|
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
L-am mutat,april. Poţi să le ştergi.
|
|
11/02/08 22:58
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Magdy a scris:
L-am mutat,april. Poţi să le ştergi. |
Multumesc .
Sterg mai tarziu, ca poate iti cauta ruthy raspunsul .
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
11/02/08 23:10
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
roxana82 a scris:
sunt un om cu frica lui Dumnezeu si care credea ca a intalnit omul perfect..sotul perfect..am 25 de ani, o minune..sufletul meu care are 4 luni..si un sot (momentan) care a fost omul perfect pana a intalnit o "ea" dornica sa ia de-a gata totul si de cand am nascut nu fac altceva decat sa-mi cresc copilul singura si sa ma rog mereu la Dumnezeu pt sotul mei sa-i dae intelepciune si sa deschida ochii sa realizeze ce a facut si sa ramana alaturi de noi... |
E tragic ceea ce spui dar nu uita ca Il ai pe Dumnezeu alaturi de tine. Increde-te in El si El te va calauzi, te va mangaia si, la timpul potrivit, iti va da o solutie. Acum trebuie sa vezi si care-i partea ta. Daca nu cumva de cand ai inceput sa fii gravida si, mai ales, dupa ce ai nascut sa nu-i mai fi acordat suficienta atentie. Un copil te schimba foarte mult dar nu uita ca sotul tau ramane prioritatea numarul unu si nu copilul. Aceasta adaptare a lui la noua realitate e foarte frustranta pentru el si ar trebui sa-l intelegi. Evalueaza din nou situatia si vezi pe unde ai putea sa imbunatatesti si tu. Daca nu e asta cauza (desi ma cam indoiesc) te rog sa ma ierti. 
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
14/03/08 22:40
|
|
Magdy
membru
|
|
+Archangel+ a scris:
.....nu uita ca sotul tau ramane prioritatea numarul unu si nu copilul. .. |
Ce vorbeşti, Archangel?????? Cum să fie soţul prioritatea nr unu???? El e matur. Poate supravieţui, însă de un bebe dacă nu te ocupi ca la carte, îl poţi pierde!!!! Iar soţul este TATĂ!!! şi pentru el prioritatea nr unu ar trebui să fie tot bebele!!! Atât în timpul sarcinii, cât şi după naştere femeia este tare vulnerabilă psihic!!! Soţul trebuie să-i fie sprijin!!! NU POVARĂ!!!
Ultima modificare de Magdy (14/03/08 22:55)
|
|
14/03/08 22:50
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Trebuie luata in considerare si maturitatea spirituala a sotului.
Daca vine acasa ce gaseste? Un copil smiorcait si o nevasta cum? (fericita, sau bucuroasa, sau frustrata si cicalitoare.)
Pe cand in alta parte ce gaseste? O amanta bine dispusa, care este gata sa primeasca bucuroasa si "cheltuielile" lui, si avansurile lui, si...
Cu alte cuvinte: ce are amanta in plus si nevasta n-are? Ca situatia e pe un anumit drum si nu mai punem prea mult in cumpana "maturitatea" lui spirituala. Trebuie sa ne clarificam scopurile, si apoi sa trasam calea spre tinta. Aici este nevoie de ajutor de sus si de sfaturile pline de realism.
Ultima modificare de OLD TRAIAN (14/03/08 22:59)
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
14/03/08 22:51
|
|
Magdy
membru
|
|
Aşa e. Dar în nici un caz vina nu este a ei, chiar dacă s-a întâmplat
+Archangel+ a scris:
.. sa nu-i mai fi acordat suficienta atentie. .. |
Un copil de 4 luni, şi nu numai, abia îţi "acordă" timp să...faci un duş!! Mama trebuie ajutaţă de tatăl, nu invers!!!
Binenţeles că eu cred în puterea rugăciunii şi cred că Dumnezeu îi poate deschide ochii soţului să vadă ce familie binecuvântată are!
@OLDTRAIAN, eu cred că dacă un bărbat este creştin şi are Duhul Sfânt în el, atunci nu are ce căuta cu privirile înspre alte femei!!!
Ultima modificare de Magdy (14/03/08 23:05)
|
|
14/03/08 23:02
|
|
Old
Moderator
|
|
O fi, dar in cazul acesta se pare ca nu e. Asa ca nu luam idealul lucrurilor ca baza, ci realitatea lor, chiar daca la un moment dat este tragica, pentru ca lucrurile sa fie aduse pe fagasul lor. Ceea ce eu cred este ca o mama cu un copil de 4 luni nu trebuie sa fie obosita, surmenata, ci trebuie cu abilitatea pe care in general o au femeile, sa-si cucereasca mereu sotul. Si atunci oboseala va fi impartita, si asta cu placere.
