|
|
|
april
admin forum
![](../imagini/users/457.jpg) Locatie: Germania
Inregistat: 15/10/05
|
|
Nu as zice ca este off-topic ce ai postat tu, ci doar ca am vrut sa evit o discutie despre botez aici. Mi s-a parut mai potrivit ca ea sa fie purtata in alta parte. Si asta cred ca e pe cale de a se intampla. ![:)](img/smilies/smile.png)
Amatorii pot gasi subiectul despre botez la:
http://www.tanarcrestin.net/forum/viewtopic.php?id=595
Ultima modificare de april (03/06/06 23:04)
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
03/06/06 23:02
|
|
angel_tabitutza
membru
Inregistat: 30/07/06
|
|
eu una...m-am intors la Domnul chiar de ziua Lui!!! era in a doua seara de craciun cand ma aflam la biserica din satul bunicilor mei... simteam ca vreau sa traiesc alaturi de Dumnezeu dar ziceam ca sunt prea mica pt asa ceva... am luat in inima mea hotararea asta iar apoi ... in toamna s-au facut catiheze pt cei care vroiau sa ia botezul...mama mea nu vroia sa ma lase sa il iau...dar am tinut atat de mult sa il iau incat pe data de 14 dec 2003 am luat botezul... nu a fost ceva iesit din comun era doar dorinta inimii mele si cred ca asta era cel mai important...Be blessed!!!
|
|
03/08/06 20:48
|
|
eusunt10
membru
![](../imagini/users/1644.jpg) Locatie: Bucuresti
Inregistat: 04/10/06
|
|
tare... in citate... dar hai sa scuturam parul sa vedem daca vor cadea mere!?!
pe baza marturiei tate esti mantuit... faptul ca tu hiperbolizezi semnificatia botezului e usor de trecut cu vederea... un pic de ravna nu strica. dar zi ce faci acum pentru Isus.
dupa ce ai primit botezul (sper ca a fost prin imersiune si nu prin "stropeala" ca dam in altele; si tot atata sper ca ai avut si tu ceva de zis in afara de GugugGu Gu) ce s-a schimbat in viata ta?
Ultima modificare de eusunt10 (07/10/06 11:50)
_______________________________________ "The beating will stop when morals improves..."
|
|
07/10/06 11:49
|
|
Kevin Levrone
membru
Inregistat: 24/04/05
|
|
Cind zici de schimbare la ce te referi?
|
|
07/10/06 13:44
|
|
eusunt10
membru
|
|
furam... acum nu mai fur beam... acum nu mai beu injuram... acum nu mai injur... .. ... chestii simple si de impact care cladesc marturia unui crestin
ca sa va distrati si voi un pic va relatez pe scurt cum am realizat eu ce inseamna marturia de crestin... cu viza expresa pe bautura.
povestea incepe asa:
... eram in park in cismigiu, vorbeam cu o gasca intreaga de tineri ca si mine care au acceptat sa mergem pana la sala de biserica sa le arat cum e bun si facut... pastorul meu avea un grup eu il aveam pe al meu vreo 7 dintre care unul ma tot pironea cu privirea ... trec 30 de minute de cand cu foc le ziceam ce faina-i viata cu Isus cand baiatul cu pricina ma intreaba din senin: "ma tu bei?"
... s-a rupt filmul... eram crestin? da, de cateva luni. dar nu imi pusesem niciodata problema sa scap de lada de bere... doar nu o fi un pacat sa mai bei din cand in cand un paharel...
acum stateam in fata lor si in fractiunea de secunda disponibila am strigat inauntrul meu spre D-zeu: am inteles doamne lectia dar te rog da-mi un raspuns bun pentru astia... daca zic NU ... mint si la gara... daca zic DA beau, intre mine si ei nu mai e nici o difrenta calitativa... ce sa zic...
d-zeu mi-a vorbit... spune: EU nu mai beau... ![:)](img/smilies/smile.png)
au trecut 7 ani de atunci ... fara alcool dar cu o marturie beton.
Ti-am raspuns Kevin?
_______________________________________ "The beating will stop when morals improves..."
|
|
07/10/06 23:05
|
|
nascutinvingator
membru
![](../imagini/users/1019.gif) Locatie: Craiova,Romania
Inregistat: 25/03/06
|
|
Isus a fost 'bautor de vin' a fost marturia lui slaba din cauza asta?...nu cred... Incercai undeva sa faci diferenta intre 'religie; si crestinism, una din diferente este aceea ca religia e construita pe reguli ca "sa nu...gusti, atingi...etc"...(Coloseni 2:16-23)
..Si inca ceva daca inainte furai si acum nu o faci esti doar un hot care momentan nu mai fura..conform cu Efeseni 4:28 hotul devenit crestin face mai mult decat a se abtine de la furat, el se intretine din munca sa si-i ajuta si pe altii...mai sa fie...
