TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Legalism si traditionalism bisericesc ?/Batutul din palme Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9
onfire
membru

Inregistat: 18/10/06

Larisa a scris:

Biblia mie imi spune ca Isus a mers la o nunta si ca a transformat apa in vin. Eu nu cred ca era o nunta ca la pocaiti in ziua de astazi cand te asezi pe scaun si nu te mai ridici pana nu s-au terminat toata mancarea. Mai mult ca sigur ca la nunta din Cana era joc si veselie. Cat despre cei ce danseaza pe manele, Dumnezeu sa aiba mila de ei. Cred ca cel mai important este exemplul personal si sa stam aproape de Dumnezeu si de Cuvantul Lui.

foarte taree :)
total de acord cu tine

14/04/08 13:00

Site web  
onfire
membru

Inregistat: 18/10/06

hladiuc iuliana a scris:

Eu nu sunt de acord cu batutul din palme, mai ales cand esti in Biserica Lui Dumnezeu.Parca-i a-i fi la o discoteca.Mi-am spus parerea mea,voi dak credeti k e bine sa bateti din palme bateti dar nu se vede bine Biserica care bate din palme.

unde scrie asta in biblie ????

14/04/08 13:03

Site web  
dianna
membru

Inregistat: 15/04/08
Buna frati si surori!sunt noua pe aici.Referitor la batutul din palme am si eu o parere...Eu zic ca in momentul knd Duhul Sfant te cerceteaza si bati din palme e un lucru bun,asa lucreaza El. Dar in momentul cand te apuci sa bati din palme si incepi sa iti misti trupul deja mi se pare cam aiurea...

15/04/08 21:18

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06
Cand bati din palme iti misti trupul. ;)

15/04/08 22:44

lara
membru

Inregistat: 03/12/06

dianna a scris:

Dar in momentul cand te apuci sa bati din palme si incepi sa iti misti trupul deja mi se pare cam aiurea...

Pe ce baza spui asta? Ai vreun suport biblic?

16/04/08 08:33

filip
membru

Inregistat: 27/04/05

+Archangel+ a scris:

Cand bati din palme iti misti trupul.

Pe ce baza spui asta? Ai vreun suport biblic? :D:D:D

16/04/08 09:14

Site web  
+Archangel+
Moderator

Pe baza functionarii mecanismelor locomotorii. :P :D :D :D

16/04/08 09:21

mototey
membru

Inregistat: 11/12/06
daca ar vedea imparatul David ce vorbiti voi... :)) :)) :))...

22/04/08 15:17

Site web  
cornelius
membru

Inregistat: 09/04/08
batutul din palme nui alceva de cat o imitatie de duh sfant din lipsa de duh sfant incearca sa imite fals.Ie cred ca nu poti sal simti pe DUMNEZEU intrun loc in care se aseamana cu lumea trebuie sa fie diferit ca sal simti pe DUMNEZEUun susur bland

22/04/08 15:25

filip
membru

Inregistat: 27/04/05
Heeeeeeeeeeeere weeee goooo agaiiiin:

Ce a fost, va mai fi, şi ce s-a făcut, se va mai face; nu este nimic nou sub soare.

:|

Ultima modificare de filip (22/04/08 15:28)

22/04/08 15:27

Site web  
Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08

cornelius a scris:

batutul din palme nui alceva de cat o imitatie de duh sfant din lipsa de duh sfant incearca sa imite fals.Ie cred ca nu poti sal simti pe DUMNEZEU intrun loc in care se aseamana cu lumea trebuie sa fie diferit ca sal simti pe DUMNEZEUun susur bland

Asa in general, zici?
Unde pui afirmatia: bateti din palme toate popoarele? (Afirmatie din psaltire)
Pai daca il poti simti pe Dumnezeu in susur bland, atunci nu tii usor sa-l percepi(simti) in orice mod ar veni?

Ultima modificare de OLD TRAIAN (22/04/08 15:36)

22/04/08 15:30

+Archangel+
Moderator

cornelius, sa inteleg ca ai nevoie de icoane pe toti peretii in locul in care esti pentru a-L simti pe Dumnezeu?

22/04/08 15:31

iulia
membru

Inregistat: 02/05/08
am citit in mare parte cam ce sc pe aici:):).. eu cred k dak era gresit sa  batem din palme nu sc  asta in Biblie....  in ps 47:1.. numai k noi luam ce ne  place din Biblie ... si restul... nu mai conteaza pt unii...

