TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Prietenie, dragoste, casatorie, familie/Dezamagirea in dragoste Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 15
benny
membru

Inregistat: 27/05/07
lara, tu nu eşti căsătorită? :D

24/07/08 12:38

Norkis
membru

Inregistat: 17/07/08
:D Numai sa ai grija; daca nu dai frau sentmentelor , logodnicl se poate obisnui, iar cand ti eliberezi emotiile poate sa ramana socat :D

24/07/08 13:25

felyy
membru

Inregistat: 23/06/08
Eu cred ca dezamagirile sunt direct proportionale cu asteptarile, increderea...si tot ceea ce simti pentru persoana respectiva.

Cu cat te implici mai mult cu atat dezamagirea e mai mare dar cum imi spunea cineva "Fa in asa fel incat sa-ti fie bine tie fara sa-i calci pe alti pe picioare."

Cele mai multe dezamagiri pot fi evitate numai ca totul depinde de noi.

24/07/08 13:33

Norkis
membru

Inregistat: 17/07/08
bine spus, fely; asta o spun si proverbele-ranile lasate deun prieten arata credinciosia lui.

24/07/08 13:37

Magdy
membru

Inregistat: 09/01/07

Norkis a scris:

...As dori sa cunosc si eu un om casatorit care sa spuna ca nu a fost niciodata deyamagit in dragoste in trecut.

Eu nu am suferit în dragoste în trecut. ;) De fapt, trebuie să recunosc că am plâns vreo trei zile când s-a-nsurat Răducioiu. :D :D :D :D

Eu aş asocia dezamăgirea în dragoste cu achiziţionarea unei maşine. Îţi cumperi o maşină bună, scumpă, nouă, direct din fabrică...te aştepţi să meargă strună, dar rămâi fără frâne când eşti în drum spre casă, sau pică vreun rulment, când ţi-e lumea mai dragă. Tare mult suferi! ;)

24/07/08 14:05

Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08

Norkis a scris:

hm...sunt inca tare incurcata. As dori sa cunosc si eu un om casatorit care sa spuna ca nu a fost niciodata deyamagit in dragoste in trecut.

Ca sa fii dezamagita, in dragoste sau in orice trebuie intai sa te amagesti. Adica sa-ti faci iluzii, si sa visezi. Si cand revii cu picioarele pe pamant te-ai dezamagit...(sau te-a dezamagit) Asa ca ramai mereu cu picioarele pe pamant, chiar daca din intamplare ajungi cu capul in nori.

24/07/08 14:10

felyy
membru

OLD TRAIAN ai dreptate! :)

24/07/08 14:17

lara
membru

Inregistat: 03/12/06

benny a scris:

lara, tu nu eşti căsătorită? :D

Nu...Ce te-a facut sa crezi ca as fi?

24/07/08 14:34

celine
membru

Inregistat: 26/05/08
in functie de atasament si asteptari. cu cat astepti mai mult de la altii cu atat risti sa fii dezamagit ... cine poate sa traiasca fara sa imvesteasca in nimic? ma indoiesc sa fie cineva...asa ca ne asumam riscurile :)

24/07/08 14:40

felyy
membru

celine a scris:

...cine poate sa traiasca fara sa imvesteasca in nimic? ma indoiesc sa fie cineva...asa ca ne asumam riscurile :)

Raspunsul este nimeni..dar te poti feri de unele dezamagiri..sa-ti dau si un exemplu: multi tineri din ziua de azi au prieten/prietena numai sa aiba adica sa fie in top, sa fie la moda uneori de-aiciea vin dezamagiri in serie. :)

O intrebare: De ce sa te legi la cap daca nu te doare?

24/07/08 14:51

benny
membru

lara a scris:

Nu...Ce te-a facut sa crezi ca as fi?

Nu ştiu, aveam impresia asta că aparţii şi tu generaţiei mai dinaintea noastră (Magdy, Sarah..) :D

24/07/08 14:55

shoricel
membru

Inregistat: 04/01/08

giany a scris:

who cares ???!!!... eu ma pot sprijini pe mine ... tu nu ... si mai am un sprijin acum ...

giany, mai politicos cu fetele, te rog.

benny a scris:

Sunt evitabile în măsura în care alegi să nu iubeşti (şi astfel rişti să rămâi singură).

cam asa ceva. :)

lara a scris:

...m-am rugat lui Dumnezeu sa nu ma mai indragostesc decat de baiatul care-mi va fi sot si pana acuma am reusit.

dar uite ca exista posibilitatea asta.

felyy a scris:

Eu cred ca dezamagirile sunt direct proportionale cu asteptarile, increderea...si tot ceea ce simti pentru persoana respectiva.

Cu cat te implici mai mult cu atat dezamagirea e mai mare dar cum imi spunea cineva "Fa in asa fel incat sa-ti fie bine tie fara sa-i calci pe alti pe picioare."