Ultima modificare de nascutinvingator (08/10/06 06:46)
_______________________________________ Mi s-a inradacinat credinta ca omul care lupta, chiar si singur,pentru Dumnezeu si Neamul sau, nu poate fi invins niciodata
|
|
08/10/06 06:21
|
|
eusunt10
membru
|
|
Ioane, ioane.... toata lumea doarme / numai eu nu pot sa dorm...
Craiova... unde ai vazut tu in mesajul meu "sa nu..." ? in plus: am pus potul respectiv pentru cei care isi pun macar problema de ce oamenii nu se intorc la d-zeu prin intermediul "marturisirii-marturiei" lor.
evident e postat dejeaba... concluzie trasa dupa multimea raspunsurilor
si vi tu si dai cu mucozitatile (a se citi "muci") in zeama de linte rosie ca vinul...
trairea noastra face diferenta dintre religie si RELATIA cu Isus. cat despre Isus a baut "vin"... hai sa ne auzim pe alt topic.
aici mai bine zi din ce gaura de sarpe te-a scos pe tine d-zeu?
|
|
21/10/06 00:41
|
|
nascutinvingator
membru
![](../imagini/users/1019.gif) Locatie: Craiova,Romania
Inregistat: 25/03/06
|
|
"d-zeu mi-a vorbit... spune: EU nu mai beau...
au trecut 7 ani de atunci ... fara alcool dar cu o marturie beton."
...m-a scos din cea mai adanca groapa dar nu asta conteaza, voi credeti ca daca proveniti din medii curate in care se impune prin regula "sa nu..." un anumit standard aveti dreptul sa faceti din regula voastra particulara o regula universala..
_______________________________________ Mi s-a inradacinat credinta ca omul care lupta, chiar si singur,pentru Dumnezeu si Neamul sau, nu poate fi invins niciodata
|
|
21/10/06 10:19
|
|
Kevin Levrone
membru
|
|
Mersi de raspuns eusunt10.Oriunde am lucrat si lucrez ma straduiesc sa traiesc o viata de crestin,dar aceasta deranjeaza multi oameni.De ex. ei fura,tu nu furi,ei merg la chef tu nu mergi,ei injura ,tu nu,etc. Daca vad ca traiesti asa,te injura,te batjocoresc, incearca sa bage strambe la sefi (am patit-o asta de n ori),incearca sa te atraga la ei,etc. Daca le zici de D-zeu iti rad in fata.Putini sunt cei carora le pasa.
Ultima modificare de Kevin Levrone (21/10/06 20:24)
|
|
21/10/06 20:24
|
|
Larisa
membru
![](../imagini/users/208.gif) Locatie: Seattle
Inregistat: 22/05/05
|
|
Seful meu ma respecta foarte mult. Saptamana viitoare tre sa lucram duminica ca idee si in plina sedinta a zis ca cei pentru care Dumnezeu vine pe primul loc, familia pe al doilea si serviciul pe al treilea sa nu-si faca probleme si sa mearga mai degraba la biserica. Culmea ironiei e ca eu sunt singura pe care o stie toata lumea ca e bisericoasa si ca Dumnezeu vine pe primul plan. Nu ezit niciodata sa zic ca rezultatele exceptionale pe care le am la serviciu sunt rezultatului ca slujesc unui Dumnezeu asa de minunat. Intr-adevar sunt putini cei carora le pasa, dar sunt.
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
22/10/06 02:13
|
|
Kevin Levrone
membru
|
|
Well Larisa ma bucur pentru tine.
