|
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
Roxana draga ... si io mai mergeam pe la biserici ... cred ca esti din Brasov ... de BIBLIE ai auzit ??? ia vezi tu si citeste la a doua carte a lui Moise cap 20 chiar in Biblia ortodoxa ... no : 1. Atunci a rostit Domnul înaintea lui Moise toate cuvintele acestea şi a zis: 2. "Eu sunt Domnul Dumnezeul tău, Care te-a scos din pământul Egiptului şi din casa robiei. 3. Să nu ai alţi dumnezei afară de Mine! 4. Să nu-ţi faci chip cioplit şi nici un fel de asemănare a nici unui lucru din câte sunt în cer, sus, şi din câte sunt pe pământ, jos, şi din câte sunt în apele de sub pământ! 5. Să nu te închini lor, nici să le slujeşti, că Eu, Domnul Dumnezeul tău, sunt un Dumnezeu zelos, care pedepsesc pe copii pentru vina părinţilor ce Mă urăsc pe Mine, până la al treilea şi al patrulea neam,
oare nu care cumva ai gresit si tu inaintea LUI si ai fost pedepsita??? si inca persisti in greseala
Ultima modificare de giany_v (17/03/08 13:50)
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
17/03/08 13:46
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Giany te referi la faptul ca e ortodoxa si nu e neoprotestanta? La faptul ca in ortodoxie sunt icoane pe pereti?
Nu pot sa iti dau dreptate ca ar fi pedeapsa lui Dumnezeu, (poate este), dar cred ca Dumnezeu nu da in 'al mai slab. Adica pe ea o loveste, iar lui ii da inca fetite in plus, asa ca sa-l alinte...? Oare face Dumnezeu asa?
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
17/03/08 13:52
|
|
giany
membru
|
|
toti vor primi rasplata pt ceea ce fac ... fiecare atunci cand considera EL ... si felul in care primesti pedeapsa nu cred ca il poti alege tu si nici timpul cand vei fi pedepsit ... intelegi ???
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
17/03/08 13:56
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Poate Dumnezeu da pedeapsa, dar daca aici este nevoie nu de pedeapsa, ci de izbavire si iertare? Eu nu m-as grabi sa judec, asa cum au facut amicii lui Iov.
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
17/03/08 13:59
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
Oameni buni, ar fi bine să nu facem noi ca prietenii lui Iov, şi să ne dăm experţi că ştim de ce trece cineva prin greutăţi.
Roxana, aş vrea să te rog să fii mai atentă la mulţimea de detalii care le xpui din viaţa ta aici. Nu aş vrea mai târziu ca inima ta deschisă acum, să-ţi aducă regrete mai târziu. Pe cât posibil, dă cât mai puţine detalii care să poată identifica familia ta. Adică: nume personale, nume de locuri, date calendaristice exacte etc. Acest forum este la urma urmei public, şi informaţiile acestea pot ajunge şi la urechi care nu-ţi sunt binevoitoare.
Bănuiesc că deja ai intrat în dialog privat cu animite persoane de încredere de aici, fie la sugestia moderatorilor, fie prin intermediul Domnului. Limitează ce pui în văzul tuturor, la experienţe cu caracter general. E spre binele tău.
P.S. gând la gând, Bădică Traiane... 
Ultima modificare de filip (17/03/08 14:01)
|
|
17/03/08 14:00
|
|
giany
membru
|
|
faza e ca eu nu am judecat ... mi-am spus parerea si am citat din BIBLIE... acolo unde doare cel mai tare ... poi daca te inchini la icoane .... ele sa te ajute ... oare nu e asa ??? deci religia ortodoxa (din care am facut si eu parte) cade definitiv cu ceea ce am citat eu mai sus din MOISE ...
|
|
17/03/08 14:04
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
giany, chiar nu poti sa empatizezi cu suferinta cuiva fara sa-i scoti ochii? Te rog frumos s-o lasi in pace, ai subiecte unde sa discuti despre icoane si ce mai vrei tu. Harul nu a aparut odata cu noi neo-protestantii. Daca te mai iei de ea voi propune masuri impotriva ta.
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
17/03/08 14:14
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
+Archangel+ a scris:
giany, chiar nu poti sa empatizezi cu suferinta cuiva fara sa-i scoti ochii? Te rog frumos s-o lasi in pace, ai subiecte unde sa discuti despre icoane si ce mai vrei tu. |
De acord cu Archangel.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
17/03/08 17:02
|
|
albertina
membru
Inregistat: 12/11/06
|
|
Roxana... Mi-au dat lacrimile cand am citit ce ai scris... Esti o femeie puternica... Si stii bine ca greul ne face asa, dar de multe ori am vrea sa fim mai putin puternice si sa nu trecem pe acolo, pt ca doare. Am vrea sa nu fim atat de mature si sa traim normal, fara despartiri care fac sa doara fiecare incheietura a sufletului... Eu te admir pt ca esti o femeie inteleapta, abia astept sa vb cu tine...
_______________________________________ Nu astepta sa nu mai vezi nici o cale de iesire ca sa privesti in sus!!!
|
|
17/03/08 18:16
|
|
Norkis
membru
Inregistat: 17/07/08
|
|
Daca imi permiteti, as mai pune si eu o intrebare: Dezamagirile din dragoste sunt evitabile sau inevitabile?
