|
|
|
T-pop
membru
Inregistat: 20/01/06
|
|
Tot râdem de perlele altora, dar oare aici pe forum nu am putea gasi câteva? Hai să le acordam locul acesta special, să le etalăm aici în toată splendoarea lor (să nu uităm, critica e bună, poate unii mai învaţă să scrie sau sa se exprime)
_______________________________________ "The more I study science, the more I believe in God." Albert Einstein
|
|
25/02/06 23:02
|
|
T-pop
membru
|
|
cati atotput.cati creatori... |
Ultima modificare de T-pop (01/03/06 22:18)
_______________________________________ "The more I study science, the more I believe in God." Albert Einstein
|
|
01/03/06 22:17
|
|
teen-elle
membru
Inregistat: 02/05/06
|
|
asta-i tot? altele n-ati mai gasit ? dar totusi nu prea e bun subiectul asta, cei care sunt citati n-o sa se simta bine in nici un caz...:-S
_______________________________________ Cu cat judeci mai mult, cu atat iubesti mai putin. (Honore de Balzac)
|
|
03/05/06 20:18
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Ba sunt destule...poate din cauza asta nu au mai fost postate. Ma gandeam sa propun un subiect nou, despre gramatica noastra cea de toate zilele. Este trist, cred eu, ca atatia elevi si studenti ( cam asta sunt cei mai multi de pe acest forum) nu stiu sa scrie corect romaneste.
Ultima modificare de april (11/05/06 00:11)
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
03/05/06 21:42
|
|
sunshine
membru
Inregistat: 10/04/06
|
|
versetele BIBLICE trebuie citite in duh de rugaciune,nu onliane |
vesetele biblice nu trebuiesc citite pe liane
|
|
14/11/06 20:58
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
am si eu o intrebarii la mai marii de pe forum... acest subiect e inchis?
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
02/08/07 09:28
|
|
april
admin forum
|
|
Din moment ce poti sa postezi la el, nu este inchis.
|
|
02/08/07 12:48
|
|
tamarta
membru
|
|
ok...:d..o sa revin mai incolo ca acum nu am timp sa le sortez:)...daca ati sti voi cate am gasit:D....rugati-va sa nu fiti si voi pe lista:)
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
02/08/07 14:14
|
|
Magdy
membru
Inregistat: 09/01/07
|
|
Tamarta4jc, go for it!
|
|
02/08/07 16:34
|
|
tamarta
membru
|
|
majoritatea pe care le-am gasit sunt de la "sarutul inainte de casatorie"...nu sunt neaparat perle, dar am ras pe burta cand am vazut ce idei pot avea unii
|
|
02/08/07 16:42
|
|
tamarta
membru
|
|
indicat ar fi (din proprie experientza vb) sa nu va sarutatzi pe timp de iarna k e pericol mare...gripa asta....mai ales k acu e si gripa aviara....ultima mea experienta a fost cam dureroasa....acu stau in pat .. think oleak brothers....dak tot racesti de la saruturi macar sa stii k are sotia grija de u dar asa....n-are rost |
Ultima modificare de tamarta4jc (03/08/07 20:37)
|
|
02/08/07 17:11
|
|
tamarta
membru
|
|
pai ce sa zic... cine nu se poate abtine sa-si puna botnita. |
Ultima modificare de tamarta4jc (03/08/07 20:37)
|
|
02/08/07 17:12
|
|
tamarta
membru
|
|
cei care isi pastreaza buzele virgine au respectul meu! |
Ultima modificare de tamarta4jc (03/08/07 20:38)
|
|
02/08/07 17:13
|
|
tamarta
membru
|
|
nu esti nevoit sa-i cauti toate plombele |
|
|
02/08/07 17:14
|
|
tamarta
membru
|
|
si acum replica cuiva
bine punctat "nu esti nevoit sa-i cauti toate plombele". dar ce faci dak nu are plombe? ne reprofilam pe carii ... majoritatea se amesteca in stomatologie cu toate k nu au o treaba ... le ia mancarea de la gura doctorilor stomatologi ... nu e corect |
|
|
02/08/07 17:15
|
|
tamarta
membru
|
|
eu personal am ras pe burta...deocamdata atat ca nu mai am timp..sper sa nu fiu atentionata..dar daca am gresit cu ceva sa imi spuneti
|
|
02/08/07 17:16
|
|
mihaella
+
Inregistat: 04/07/07
|
|
cineva:am avut multe deja-vu-uri, habar n-am si mi se par asa reale dar imi dau seama cand intru intr-un deja-vu si stiu ce va urma in secundele urmataoare, in oarecare masura, de exemplu odata cand am luat un cutit mi s-o parut ata de real si stiam ca in secundele urmatoare voi lua pateul, imi era asa real ca voi lua pateul din frigider dar intentionat am schimba si am luat altceva sau am facut altceva sa nu fie la fel., oare este bine sa fac contrariul cand am un deja-vu?
