|
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
roxana-ioana a scris:
Ce faci atunci când dăruieşti totul şi nu primeşti nimic in schimb decât minciuni şi juraminte false? Ce faci atunci când te simţi ultimul om de pe pămint? Ce faci când aceeaşi poveste se repetă şi simţi că nu mai ai puterea de a merge mai departe? Şi mai ales când nu ai cui spune ce te doare,cui cere un sfat pe cineva care să fie lângă tine in acele momente......... Dacă ai o soluţie dămi-o şi mie |
Dumnezeu ramane cel mai bun prieten. El nu se plictiseste sa-i spui dezamagirea ta niciodata...El iti vede si lacrimile cand stingi lumina. Pentru mine asta a fost o mare mangaiere. Apoi, El poate face sa straluceasca soarele dupa furtuna. Doar El este raspunsul.
Ultima modificare de MRU (21/01/09 16:30)
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
21/01/09 16:30
|
|
strategy
membru
Inregistat: 06/09/05
|
|
roxana-ioana a scris:
Ce faci atunci când dăruieşti totul şi nu primeşti nimic in schimb decât minciuni şi juraminte false? Ce faci atunci când te simţi ultimul om de pe pămint? Ce faci când aceeaşi poveste se repetă şi simţi că nu mai ai puterea de a merge mai departe? Şi mai ales când nu ai cui spune ce te doare,cui cere un sfat pe cineva care să fie lângă tine in acele momente......... Dacă ai o soluţie dămi-o şi mie |
pai cand te daruiesti si nu astepti nimic in schimb inseamna ca iubesti cu adevarat, cu dragostea cu care s-a daruit Cristos. . etc iar atunci cand primesti in schimb vorbe rele si un spate intors inseamna ca dragostea ta a dat roade si esti pe drumul cel bun. bine-nteles, nu faci nimic decat sa-ti faci datoria, iar rasplatirea ta pe acest pamant o vei amana pe cand vei fi cu Tatal. cand te simti ultimul om de pe pamant ar trebui sa te bucuri, si sa intelegi ca nu esti aici sa primeti doar binele, ci, deopotriva si raul si sa stii ca traiesti nu pentru tine (intr-un fel egoist, sa-ti doresti binele) ci pentru cel de langa tine, ca doar Cununa Vietii o ravnesti. cand simti ca povestea se repeta, insemna ca inca tu stai neclintit/a pe calea cea buna, si se intampla defapt ce a zis si Solomon, ca nimic nou sub soare, nimic vrednic .. Solutia: Matei 6:33 "Cãutati mai întâi Împãrãtia lui Dumnezeu si neprihãnirea Lui, si toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra." in contextul ca Raiul ni-e tinta.
_______________________________________ "I want to know God's thoughts; the rest are details."
|
|
21/01/09 19:55
|
|
maranata
membru
Inregistat: 19/03/06
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=GUNGW-KyKFk
_______________________________________ Cand esti daramat pentru nimic,Dumnezeu te ridica pentru ceva!Cand ti se inchide o usa Dumnezeu itzi deschide una mai binecuvantata!Credinta vede INVIZIBILUL, crede INCREDIBILUL&primeste IMPOSIBILUL !
|
|
21/01/09 20:27
|
|
adriana
membru
|
|
strategy a scris:
pai cand te daruiesti si nu astepti nimic in schimb inseamna ca iubesti cu adevarat, cu dragostea cu care s-a daruit Cristos. . etc iar atunci cand primesti in schimb vorbe rele si un spate intors inseamna ca dragostea ta a dat roade si esti pe drumul cel bun. |
Strategy, fara suparare dar se vorbea despre dezamagirea din dragostea intre o fata si un baiat. Sa nu incurcam lucrurile. Cand iubesti trebuie sa fi iubit si tu. Altfel nu iese bine. Desi, e o vorba ca "marile iubiri sunt cele neimplinite" asta e o prostie. Dragostea creste doar atunci cand i se raspunde cu dragoste. Nimeni nu are dreptul sa iti calce inima in picioare. Nimeni. Si cine se joaca cu sentimentele cuiva, ma indoiesc profund ca nu si-o va lua cu varf si indensat de la DOMNUL. Deci...aviz amatorilor...fiecare sa vegheze si mai ales sa nu faca pasi intr-o relatie fara sa aiba caluzire de Sus.
