TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Spune-ti off-ul/Off-ul nostru vis-a-vis de noi, cei de pe forum Moderat de Old, april  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 12
+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06
Ecclesiastul 7:2   
Mai bine sa te duci intr-o casa de jale decat sa te duci intr-o casa de petrecere; caci acolo iti aduci aminte de sfarsitul oricarui om, si cine traieste isi pune la inima lucrul acesta.

Moartea nu este decat un ceas desteptator.

16/11/11 09:13

Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08
Mohicanu a deschis doua thread-uri: cafeneaua si bucataria si nici nu mai da pe acolo. Pentru ce le-ai deschis frate? sa le abandonezi?

La fel topicul "o fapta buna" pe care l-am combatut la vremea respectiva si din care initiatorul lui si-a sters toate mesajele, iar majoritatea celor ce au scris(cu o exceptie) se refereau la mesajele lui. Intr-un fel acest topic este cam...fara obiect si ar merita pus la recycle.

Ultima modificare de Old (29/05/12 09:03)

29/05/12 08:51

ultimul mohican
membru

Inregistat: 23/03/10
am sters toate mesajele de pe thredu-urile deschise de mine (exceptand jurnalul, inca, dar APRIL, daca o sa sterg si de acolo, sunt ultimele, deci nu trebui sa modifici o optiune din cauza mea) acu' ceva vreme cand a fost acel tambalau cu subiectul culinar. si nu, nici nu voi mai posta pe ele. deci le puteti sterge/schimba numele, ceea ce trebe sa se posteze pe ele /ocupa de ele etc. nu mai reprezinta problema mea :)

nu le-am deschis sa le abandonez, ba as fi avut grija sa le moderez, evident sub conducerea mozilor, dar mi s-a parut ca s-a facut prea mult tambalau atunci pt un subiect, pe care se pare ca totusi se posteaza si e bun, asa cum am intuit din start.

Ultima modificare de ultimul mohican (29/05/12 20:14)

29/05/12 19:46

adriana
membru

Inregistat: 08/02/08
Bre mohicane, vineri e ziua copiilor. :D

29/05/12 23:16

adriana
membru

Mi se pare ciudat[si dureros] ca mihaella sa apara azi ca implinind azi 24 de ani...Nu a trecut la Domnul? Nu se poate trece si la ea in profil cum s-a trecut la harra?

23/04/14 22:18

Old
Moderator

La harra cum era?

23/04/14 23:39

adriana
membru

S-apus o cruce in profilul ei...Poti verifica.

24/04/14 06:21

feedback
Moderator

Inregistat: 28/04/08
si la profilul mihaellei este pusa cruce. inca de atunci.

24/04/14 10:15

adriana
membru

O fi, nu zic nu, dar totusi nu aparea pe prima pagina la sarbatoritii zilei.

25/04/14 06:30

feedback
Moderator

Inregistat: 28/04/08
nu stiu sa apara crucea la un user decedat pe prima pagina la sarbatoritii zilei.

la profilul lor stiu sigur ca este.

Ultima modificare de feedback (25/04/14 14:51)

25/04/14 14:51

Old
Moderator

Si eu tot asa stiam. :)

26/04/14 19:10

adriana
membru

Ce trist ca bate vantul pe tc...

22/03/16 20:33

Pagini: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 12    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la