|
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
Asa, eu vroiam sa va rog, dragi forumisti, sa va puneti un avatar! Nu este foarte greu sa va urmaresc, insa ar ajuta putin, si ar si spune cate ceva despre voi. Sa vedem cine va fii primul (ca sa nu considarati ca-s offtopic: off-ul meu este acela ca nu aveti avatar, unii )
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
15/01/11 21:30
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
irlanda a scris:
Prezenta ta in forma de conducere a acestui forum obliga la compromis si nedreptate din partea celorlalti colegi ai tai. Fa bine si carat-te si lasa locul unuia mai demn de el si astfel se va duce izul pestilential al parvenitismului care cel putin pe mine ma sufoca. | Mda, tuturor le face placere sa se cultive cu limbajul asta .
Arch : respectele mele pentru ceea ce scri pe forum, atitudine si bun simt.
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
28/02/11 15:11
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Multumesc, daniel. Si eu respect (as putea spune invidiez? ) la tine atitudinea ta retinuta in fata unor atacuri de joasa speta ce ar fi meritat un dos de palma fara alte comentarii.
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
28/02/11 15:22
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
daniel a scris:
Mda, tuturor le face placere sa se cultive cu limbajul asta |
Hm. Eu nu apreciez o astfel de generalizare.
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
28/02/11 16:11
|
|
daniel
membru
|
|
+Archangel+ a scris:
Multumesc, daniel. Si eu respect (as putea spune invidiez? ) la tine atitudinea ta retinuta in fata unor atacuri de joasa speta ce ar fi meritat un dos de palma fara alte comentarii. | Ar trebui sa ma invidiezi, nu e usor . Credeam ca pot trece peste si am reusit o perioada dar nu mai pot. Intr-un fel e mai bine sa raspunzi omului "dupa nebunia lui" dar in spatiul virtual consider ca e mai simplu si eficient sa imi iau talpasita si vorba lui base, "sa traim bine"
OLD TRAIAN a scris:
Hm. Eu nu apreciez o astfel de generalizare. | Iti place ? :P
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
28/02/11 17:40
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Mi-ar placea foarte mult sa continui sa abordezi lucrurile cu maturitate, cum ai facut-o intotdeauna. Nu-mi place sa sari in alta extrema. Exista un echilibru, pe care ti-l recomand cu caldura. Un om cu greutate, cum vreau sa te consider, nu are nevoie sa mearga in extrema opusa pentru a echilibra tasul balantei, ci va face aceasta din mijloc.
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
28/02/11 17:59
|
|
daniel
membru
|
|
Trebuia sa spui de la inceput asa :P...imbatranesti nene, imbatranesti (glumesc )
|
|
28/02/11 18:07
|
|
irlanda
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
daniel a scris:
Mda, tuturor le face placere sa se cultive cu limbajul asta . |
Tu nu te cultivi nici cu frumosu' nici cu uratu'. Si mai spui ca eu ma leg degeaba de tine...
daniel a scris:
Arch : respectele mele pentru ceea ce scrii pe forum, atitudine si bun simt. |
Eu zic sa-i faci un cult...Esti orb si naiv daca poti sa dai respect unui om care sub protectia functiei isi face mendrele printr-o atitudine mizerabil de plina de "bun simt".
Arch a scris:
Si eu respect (as putea spune invidiez? ) la tine atitudinea ta retinuta in fata unor atacuri de joasa speta ce ar fi meritat un dos de palma fara alte comentarii. |
Ce barbat de barbat te simti tu acum cand din vorbele tale emana o barbatie autentica...eu zic sa te dai asa barbatos cu viitoarea ta nevasta si sa-ti pastrezi dosul palmelor si astfel de merite tot pentru ea, pentru ca pe mine nu ma impresionezi si nici nu ma faci sa-mi plec capul inaintea unei astfel de "pedepse".
In fata atacurilor tale de "inalta speta" nu meriti nimic mai mult decat sa fii scuipat in obraz fara alte comentarii.
Ultima modificare de irlanda (01/03/11 00:39)
|
|
01/03/11 00:31
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
unul a scris:
Si eu respect (as putea spune invidiez? ) la tine atitudinea ta retinuta in fata unor atacuri de joasa speta ce ar fi meritat un dos de palma fara alte comentarii. | Am auzit ca intr-o biserica, (nu spun ce natie sa nu discriminam), in timpul predicii doi tineri nu erau atenti; vorbeau , radeau, preocupati de altceva. Bulibasa care era pastor acolo a oprit predica si a propus o cantare, a iesit cu cei doi afara, le-a aplicat "corectia" apoi i-a adus inauntru si a continuat linistit predica.
alta a scris:
In fata atacurilor tale de "inalta speta" nu meriti nimic mai mult decat sa fii scuipat in obraz fara alte comentarii. | Asta-i arma letala!