Ultima modificare de MRU (21/01/09 20:57)
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
21/01/09 20:57
|
|
strategy
membru
|
|
MRU nu stiu daca esti fata sau nu .. dar acum sunt sigur ca esti fata. Am I right? ... te inteleg .. dar nu sunt de acord cu tine (am scris la subiect si nu e adevarat ca TREBUIE sa fii iubit - mai citeste Biblia inca o data, dar cu alta perspectiva[recomandare]) PS: eu vorbeam despre dezamagirea in dragoste, repet si te rog sa recitesti, chair daca nu esti de acord cu ce am zis :) poate altadata.
_______________________________________ "I want to know God's thoughts; the rest are details."
|
|
21/01/09 21:28
|
|
nikku
membru
Inregistat: 26/11/08
|
|
strategy, daca inteleg eu bine tu spui ca in dragoste trebuie sa te daruiesti fara sa astepti nimic in schimb. Ok, de acord. Dar ca nu trebuie sa fii iubit, mi-e foarte greu sa inteleg asa ceva. Si pot citi Biblia de o suta de ori, tot nu o sa pricep lucrul asta.
|
|
21/01/09 21:37
|
|
adriana
membru
|
|
strategy a scris:
MRU nu stiu daca esti fata sau nu .. dar acum sunt sigur ca esti fata. Am I right? ... te inteleg .. dar nu sunt de acord cu tine (am scris la subiect si nu e adevarat ca TREBUIE sa fii iubit - mai citeste Biblia inca o data, dar cu alta perspectiva[recomandare]) PS: eu vorbeam despre dezamagirea in dragoste, repet si te rog sa recitesti, chair daca nu esti de acord cu ce am zis poate altadata. |
Mai, Strategy, eu zic ca gresesti. Trebuie sa iubesti doar pe cel care iti va fi sotie/sot. Altfel este o iubire bolnava si as indrazni sa spun chiar pacatoasa. Da poti sa iubesti in Domnul...adica sa ierti, atat. Daca sunt fata sau nu cred ca nu are vreo relevanta. Multumesc pentru recomandari. O citesc , dar pentru alte scopuri. 
|
|
21/01/09 21:38
|
|
zambezi
membru
Inregistat: 19/09/07
|
|
strategy a scris:
nu e adevarat ca TREBUIE sa fii iubit
|
Da, aşa este dacă priveşti iubirea celuilalt ca pe o plată pentru iubirea ta, altfel spus, cel iubit TREBUIE să-ţi răspundă cu iubire fără să-i ceri asta. Ţie ţi se pare ilegitimă sau nefirească cea mai mare poruncă a Lui Dumnezeu? Bineînţeles că Dumnezeu aşteptă să-i răspundem la iubirea Lui cu iubire. Nu ca şi o compensare sau plată a iubirii Lui ci pentru că aşa ne-a făcut, să răspundem la iubire cu iubire. Raiul nostru să fie prezenţa iubirii Lui.
Iubirea neîmpărtăşită apare în momentul în care dintre toate iubirile pe care le ai faţă de oameni şi care toate sunt la fel, pe una o vrei specială. Tu vrei să o faci specială, unică, diferită de toate celelalte dar cealaltă persoană nu o vrea specială (lucru care nu este neapărat greşit, dacă există sinceritate în sentimente), sau... nu o vrea deloc, respingând-o cu repulsie (lucru greşit).
Adevărata iubire implică respectul celuilalt. Deci dacă iubeşti pe celălalt vei pune respectul în faţa ochilor tăi şi vei privi prin el. Altfel tot ceea ce vei vedea va fi deformat.
Ultima modificare de zambezi (22/01/09 12:16)
|
|
22/01/09 10:00
|
|
adriana
membru
|
|
Dragostea dintre un barbat si o femeie, poate fi asemanata cu cea dintre om si Dumnezeu, prin faptul ca implica exclusivitate. Domnul Isus spune ca nu putem sluji si lui Dumnezeu si lui Mamona. Tot asa e si cand este vorba de dragostea eros.
Dragostea de oameni este altceva. Nu implica exclusivitate. E adevarat ca dragostea(de orice fel ar fi ea) are drept caracteristica daruirea, dar dragostea romantica are ca scop ca cei doi sa devina una. Deci...nu mi se pare sanatos sa iubesti pe cineva care nu vrea sa "construiasca" cu tine. Ma intelege cineva?![in afara de mine? ...Doamne, ce imi place sa monologhez! ]
@strategy Ai vazut fimul "Sacrificiul altora" ? Mi se pare in spiritul mesajului tau...dar poate am inteles eu gresit.
