|
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Se pare ca cei mai multi din cei care posteaza pe acest forum au avut o intoarcere la Dumnezeu....Ce ati spune sa scriem aici ceva despre aceasta experienta? Dumnezeu lucreaza in multe feluri, poate unii au avut o intoarcere spectaculoasa, altii una lina....dar cred ca ne-ar face bine sa ne amintim..
Si poate vom da putin de gandit si celor care nu au experimentat-o inca...
Ultima modificare de april (22/02/06 20:17)
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
22/02/06 20:16
|
|
sunshine
membru
Inregistat: 10/04/06
|
|
xxx
Ultima modificare de sunshine (12/09/08 22:42)
|
|
31/05/06 15:30
|
|
Larisa
membru
Inregistat: 22/05/05
|
|
Eu am crescut intr-o familie de crestini, dar am avut momentele mele de cadere constienta fiind. Dumnezeu a avut mila de mine si lucrurile nu au scapat de sub control. Eu m-am predat la o predica a pastorului Viorel Candreanu - predica pe care nu mi-o mai aduc aminte acum si imi aduc aminte ca sora mea m-a intrebat dupa biserica ce s-a intamplat cu mine ca aratam de parca iubeam pe toata lumea. Procesul abia a inceput acolo. De multe ori ma impiedic si cad, dar tot de atatea ori ma ridic si merg mai departe!
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
01/06/06 01:11
|
|
nascutinvingator
membru
Inregistat: 25/03/06
|
|
Larisa, dc nu te superi...ce inseamna "m-am predat"...ce ai facut practic pt a te preda?
_______________________________________ Mi s-a inradacinat credinta ca omul care lupta, chiar si singur,pentru Dumnezeu si Neamul sau, nu poate fi invins niciodata
|
|
01/06/06 06:52
|
|
Larisa
membru
Inregistat: 22/05/05
|
|
Am decis sa-L urmez pe Hristos si sa fac actiunile mele, gandurile mele roabe ascultarii de Hristos. Din ziua aia am decis sa nu-mi mai fie rusine sa spun evanghelia. Am devenit un copil al lui Dumnezeu pentru ca intreaga mea viata I-am dat-o Lui.
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
01/06/06 07:01
|
|
april
admin forum
|
|
Si dupa trei luni s-a inceput in sfarsit postarea...s-a meritat asteptarea... Tocmai ca as fi dorit sa explicam mai pe indelete ce inseamna a te preda lui Dumnezeu, a te intoarce la El, a deveni copilul Sau, a te pocai, etc...termeni pe care noi ii luam cam ca de la sine intelesi, dar care pentru altii nu spun mare lucru, si sa povestim cum au prins termenii acestia viata pentru noi, cum am ajuns sa ii traim, daca ma pot exprima asa.
|
|
01/06/06 07:57
|
|
jezzy
membru
Inregistat: 13/03/06
|
|
Inteleg ce vrei sa spui,april. Parintii mei au fost niste crestini dedicati toata viata lor(si mai sunt inca,of course )Si crescand intr-o casa crestina am invatat sa ma rog,stiam o gramada de versete pe de rost,mergeam in fiecare saptamana la biserica,participam la diferite acrivitati de acolo.
Stiam foarte bine ca pentru a deveni copil al lui Dumnezeu trebuie sa te increzi in jertfa Domnului Isus ,sa-ti marturisesti pacatele si sa-L rogi sa intre in viata ta.
Inelegeti,toate adevarurile astea le cunosteam dar niciodata nu le luasem ca pentru mine.Adica eu de ani de zile traisem cu ele in fata ochilor si devenisera un fel de rutina.Aproape ca nu vedeam rostul intoarcerii mele la Dumnezeu pt ca la urma urmei eu nu eram asa de pacatoasa(asa gandeam atunci)
Dar am inteles mai tarziu,pe la 15 ani,ca eu de fapt,in fata lui Dumnezeu sunt la fel de pacatoasa ca oricare alt om care nu s-a nascut intr-o casa crestina. Faptul ca intri intr-un garaj nu te face sa devii masina iar eu pentru ca m-am nascut si am locuit intr-o casa de crestini nu eram automat si mantuita.