|
|
22/10/06 08:34
|
|
Daughter.Of.Belial
membru
Inregistat: 03/09/07
|
|
pai...eu m-am nascut nitr-o familie de crestini...adica...ma rog...mama e crestina convinsa...tata nu se duce la biserica...dar este, cu numele, crestin..am fost invatata sa merg la biserica mai mereu...sa ma rog...si alte chestii...pana la 7-8 ani o faceam din obisnuinta si pentru ca "asa e bine" ...am mai crescut...si sincer...chiar nu ma mai atragea...pe l 10 ani...mergeam la biserica si ma rugam seara din pura obligatie...dupa care nu m-am mai dus deloc..si nici nu ma mai rugam...nu vedeam rostul...a tot incercat mama sa ma "aduca pe calea cea buna" ..da nu facea decat sa ma indeparteze...am citit anumite carti...m-am interesat...am vorbit cu mai multe persoane...si am ales alta "cale" ...care ma atrage...si ma reprezinta... revenirea mea la dumnezeu nu cred ca va fi vreodata...deoarece nu cred in ceea ce el "spune" si "face" ...nu cred in ceea ce scrie in biblie...si de asemenea nu pot accepta regulile si dogmele crestinismului ![:)](img/smilies/smile.png) sper ca dupa acest post sa nu mi se dea ban ca pe alt forum pe care ma inregistrasem de 5 minute si deja aveam ban...
_______________________________________ open your eyes!open your mind!proud like a god, don't pretend to be blind! trapped in yourself,break out instead..beat that machine that works in your head!!
|
|
04/09/07 20:39
|
|
april
admin forum
![](../imagini/users/457.jpg) Locatie: Germania
Inregistat: 15/10/05
|
|
Nu primesti ban doar pentru asa ceva.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
04/09/07 20:53
|
|
daaria
membru
Inregistat: 20/05/07
|
|
Daughter.Of.Belial a scris:
nu cred in ceea ce scrie in biblie... |
despre belial tot in Biblie ai gasit scris. Cum se face ca asta o crezi dar dragostea si iubirea Domnului le nesocotesti?
Fie ca timpul petrecut de tine aici printre crestini sa-ti fie de real folos...
|
|
04/09/07 23:00
|
|
Joseph7
membru
![](../imagini/users/2759.jpg) Inregistat: 02/03/07
|
|
...si am ales alta "cale" ...care ma atrage...si ma reprezinta... revenirea mea la dumnezeu nu cred ca va fi vreodata.... |
Trist..... Un suflet care de buna voie alege o alta "cale". Fiecare vom fi responsabili de alegerile noastre inaintea lui Dumnezeu.
Oricum, cat timp respecti regulile impuse pe acest forum, iti spun: Bine ai venit .
_______________________________________ Dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga si nu obosesc, umbla si nu ostenesc.
|
|
05/09/07 04:37
|
|
Magdy
membru
![](../imagini/users/2352.jpg) Inregistat: 09/01/07
|
|
Era în data de 20.06.1991. Era joi.Venisem de la şcoală într-o fugă să merg la biserică.Ştiam că vine un american să predice Cuvântul Domnului.Era a doua oară când venea în orăşelul nostru.Mi-era ciudă că ai mei deja plecaseră,deşi le spusesem să mă aştepte.Aşa că a trebuit să mă duc în uniformă. Am început să alerg,fiindcă deja trecuse de ora 18. Am ajuns.Toate scaunele şi canapelele din Biserica Creştină după Evanghelie erau scoase în curte,fiindcă era foarte cald înauntru.Erau mulţi care ascultau. Mi-aduc aminte că după predica ce îmi atinsese inima,fratele a început să se roage,şi printre altele a spus:"dacă este vreun suflet care are inima atinsă de Cuvânt,şi nu mai vrea să fie ce a fost....să rămână în picioare!" Şi-mi aduc aminte că am avut o cercetare din partea Domnului şi am început să plâng,şi nu mă puteam opri!Aş fi vrut,fiindcă se uita lumea la mine!!!Dar nu am putut!Şi Îi mulţumesc Domnului că nu m-am putut opri din plâns!M-am simţit mult mai...uşoară!Şi am rămas în picioare.Am fost singura!Toată lumea se uita la mine,dar nu-mi păsa! Atunci m-am predat Domnului!!!
Iar în data de 27.08.1994 am primit şi botezul.
Vă întrebaţi probabil(sau...poate nu )dacă s-a schimbat ceva în viaţa mea. Da,s-a schimbat!Am devenit mai puternică.Am putut să spun "NU" multor lucruri care până atunci nu mi se pareau greşite.Am putut să mărturiesc ceea ce sunt,fără să-mi mai fie jenă.
Am mai căzut;m-am mai impiedicat,dar Domnul în Mâna căruia mi-am predat viaţa în aceea zi călduroasă mi-a dat puterea să mă ridic! Am căzut în noroi,dar n-am rămas acolo!El m-a ridicat.
Şi pentru că eu sunt în viaţă şi mărturisesc aceste lucruri este pentru că El mă iubeşte şi Îşi ţine promisiunile faţă de mine:că nu mă va lăsa şi nu mă va părăsi!