Ultima modificare de MRU (22/01/09 16:48)
|
|
22/01/09 16:37
|
|
zambezi
membru
|
|
MRU a scris:
Deci...nu mi se pare sanatos sa iubesti pe cineva care nu vrea sa "construiasca" cu tine. |
Problema nu stă în a iubi cât stă în dorinţa de a construi alături de cineva care nu vrea acest lucru cu tine. Dacă nu era un lucru sănătos, Domnul nu ar fi făcut afirmaţia "iubiţi-vă duşmanii". De asemenea El nu a zis "construiţi alături de cei ce nu vă vor".
|
|
22/01/09 17:11
|
|
adriana
membru
|
|
zambezi a scris:
Dacă nu era un lucru sănătos, Domnul nu ar fi făcut afirmaţia "iubiţi-vă duşmanii". De asemenea El nu a zis "construiţi alături de cei ce nu vă vor". |
Iubirea dusmanilor este un segment al iubirii de oameni. Deci este o dragoste neexclusiva. Cati dintre noi si-ar dori ca partenerul lor sa iubeasca pe "fostul"?!
|
|
22/01/09 17:16
|
|
zambezi
membru
|
|
Mă tem că nu-nţeleg. Când vorbeşti de iubirea pentru fostul te referi la " iubirea eros"?
|
|
22/01/09 17:22
|
|
adriana
membru
|
|
zambezi a scris:
Mă tem că nu-nţeleg. Când vorbeşti de iubirea pentru fostul te referi la " iubirea eros"? |
Da. Dragostea eros este exclusiva, nu? Dumnezeu a creat femeia pentru barbat si i-a unit prin dragostea eros. Aceasta dragoste este unica. Sanatos este sa iti iubesti doar partenerul/viitorul partener de viata. Asta nu inseamna ca esti inchis intr-o colivie de excusivitatea acestui tip de iubire. Esti liber sa iti iubesti familia, prietenii, dusmanii(dragoste de oameni). Dar nu alt barbat/femeie.
|
|
22/01/09 17:29
|
|
strategy
membru
|
|
MRU .. nu-ti cer sa-mi zici cati ani ai .. si nu are prea mare relevanta, dar intreb cata experienta ai, cat ai citit la viata ta si cat ai "testat"/practicat? (retoric. nu astept raspuns. raspunde-ti tie) Ce ti-am scris mai sus, era defapt parerea mea despre si cum gandesc eu despre cum sa nu ajungi dezamagit .. .. Ce-mi spui tu mie ca eu nu inteleg, mi se pare copilaresc, in afirmatie. Scopul nu e sa ma schimbi, dar daca vrei, ok, eu oricum ignor mentalitatea asta. Eu ti-am spus doar ca exista si altfel de cum crezi tu, o altfel de conceptie, parere diferita. Nu-ti cer sa ma crezi pe mine, pur si simplu, asa ma comport eu fata de persoana de langa mine (logodnica), altfel imi iubesc familia, altfel imi iubesc prietenii si altfel dusmanii. Dar, toate impreuna fac parte din familia dragostei. Am spus asta in speranta ca eu sa nu ma plafonez si sa stagnez la o idee de-a mea, o practica, caut critica ca sa ma puna in priza sa nu atipesc pe o idee. Caut sa inteleg pe Cristos si dragostea Lui pentru semeni. Dar, poate va ajuta si pe cel de langa mine sa se poata relationa la mine, si poate chiar sa creasca. Ce vroi-am eu sa exprim prin "nu e adevarat ca TREBUIE sa fii iubit" este ca acea dragoste oferita in dar, nu trebuie sa aibe un raspuns pozitiv si o asteptare, la fel ca si un serviciu care asteapta rasplata. Orice asteptate se lasa cu dezamagire, pentru ca nu exista nimeni pe pamant care sa poata implini nevoia noastra pe deplin si perfect, exact cum avem noi nevoie si cum am fost creati. De aceea, daca punem nivele de asteptare pe care partenerul noastru trebuie sa le implineasca, vom ajunge dezamagiti. Reversa este sa nu astept nimic in schimb si sa fiu multumit, iubind fara sa astept in schimb iubire (cu alte cuvinte, cersit). Pe scurt .. un om pacatos NU STIE sa iubeasca! Dar, un om salvat primeste cunostinta despre dragostea de sus. Ce am zis eu in postul de mai sus, sus, se refera la ce spunea Cristos despre cum sa-si iubeasca un sot nevasta si cum trebuie sa se daruiasca pentru ea, inainte ca ea sa-l fi cunoscut, pana la moarte. Pentru mine asta inseamna ce am scris cu un paragraf mai sus. Aceasta nu va fi primordial in viata mea, ci Cristos isi are locul de cinste in mine si pentru mine, dar, mai intai trebuie sa invat sa iubesc ca sa pot sa zic ca-L iubesc pe Cristos cu adevarat. Asta ne cere EL. Daca vrei versete, sa-mi zici (am argumentatie Biblica). Solomon gandea ceva de felul, te ajut pe tine ca mai apoi sa ma ajuti pe mine si astfel crestem amandoi si nu ne plafonam, ne dezvoltam relatia si punem si in practica iubirea. E un fel egoit