Mai fratilor unde ajungem asa? Raul genereaza rau! Gazul inteteste focul.
Ultima modificare de emanuel (01/03/11 09:07)
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
01/03/11 09:06
|
|
R@hhy
membru
Inregistat: 21/02/11
|
|
+Archangel+ a scris:
Si eu respect (as putea spune invidiez? ) la tine atitudinea ta retinuta in fata unor atacuri de joasa speta ce ar fi meritat un dos de palma fara alte comentarii. |
si eu la fel...va admir baieti, sunteti grozavi...nu stiu cum de rezistati.bravo...
|
|
01/03/11 12:55
|
|
irlanda
membru
|
|
Daca ai gandi putin inainte sa scrii..ce mareata izbanda demna de tot respectul si toata admiratia ti-ai castiga si tu.
|
|
01/03/11 13:51
|
|
R@hhy
membru
|
|
Da? Multumesc! Sa stii ca eu gandesc inainte sa scriu...cred ca tu ar trebui sa faci asta dupa cate se vede...
|
|
01/03/11 14:27
|
|
irlanda
membru
|
|
R@hhy a scris:
Sa stii ca eu gandesc inainte sa scriu.. |
Gandeste mai profund atunci...
|
|
01/03/11 15:00
|
|
R@hhy
membru
|
|
Ar trebui sa faci tu asa... sfatul asta tine-l pt tine!
|
|
01/03/11 15:02
|
|
irlanda
membru
|
|
Este prea pretios ca sa-l pastrez doar pentru mine...
Hai, ca te las, n-o sa te mai bag in seama, ca vad ca-ti cam place.
|
|
01/03/11 15:15
|
|
R@hhy
membru
|
|
Vai tu! Da, multumesc...de placut nu-mi place, mai degraba ma amuz...la cate "perle" scoti...)
|
|
01/03/11 15:20
|
|
irlanda
membru
|
|
R@hhy a scris:
mai degraba ma amuz...la cate "perle" scoti...) |
Ia amuza-te tu pe silentios.
|
|
01/03/11 16:08
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
avertizare oficiala !
sa va si enumar ?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
01/03/11 16:51
|
|
R@hhy
membru
|
|
|
01/03/11 16:52
|
|
april
admin forum
|
|
april a scris:
sa va si enumar ? |
voua. in primul rand tie si irlandei, sau irlandei si tie.
|
|
01/03/11 16:56
|
|
R@hhy
membru
|
|
Eu chiar am nevoie sa stiu de ce... pt ca nu am facut nimic, si nu am jignit pe nimeni... In fine, din partea mea poti sa ma si excluzi de tot, ca nu-i problema...asta e! Multumesc! Mai bine nu mai spun nimic, ca-i mai bine asa...
|
|
01/03/11 17:02
|
|
april
admin forum
|
|
R@hhy a scris:
Da? Multumesc! Sa stii ca eu gandesc inainte sa scriu...cred ca tu ar trebui sa faci asta dupa cate se vede... |
R@hhy a scris:
Vai tu! Da, multumesc...de placut nu-mi place, mai degraba ma amuz...la cate "perle" scoti...) |
sfatul meu este sa nu te mai bagi singura in dispute care nu au nicio legatura cu tine .
|
|
01/03/11 17:13
|
|
R@hhy
membru
|
|
Da poi si astea sunt jigniri? Altii au zis mult mai multe decat mine, si tot eu primesc advertizare... Daca era sa fie dupa astea, irlanda cred ca ar trebui exclusa de tot... Dar ce mai e corect in ziua de azi!! Ok multumesc pt avertizare...si stai linistita ca nu o sa ma mai bag...(am luat apararea la baieti, si tot eu am picat...)
Ultima modificare de R@hhy (02/03/11 10:30)
|
|
01/03/11 17:22
|
|
april
admin forum
|
|
nu e prima data cand te bagi.
ati luat ambele avertizari, ca irlanda n-a vorbit singura.
n-ai decat sa te bagi, nu stau eu nelinistita din cauza asta, ci poate tu.
|
|
01/03/11 17:31
|
|
R@hhy
membru
|
|
Da, dar chiar m-a enervat irlanda, tot timpul ii jigneste pe baieti, ea tot timpul este in contradictoriu...nu am putut sa nu ma bag. (Mai ales ca arch e ploiestean:p) ps: eu stau foarte linistita, caci nu-mi pasa daca sunt exclusa sau nu...no problem for me :d...
|
|
01/03/11 17:40
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|