Daca copilul a venit destul de repede, atunci din extazul de dupa burlacie, omul s-a trezit cu capul de perete. Si daca n-a gasit leac pe aproape, si s-a dus sa caute leac? Asta nu stim inca, dar este o regie deloc de neglijat.
Ultima modificare de OLD TRAIAN (14/03/08 23:20)
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
14/03/08 23:11
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Bine gandit, Traiane.  Magdy, esti femeie. Ar trebui sa mai asculti si ce zicem noi.  Totusi, astept raspunsul Roxanei.
|
|
14/03/08 23:15
|
|
Magdy
membru
|
|
Arch, nu mă fă să cred că tu când vei fi tată, vei avea pretenţia să fi prioritatea nr unu???  Eventual copilul plânge în altă cameră ,iar nevastă-ta îţi acordă ţie atenţie!!! Nu te cred! De fapt refuz să cred!! Nu zic asta pentru că sunt femeie!!! Sunt om!!! Mai ales la o vârstă aşa de mică, copilul trebuie să fie atenţia nr unu a ambilor părinţi! Întâi EL_COPILUL, apoi ei-părinţii!!!
|
|
14/03/08 23:21
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Copilul va fi o prioritate dar nu trebuie sa pierd din vedere nevoile psihice, afective si fizice ale sotiei. Altfel se ajunge la frustrari, apoi la certuri, apoi... 
|
|
14/03/08 23:30
|
|
Magdy
membru
|
|
Ei vezi că se poate!!!!  Mă speriaseşi!!!
Să ştii că nu doar naşterea în sine e fff dureroasă, ci şi perioada de după! Femeia suferă mult fizic!!! Are nevoie de susţinere!! MULTĂ!! Nicidecum nu are nevoie să i se-ntoarcă spatele!!!
Roxana, Domnul să-ţi dea putere să lupţi pentru ce e al tău! Fii binecuvântată!! 
|
|
14/03/08 23:35
|
|
Old
Moderator
|
|
Pai acum de ce ii dai dreptate, lui Arhangel? Pentru ca v-a dat voua apa la moara? Pai a zis asa sa pricepi ca asa cum o femeie ara nevoie de atentie, tot asa si un barbat. Femeia sufera fizic foarte mult, este adevarat, dar nu numai suferinta fizica trebuie alinata.
|
|
14/03/08 23:38
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Apropo Magdy, daca tu suferi fizic el crezi ca nu sufera fizic? Gandeste-te un pic la asta si poate iti dai seama de ce unii se refugiaza in amante.
|
|
14/03/08 23:41
|
|
Magdy
membru
|
|
Păi nu zice şi Biblia ce să facă bărbaţii în astfel de momente ale femeii???
Dacă te referi la "suferinţa " aia, ei bine, există abstinenţă!!!! Nu trebuie să alerge la amante!!! Trebuie să se roage şi să-şi ferească ochii de ispite! [Tare m-aş fi bucurat să am eu suferinţa soţului de atunci şi el pe a mea! ]
Ultima modificare de Magdy (14/03/08 23:56)
|
|
14/03/08 23:48
|
|
Old
Moderator
|
|
Asta pentru ca totdeauna suferinta "mea" e cea mai grea ! 
|
|
14/03/08 23:54
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Off, Magdy, din ce zici inteleg ca nu prea cunosti diferentele dintre noi si voi. In fine, nu vreau sa mai continui pentru ca eu vreau sa discut cu Roxana. Avem destule alte topicuri in care sa ne dam in barci. 
|
|
15/03/08 00:16
|
|
Roxana
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
..am citit postarile voastre si sincer mi-am cautat vina ..dar nu o gasesc..desi eram cu burta la gura am facut toata sarcina gimnastica, m-am aranjat...i-am acordat atentie..dupa ce am nascut desi aveam dureri si ma chinuiam cu copilul am avut ambitia sa dau 30 kg jos in doar o luna..toate femeile ma invidiaza ca arat mai bine ca inainte de sarcina..chiar si acum desi sotul meu lipseste noptile de acasa ma chinui cu copilul in brate sa ma ocup de casa si sa arat mereu bine...intradevar toata sarcina m-am preocupat de mine mult ca nasc un copil sanatos...insa problema lui este alta...era un baiat cuminte..cu frica lui Dumnezeu..muncea mult sa aibe mai mult..apoi a dat de bani..de lux, de o masina scumpa care atrage priviri, a vrut din ce in ce mai mult..si-a pierdut mintile, capul, credinta...acum este un smecheras nu mai este baiatul cuminte care stia ce vrea de la el si de la viata..povestea este una lunga..dureaza de luni de zile si tot nu gasesc o rezolvare ...