02/05/08 13:48

iulia
membru

Inregistat: 02/05/08
.......... scuze dar unii nu au nicio argumentare la ceea ce zic.. sorry ::D

09/05/08 15:09

gabi
membru

Inregistat: 14/11/06
foloseste "modificati" si fa din astea doua posturi unu...asta pana cand nu vad moderatorii :)

09/05/08 15:11

Site web  
giany
membru

Inregistat: 18/05/07
extrafantastic ... o sa i se reteze capul ... :D:D:D

si picioarele ...

p.s. oare si mie ??? :D:D:D

09/05/08 15:28

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05

gabi_aron a scris:

foloseste "modificati" si fa din astea doua posturi unu...asta pana cand nu vad moderatorii :)

Lasa ca nu le-a postat in aceesi ora. Cu taote ca e interesant ca a revenit dupa ceva timp si a postat dupa ea.

giany_v a scris:

si picioarele ...

p.s. oare si mie ??? :D:D:D

Si tie . Modifica-le.

09/05/08 15:33

giany
membru

cred ca stii f bine ca a fost la misto faza cu cele doua postari ale mele ... sunt un tip econom si cand fac risipa nu e in bataie de joc ... de data asta a fost la misto ... si oricum daca le modific tot ramane o postare goala ... se poate sa nu mai ramana o postare goala ... dar chiar ... spune-mi si mie care e faza daca postez de doua ori ... unde e buba ???

09/05/08 15:50

gabi
membru

april a scris:

Lasa ca nu le-a postat in aceesi ora. Cu taote ca e interesant ca a revenit dupa ceva timp si a postat dupa ea.

a..acum am vazut ca e diferenta de cateva zile...probabil a vazut ca nu a mai zis nimeni nimic si s-a gandit ca a fost cam taioasa...au urmat scuzele :D ...banuiala....gata nu mai fac offtopic

09/05/08 15:55

Site web  
april
admin forum

Inregistat: 15/10/05

giany_v a scris:

cred ca stii f bine ca a fost la misto faza cu cele doua postari ale mele ... sunt un tip econom si cand fac risipa nu e in bataie de joc ... de data asta a fost la misto ... si oricum daca le modific tot ramane o postare goala ... se poate sa nu mai ramana o postare goala ... dar chiar ... spune-mi si mie care e faza daca postez de doua ori ... unde e buba ???

Faza e ca se ocupa spatiul forumului aiurea.

Modific eu (tu puteai modifica, si eu as fi sters doar, dar nuuuu, april trebuie sa aiba cat mai mult de lucru)

Si sa revenim la batutul din palme.

09/05/08 15:58

giany
membru

apropo ... cred ca se leaga cu batutul din palme ... stie cineva de ce ciocnesc oamenii paharele???

p.s. nu stiu daca mai tii minte april ca te-am intr o data daca modific mesajul dupa ce a postat cineva daca se vede undeva ... atunci modificam mesajele fara sa imi fi spus cineva treaba cu spatiul ... cam asa de " zgarcit " sunt ... :)

Ultima modificare de giany_v (09/05/08 16:04)

09/05/08 16:01

gabi
membru

ciocnirea paharelor nu are nici o legatura cu batutul din palme....paharele se ciocnesc in semn de urare si nu are legatura cu biserica

09/05/08 16:08

Site web  
giany
membru

daca nu stii mai bine taci sau intreaba ... nu ai inteles unde si de ce bat saua pentru ca nu e pe cal ...

09/05/08 16:10

gabi
membru

ar fi fain daca am trece de la umorul de 2 bani la subiet batutul din palme ...daca vrei sa vorbesti despre alte batai sau ciocniri deschide topicuri...poti deschide si unul despre batutul coasei

09/05/08 16:23

Site web  
giany
membru

ti-as fi explicat faza cu ciocnitul paharelor dar cum esti asa obraznic si destept si posibil sa le stii tu pe toate nu cred ca mai e cazul ... oricum fiindca nu vei stii despre ce vroiam sa scriu vei stii si mai multe ...

p.s. dupa mintea ta nu ai deschide un sub despre cal si caruta ci ai deschide doua : unul despre cal si unul despre caruta ... sau trei : unul despre cal unul despre caruta si unul despre carutas ... uneori imi e mila de oameni ...

Ultima modificare de giany_v (09/05/08 16:29)

09/05/08 16:27

Pagini: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la