de a privi lucrurile, pentru ca te gandesti la tine defapt. Dar, pot sa zic ca e un inceput .. in a nu stagna si a progresa, desi daca lipseste Isus din ecuatie, e gresit. Daca ma intrebi iar ce legatura are ce am scris cu `Dezamagirea in dragoste` .. te invit sa citesti "printre randuri", ca defapt tot ce am scris isi are radacina in dezamagire si in dragoste, in a fugi de dezamagire si a cauta fericire in lucrurile care nu sunt efemere. C.S.Lewis si-a trait viata fugind de durere si necaz, prefera singuratatea. Nu-si lua nici un risc in a iubi, pentru ca stia ca asta il va lasa descoperit si inevitabil va fi ranit. Ura mult sa fie dezamagit si ranit, mai mult decat orice altceva.
Nu am vazut filmul Sacrificul altora.
Ultima modificare de strategy (22/01/09 18:23)
|
|
22/01/09 18:19
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
strategy a scris:
Ce vroi-am eu sa exprim prin "nu e adevarat ca TREBUIE sa fii iubit" este ca acea dragoste oferita in dar, nu trebuie sa aibe un raspuns pozitiv si o asteptare, la fel ca si un serviciu care asteapta rasplata. Orice asteptate se lasa cu dezamagire, ... |
Zici doua lucruri de-odata.
1. Dragostea oferita in dar nu trebuie sa aiba raspuns pozitiv... Mi se pare ca este cam fals. Adica iubesc si astept sa fiu urat sau in cel mai bun caz tratat cu indiferenta, pentru ca lucrurile sa fie normale?
2.Nu trebuie sa aiba o asteptare... Tu esti mai catolic decat papa. Dumnezeu ne iubeste neconditionat. Cu asta poate suntem de acord, dar asta nu inseamna ca nu are asteptari de la noi. Asteapta si El ca in consecinta sa raspundem tot cu dragoste. Asta-i normalitatea.
"Ce as mai fi putut face viei Mele, si nu i-am facut? Pentruce a facut ea struguri salbatici, cand Eu ma asteptam sa faca struguri buni? "(Isa.5:4) |
Ultima modificare de OLD TRAIAN (22/01/09 19:13)
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
22/01/09 19:12
|
|
zambezi
membru
|
|
@ MRU: crezi că este posibil ca cineva să spună că nu poate fi dezamăgit numai dacă el permite acest lucru şi să spună adevărul?
|
|
22/01/09 19:16
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
strategy a scris:
cand te simti ultimul om de pe pamant ar trebui sa te bucuri, si sa intelegi ca nu esti aici sa primeti doar binele, ci, deopotriva si raul si sa stii ca traiesti nu pentru tine (intr-un fel egoist, sa-ti doresti binele) ci pentru cel de langa tine, ca doar Cununa Vietii o ravnesti. |
ca sa te bucuri cand primesti si rau sau suferinta trebuie in primul rand sa intelegi si/sau sa accepti situatia. eu nu cred ca este dupa voia lui Dumnezeu o suferinta pe care tu o vezi vezi total inutila care astfel iti genereaza nemultumire (printre multe altele). ca de multe ori omul nu vrea sa inteleaga utilitatea sau nu vrea sa o accepte cand nu depinde de el sfarsitul suferintei... asta este problema noastra de alegere. eu vad o metoda de protectie personala atunci cand momentan nu intelegi rostul situatiei care te face sa suferi, si pur si simplu accepti ca din mana lui Dumnezeu... este o diferenta destul de mare intre atitudinea intr-o suferinta pe care nu o intelegi si nu o accepti, cand poti pica in extrema de resemnare, si vezi cel putin distorsionat situatia, si te face sa nu mai poti vedea usitele si situatiile care te pot scapa din problema, sau in extrema de razvratire in care sa te faci mai destept ca Dumnezeu actionand dupa cum te "taie" capul si facand (numai) prostii; si atitudinea de acceptare si/sau intelegere a suferintei care are ca efect evitarea celor doua extreme si minimizarea intr-o masura deloc neglijabila a unor consecinte care nu sunt neaparat daunatoare in mod normal, dar sunt atunci cand prezenta lor este excesiva. si pe deasupra, atitudinea aceasta te ajuta sa vezi situatia si sa gandesti mult mai limpede si sa vezi/gasesti portitele de scapare din problema atunci cand ele apar (sau pur si simplu ti le poti crea - in unele cazuri particulare - conform proverbului "dragostea deschide usi"). aaa... si, nici macar Domnul Isus nu a suferit fara a fi acceptat situatia si fara a fi inteles-o. oare noi de ce am duce povara oribila a neacceptarii/intelegerii?
