|
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Ecclesiastul 7:2 Mai bine sa te duci intr-o casa de jale decat sa te duci intr-o casa de petrecere; caci acolo iti aduci aminte de sfarsitul oricarui om, si cine traieste isi pune la inima lucrul acesta.
Moartea nu este decat un ceas desteptator.
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
16/11/11 09:13
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Mohicanu a deschis doua thread-uri: cafeneaua si bucataria si nici nu mai da pe acolo. Pentru ce le-ai deschis frate? sa le abandonezi?
La fel topicul "o fapta buna" pe care l-am combatut la vremea respectiva si din care initiatorul lui si-a sters toate mesajele, iar majoritatea celor ce au scris(cu o exceptie) se refereau la mesajele lui. Intr-un fel acest topic este cam...fara obiect si ar merita pus la recycle.
Ultima modificare de Old (29/05/12 09:03)
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
29/05/12 08:51
|
|
ultimul mohican
membru
Inregistat: 23/03/10
|
|
am sters toate mesajele de pe thredu-urile deschise de mine (exceptand jurnalul, inca, dar APRIL, daca o sa sterg si de acolo, sunt ultimele, deci nu trebui sa modifici o optiune din cauza mea) acu' ceva vreme cand a fost acel tambalau cu subiectul culinar. si nu, nici nu voi mai posta pe ele. deci le puteti sterge/schimba numele, ceea ce trebe sa se posteze pe ele /ocupa de ele etc. nu mai reprezinta problema mea 
nu le-am deschis sa le abandonez, ba as fi avut grija sa le moderez, evident sub conducerea mozilor, dar mi s-a parut ca s-a facut prea mult tambalau atunci pt un subiect, pe care se pare ca totusi se posteaza si e bun, asa cum am intuit din start.
Ultima modificare de ultimul mohican (29/05/12 20:14)
_______________________________________ "Eu arat altora calea cea dreapta, pe care am cunoscut-o tarziu, cand eram obosit de ratacire"
|
|
29/05/12 19:46
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
Bre mohicane, vineri e ziua copiilor. 
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
29/05/12 23:16
|
|
adriana
membru
|
|
Mi se pare ciudat[si dureros] ca mihaella sa apara azi ca implinind azi 24 de ani...Nu a trecut la Domnul? Nu se poate trece si la ea in profil cum s-a trecut la harra?
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
23/04/14 22:18
|
|
Old
Moderator
|
|
La harra cum era?
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
23/04/14 23:39
|
|
adriana
membru
|
|
S-apus o cruce in profilul ei...Poti verifica.
|
|
24/04/14 06:21
|
|
feedback
Moderator
Inregistat: 28/04/08
|
|
si la profilul mihaellei este pusa cruce. inca de atunci.
|
|
24/04/14 10:15
|
|
adriana
membru
|
|
O fi, nu zic nu, dar totusi nu aparea pe prima pagina la sarbatoritii zilei.
|
|
25/04/14 06:30
|
|
feedback
Moderator
Inregistat: 28/04/08
|
|
nu stiu sa apara crucea la un user decedat pe prima pagina la sarbatoritii zilei.
la profilul lor stiu sigur ca este.
Ultima modificare de feedback (25/04/14 14:51)
|
|
25/04/14 14:51
|
|
Old
Moderator
|
|
Si eu tot asa stiam. 
|
|
26/04/14 19:10
|
|
adriana
membru
|
|
Ce trist ca bate vantul pe tc...
|
|
22/03/16 20:33
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|