Ultima modificare de Magdy (26/03/08 21:21)
|
|
02/02/08 00:18
|
|
fluflu
membru
![](../imagini/users/4013.jpg) Locatie: mures
Inregistat: 20/09/07
|
|
amin ![:)](img/smilies/smile.png)
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
07/02/08 19:34
|
|
the_stranger
membru
![](../imagini/users/4690.jpg) Inregistat: 15/01/08
|
|
Cred că aş scriu ceva la topicul ăsta..scuze..trebuie să spun ceva.
Provin dintr-o familie de oameni creştini,sau pocăiţi..cum vreţi voi.Pe la o anumită vârstă am început să merg cu regulalitate la biserică.Nu mergeam forţată,dar ştiu că mi-aşi fi dorit să rămân să mă uit la desene animate,mai ales duminică dimineaţa.Însă,ceva s-a întâmplat.Cam pe la 12 ani a fost prima dată cânt am conştientizat că am nevoie de mântuire.Acest lucru s-a realizat când am văzut filmul "Isus".Atunci a fost prima dată când Dumnezeu a început să lucreze în mod evident în viaţa mea.Dar,deşi răspundeam da când cineva mă întreba dacă sunt creştină,ştiam că nu este adevărat.Eram conştientă că eu nu trăiam o viaţă de creştin adevărat.
Timpul a trecut,şi îmi aduc aminte că a fost o evanghelizare la noi.Nu mai ştiu care a fost mesajul,dar ceva ştiu sigur.După ce am ieşit afară,m-a cuprins o mare frică,şi mergeam cu grijă pe stradă,deoarece ştiam că dacă ,o să mor ajung în iad.Nu cred că şi-a dat sema nimeni,dar numai eu ştiu ce era in sufletul meu.
Din când în când eram mişcată de Cuvântul Lui,dar iar venea cel rau şi fura sămânţa semănată în inima mea.Şi nu înţelegeam de ce.Eram poate prea mică să înţeleg.Aveam impresia că dacă doat m-am rugat să fiu mântuită era de ajuns.Dar nu a fost aşa.Dumnezeu voia mai mult de la mine.
Şi m-am zbătut aşa ceva timp.În fiecare an,de Crăciun,ne întâlneam tinerii,şi ne uitam numai la filme cu cea de a doua venire a Domnului Isus.Cel mai mult mă îngrozeau oamnii care rămâneau pe pământ.Şi când le vedeam disperarea,ştiam că acelaşi lucru îl simt şi eu,deşi la alt nivel.
Şi când am început liceul,ştiam că trebuie să fac ceva.Am începu să mă frământ şi mai mult atunci când un coleg mi-a atras atenţia.Am facut-o pe o colegă capră,deoarece mi se părea mie că este mai zburdalnică.Dar colegul de care vă spuneam m-a auzit,şi m-a întrebat pe un ton din ăla cu subânţeles..spui că eşti pocăită?Şi am rămas meditând la aceste cuvinte..şi ştiam că nu sunt.
Dar în vacanţa de iarnă,fosta mea lideră de la copii mi-a împrumutat o carte să o citesc.Şi la sfârşitul fiecărui capitol era o scurtă aplicaţie.De obicei săream peste ele.Dar în acea seară am citit una din ele.Şi zicea să citesc din Luca 22,la pasajul cu răstignirea Domnului Isus.Când am deschis mi se părea un pasaj cunoscut,şi nu am vrut să îl recitesc.Dar ceva din mine îmi spunea..citeşte!Şi am citit..dar nu am mai fost aceeaşi atunci când am terminat. Nu am spus nimic,ştiu doar că am plâns,şi I-am spus că vreau ca de data asta să fie diferit.Şi zilele care au urmat au fost zile binecuvântate pt mine.Pentru că El m-a asigurat de iubirea Lui.
peste căteva luni ştiu că au fost botezuri la noi,şi aşi fi vrut să iau şi eu.Dar nu ştiu de ce,dar ceva mă oprea.În fine..la botez a foar un mesaj de evanghelizare,şi când s-a facut apel,eu am vrut să mă ridic,dar nu am reuşit(pe atunci nu spusesem în adunare că m-am întors la Hristos ).dar am rămas la urmă şi i-am spus unui frate.El a anunţat dumninica viitoare în biserică,şi pe lângă mine s-a mai ridicat doi tineri.Am simţit atunci o uşurare,mai ales când câţiva fraţi şi surori sau rugat pt noi. Apoi peste un an am mărturisit în mod public acest lucru,şi anume că El este Domn şi Mântuitor în viaţa mea(prin botez).