nu am afirmat ca nu ai spus asta, ci doar am vrut sa te completez :P
strategy a scris:
cand simti ca povestea se repeta, insemna ca inca tu stai neclintit/a pe calea cea buna, si se intampla defapt ce a zis si Solomon, ca nimic nou sub soare, nimic vrednic .. Solutia: Matei 6:33 "Cãutati mai întâi Împãrãtia lui Dumnezeu si neprihãnirea Lui, si toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra." in contextul ca Raiul ni-e tinta. |
depinde din ce punct de vedere se repeta. eu unul, mai intai m-as uita la radacina problemei daca nu cumva am gresit pe acolo pe undeva. in special in dagoste, ca despre asta e vorba, se fac muuuulte greseli (alegeri gresite) cand ar trebui sa fie adoptata o metoda de autoprotectie si siguranta dpdv relational (principii, atentie la modul de viata si tot ce inseamna el, relatie activa cu Dumnezeu din punctul asta de vedere)
MRU a scris:
Strategy, fara suparare dar se vorbea despre dezamagirea din dragostea intre o fata si un baiat. Sa nu incurcam lucrurile. Cand iubesti trebuie sa fi iubit si tu. Altfel nu iese bine. |
foaret corect! unul din principiile mele este sa fiu iubit asa cum eu daruiesc dragoste... 
MRU a scris:
Desi, e o vorba ca "marile iubiri sunt cele neimplinite" asta e o prostie. |
imi place cum gandesti 
MRU a scris:
Dragostea creste doar atunci cand i se raspunde cu dragoste. Nimeni nu are dreptul sa iti calce inima in picioare. Nimeni. Si cine se joaca cu sentimentele cuiva, ma indoiesc profund ca nu si-o va lua cu varf si indensat de la DOMNUL. Deci...aviz amatorilor...fiecare sa vegheze si mai ales sa nu faca pasi intr-o relatie fara sa aiba caluzire de Sus. |
felicitari, MRU, pentru gandirea ta! 
strategy a scris:
... te inteleg .. dar nu sunt de acord cu tine (am scris la subiect si nu e adevarat ca TREBUIE sa fii iubit - mai citeste Biblia inca o data, dar cu alta perspectiva[recomandare]) |
ia insoara-te tu, mai strategy, fara sa trebuiasca sa fii iubit... (desi cu tarie nu iti recomand) si sa im spui cum e, sau mai bine intreaba persoanele care sunt casatorite si nu se simt iubite  trebuie sa iubesti fara sa astepti/ceri nimic in schimb in dragostea fata de aproapele tau...
zambezi a scris:
Da, aşa este dacă priveşti iubirea celuilalt ca pe o plată pentru iubirea ta, altfel spus, cel iubit TREBUIE să-ţi răspundă cu iubire fără să-i ceri asta. |
foarte buna completare 
si avand in vedere ca dragostea este cea mai mare forta din Univers, atunci cand iubesti cu adevarat si nu primesti asta in schimb, intr-o relatie de iubire, in casnicie sau in cadrul unei relatii celalalt pica intr-una din extremele ignorantei, nepasarii, ipocriziei, urii etc.