Nu m-am intors la El printr-o predica sau mai stiu eu ce,pur si simplu am obesrvat ca ceva imi lipsea,ca eu nu ma bucuram cu adevarat de adevarurile din Biblie.Mi-am marturisit pacatele si L-am rugat sa ma ierte si sa intre in viata mea si sa devin astfel un copil al Lui pentru totdeauna.Nu s-a intamplat de fapt nimic miraculos in momentul ala dar mai tarziu am observat schimbarea in viata mea si chiar cei din jur au observat-o fara sa le spun.
Chiar daca n-a fost o schimbare asa de puternic vizibila(ca de exemplu intoarcerea la Dumnezeu a unuia nascut in lume) eu sunt bucuroasa ca schimbarea cea mai mare e in inima mea si ii multumesc lui Dumnezeu pentru asta.
_______________________________________ I only fear that I don’t have enough time left to tell the world that there’s no time left!
|
|
01/06/06 13:51
|
|
nascutinvingator
membru
|
|
Larisa Desigur ca inainte de a face ceva atat de important cum este convertirea la crestinism trebuie sa fii decis, foarte hotarat ,sa te decizi,cum zici tu dar eu intrebasem ce ai facut practic pt a deveni crestina....de exemplu in ziua cincizecimii unii din aceia care auzisera predica lui Petru au intrebat "Ce sa facem?"...si 3000 au facut ce le-a zis Petru, adica s-au pocait si au fost botezati...la ceva de genul asta se referea intrebarea mea...dc nu o consideri indiscreta.
Jezzy "Mi-am marturisit pacatele si L-am rugat sa ma ierte si sa intre in viata mea si sa devin astfel un copil al Lui pentru totdeauna." Poti ,te rog, sa indici un verset sau un exemplu de convertire din Scriptura care sa arate faptul ca pentru a deveni copil al Lui Dumnezeu trebuie sa facem ce ai facut tu?
Ultima modificare de nascutinvingator (01/06/06 14:32)
_______________________________________ Mi s-a inradacinat credinta ca omul care lupta, chiar si singur,pentru Dumnezeu si Neamul sau, nu poate fi invins niciodata
|
|
01/06/06 14:31
|
|
april
admin forum
|
|
Pana una, alta, poate ne spui tu parerea ta, nascutinvingator. Nu trebuie neaparat sa o stii pe a noastra inainte
Deci, dupa parerea ta ce trebuie sa faca cineva pentru a fi mantuit?
|
|
01/06/06 15:00
|
|
jezzy
membru
|
|
1Ioan 1:9:,,Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios şi drept, ca să ne ierte păcatele şi să ne curăţească de orice nelegiuire"
_______________________________________ I only fear that I don’t have enough time left to tell the world that there’s no time left!
|
|
01/06/06 15:03
|
|
nascutinvingator
membru
|
|
April Am mai scris despre asta la alt topic, sper sa nu fiu acuzat ca reiau asa ca redau doar esentialul..... "Omul nu poate face nimic sa-si castige mantuirea (Efeseni 2:8-9) nu-si poate spala pacatele singur , de aceea Dumnezeu a platit plata pacatului prin jertfa de sange a Fiului Sau pe Cruce( Coloseni 1:13-1) si are o oferta de pace pentru toti oamenii( Efeseni 2:13-18).Spre deosebire de Vechiul Legamant care se adresa unei singure natiuni ,Israel, Noul Legamant se adreseaza oricarui om din orice natiune din orice cultura, indiferent de clasa sociala .Orice om poate primi prin harul Lui Dumnezeu mantuirea daca se supune cerintelor Evangheliei(Romani 1:16-17;1 Petru 1:22-25) si asta nu inseamna ca daca o persoana face ce-I porunceste Domnul ce trebuie sa faca pentru a primi mantuirea are un merit in aceasta.Daca mori de foame si primesti un cec cu 1000 de lei noi drept cadou, fara nici un merit, nu inseamna ca daca mergi la banca incasezi cecul si cu banii respectivi mergi la magazin sa-ti cumperi mancare pe care apoi o consumi , ai facut ceva prin care sa meriti cadoul, inseamna doar ca ai folosit in modul corect cadoul si astfel ai beneficiat de el.La fel este si in Noul Legamant,Dumnezeu si-a implinit partea Sa platind pretul pacatului pe crucea Golgotei, iar omul pt a beneficia de aceasta jertfa trebuie sa implineasca partea lui si sa faca ce a poruncit Hristos ca trebuie sa faca pentru a fi mantuit si anume: 1. Sa auda Evanghelia, Vestea Buna ca Dumnezeu il iarta ( Marcu 16:15; Fapte8:35 ; Romani10:13-17 ) prin sangele lui Histos. 2. Sa creada in Isus Hristos ( Ioan 8:24;Fapte 8:37;Romani 10:9-11) 3. Sa se pocaiasca (Luca 13:3-5;Fapte 3:19; 2 Petru 3:9) 4. Sa-l marturiseasca pe Hristos ( Matei 10:32-33; Fapt 8:37;Romani 10:9-11) 5. Sa fie botezat in apa spre(pentru) iertarea pacatelor ( Marcu 16:16;Fapte 2:37-41;Romani 6:1-6;Galateni 3:26-27)...."