De multe ori m-am intrebat de ce m-a ales pe mine.Şi încă nu ştiu răspunsul.Am crezut că trebuie să trec prin suferinţă,să fi făcut cele mai grele păcate,şi poate acest lucru a amânat întoarcerea mea la El.Dar mi-am dat seama că multe din atitudinile mele, sentimentele,faptele şi cuvintele mele nu au fost întotdeuna după placul Lui.Şi îi mulţumesc nespus de mult pentru că a pus valoare în mine,şi acum cunosc Adevărul.
Vreau să închei spunându-vă că nu sunt perfecă,dar în fiecare zi tind să fiu aşa cum El doreşte să fiu.Uneori sunt stângace..ştiu,dar tot ceea ce sunt astăzi se datorează Lui.
_______________________________________ Haide sa zambim! Gata? 1,2,3 siiii....
|
|
10/08/08 23:33
|
|
fluflu
membru
|
|
ma bucur ca a mai postat cineva cum s-a intors la Domnul.si eu am scris,acum vreo doua saptamani,nu mai tin minte la ce topic. va incurajez pe toti sa ne impartasiti si noua aceasta etapa atat de importanta din viata voastra.
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
15/08/08 22:46
|
|
Norkis
membru
![](../imagini/users/5523.jpg) Locatie: Puppa
Inregistat: 17/07/08
|
|
cred ca este cel mai interesant si drag topic pentru inima mea. ma starneste mut.
_______________________________________ Istetimea nu inseamna intelepciune...
|
|
18/08/08 22:08
|
|
petru
membru
![](../imagini/users/26.jpg) Locatie: Suceava, Romania
Inregistat: 18/03/05
|
|
Pace voua. M-am bucurat sa citesc marturiile voastre si doresc sa va spun cum am devenit copil al lui Dumnezeu.
Am crescut intr-o familie de crestini penticostali, dar pana la varsta de 17 ani am fost strain de Dumnezeu. In clasa a 9-a si a 10-a fusesem un tanar destul de agitat, ex: eram obsedat de jocurile pe calculator, si imi gaseam placerea doar in aventurile copilaresti impreuna cu prietenii de la bloc.
La adunare auzisem destule predici de evanghelizare, am plans de mai multe ori vazandu-mi starea dar continuam sa nu ma decid pentru Dumnezeu. Dar in clasa a 11-a am mers la o intalnire cu tinerii si in timpul unei rugaciuni am vazut cat de pacatos eram inaintea lui Dumnezeu si faptul ca doar Domnul Isus ma poate salva. Atunci l-am acceptat ca Domn si Salvator in viata mea.
Am inceput sa citesc Biblia si nu ma mai desparteam de ea. Dupa vreo 2 luni de zile,cam in luna martie, Dumnezeu m-a calauzit intr-un mod deosebit si am primit botezul cu Duhul Sfant.
A urmat vacanta de vara cand am stat cel mai mult la tara si despartindu-ma de Biserica m-am "uscat" si am cazut in pacat rau de tot. Slava Domnului ca in toamna reintorcandu-ma la scoala El m-a reabilitat in cadrul Bisericii si am fost curatat de pacat. Intr-o zi am "nimerit" la o intalnire de catiheza pentru cei care doreau sa ia botezul, si am fost intrebat daca si eu doresc sa iau botezul. Nu aveam acel gand la acea data si nici nu eram constient de necesitatea botezului. Multe nu le stiam pentru ca nu am avut un parinte spiritual de la nasterea mea din nou. Dar aceasta intrebare m-a pus pe gand si m-am intrebat: Eu de ce nu ma botez? Convins de Biblie raspunsul meu a fost: Eu TREBUIE sa ma botez in apa.
Dupa cateva luni am mers singur la pastor si am cerut botezul. Am primit botezul in apa pe data de 13 ianuarie 2003. Atunci am stiut ca am incheiat "contractul" cu Dumnezeu asa cum trebuia.
De atunci au trecut mai mult de 5 ani de zile si Dumnezeu m-a modelat, m-a invatat si mi-a aratat multe lucruri minunate.
Pentru cine se mai gandeste inca recomand un singur lucru: Fii sincer cu Dumnezeu! Vorbeste cu El in rugaciune exact ceea ce simti si ce doresti.Aaa... si sincer nu respinge evidentele ce ti le arata Dumnezeu.
