|
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
Recoltarea perlelor a fost încă din antichitate o muncă bazată pe multă răbdare, căutări şi scufundări repetate în abis... Culegătorii de perle sunt şi ei în sine nişte adevărate comori...
Ultima modificare de Filip. (08/08/07 08:08)
|
|
08/08/07 08:07
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
sa o iau ca pe un compliment Filip? stiu ca nu se referea la mine, dar asa vreau sa consider... T-pop eu le-am scos de pe forum si ei din capul lor :d
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
08/08/07 08:26
|
|
filip
membru
|
|
Ei, na, nu se referea la tine... Păi cine o mai forat atâta după perle pe-acilea, dacă nu mătăluţă?!
Habar n-am dacă am vrut să fac un compliment. Mai degrabă pentru mine a fost un joc de cuvinte care mi s-a părut simpatic, aşa că am dat drumul la porumbel!
Ultima modificare de Filip. (08/08/07 08:32)
|
|
08/08/07 08:31
|
|
tamarta
membru
|
|
eh..si daca ai sti tu cate am mai gasit. Eu sunt pe burta cand ma apuc sa citesc, dar nu-mi permit sa pe pun pe toate. Am trecut prin toate discutiile in noptile in care nu aveam somn ..acum inchei aici ca ne muta april pe chat
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
08/08/07 08:35
|
|
mihaella
+
Inregistat: 04/07/07
|
|
Cineva:
Eeeeeee, m-am prins şi eu acuma! Păi, în cazul ăsta, Clopoţelule, ai răspuns... "clopoţeleşte"!, Dana, ai întrebat... "danaieşte", iar eu, eu m-am băgat în seamă... "forumeşte"! (ce credeaţi, băi, că o să zic, "fili-peşte"?!?!)
|
hai ca n-am putut sa ma abtin..
Ultima modificare de mihaella (20/08/07 23:02)
_______________________________________ Poate că oamenii se vor îndoi de ce spui, dar vor crede ceea ce faci!
|
|
10/08/07 12:10
|
|
filip
membru
|
|
|
10/08/07 12:27
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
lol ,pe asta numai filip putea sa o scoata ))
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
24/09/07 18:55
|
|
tamarta
membru
|
|
Filip. a scris:
Sunt o scoică! |
siam Filip..nu era nevoie sa ne spui
|
|
04/11/07 14:38
|
|
polooradea
Exclus
Inregistat: 07/09/09
|
|
m-am cracanat de ras cand am citit la vorbirea in limbi ))
cica unu: "mereu-tanar a scris:
Pentru ca sunt mai multi decat baptistii sau decat noi, sau chiar mai multi decat toti ceilalti crestini evanghelici pusi impreuna, si poate chiar adaugandu-i si pe adventisti"
Se interzice prezervativul.
Ultima modificare de polooradea (10/01/10 15:52)
_______________________________________ multi o ard aiurea.. http://www.youtube.com/watch?v=WLAjvZ2wgUQ
|
|
10/01/10 15:46
|
|
polooradea
Exclus
Inregistat: 07/09/09
|
|
gabi a scris:
Fiica, tu lasa subiectele astea serioase..ca uite stau masculii sir la tine si tie ti-e gandul la armament nuclear |
ca uite stau masculii sir la tine )
_______________________________________ multi o ard aiurea.. http://www.youtube.com/watch?v=WLAjvZ2wgUQ
|
|
26/01/10 22:10
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
asta nu e neaparat perla, ci mai degraba o gluma.
|
|
27/01/10 15:03
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
epicx a scris:
...era doar o gluma mai serioasa ... |
Cum vine aia gluma serioasa?
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
25/02/10 20:09
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
Andreea a scris:
scuza-ti offline-ul. data viitoare fug la comentarii. |
offtopic, poate. offline=neconectat la internet. :P
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
19/03/10 01:02
|
|
Andreea
membru
Inregistat: 16/08/06
|
|
Da!!! .Mersi ben!
_______________________________________ His grace is enough!
|
|
19/03/10 11:23
|
|
epicx
membru
Inregistat: 12/02/10
|
|
OLD TRAIAN a scris:
Cum vine aia gluma serioasa? |
Adica o gluma cu talc care arata un adevar solemn. Sau un adevar solemn prezentat sub forma funny. Adica NU o gluma proasta (expresia apare si in Scriptura).
Tks
|
|
19/03/10 14:29
|
|
march
membru
Inregistat: 27/02/12
|
|
Eu chiar îmi doresc să studiez mai mult despre aceste stări ... am început să imi notez ora şi data ultimelor deja-vuuri... din 05.03.09 am adunat 23 de deja-cuuri ... |
Vai, de-abea m-am putut opri din ras
_______________________________________ "Care este, în adevăr, neamul acela aşa de mare încât să fi avut pe dumnezeii lui aşa de aproape cum avem noi pe Domnul Dumnezeul nostru, ori de câte ori Îl chemăm?" Deuteronom 4:7
|
|
04/06/12 20:12
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|