Jezzy 1Ioan 1:9 se refera la crestinii care gresesc, nu la paganii care se convertesc...1 Ioan 2:1 ne arata cui se adreseaza apostolul si anume copilasilor sai in credinta...crestinilor.
Ultima modificare de nascutinvingator (01/06/06 16:46)
|
|
01/06/06 16:45
|
|
jezzy
membru
|
|
Nu vreau sa fiu off-topic dar am niste nelamuriri: Luca 23 39. Unul din tâlharii răstigniţi Îl batjocorea, şi zicea: "Nu eşti Tu Hristosul? Mântuieşte-Te pe Tine însuţi, şi mântuieşte-ne şi pe noi!" 40. Dar celălalt l-a înfruntat, şi i-a zis: "Nu te temi tu de Dumnezeu, tu, care eşti sub aceeaşi osândă? 41. Pentru noi este drept, căci primim răsplata cuvenită pentru fărădelegile noastre; dar omul acesta n-a făcut nici un rău." 42. Şi a zis lui Isus: "Doamne, adu-Ţi aminte de mine, când vei veni în Împărăţia Ta!" 43. Isus a răspuns: "Adevărat îţi spun că astăzi vei fi cu Mine în rai."
Daca ma uit bine la lista ta si apoi la textul biblic observ ca acest om nu a indeplinit toate ,,cerintele" si totusi a avut incredintarea din partea lui Isus ca ve merge in Cer.Ce s-a intamplat cu acest om?
Si te rog daca poti sa-mi dai un raspuns bazat pe argumente solide.Chiar vreau sa stiu adevarul pentru pana acum nimeni nu mi-a explicat,toti spun ca acest caz al talharului a fost unul special si bla bla bla dar nimeni nu a putut sa dea o explicatie acceptabila.M-as bucura daca ai face tu putina lumina.
Ultima modificare de jezzy (01/06/06 19:08)
|
|
01/06/06 19:06
|
|
nascutinvingator
membru
|
|
Explicatia e foarte simpla, acest om ca multi altii care au trait sub lege in vremea cand Isus a trait pe pamant a fost mantuit direct de catre Isus prin puterea pe care El a avut-o de a ierta pacatele.Acum ,insa Isus nu mai este pe pamant sa ne ierte pacatele in acest fel si incepand din ziua cincizecimii a pus puterea mantuitoare a jertfei Sale in Evanghelie,Romani 1:16-17, asta insemnand ca Evanghelia predicata de apostoli cuprinde acele cerinte necesare pt toti cei ce vor sa fie mantuiti.Ascultarea de cerintele Evangheliei e esentiala 1Petru 1:22-25 ;2 Tes 1:8 pt ca ne ofera un model universal valabil pt toti oamenii indiferent de originea etnica ,starea sociala sau cultura din care fac parte.Este o singura Cale ,Isus, iar Isus este cel care prin apostolii Sai ne arata care este voia Sa specifica in aceasta privinta: auzire, credinta, pocainta ,marturisire si botez, orice alta fiind, pe cale de consecinta, gresita.
Ultima modificare de nascutinvingator (01/06/06 19:29)
|
|
01/06/06 19:27
|
|
jezzy
membru
|
|
Da, ai dreptate dar uite am auzit de oameni care s-au pocait in ultimul ceas,in sensul ca acolo fiind pe moarte au auzit vestea buna a Evangheliei,si au crezut in jertfa Domnului Isus si n-au mai putut nici sa-L marturiseasca pe Hristos ,nici sa fie botezati.Au fost ei mantuiti sau nu?Nu spune El:,,pe cel ce vine la Mine, nu-l voi izgoni afară"(Ioan 6:37)?Si astea sunt cazuri reale pe care le stiu de la oameni care au fost de fata.