_______________________________________ Slava este a lui Dumnezeu!
|
|
20/08/08 00:25
|
|
mototey
membru
Inregistat: 11/12/06
|
|
pace tie Petru... frumoasa marturia ta... imi place... Domnul sa te binecuvinteze... ![:)](img/smilies/smile.png)
_______________________________________ Omul de care se foloseste Dumnezeu
|
|
20/08/08 07:09
|
|
fluflu
membru
|
|
fluflu a scris:
ma bucur ca a mai postat cineva cum s-a intors la Domnul.si eu am scris,acum vreo doua saptamani,nu mai tin minte la ce topic. va incurajez pe toti sa ne impartasiti si noua aceasta etapa atat de importanta din viata voastra. |
altcineva?
|
|
25/01/10 11:13
|
|
Old
Moderator
![](../imagini/users/4706.jpg) Locatie: cluj
Inregistat: 18/01/08
|
|
poate flu? ![;)](img/smilies/wink.png)
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
03/03/10 11:52
|
|
Lucica
membru
![](../imagini/users/7301.jpg) Inregistat: 06/06/09
|
|
pai...eu m-am nascut nitr-o familie de crestini...adica...ma rog...mama e crestina convinsa...tata nu se duce la biserica...dar este, cu numele, crestin..am fost invatata sa merg la biserica mai mereu...sa ma rog...si alte chestii...pana la 7-8 ani o faceam din obisnuinta si pentru ca "asa e bine" ...am mai crescut...si sincer...chiar nu ma mai atragea...pe l 10 ani...mergeam la biserica si ma rugam seara din pura obligatie...dupa care nu m-am mai dus deloc..si nici nu ma mai rugam...nu vedeam rostul...a tot incercat mama sa ma "aduca pe calea cea buna" ..da nu facea decat sa ma indeparteze...am citit anumite carti...m-am interesat...am vorbit cu mai multe persoane...si am ales alta "cale" ...care ma atrage...si ma reprezinta... revenirea mea la dumnezeu nu cred ca va fi vreodata...deoarece nu cred in ceea ce el "spune" si "face" ...nu cred in ceea ce scrie in biblie...si de asemenea nu pot accepta regulile si dogmele crestinismului ![:)](img/smilies/smile.png) sper ca dupa acest post sa nu mi se dea ban ca pe alt forum pe care ma inregistrasem de 5 minute si deja aveam ban... |
Eu cred ca faptul ca ai venit pe acest forum inseamna ca in adancul inimii tale il cauti pe Dumnezeu, chiar daca poate nu recunosti acest lucru. Poate calea pe care ai ales-o ti se pare atragatoare dar te-ai intrebat vreodata unde te duce? Te simti impacata cu tine ca ai ales aceasta cale? Ai incercat vreodata sa te rogi cu inima, nu doar din obisnuinta, pentru ca asa e bine? Ai simtit vreodata prezenta lui Dumnezeu in timp ce te rugai? Daca ai fi simtit vreodata prezenta lui Dumnezeu sunt sigura ca nu te-ai fi indepartat de El...eu am simtit-o si nu se poate compara cu nimic in lumea asta...
Ultima modificare de Lucica (23/08/10 15:50)
|
|
23/08/10 15:38
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
![felicitari electronice mesaj inviere](http://www.felicitaricrestine.ro/felicitari/images/ecards/thumbs/thumb_04c7e75ccraciun_53.jpg) |
![felicitari sfintele pasti](http://www.felicitaricrestine.ro/felicitari/images/ecards/thumbs/thumb_451fb711craciun_40.jpg) |
![felicitare online pentru pasti](http://www.felicitaricrestine.ro/felicitari/images/ecards/thumbs/thumb_68b8ca49felicitarecraciun.jpg) |
![felicitari crestine cu mesaj din Biblie](http://www.felicitaricrestine.ro/felicitari/images/ecards/thumbs/thumb_4052f452craciun_16.jpg) |
![felicitare cu mesaj de inviere](http://www.felicitaricrestine.ro/felicitari/images/ecards/thumbs/thumb_21cf7c9dfc09.jpg) |
![felicitare cu mesaj de inviere](http://www.felicitaricrestine.ro/felicitari/images/ecards/thumbs/thumb_17bb0922craciun_24.jpg) |
![felicitare crestina verset biblic inviere](http://www.felicitaricrestine.ro/felicitari/images/ecards/thumbs/thumb_635fc200craciun_52.jpg) |
Mergeti la
|