Biblie sunt echivalente cu ale unui doctor. Nu dai cu piciorul in sfaturile lui ci le respecti cu strictete.
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
18/05/06 03:18
|
|
SAMUEL
membru
Inregistat: 01/06/06
|
|
Sa nu uitam ca avem un vrajmas ,care la fiecare pas ne momeste, sa nu spun ca mai si racneste ca un leu. si daca nu esti ancorat tare in HRISTOS, daca nu-ti iei portia zilnica din seva vitei(HRISTOS), nu ai nici o sansa de izbanda.
_______________________________________ ei merg din putere in putere
|
|
02/06/06 02:54
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Biblia trebuie sa ne fie far.
PENTRU CE TREBUIE SA CITESC BIBLIA ?
1. Pentru ca este Cuvantul lui Dumnezeu ,iar citirea ei este recomandata de El.
IOAN 5:39 Cercetati Scripturile, pentru ca socotiti ca in ele aveti viata vecinica, dar tocmai ele marturisesc despre Mine. DEU 11:18 Puneti-va dar in inima si in suflet aceste cuvinte pe cari vi le spun. Sa le legati ca un semn de aducere aminte pe minile voastre, si sa fie ca niste fruntarii intre ochii vostri. 2PET 1:19 Si avem cuvintul proorociei facut si mai tare; la care bine faceti ca luati aminte, ca la o lumina care straluceste intr'un loc intunecos, pina se va crapa de ziua si va rasari luceafarul de dimineata in inimile voastre.
2. Pentru ca Ea are o putere minunata
PSA 119:129 Invataturile Tale sint minunate: de aceea le pazeste sufletul meu. EVR 4:12 Caci Cuvintul lui Dumnezeu este viu si lucrator, mai taietor decit orice sabie cu doua taisuri: patrunde pina acolo ca desparte sufletul si duhul, incheieturile si maduva, judeca simtirile si gindurile inimii.
3. Pentru ca Ea da viata
PROV 4:21 Sa nu se departeze cuvintele acestea de ochii tai, pastreaza-le in fundul inimii tale! PROV 4:22 Caci ele sint viata pentru cei ce le gasesc, si sanatate pentru tot trupul lor.
4. Pentru ca sfaturile Ei sunt un dar si un har minunat de la Dumnezeu
PSA 19:7 Legea Domnului este desavirsita, si invioreaza sufletul; marturia Domnului este adevarata si da intelepciune celui nestiutor. PSA 19:8 Orinduirile Domnului sint fara prihana, si veselesc inima; poruncile Domnului sint curate si lumineaza ochii. 2TIM 3:15 din pruncie cunosti Sfintele Scripturi, cari pot sa-ti dea intelepciunea care duce la mintuire, prin credinta in Hristos Isus. 2TIM 3:16 Toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire, 2TIM 3:17 pentruca omul lui Dumnezeu sa fie desavirsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna.
5. Pentru ca imi arata mantuirea prin Domnul Isus
IOAN 6:68 ,,Doamne``, I-a raspuns Simon Petru, ,,la cine sa ne ducem? Tu ai cuvintele vietii vecinice. ROM 3:23 Caci toti au pacatuit, si sint lipsiti de slava lui Dumnezeu. ROM 3:24 Si sint socotiti neprihaniti, fara plata, prin harul Sau, prin rascumpararea, care este in Hristos Isus. 2TIM 1:9 El ne-a mintuit si ne-a dat o chemare sfinta, nu pentru faptele noastre, ci dupa hotarirea Lui si dupa harul care ne-a fost dat in Hristos Isus, inainte de vecinicii,
6. Pentru ca ma fereste de-a pacatui
IOAN 17:17 Sfinteste-i prin adevarul Tau: Cuvintul Tau este adevarul.
7. Pentru ca ma tine curat
PSA 119:9 Cum isi va tinea tinarul curata cararea? Indreptindu-se dupa Cuvintul Tau.