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
15/03/08 12:11
|
|
Roxana
membru
|
|
..i-am dat mai multe solutii...daca acea femeie chiar il iubeste si el tine la ea i-am propus sa plece sa fie fericit cu ea..i-am mai propus si sa stae o perioada sa aibe libertate si apoi sa vina inapoi la familie...nici nu mai stiu ce sa fac ..am incercat multe..inclusiv o impacare tipic feminina..sa nu-mi pierd sotul..a durat cateva zile si apoi am inceput iar sa aflu una alta..Dumnezeu nu-l lasa sa-mi ascunda nimic..toate minciunile lui ..Dumnezeu mi-a aratat adevarul si l-am prins de fiecare data...ma rog mereu pt el..primeste in fiecare zi semne de la Dumnezeu...si el nu vede nimic...ne cade tabloul de la nunta dupa perete..i se strica masina mereu cand e in drum spre casa..pleaca cu amanta la munte si il opreste politia si ii ia permisul...s-a apucat de bautura...si imi spune mereu ori de cate ori aduc vorba de noi..ce facem..ce solutie gasim..ca el nu se regaseste..
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
15/03/08 12:16
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
In primul rand, vreau sa-mi cer scuze fata de tine. Acum am inteles mai bine situatia. Dar a trebuit sa aduc si aspectul asta in discutie.
In al doilea rand, e aiurea rau de tot cand pui mana pe bani de fapt sa puna ei mana pe tine. Nu stiu ce raspuns sa-ti dau la problema ta decat sa stai alaturi de Dumnezeu si sa te rogi pentru sotul tau... si pentru tine. O sa incercam sa fim si noi alaturi de tine in aceasta dificila situatie si daca am putea sa te ajutam in vreun fel nu ezita sa ne zici. As vrea foarte mult sa vorbesti cu Albertina. O sa-ti trimit ID-ul ei de mess intr-un mesaj privat. Sper ca asta sa ajunga la tine.
|
|
15/03/08 15:23
|
|
Damaris31
membru
Inregistat: 08/03/08
|
|
Draga Ruty, eu am 31 de ani si inca nu sunt casatorita. Si inca nici nu am de gind. Trebuie intii sa ma fac sanatoasa: am depresie. Stii ce m-a ajutat enorm? O carte de la Libraria crestina Kerigma: Cind povestea de dragoste ti-o scrie Dumnezeu de Eric si Leslie Ludy. Ti-o recomand din toata inima.
Si cu toate astea, sunt fericita. Dumnezeu precis mai are de lucru la maturitatea mea si la caracterul meu. Am timp sa ma casatoresc. Ma incred in EL ca EL stie cel mai bine ce va fi cu mine. Imi vine sa rid cind ma gindeam ca la 25 de ani voi fi maritata si voi avea si copil. Crede-ma Dumnezeu e TATAL tau si ii pasa de tine.EL stie daca este mai bine pt tine sa fii casatorita sau nu. Eu am acceptat chiar si faptul ca Dumnezeu, in intelepciunea LUI poate a ales sa nu ma casatoresc. EL stie cel mai bine, imi vrea binele , deci ma incred in EL. Nu spun ca mi-e usor, mi-e foarte greu uneori, si uneori pling noaptea pina adorm, dar imi trece si dispozitia asta proasta e din ce in ce mai rara.
|
|
16/03/08 20:33
|
|
Roxana
membru
|
|
..imi cer scuze ca postarile mele sunt "rare" insa Ionut imi ocupa mult timp si chiar vreau sa ma dedic lui in intregime...nu stiu unde ajungeam daca nu era el sa-mi zambeasca ori de cate ori o luam razna si simteam ca mor..mi-a fost foarte greu..am vorbit atat de mult cu mine si cu Dumnezeu incat a ajuns sa-mi fie greu sa ma exprim...ce sa va spun ma rog mult pentru sotul meu ..ma rog la Dumnezeu sa mi-l aduca inapoi..sa ma iubeasca si sa ma respecte iar cum o facea inainte ca sa ma simt si eu implinita in iubire...toata viata mi-am spus ca nu o sa iert asa ceva niciodata ca nu mi se pare moral si normal si cum mai vreti voi sa-i spuneti insa cand esti pus in fata faptului implinit ajungi sa accepti orice..si de ce?..pentru ca il iubesc enorm...cateodata imi pare atat de rau dar nu am ce face ..chiar si sora lui care stie tot pentru ca a fost singura mea alinare atatea luni mi-a spus ca nu ne merita nici pe mine nici pe copil...nu as putea insa sa-mi refac viata alaturi de altcineva si nici nu vreau..pentru mine conteaza "la bine si la rau pana ce moartea ne va desparti"..nimeni nu are dreptul sa desfaca ce a legat El...cat despre