Cele mai multe dezamagiri pot fi evitate numai ca totul depinde de noi.

ca adevarat graiesti sora :)

felyy a scris:

O intrebare: De ce sa te legi la cap daca nu te doare?

e retorica, nu?

Ultima modificare de shoricel (24/07/08 15:24)

24/07/08 15:23

felyy
membru

shoricel a scris:

e retorica, nu?

Pe mine m-a ajutat mult :)

24/07/08 15:32

celine
membru

felyy a scris:

Pe mine m-a ajutat mult :)

nu stiu daca tine de cald seara, inainte sa adormi :) si nici nu stiu daca iti sterge lacrima cand te simti singur... dar, da... decat o relatie ratata, mai bine de unul singur. ;) subscriu la asta. totusi, sa acceptam: nu suntem creati sa traim de unii singuri. si teama de relatie si de partener nu e decat lasitate. una care iti face rau si tie si face rau si celui pe care Dumnezeu ti l'a pregatit. nu cred ca Dumnezeu a "predestinat" oamenii la singuratate...

24/07/08 16:08

lara
membru

Inregistat: 03/12/06

benny a scris:

Nu ştiu, aveam impresia asta că aparţii şi tu generaţiei mai dinaintea noastră (Magdy, Sarah..) :D

Atunci tot nu-i rau ;)

Ultima modificare de lara (24/07/08 16:19)

24/07/08 16:13

shoricel
membru

Inregistat: 04/01/08

celine a scris:

... si teama de relatie si de partener nu e decat lasitate. una care iti face rau si tie si face rau si celui pe care Dumnezeu ti l'a pregatit...

in Matei daca nu ma inseala memoria, apostolul Pavel spune ca este bine daca iti doresti un sot/o sotie, dar este si mai bine daca iti doresti sa ramai singur. Deci, nu se pune problema de lasitate, poate decat in cazuri izolate. :)

24/07/08 16:50

celine
membru

good luck with that ;)

Ultima modificare de celine (24/07/08 18:14)

24/07/08 18:13

benny
membru

tradus: "Mult noroc cu asta ;)"

24/07/08 21:49

simona
membru

Inregistat: 19/02/08
Nu cu "aia"? :D

24/07/08 22:25

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
treceti la comentarii.

24/07/08 22:53

Legionarul
membru

Inregistat: 11/09/08
Salut,sunt nou pe acest forum as vrea sa intervin in aceasta discutie.......raspunsul tau bate putin spre faptull ca,credinta ortodoxa nu e cea adevarata.Mergi la Jerusalem acolo de inviere si vei vedea marea minune care arata ca biserica ortodoxa e cea adevarat sa vezi lumina sfanta cum coboara din cer(eu nu am fost  dar am multe persoane care au fost)si nu e dovada mai mare ca aia.Lumina din cer nu vine nici la turci,nici la arabi nici la evrei,nici chiar la catolici,vine doar la ortodocsi.Fa un drum pana acolo si vei venii din nou ortodox..Giany.......e inca un mister acolo dar stie toata lumea clar ca Lumina care vine la ortodocsi e clar din Ceruri.Imi cer scuze daca am jignit pe cineva si raspunusul meu nu e un atac asupra celorlalte religii.respect fiecare religie in parte. A trebuit sa i-au apararea Bisericii mele cand am vazut ca te-ai luat de Roxana.

11/09/08 11:51

Legionarul
membru

Inregistat: 11/09/08
tamarta4jc si eu am avut doua dezamagiri consecutive si mie mi s-a naruit totul si uneori am impresia ca de fapt suntem niste marionete pe care un papusar anume se joaca cu noi,cu senimentele noastre.ce pot sa-ti spun .....ai si u incredere in Dumnezeu,la fel cum am si eu poate suferinta pe care o tragi si tu si eu acum,va fi rasplatita mai tarziu cu o persoana care ne va merita cu adevarat.Speranta ramane ultima.

11/09/08 12:52

simona
membru

Inregistat: 19/02/08
Legionarule, bine ai venit pe forum! Spor la postat! :)

Prima mea intrebare e: pentru afirmatiile tale imi poti da niste referinte... biblice? Eu nu o sa ma duc la Jerusalem, eu o sa stau aici, pe scaunul meu, si o sa deschid Biblia, si vreau sa imi arati acolo ceva in sprijinul afirmatiilor tale. :)

Adica, nu prea e o afirmatie ...Dar hai sa zicem. :D

Ultima modificare de anomis (11/09/08 13:02)

11/09/08 13:01

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05

april a scris:

treceti la comentarii.

legionarule, spor la postat, dar la subiect te rog. Pentru alte discutii sunt alte subiecte pe forum.

valabil si pentru ceilalti.

multumesc.

11/09/08 15:54

irlanda
membru

Inregistat: 14/03/08

feedback a scris:

ca sa nu mai spun ca, un tanar dezamagit, in "dragoste" in special, nu va asculta sfatul nimanui

Feedback,de ce ai pus cuvantul dragoste intre ghilimele?

11/09/08 18:00

Pagini: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 15    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la