8. Pentru ca imi lumineaza duhul
PSA 73:24 ma vei calauzi cu sfatul Tau, apoi ma vei primi in slava. PSA 73:25 Pe cine altul am eu in cer afara de Tine? Si pe pamint nu-mi gasesc placerea in nimeni decit in Tine. 1TIM 4:15 Pune-ti pe inima aceste lucruri, indeletniceste-te in totul cu ele, pentruca inaintarea ta sa fie vazuta de toti
9. Pentru ca citirea zilnica este o hrana si o putere duhovniceasca
MAT 4:4 Drept raspuns, Isus i-a zis: ,,Este scris: ,Omul nu traieste numai cu pine, ci cu orice cuvint care iese din gura lui Dumnezeu.`` EFES 6:16 Pe deasupra tuturor acestora, luati scutul credintei, cu care veti putea stinge toate sagetile arzatoare ale celui rau. EFES 6:17 Luati si coiful mintuirii si sabia Duhului, care este Cuvintul lui Dumnezeu.
10. Pentru ca ma mangaie in suferinta
PSA 94:19 Cind ginduri negre se framinta cu gramada inlauntrul meu, mingiierile Tale imi invioreaza sufletul. PSA 23:4 Chiar daca ar fi sa umblu prin valea umbrei mortii, nu ma tem de niciun rau, caci Tu esti cu mine. Toiagul si nuiaua Ta ma mingiie.
11. Pentru ca ma fereste de ratacire
MAT 22:29 Drept raspuns, Isus le-a zis: ,,Va rataciti! Pentru ca nu cunoasteti nici Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu
12. Pentru ca ma face intelept
2TIM 3:15 din pruncie cunosti Sfintele Scripturi, cari pot sa-ti dea intelepciunea care duce la mintuire, prin credinta in Hristos Isus.
13. Pentru ca ma face destoinic in orice lucrare buna
2TIM 3:16 Toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire, 2TIM 3:17 pentruca omul lui Dumnezeu sa fie desavirsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna.
14. Pentru ca Domnul Isus numeste fericit pe cel ce o citeste si-o implineste
APOC 1:3 Ferice de cine citeste, si de cei ce asculta cuvintele acestei proorocii, si pazesc lucrurile scrise in ea! Caci vremea este aproape! LUCA 11:28 Si El a raspuns: ,,Ferice mai degraba de ceice asculta Cuvintul lui Dumnezeu, si-L pazesc!``
15. Pentru ca neascultarea Ei atrage pedeapsa lui Dumnezeu
PROV 13:13 Cine nesocoteste Cuvintul Domnului se pierde, dar cine se teme de porunca este rasplatit. - EVR 12:25 Luati seama ca nu cumva sa nu voiti sa ascultati pe Cel ce va vorbeste! Caci daca n'au scapat ceice n'au vrut sa asculte pe Cel ce vorbea pe pamint, cu atit mai mult nu vom scapa noi, daca ne intoarcem dela Cel ce vorbeste din ceruri, LUCA 9:26 Caci de oricine se va rusina de Mine si de cuvintele Mele, se va rusina si Fiul omului de el, cind va veni in slava Sa si a Tatalui si a sfintilor ingeri.
CUM TREBUIE SA CITESC SFANTA SCRIPTURA ?
1. Cu temere de Domnul
PSA 111:10 Frica Domnului este inceputul intelepciunii; toti cei ce o pazesc, au o minte sanatoasa, si slava Lui tine in veci. PROV 1:7 Frica Domnului este inceputul stiintei; dar nebunii nesocotesc intelepciunea si invatatura PROV 15:33 Frica de Domnul este scoala intelepciunii, si smerenia merge inaintea slavei. -
2. Cu rugaciune
PSA 119:18 Deschide-mi ochii, ca sa vad lucrurile minunate ale Legii Tale! PSA 119:34 Da-mi pricepere, ca sa pazesc Legea Ta si s'o tin din toata inima mea!
3. Cu bagare de seama
1TIM 4:13 Pina voi veni, ia seama bine la citire, la indemnare, si la invatatura pe care o dai altora.
4. In fiecare zi
FAPTE 17:11 Iudeii acestia aveau o inima mai aleasa decit cei din Tesalonic. Au primit Cuvintul cu toata rivna, si cercetau Scripturile in fiecare zi, ca sa vada daca ce li se spunea, este asa.