ea..sunt sigura ca Dumnezeu o sa aibe grija de ea ca a incercat sa desparta o familie..mie Dumnezeu mi-a aratat ca trebuie sa o iert...puteam sa ma duc la ei la servici sa o iau de par..scuzati limbajul si sa-i fac pe amandoi de "bascalie" ..insa nu as castiga nimic razbunandu-ma ..iar eu spre deosebire de ea raman o doamna...sunt sigura ca intr-o buna zi Dumnezeu o sa-l trezeasca pe sotul meu ..peste o luna..cinci sau ani..intr-o buna zi o sa se uite in urma si nici lui nu o sa-i vina sa creada ce a facut si de ce ...acum am inteles ce inseamna de fapt casnicia..crunt dar adevarat..cand unul cade celalalt trebuie sa-l ridice..e groaznic sa fie 30 de grade in casa si eu sa ma invelesc cu 5 plapumi pt ca-mi este frig..mi-e frig ca sunt singura ...ma uit in jurul meu si pt 25 de ani mi se pare ca sunt prea batrana , prea matura...prea inteleapta..sau poate prea copil fata de cum o sa vad toate lucrurile astea pe la 40 de ani...imi iubesc enorm sotul desi mi-a provocat luni de zile cele mai amare lacrimi...ma daore sufletul..in fiecare zi o iau de la capat si sper si ma rog...ieri, duminica...am fost plecati toata ziua, toti trei...am vorbit, am ras, am glumit, am iesit cu Ionut afara, am fost la biserica si aseara aseara sotul meu a venit in pat langa mine...dupa luni de zile a dormit iarasi in patul nostru, langa mine...nu mai sunt aceleasi sentimente, aceleasi senzatii...a fost greu dar am fost dispusa sa fac tot pentru a-i arata ca eu am fost si voi ramane acea persoana pe care a ales-o sa-i fie alaturi...am invatat sa am rabdare si sa astept...a fost un pas facut de el..inca nu ma bucur...nu pot sa spun ca m-am linistit dar poate e un semn ca o sa ne fie bine...toate ranile cred ca in timp or sa dispara..asa cum cicatricea mea de la cezariana pe zi ce trece se micsoreaza si usor usor o sa dispara ..si poate peste ani o sa fie alta de la un alt copil...si noi poate o sa trecem prin clipe mult mai dureroase si incercari mult mai puternice...insa Dumnezeu mi-a aparut mereu si mia- spus sa nu-l las ..sper sa regaseasca in sufletul lui acea iubire enorma pe care mi-o purta ..va multumesc din suflet pentru tot..poate intr-o zi cand o sa fie totul ok o sa ma linistesc si o sa blochez forumul cu postarile mele ca sa va povestesc tot ..ma rog la Dumnezeu sa fie bine !
|
|
17/03/08 09:28
|
|
adelline
membru
Inregistat: 17/03/08
|
|
roxana meriti tot respectul si admirtia,eu sper ca sotul tau si-a dat seama ca tu esti jumatatea lui pana ce moartea va va desparti...si mai sper ce o sa se intoarca la tine si la copilasul vostru...si dupa cum spui si tu :ma rog la Dumnezeu sa fie bine, pentru familia ta si pentru toti cei care trec prin astfel de incercari.
|
|
17/03/08 12:38
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Roxana, esti o persoana deosebita. Luciditatea ta in astfel de situatii e pur si simplu uimitoare. Te felicit si te "invidiez" pentru puterea si maturitatea de care dai dovada la numai 25 de ani. Tu si familia ta sunteti pe lista mea de rugaciune. 
|
|
17/03/08 13:17
|
|
Roxana
membru
|
|
ADELLINE multumesc din suflet sa te auda Dumnezeu !! sa fie bine pentru toata lumea!
|
|
17/03/08 13:17
|
|
Roxana
membru
|
|
ARCHANGEL...multumesc mult pt cuvintele tale..si multumesc din suflet pentru lista ta de rugaciuni..eu merg in fiecare marti dimineata la Sf Anton cu acatist..in rest duminica merg la Cernica si in cursul saptamanii ma mai opresc cu Ionut pe la diverse biserici..ii plac mult preotii ..la botez era fermecat de cum cantau ..mi-ar place sa urmeze aceasta cale si sa-l indrum., sa-l ajut cu ce pot..astazi m-au dat lacrimile..la capul patutului i-am pus mai multe actiste, iconite si cruciulite..s-a ridicat de-a buselea si s-a dus si a pus mana pe ele..a adormit mititelul cu capul in ele..toata lumea imi spune ca este un copil deosebit..o sa incerc sa atasez o poza cu el sa-l vedeti...poate el este rasplata chinurilor mele.
|
|
17/03/08 13:30
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|