TANARCRESTIN.net
 
Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Curente si/sau erezii/Ereziile antitrinitare Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 12 13 14 15
zacariah
membru

Locatie: Cluj Romania
Inregistat: 07/10/11
O caracteristica principala a Dragostei divine este ca ,Ea nu se bucura de minciuna ci se bucura de Adevar .Dragostea lui Dumnezeu nu face compromis cu lucrurile din lume .Dragostea ce vine de la oameni este trecătoare asemeni lor, cea care vine însă de la Dumnezeu este vesnică asemeni Lui.Atentie Satan poate imita si dragostea.O dragoste care nu se jertfeste pe sine ,una egoista si subiectiva ,una care nu zice lucrurile pe nume si nu mustra ca sa fie prevenit omul ,este o dragoste fatarnica si satanica.Proverbele 29:25 Frica de oameni este o cursă, dar cel ce se încrede în Domnul n-are de ce să se teamă.
Şi prin aceasta ştim că Îl cunoaştem, dacă păzim poruncile Lui.
Cine zice: „Îl cunosc”, şi nu păzeşte poruncile Lui, este un mincinos, şi adevărul nu este în el.Nu iubiţi lumea, nici lucrurile din lume. Dacă iubeşte cineva lumea, dragostea Tatălui nu este în el.
Căci tot ce este în lume: pofta firii pământeşti, pofta ochilor şi lăudăroşia vieţii, nu este de la Tatăl, ci din lume.
Şi lumea şi pofta ei trec; dar cine face voia lui Dumnezeu rămâne în veac.
Toate scolile si institutiile religioase sunt conduse de dumnezeul acestui veac rau .Prin aceste mijloace si organizatii umane ,Satan isi poate exercita dominatia lui pe pamant .Domnul nu l-a contrazis ,cand Satan a afirmat ca toate lucrurile de pe pamant sunt ale lui .*(ptr un anumit timp )Sub influenţa celui rău, Cuvântul veşnic al lui Dumnezeu a fost făcut fără putere, iar piatra din capul unghiului a fost aruncată dintr-un loc în altul. Acum însă, fără vreun compromis, toate învăţăturile biblice trebuie să capete din nou putere prin autoritatea directă a Cuvântului lui Dumnezeu. Toate învăţăturile nebiblice şi dogmele bisericeşti trebuie scoase din funcţiune.De asemenea pot fi inchise toate seminariile teologice .Fiii lui Dumnezeu nu au nevoie de studiu biblic ,ei au nevoie de Duhul lui Dumnezeu ptr .o calauzire totala in adevarul lui Dumnezeu.

Proverbele 9:7-8 Cel ce mustră pe un batjocoritor îşi trage dispreţ şi cel ce caută să îndrepte pe cel rău se alege cu ocară. Nu mustra pe cel batjocoritor, ca să nu te urască; mustră pe cel înţelept, şi el te va iubi!

Ultima modificare de zacariah (22/12/11 08:02)


22/12/11 07:58

   
Old
Moderator

Locatie: cluj
Inregistat: 18/01/08
O parte e scris de tine, o parte e copiat; nu sunt formularile tale.

Dar care este legatura cu tema:erezii antitrinitare? Esti si nu are lgatura nici macar cu ce ti-am scris in postul precedent.


_______________________________________
Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.

22/12/11 14:17

   
Pagini: 1 ... 12 13 14 15    Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la
Powered by PunBB
© Copyright '02-'04 Rickard Andersson
© 2005-2018 TANARCRESTIN.net