P.S.Si as avea o rugaminte:poti,te rog,sa postezi si versetele,nu numai referintele?Nu mi-e lene sa le caut dar cred ca ar fi mult mai bine daca ar fi scrise.
Ultima modificare de jezzy (01/06/06 19:49)
|
|
01/06/06 19:48
|
|
nascutinvingator
membru
|
|
Nu stiu ce va face Dumnezeu in astfel de cazuri extreme, dar stiu ce porunceste El la toti oamenii sa faca daca vor sa fie mantuiti.Daca vor fi in Rai si oameni care au crezut dar nu au avut timp sa fie botezati nu pot decat sa ma bucur pentru ei si sa-L slavesc pe Dumnezeu, dar asta nu-mi da dreptul sa transform exceptia in regula, eu stiu ca trebuie sa urmez regula si sa-L las pe Dumnezeu sa se ocupe de exceptii.E adevarat ca Isus a zis ca pe cine vine la El nu-l va izgoni, dar tot El a zis ca cine nu intra pe usa e un hot, e un fur, asa ca de ce ar trebui sa-i consider intorsi la Dumnezeu pe unii oameni care- si doresc desigur sa fie mantuiti dar nu fac ce ne porunceste Dumnezeu in privinta asta.Matei 7:21-28: 21. Nu orişicine-Mi zice: „Doamne, Doamne!” va intra în Împărăţia cerurilor, ci cel ce face voia Tatălui Meu care este în ceruri. 22. Mulţi Îmi vor zice în ziua aceea: „Doamne, Doamne! N-am prorocit noi în Numele Tău? N-am scos noi draci în Numele Tău? Şi n-am făcut noi multe minuni în Numele Tău?” 23. Atunci le voi spune curat: „Niciodată nu v-am cunoscut; depărtaţi-vă de la Mine, voi toţi care lucraţi fărădelege.” 24. De aceea, pe orişicine aude aceste cuvinte ale Mele, şi le face, îl voi asemăna cu un om cu judecată, care şi-a zidit casa pe stâncă. 25. A dat ploaia, au venit şuvoaiele, au suflat vânturile şi au bătut în casa aceea, dar ea nu s-a prăbuşit, pentru că avea temelia zidită pe stâncă. 26. Însă oricine aude aceste cuvinte ale Mele, şi nu le face, va fi asemănat cu un om nechibzuit, care şi-a zidit casa pe nisip. 27. A dat ploaia, au venit şuvoaiele, au suflat vânturile, şi au izbit în casa aceea: ea s-a prăbuşit, şi prăbuşirea i-a fost mare.”
|
|
01/06/06 20:35
|
|
april
admin forum
|
|
Domnul cunoaste pe cei ce sunt ai Lui. Noi ne putem insela cand e vorba de altii... Dar aici ar trebui de fapt sa fie vorba de noi insine si de experienta noastra personala. Te-as invita, nascutinvingator, sa ne-o povestesti pe a ta. Concret, ce ai facut tu ca sa fii mantuit?
|
|
01/06/06 21:00
|
|
nascutinvingator
membru
|
|
ok, am facut ce invata Evanghelia....am auzit Evanghelia(de fapt am citit biblia),...am crezut in Isus Hristos (inca mai cred) ca este Dumnezeu Fiul ca a murit pt pacatele mele si ca a inviat din morti....m-am pocait intorcand directia vietii mele spre Dumnezeu....l-am marturisit pe Hristos inaintea Lui Dumnezeu si a oamenilor ....si am fost botezat in apa prin cufundare in Numele Tatalui al Fiului si Duhului Sfant pentru iertarea pacatelor....astfel m-am nascut din nou...si ... iata-ma...inca, tanar crestin.Acum , intre momentul in care am crezut si cel in care m-am supus lui Hristos in botez au trecut 9 ani, in care am avut mult de luptat cu multele invataturi false despre mantuire...dar pana la urma am inteles Evanghelia in simplitatea si maretia ei si am facut ce trebuia sa fac pentru mantuirea mea. Dar tu April ,ce ai facut ?