5. Cu smerenie
1PET 2:2 si, ca niste prunci nascuti de curind, sa doriti laptele duhovnicesc si curat, pentruca prin el sa cresteti spre mintuire,
6. Cugetand la ea
DEU 6:6 Si poruncile acestea, pe cari ti le dau astazi, sa le ai in inima ta. COL 3:16 Cuvintul lui Hristos sa locuiasca din belsug in voi in toata intelepciunea. Invatati-va si sfatuiti-va unii pe altii cu psalmi, cu cintari de lauda si cu cintari duhovnicesti, cintind lui Dumnezeu cu multamire in inima voastra.
7. Implinindu-o
IOSUA 1:8 Cartea aceasta a legii sa nu se departeze de gura ta; cugeta asupra ei zi si noapte, cautind sa faci tot ce este scris in ea; caci atunci vei izbindi in toate lucrarile tale, si atunci vei lucra cu intelepciune. IACOV 1:22 Fiti implinitori ai Cuvintului, nu numai ascultatori, inselindu-va singuri. IACOV 1:23 Caci daca asculta cineva Cuvintul, si nu-l implineste cu fapta, seamana cu un om, care isi priveste fata fireasca intr'o oglinda; IACOV 1:24 si, dupace s'a privit, pleaca si uita indata cum era. IACOV 1:25 Dar cine isi va adinci privirile in legea desavirsita, care este legea slobozeniei, si va starui in ea, nu ca un ascultator uituc, ci ca un implinitor cu fapta, va fi fericit in lucrarea lui. MAT 7:21 Nu orisicine-Mi zice: ,,Doamne, Doamne!`` va intra in Imparatia cerurilor, ci celce face voia Tatalui Meu care este in ceruri
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
02/12/06 15:11
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
"Din mii si miliarde de volume, Din tot ce oamenii au scris candva, Mai scumpa decat orisice pe lume E Cartea Vietii,sfanta-Biblia!
Prin Ea-L cunoastem azi pe Creatorul. Prin Ea cunoastem tot ce a facut. In Ea se oglindeste viitorul Si sutele de veacuri ce-au trecut. ----------------------------------------- O,cata pace,cata fericire In Cartea sfanta am gasit! Oceane,mari si fluvii de iubire In sufletul meu gol au navalit! ----------------------------------------- O ,Carte sfanta!Biblie divina! Te-oi adora si Te-oi iubi mereu! Pe calea-ngusta,Tu imi esti lumina Si pasii mi-i indrepti spre Dumnezeu. ------------------------------------------ Caci soarele si luna vor dispare. Se vor topi si cerul si pamant. Dar neclintit ramane-va-n picioare Pe veci de veci al Domnului Cuvant! AMIN.
|
|
01/02/07 21:08
|
|
CatalinD
membru
Inregistat: 02/03/07
|
|
bogdan23darabani a scris:
Biblia - mai reprezinta ea un far pe drumul nostru al tinerilor crestini ? |
Reprezinta singurul far care nu numai ca ne lumineaza mintea, dar ne lumineaza si inima, din care ies toate deciziile noastre. Si nu numai ne lumineaza, ca far, dar ne si mustra cand gresim, ne curata cand ne murdarim, ne imbarbateaza cand suferim, ne da nadejde cand nu mai sperăm si ne hraneste sufletul. Si mai intai de toate, de aduce credinta in inima cand o auzim (citim).
_______________________________________ "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc şi ele vin după Mine. Eu le dau viaţa veşnică, în veac nu vor pieri şi nimeni nu le va smulge din mâna Mea." Ioan 10:27-28
|
|
12/04/07 14:37
|
|
Delmoniko
Exclus
Inregistat: 16/05/07
|
|
Aproape imi vine sa ma "crucesc"!Unii dintre voi sunt martori ai lui Iehova? Numai aceia sunt asa ingusti la minte! E un far asa de luminos incat a ocupat o singura pagina dintr-un forum plin de posturi si topicuri pe diverse teme mai mult sau mai putin "crestine"!