Ultima modificare de mihaella (03/08/07 23:37)
_______________________________________ Poate că oamenii se vor îndoi de ce spui, dar vor crede ceea ce faci!
|
|
02/08/07 23:33
|
|
tamarta
membru
|
|
o stiu si pe asta...e mult prea tare..oricum el are o problema cu pateurile
|
|
03/08/07 11:31
|
|
april
admin forum
|
|
Va sugerez sa nu mai dati si numele celui care a scris respectivele perle. Ajunge daca citati fara nume.
Multumesc.
( Si cred ca T-pop s-a referit mai mult la greselile de gramatica si de exprimare, nu la idei in sine )
|
|
03/08/07 17:28
|
|
mihaella
+
Inregistat: 04/07/07
|
|
pai atunci nu mai sunt perle... ideile in sine reprezinta o perla si nu o greseala gramaticala [de ex daca a scris cineva "S-au dus.." nedespartit nu e asa amuzant.. ] oricum nu mai scriu la topicul asta ca suntem oameni si toti gresim cat despre ideea de a nu scrie numele mi se pare ok ca sa nu se simta prost nimeni!
Ultima modificare de mihaella (03/08/07 19:07)
_______________________________________ Poate că oamenii se vor îndoi de ce spui, dar vor crede ceea ce faci!
|
|
03/08/07 19:05
|
|
tamarta
membru
|
|
asta am vrut sa intreb si eu daca scriem sau nu numele..de asta am spus ca daca gresesc cu ceva sa-mi spuneti.
daca e vreo problema nu mai scriu...si o sa rad singura..cu mihaella
april acum am modificat toate mesajele mele..am sters numele lor
Ultima modificare de tamarta4jc (03/08/07 20:39)
|
|
03/08/07 19:51
|
|
Gabriella
membru
Inregistat: 01/08/07
|
|
Ba scrie-le aici ca unii nu apuca sa citeasca atata material si e bine daca e gata selectat
_______________________________________ "Cercetaţi toate lucrurile şi păstraţi ce este bun." 1Tes. 5:21
|
|
05/08/07 00:23
|
|
T-pop
membru
|
|
Subscriu
|
|
05/08/07 23:42
|
|
tamarta
membru
|
|
daca ai fi neprihanit petre nu ai mai da atat de mult cu pietre in femete |
numai cu alea vorbiti cares mai makiate |
sau toti ca re lati visitat santeti deacord cu mine |
daca sant doua extreme uni vreau sa largiasca calea alti sa-o stramteza nici cum nui bine |
diavolul isi face de cap prin "surorile" astea cu coapse puternice |
eh..mai erau, dar unele mai trebuiesc cenzurate putin, asa ca m-am oprit la atat
Ultima modificare de tamarta4jc (07/08/07 10:34)
|
|
07/08/07 10:29
|
|
T-pop
membru
|
|
oare de unde le-au scos?
|
|
07/08/07 22:55
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|