Ultima modificare de nascutinvingator (01/06/06 21:30)
|
|
01/06/06 21:27
|
|
april
admin forum
|
|
nascutinvingator a scris:
am facut ce invata Evanghelia....am auzit Evanghelia(de fapt am citit Biblia),...am crezut in Isus Hristos (inca mai cred) ca este Dumnezeu Fiul ca a murit pt pacatele mele si ca a inviat din morti....m-am pocait intorcand directia vietii mele spre Dumnezeu.... |
As putea spune ca am cam facut acelasi lucru cu tine, numai ca eu cred ca m-am nascut in familia lui Dumnezeu dupa ce am facut ce ai enumerat tu mai sus, si nu dupa marturisire, botez, etc...Acestea ar fi o consecinta a mantuirii, si nu o conditie ca sa o primim.
|
|
02/06/06 07:59
|
|
jezzy
membru
|
|
nascutinvingator a scris:
Acum , intre momentul in care am crezut si cel in care m-am supus lui Hristos in botez au trecut 9 ani, |
Te intreb:Mantuirea cand a avut loc:in momentul in care ai crezut sau abia dupa 9 ani dupa ce ai fost botezat?Adica din ce moment ai putut sa spui:Sunt un copil al lui Dumnezu?
|
|
02/06/06 12:32
|
|
sweet andra
membru
Inregistat: 11/01/06
|
|
clar...in momentul in care ai crezut si te-ai pocait si ai crezut!!!!!!!!!!! Botezul e marturia unui cuget curat si un legamant....botezul nu mantuie si nu te spala de pacat!!!!!!!!!!
_______________________________________ "Dragostea sa fie fara prefacatorie. Fie-va groaza de rau, si lipiti-va tare de bine." Romani 12:9
|
|
02/06/06 16:21
|
|
jezzy
membru
|
|
Exact asta cred si eu dar intrebarea era pentru nascutinvingator...
|
|
03/06/06 14:04
|
|
sweet andra
membru
Inregistat: 11/01/06
|
|
ok....scuze ca m-am bagat....be blessed!
_______________________________________ "Dragostea sa fie fara prefacatorie. Fie-va groaza de rau, si lipiti-va tare de bine." Romani 12:9
|
|
03/06/06 15:46
|
|
nascutinvingator
membru
|
|
Eu cred ca am primit mantuirea atunci cand am fost botezat.In conformitate cu invatatura lui Isus si a apostolilor, botezul este o conditie si nu o consecinta a mantuirii. La Marcu 16:16 Cine va crede şi se va boteza, va fi mântuit; dar cine nu va crede, va fi osândit. Isus nu spune ca cine va crede va fi mantuit si drept conecinta va fi botezat, El spune foarte clar ca trebuie indeplinite ambele conditii, credinta si botezul, pentru primirea mantuirii. La Fapte 2:37-38 După ce au auzit aceste cuvinte, ei au rămas străpunşi în inimă, şi au zis lui Petru şi celorlalţi apostoli: „Fraţilor, ce să facem?” 38. „Pocăiţi-vă”, le-a zis Petru, „şi fiecare din voi să fie botezat în Numele lui Isus Hristos, spre iertarea păcatelor voastre; apoi veţi primi darul Sfântului Duh. Petru invata acelasi lucru ca si Isus, cei 3000 ca sa primeasca mantuirea li s-a cerut sa se supuna botezului.Acelasi Petru invata la 1 Petru 20-21: 20.care fuseseră răzvrătite odinioară, când îndelunga răbdare a lui Dumnezeu era în aşteptare, în zilele lui Noe, când se făcea corabia, în care au fost scăpate prin apă un mic număr de suflete, şi anume opt. 21. Icoana aceasta închipuitoare vă mântuieşte acum pe voi, şi anume botezul, care nu este o curăţire de întinăciunile trupeşti, ci mărturia unui cuget curat înaintea lui Dumnezeu, prin învierea lui Isus Hristos, si anume ca botezul mantuieste si ne arata si cum se intampla asta.El spune ca nu apa este cea care ne curata, dar facand referire la potop arata ca Noe a fost separat(mantuit) de lumea condamnata prin apa aratandu-e ca la fel, apa botezului il separa pe credincios azi de lumea aflata sub condamnarea lui Dumnezeu. Stim ca sangele lui Hristos este agentul purificator , ca jertfa Sa este cea care ne spala pacatele( Coloseni 1:14 : în care avem răscumpărarea, prin sângele Lui, iertarea păcatelor) asa ca trebuie sa vedem cum beneficiem de aceasta jertfa , cum luam contact cu sangele Lui , cum devenim una cu Hristos. Apostolul Pavel spune la : Rom 6:1-6 Ce vom zice dar? Să păcătuim mereu, ca să se înmulţească harul? 