Sunt multe povesti interesante,in alta ordine de idei! Poropul,care a avut loc in realitate,reiterat dupa legendele sumeriene ale lui Uta-Napistim! Biblia repovesteste cu alte cuvinte si intr-un mod moralizator vechile legende sumeriene,chaldeene,babiloniene,egiptene samd! Observam chiar si diverse practici si rituri tipic iudaice! Cu alte cuvinte pretuiesc Cartea Cartilor pentru abundenta de informatii istorice si legendare.Este o adevarata saga pentru un cercetator al istoriei religiilor! Cat despre Noul Testament,mi se par valorice doar invataturile lui Iisus pentru moralitatea lor si incercarea de a "construi" o lume mai buna pt un popor zdruncinat acolo sus ,restul e ....prefer sa nu comentez
_______________________________________ Ai pus mana pe o biblie si te crezi dumnezeu!
|
|
16/05/07 14:25
|
|
CatalinD
membru
Inregistat: 02/03/07
|
|
. Si cel ce nu crede Cuvantul lui Dumnezeu, tot intareste Cuvantul Domnului si tot ne arată în lumina Bibliei o intelepciune a lumii acesteia, care pentru Dumnezeu este o nebunie, asa cum si celor fara aceasta credinta, intelepciunea lui Dumnezeu si a Cuvantului Sau li se pare o nebunie. Si din acest motiv, Biblia este un far in lumina careia esti gol si descoperit.
Ultima modificare de CatalinD (28/05/07 13:57)
_______________________________________ "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc şi ele vin după Mine. Eu le dau viaţa veşnică, în veac nu vor pieri şi nimeni nu le va smulge din mâna Mea." Ioan 10:27-28
|
|
28/05/07 13:56
|
|
mihaella
+
 Inregistat: 04/07/07
|
|
Da! Biblia este un far care ne lumineaza calea noastra spre cer..este scris: "Cuvantul Tau este o candela pentru picioarele mele si o lumina pe cararea mea"! Ps. 119:105
Ultima modificare de mihaella (08/09/07 13:56)
_______________________________________ Poate că oamenii se vor îndoi de ce spui, dar vor crede ceea ce faci!
|
|
08/09/07 13:54
|
|
the_stranger
membru
 Inregistat: 15/01/08
|
|
Cred ca Biblia este singura carte care poate fi crezuta fara dubii,deoarece insusi Dumnezeu a afirmat ca desi "cerurile si pamantul vor trece,cuvintele Mele nu vor trece".Acest verset arata faptul ca doar lucrurile valoroase raman (Biblia in cazul nostru)chiar daca timpul trece. Este important sa citim Biblia chiar sa memoram versete pt ca ele ne pot fi de un real folos in situatii de criza.
In legatura cu acest subiect as dori sa va impartasesc un lucru care m-a impresionat:trecand prin Galati acum vreo luna am vazut pe un ecran urias situat in mijlocul orasului urmatoarele cuvinte:"ce folos ca stii sa citesti daca nu ai citit niciodata Biblia ?"(mi-a placut ideea desi nu era decat o publicitate....)
_______________________________________ Haide sa zambim! Gata? 1,2,3 siiii....
|
|
29/01/08 12:24
|
|
diana.m
membru
Inregistat: 17/07/07
|
|
Ma-treb ce s-ar intampla daca am folosi biblia asa cum folosim celularele? Ce-ar fi s-o purtam în buzunare sau în posete? Cum ar fi sa ne întoarcem dupa ea daca am uitat-o cand plecam de acas? Cum ar fi daca am cauta prin ea de mai multe ori pe zi? Daca am folosi-o ca sa primim mesaje din text? Daca am trata-o ca si cum n-am putea trai fara ea? Ce-ar fi sa o dam ca si cadou copiilor? Dar daca am folosi-o în calatorie? (ghidul calatorului?) Ce-ar fi sa apelam la ea în caz de urgenta? Înca un lucru. Cu Biblia nu e nevoie niciodata sa te îngrijorezi ca nu mai ai minute sau ca se blocheaza pana la achitarea facturii; Isus a platit deja totul! Sa fiti binecuvântati si nu uitati zi de zi sa folositi Cuvântul Vietii!
_______________________________________ daca toti am avea aripi , ne-am tine de mana si am zbura...
|
|
02/02/08 11:26
|
|
the_stranger
membru
|
|
Îmi plac întrebările retorice pe care le-ai pus Diana.Eu cred că dacă am folosi Biblia ca pe cea mai mare comoară a noastră,probabil vieţile noastre ar fi schimbate şi nu ne-am mai permite să fim superficiali.De multe ori suntem tentaţi să ne plagem mereu că Dumnezeu nu ne vorbeste şi tot îi cerem să vedem care-i planul Lui,dar noi nu facem nimic în acest sens.Avem impresia că intr-o zi o să vină un fulger din cer şi abia atunci vom şti ce avem de făcut.Dar nu privim în Biblie ca să vedem că Dumnezeu ne-a făcut deja cunoscut plaul Lui.
|
|
22/04/08 21:14
|
|
the_stranger
membru
|
|
În ultima vreme o întrebare îmi stăruie în minte.Ce înseamnă a cerceta Scritura? Se referă la simplul fapt de a o citi...sau implică mai mult decât atât?
