TANARCRESTIN.net
 
Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Literatura/Codul lui Da Vinci Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2
gfod
membru

Locatie: Cluj-Napoca, Ardeal
Inregistat: 21/03/05
Bine draga, dar cum de nu esti de acord cu ce scrie in carte din moment ce nu ai CITIT ce scrie in ea? Esti si tu ca Becali, care cand o citit Manualul Razboinicului luminii, o subliniat pasajele cu care se identifica, si pe alea care nu i-au placut nu le-o citit( muahahahaaaaaaa, lol!!! lmao).
Cum zicea si sharapovna...
Daca ai credinta, e bine s-o mai supui si indoielilor, ca doar o sa se intareasca, n-o sa piara!


_______________________________________
sunt si eu om(sclab om!)...

27/01/07 13:46

Site web  
Ste.fan
membru

Inregistat: 15/11/05
Eu am vazut doar filmul, dar nici un mi-a trecut prin cap ca 0,001 % din el ar fi adevarat. Cred ca cei care "s-au lepadat" de credinta, nu au avut-o niciodata, deci nu au facut decat sa recunoasca asta. Nu e nici prima, nici ultima carte, nici primul, nici ultimul film care sa rastalmaceste invataturile Bibliei. De ce sa ii dam atata importanta?

27/01/07 18:23

   
lara
membru

Inregistat: 03/12/06

iSeraphim a scris:

Nu e nici prima, nici ultima carte, nici primul, nici ultimul film care sa rastalmaceste invataturile Bibliei. De ce sa ii dam atata importanta?


Exact! Am si eu filmul pe un cd de vreo 10 luni dar pana acum chiar n-am avut nici rabdarea nici curiozitatea sa-l urmaresc pana la capat.
Pt mine Biblia e singura....Filmele care contrazic Biblia nu ma tenteaza deloc sau daca le-as viziona as face-o doar pt a veni cu argumente Biblice contra.Cum spunea iseraphim....n-au facut decat sa recunoasca faptul ca nu cred. Au gasit si ei in sfarsit motivul suficient.Intr-un fel e foarte bun acest film ca asa ne dam si noi seama care sunt cei prefacuti.


_______________________________________
Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot

27/01/07 20:08

   
soseta rosie
membru

Locatie: Romania,Bacau
Inregistat: 03/04/07
cartea aceasta nu mi se pare ft.buna,deoarece contrazice adevarul Bibliei.

11/04/07 17:35

   
Larisa
membru

Locatie: Seattle
Inregistat: 22/05/05
Si se pare ca nu a avut efectul scondat. Diavolul a pierdut inca o batalie.

_______________________________________
"In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga

12/04/07 05:12

Site web  
RainSong
membru

Locatie: going over Jordan
Inregistat: 08/11/06
Eu am inceput sa citesc codul lui da vinci in cautarea adevarului, e destul de interesant, dar am citit numa putin, la rude, ca nu am cartea .... o continui la vara :D

_______________________________________
"se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."

12/04/07 16:10

   
zambezi
membru

Locatie: ro
Inregistat: 19/09/07

Ste.fan a scris:

Nu e nici prima, nici ultima carte, nici primul, nici ultimul film care sa rastalmaceste invataturile Bibliei. De ce sa ii dam atata importanta?


Pentru că asemenea cărţi/filme/informaţii lovesc în subconştient asemenea picăturilor de apă care cad printr-o mică gaură din streaşină şi lovesc pavajul din beton. În câţiva ani vor face o ditamai gaură în beton, în care dacă nu eşti atent poţi cu uşurinţă să te împiedici.

În concluzie, când asemenea informaţii încearcă să-ţi taie calea, întreabă-le de unde vin şi unde se duc şi ce vor de fapt de la tine. Nu te lua după faptul că sunt mici, slăbuţe şi amărâte, căci forţa lor constă în faptul că nu vor înceta niciodată să-ţi aţie calea şi în persistenţa lor în subconştientul tău, deopotrivă picăturilor de ploaie... mici şi neînsemnate dar fără număr.


06/04/08 18:19

   
davadr
membru

Locatie: Suceava
Inregistat: 05/03/08
Un material extraordinar de bine documentat si prezentat de un mare om al Scripturii se poate gasi in format pdf la urmatoarea adresa :
www.emanuelchurch.com/LG_Decodand_Codul_Da_Vinci_1.pdf
Daca vreti sa audiati descarcati de aici :
emanuelchurch.com/feeds/Sermons/LG_Decodand_Codul_DaVinci_Part_1.mp3
emanuelchurch.com/feeds/Sermons/LG_Decodand_Codul_DaVinci_Part_2.mp3
Dupa ce parcurgi acest material realizezi ignoranta lui Dan Brown. Marketingul bine facut l-a plasat pe acest novice in topul vanzarior de carte la nivel mondial.


12/05/08 16:53

Site web  
polooradea
Exclus

Locatie: oradea
Inregistat: 07/09/09
am citit Codul lui da vinci, ca si actiunea si descriere e foarte buna, insa mai putin la faza cu sfantul graal si atributele aduse lui Isus. am citit ca autorul, e afirmat faptul ca el nu a dorit ca romanul lui sa starneasca atatea controverse, fiind doar un roman politist. insa care a degenerat in discutii inutile. insa cred ca dupa ce a fost invinuit, dan brown chiar a inceput sa creada prostiile care le-a scris in carte, fiindca inainte a zis clar ca a dorit doar sa fie bestseller nu sa starneasca controverse.

Ultima modificare de polooradea (13/02/10 11:05)


_______________________________________
multi o ard aiurea..
http://www.youtube.com/watch?v=WLAjvZ2wgUQ

13/02/10 11:04

   
florinrazvan
membru

Locatie: Timisoara
Inregistat: 23/09/11
filmu' am vazut si eu. Adevarul doar Leo DaVinci il stie:P:))

_______________________________________
Jocuri pentru copii

23/09/11 15:56

Site web  
Pagini:  1 2    Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la
Powered by PunBB
© Copyright '02-'04 Rickard Andersson
© 2005-2018 TANARCRESTIN.net