2. Nicidecum! Noi, care am murit faţă de păcat, cum să mai trăim în păcat? 3. Nu ştiţi că toţi câţi am fost botezaţi în Isus Hristos, am fost botezaţi în moartea Lui? 4. Noi deci, prin botezul în moartea Lui, am fost îngropaţi împreună cu El, pentru ca, după cum Hristos a înviat din morţi, prin slava Tatălui, tot aşa şi noi să trăim o viaţă nouă. 5. În adevăr, dacă ne-am făcut una cu El, printr-o moarte asemănătoare cu a Lui, vom fi una cu El şi printr-o înviere asemănătoare cu a Lui. 6. Ştim bine că omul nostru cel vechi a fost răstignit împreună cu El, pentru ca trupul păcatului să fie dezbrăcat de puterea lui, în aşa fel ca să nu mai fim robi ai păcatului; ca botezul este de fapt in moartea si invierea lui Hristos , deci este modul prin care devenim una cu El iar la Gal 3:26-27 Căci toţi sunteţi fii ai lui Dumnezeu, prin credinţa în Hristos Isus. 27. Toţi care aţi fost botezaţi pentru Hristos, v-aţi îmbrăcat cu Hristos. El spune ca s-au imbracat cu Hristos cei care prin credinta s-au botezat. Aceasta experienta a trait-o chiar si Pavel care asa cum el insusi declara nu a fost mantuit atunci cand l-a intalnit pe Isus pe drumul Damascului ci atunci cand “a chemat Numele Domnului” prin botez urmand instructiunile lui Anania Fapte 22:16 Şi acum, ce zăboveşti? Scoală-te, primeşte botezul, şi fii spălat de păcatele tale, chemând Numele Domnului.”…deci cand a facut de fapt ce chiar Isus poruncise. La fel cred si eu ca am primit mantuirea cand am fost botezat prin credinta pentru iertarea pacatelor si nu inainte de acest moment.
|
|
03/06/06 20:58
|
|
april
admin forum
|
|
Ok, nascutinvingator...poate despre botez ai putea sa propui un nou subiect in alta parte. Ce zici? Sa nu facem aici dezbateri teologice, ci sa vorbim despre experienta intoarcerii noastre la Dumnezeu, care este personala si care difera de la unul la altul ( sau..alta) Si ca sa revenim la aspectul personal, cu ce s-a schimbat viata ta in momentul intoarcerii tale la Dumnezeu? Sau cum a fost viata ta inainte, la inceputul celor 9 ani, la sfarsitul lor (botezul) si acum...
Ultima modificare de april (03/06/06 22:18)
|
|
03/06/06 22:17
|
|
nascutinvingator
membru
|
|
April,nu tu ai intrebat "Concret, ce ai facut tu ca sa fii mantuit?"....am raspuns si am si argumentat de ce am facut ceeace am facut,nu am avut intentia unei dezbateri teologice...am deschis un topic despre botez, daca nu e unde trebuie te rog sa-l muti. E greu sa scriu in cateva cuvinte ce s-a schimbat in ultimii 16 ani din viata mea, cu siguranta as fi offtopic, dar sa zicem ca pana la 20 de ani am fost la multe mii de leghe sub pamant, ateu convins cu tot ce deriva de aici, apoi am avut revelatia ca Dumnezeu exista si ca Isus e Fiul Sau dar tot sub pamant am ramas inca 9ani insa destul de aproape de suprafata ca sa am credinta, sa intuiesc si sa am nadejdea ca in Isus e lumina si Izbavirea si ca intr-o zi voi fi al Lui,iar ultimii 6 ani jumatate i-am petrecut ca orice crestin: crescand , cazand , ridicandu-ma, suferind, slujind, invatand, bucuradu-ma,plangand,iubind,urand.......intr-un cavant traind noua viata in Hristos.
Ultima modificare de nascutinvingator (03/06/06 22:53)
|
|
03/06/06 22:52
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|