Ultima modificare de shoricel (23/01/09 01:46)
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
22/01/09 19:56
|
|
adriana
membru
|
|
strategy a scris:
MRU .. nu-ti cer sa-mi zici cati ani ai .. si nu are prea mare relevanta, dar intreb cata experienta ai, cat ai citit la viata ta si cat ai "testat"/practicat? (retoric. nu astept raspuns. raspunde-ti tie) |
Nu cred ca e cazul sa ne batem in cv-uri sentimentale, sa ne punem Cartile de Identitate pe masa...sau ne spunem statusul sentimental. Chiar nu mi se pare frumos sa ma ataci pe mine ca persoana cand eu ti-am contracarat ideea. 
strategy a scris:
Ce ti-am scris mai sus, era defapt parerea mea despre si cum gandesc eu despre cum sa nu ajungi dezamagit .. .. |
Intrebarea era ce s-a fac daca am ajuns in situatia asta. Nu se referea la preventie, ci la combaterea starii de dezamagire. Hai sa luam un caz concret. Nu e cazul meu, dar e unul real. Cu o luna inainte de nunta, unul dintre parteneri s-a razgandit. Daca tu spui ca nu trebui sa astepti nimic ci sa iubesti in continuare persoana respectiva...atunci care ar fi judecata cu privire la cazul nostru. "Eu te-am iubit si n-am asteptat nimic de la tine, si te voi iubi in continuare, chiar si atunci cand tu te vei casatori cu altcineva...Nu ar fi absurd???La o situatie de genul asta m-am referit. Asta consider a fi o atitudine "nesanatoasa".
zambezi a scris:
@ MRU: crezi că este posibil ca cineva să spună că nu poate fi dezamăgit numai dacă el permite acest lucru şi să spună adevărul? |
In anumite situatii da, in altele nu. [Nu pricep cine trebuie sa spuna adevarul...poti, te rog, reformula? ]
Ultima modificare de MRU (22/01/09 20:36)
|
|
22/01/09 20:27
|
|
zambezi
membru
|
|
MRU a scris:
[Nu pricep cine trebuie sa spuna adevarul...poti, te rog, reformula? ] |
Cel care spune că nu poate fi dezamăgit de o persoană. De pildă, dacă eu spun despre oameni că nu mă pot dezamăgi, mint eu atunci sau spun adevărul?
|
|
22/01/09 20:50
|
|
adriana
membru
|
|
zambezi a scris:
Cel care spune că nu poate fi dezamăgit de o persoană. De pildă, dacă eu spun despre oameni că nu mă pot dezamăgi, mint eu atunci sau spun adevărul? |
Depinde. Eu nu sunt dezamagita cand vad ca colegii mei ma mint...absolut deloc, dar sunt dezamagita cand aflu ca liderul meu de tineret imi spune secretele prin vecini...As putea sa nu fi dezamagit/a de nimeni daca nu am asteptari de la nimeni...Dar de obicei in orice relatie, intri cu un set de asteptari...
Ultima modificare de MRU (22/01/09 21:05)
|
|
22/01/09 21:00
|
|
zambezi
membru
|
|
...iar acele aşteptări se bazează pe un set de cunoştinţe despre respectiva persoană, care cel mai adesea sunt prejudecăţi. În dragoste nu vezi prea uşor o imagine reală. Greşesc?
|
|
22/01/09 21:34
|
|
adriana
membru
|
|
zambezi a scris:
...iar acele aşteptări se bazează pe un set de cunoştinţe despre respectiva persoană, care cel mai adesea sunt prejudecăţi. În dragoste nu vezi prea uşor o imagine reală. Greşesc? |
Ei, cand iubesti, nu stiu cat e implicata ratiunea...Sunt convinsa ca vezi o imagine mult idealizata, dar..."dragostea crede totul, nadajduieste totul[...]"
Ultima modificare de MRU (22/01/09 21:56)
|
|
22/01/09 21:54
|
|
maranata
membru
Inregistat: 19/03/06
|
|
De curiozitate intreb....este cineva care sa nu fi trecut pe aici ? ( prin dezamagirea aceasta )
_______________________________________ Cand esti daramat pentru nimic,Dumnezeu te ridica pentru ceva!Cand ti se inchide o usa Dumnezeu itzi deschide una mai binecuvantata!Credinta vede INVIZIBILUL, crede INCREDIBILUL&primeste IMPOSIBILUL !
|
|
23/01/09 01:03
|
|
adriana
membru
|
|
maranata a scris:
De curiozitate intreb....este cineva care sa nu fi trecut pe aici ? ( prin dezamagirea aceasta ) |

|
|
23/01/09 01:04
|
|
livu2day
membru
Inregistat: 06/11/08
|
|
Singura dezamagirea dragoste a fost una falsa. Adica avem iluzia ca e asa si era total diferit caci eram orbit de dragostea falsa. Visam ce nu era... deci cred ca dezamagire pentru mine sa califica cand e cu dragoste adevarata si nu de aceea fireasca.
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
23/01/09 01:34
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|