_______________________________________ Istetimea nu inseamna intelepciune...
|
|
23/07/08 11:54
|
|
giany
membru
|
|
irlanda a scris:
... Am o propunere ;IGNORATI-L!!!!! |
who cares ???!!!... eu ma pot sprijini pe mine ... tu nu ... si mai am un sprijin acum ...
|
|
23/07/08 17:28
|
|
Andreea
membru
Inregistat: 16/08/06
|
|
Norkis a scris:
Daca imi permiteti, as mai pune si eu o intrebare: Dezamagirile din dragoste sunt evitabile sau inevitabile? |
Dacă eşti în câmp deschis,te poţi feri de picurii de ploaie?(neavând umbrelă bineînţeles) 
_______________________________________ His grace is enough!
|
|
23/07/08 17:29
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
Norkis a scris:
Daca imi permiteti, as mai pune si eu o intrebare: Dezamagirile din dragoste sunt evitabile sau inevitabile? |
Sunt evitabile în măsura în care alegi să nu iubeşti (şi astfel rişti să rămâi singură).
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
23/07/08 17:34
|
|
zambezi
membru
Inregistat: 19/09/07
|
|
benny, nimeni nu e singur! dezamăgirile depind de ce aşteptări ai de la ceilalţi şi de la tine.
Ultima modificare de zambezi (23/07/08 18:03)
|
|
23/07/08 18:00
|
|
benny
membru
|
|
mă refeream: fără partener de viaţă. 
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
23/07/08 18:02
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
poti sa alegi sa nu iubesti,benny? cum?te trezesti dimineata si spui: "azi nu iubesc pe nimeni" ,si tot asa? sau se zice ca 'nu alegi pe cine iubesti,se intampla si gata'?
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
23/07/08 18:02
|
|
benny
membru
|
|
Desigur că poţi. Chestia e că nu vrei. Pentru că undeva în adâncul sufletului tău ştii că dragostea e ceva ce te va face fericit/ă. 
|
|
23/07/08 18:04
|
|
felyy
membru
Inregistat: 23/06/08
|
|
Uneori dezamagirile pot fi evitate(vb din exp) dar de cele mai multe ori sunt inevitabile.
_______________________________________ Complimentele nu ma ridica, criticile nu ma coboara..sunt ceea ce sunt, nu ceea ce vor alti sa fiu. Nu sunt perfecta, nici nu vreau, nici nu pot..sunt ceea ce este mai simplu EU
|
|
23/07/08 18:13
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
Norkis a scris:
Buna intrebare...sa vedem, daca ai suficiente dovezi [de exemplu te gandesti ca nu-ti place X lucruri la el/ea] care sa te determine sa nu intrii intr-o relatie si intrii apoi totul se darama esti dezamagita si pute-ai evita acea dezamagire avand incredere in instincul tau dar uneori chiar e nevoie sa intri mai adanc intr-o relatie ca sa cunosti cu adevarat o persoana deci nu ar fii corect sa spun ca rezolvarea problemei este sa nu intrii intr-o relatie decat cand esti sigura ca va dura. Dar uite ca se poate sa eviti dezamagirile dar este un risc pe care ti-l asumi in momentul in care iti impui sa nu intrii in relatie decat cand cunosti fff bine acea persoana (vreau sa spun ca un an de amicie ar fii echivalentu la cateva luni de prietenie si nu prea avem noi timp mult la dispozitie nu ? )
ps: ma da ce mult am scris, sigur nu va intelege nimeni nimic 
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
23/07/08 19:46
|
|
Norkis
membru
|
|
hm...sunt inca tare incurcata. As dori sa cunosc si eu un om casatorit care sa spuna ca nu a fost niciodata deyamagit in dragoste in trecut.
|
|
23/07/08 19:53
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
Norkis a scris:
As dori sa cunosc si eu un om casatorit care sa spuna ca nu a fost niciodata dezamagit in dragoste in trecut. |
de ce? vrei sa afli reteta lui?
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
23/07/08 20:51
|
|
Norkis
membru
|
|
as vrea sa ad daca intr-adevar are doua maini si doi ochi ca si noi 
|
|
23/07/08 20:57
|
|
lara
membru
 Inregistat: 03/12/06
|
|
Ei nah, cine n-a fost dezamagit in dragoste? Unii au fost dezamagiti mai putin, altii mai mult. Eu cel putin am invatat cum sa evit sa fiu dezamagita in dragoste. Tocmai am trecut un test din asta .
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
24/07/08 08:22
|
|
Norkis
membru
|
|
si cum ai reusit sa nu fii dezamgita in dragoste?
|
|
24/07/08 11:30
|
|
lara
membru
 Inregistat: 03/12/06
|
|
In primul rand prin rugaciune. Am fost o data dezamagita si de atunci m-am rugat lui Dumnezeu sa nu ma mai indragostesc decat de baiatul care-mi va fi sot si pana acuma am reusit. In al doilea rand nu dau frau liber sentimentelor pana cel putin la logodna. Cam asta e secretul meu... Daca pastrezi tot timpul in mintea ta (intr-o masura mica) posibilitatea ca s-ar putea sa fie fals baiatul respectiv,sau pur si simplu ca s-ar putea sa nu fie cel pe care Dumnezeu ti l-a pregatit nu vei fi dezamagit. (la mine asta a functionat si functioneaza)
Ultima modificare de lara (24/07/08 12:20)
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
24/07/08 12:19
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|