Dacă vrea cineva să răspundă,aş vrea să dea un răspuns bazat pe propria lui experinţă.
Întreb cu toată sinceritatea,doarece mă văd deficitară la capitolu ăsta şi aş vrea să văd ce înţelegeţi voi prin:"a cerceta Scriptura".
|
|
08/12/08 15:26
|
|
livu2day
membru
Inregistat: 06/11/08
|
|
A cerceta scriptura eu cred cand o citesti si gasesti lucruri in commun. Exemplu citesti Apocalipsa si vezi despre fiare, coarne, sfetnice si tot feluri de lucruri care sunt in taine. Ca sa intelegi ce zicea acolo trebuie sa citesti Daniel, Zaharia, Ezechiel si mai multe. Coarne inseamna imparati, fiare sunt imparatii adica kingdoms, maslin oameni unsi, sfetnic Dumnezu adica Duhul Lui. Asta e cercet cred ca. Plus cand cercetezi ar fi bine sa fi in rugaciune, citesti te rogi si etc. Rugaciune e mult mai frumoasa cand folosesti cuvinte din Biblie si de astea. Exemplu cand citeam din Biblia citeam despre Ioan Botezatorul si cum era plin de Duhul Sfant de la nastare si citeam despre cum Isus si Ioan sa intalnit inainte sa fie nascuti cand era in burta. Asa sa atins Duhul Sfant si mia dat o flacara cald si dulce.
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
08/12/08 15:55
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
the_stranger a scris:
Ce înseamnă a cerceta Scritura? Se referă la simplul fapt de a o citi...sau implică mai mult decât atât? |
A cerceta înseamnă, printre alte definiţii din dex, şi a examina cu atenţie.
Dacă nu cercetăm Scriptura (scrisă de oameni insuflaţi de Duhul Sfânt), nu aflăm adevărul. Neştiind adevărul, ne putem rătăci foarte uşor, fiindcă lumea asta are multe valuri, unul mai puternic decât altul.
Însuşi Domnul Isus spune:
"Cercetaţi Scripturile, pentru că socotiţi că în ele aveţi viaţa veşnică. Şi acelea sânt care mărturisesc despre Mine."(Ioan 5,39). "Drept răspuns, Isus le-a zis: "Vă rătăciţi! Pentru că nu cunoaşteţi nici Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu" (Matei 22,29).
Dacă avem la baza cunoştinţei noastre Cuvântul lui Dumnezeu, înseamnă că avem un filtru prin care putem trece orice informaţie din lume. Dacă informaţia respectivă are rădăcini biblice, atunci o acceptăm. Dacă nu, o eliminăm. Dar pentru asta trebuie cercetat Cuvântul.
Aşa că să cercetăm cu tupeu Scripturile, că este spre binele nostru. 
Ultima modificare de Magdy (08/12/08 18:49)
|
|
08/12/08 18:48
|
|
FiicaDeRege
membru
Inregistat: 03/11/08
|
|
Imi staruieste in minte un verset: "Voi rataciti pentru ca nu cunoasteti nici Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu." Din Biblie aflam standardele lui Dumnezeu, cum ar trebui sa gandim noi. Cred ca atunci cand fiinta noastra este plina de Cuvintele lui Dumnezeu, nu avem cum adopta modul de gandire al lumii.
V-ati propus vreodata sa invatati versete pe de rost?
_______________________________________ Inima mea este Templul Lui.
|
|
01/03/11 17:45
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Roxana a scris:
... Desi, am realizat ca stiu cateva versete pe de rost, fara sa fii incercat sa le invat  |
Cu atat mai mult o sa stii pr de rost daca incerci sa le inveti. 
Ultima modificare de Old (21/10/12 22:33)
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
21/10/12 22:32
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|