|
|
|
dtt_07
membru
Inregistat: 28/11/05
|
|
scuze nu vreau sa fiu negativ dar nu am timp sa ezxplic totul
|
|
24/12/05 08:57
|
|
Kevin Levrone
membru
Inregistat: 24/04/05
|
|
Dar daca ai fi orb sau surd, totusi o minune nu ar strica.Doar asa ca sa se arate dreptatea lui Dumnezeu.
|
|
26/12/05 20:48
|
|
dtt_07
membru
Inregistat: 28/11/05
|
|
da o minune e binevenita . unele pot schimba viata ta ptr totdeauna cind ai avut sau ai o schimbare nu mai esti acelasi deci toti care pina acum teau apreciat(pentru ca iti semanau)sar putea sa te paraseasca Ampicat supt tren (am fost varza si mai rau inca)dar am fost salvat si vindecat frumos scenariu JEIMS BOND 007. dar..........???????????
|
|
27/12/05 08:54
|
|
iulian
membru
Inregistat: 16/03/05
|
|
pace fratii mei, wow ... nu am intrat de foarte multa vreme pe forum si s-au adunat mesajele, vreau sa va scriu parerea mea despre rasu sfant si cazutul pe spate, intr-adevar sunt manifestari ale carismaticilor care alaturi de doctrinele lor antiBiblice dovedesc faptul ca marii lor lider gen benny hinn sunt niste "hristosi mincinosi". 1. cele 2 manifestari nu au suport Biblic! si daca nu sunt de la Duhul Sfant imi pun intrebarea de unde sunt? ... tot ceea ce se intampla ar trebui sa fie argumentat cu Biblia. 2. doctrine de genu... "Dumnezeu pune pret pe materie decat pe partea sufleteasca" sau "cuvantul proorocului este mai mare decat Scriptura" ... "sau ca Duhul Sfant este dat de pastorii lor " toate aceste doctrine imi spun ca minciuna este in bratele lor, mai departe judecati voi singur cine este tatal minciunii? ... cateva versete... "nu oricine spune Doamne Doamne va intra in imparatia lui Dumnezeu" este un verset foarte dur "Doamne n-am facut noi minuni in numele Tau? n-am scos noi draci in numele Tau? ... iar El le spune adevarat adevarat va spun ca nu va cunosc" .. wow ce dur... multi hristosi mincinosi se vor ridica in zilele din urma si lumea ii urmeaza in primul rand pt ca oamenii nu cerceteaza, o mare problema, si am o intrebare pt voi? cati dintre voi notati predica si o cercetati acasa? ... pastorii sunt oameni ca si noi si si ei pot sa greseasca, avem aceasta 100% incredere in pastori, mare greseala... Biblia spune "cercetati"...! deci.. cercetati si raspunde-ti voi singuri la intrebarile despre carismatici!, Domnul sa va lumineze Luther II!
_______________________________________ pidar is eu blea
|
|
28/04/06 05:26
|
|
m3diator
admin
Inregistat: 08/12/04
|
|
am redeschis, pentru o perioada de timp, discutiile legate de Duhul Sfant si botezul cu Duhul Sfant.
|
|
28/04/06 18:59
|
|
ionel
membru
Inregistat: 24/04/06
|
|
vreau sa spun ca sunt carismatic si am fost botezat cu duhu sfant dar nusti de cunde ati scos aceste manifestari, manifestarile pe care le ai sunt pline de puterea duhului adica iti vine sa urli pt. ca esti plin de putere pe linga faptul ca vorbesti in limbi.
|
|
02/05/06 17:10
|
|
mario1
membru
Inregistat: 12/05/06
|
|
eu cred ca asta cu "rasu pe spate" shi manifestarile astea depind in mare parte de temperamentul shi caracterul fiecaruia...
|
|
12/05/06 22:40
|
|
Larisa
membru
Inregistat: 22/05/05
|
|
Si as mai adauga si de duhurile care sunt in incapere si de ce nu bucuria care vine de la Domnul!
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
13/05/06 04:25
|
|
T-pop
membru
Inregistat: 20/01/06
|
|
Baieti (si fete), io cred ca aici suntem in twilight zone. As zice sa nu ii judecam pe cei care sunt altfel decat noi, dar nici sa umblam dupa niste lucruri care nu ne-au fost date, sau pentru care nu avem incredintare.
_______________________________________ "The more I study science, the more I believe in God." Albert Einstein
|
|
18/05/06 22:24
|
|
iulian
membru
|
|
inaintea Domnului trebuie sa existe REVERENTA! un termen se pare uitat de carismatici, Dumnezeu este un Dumnezeu minunat, si trebuie sa ne apropiem de El cu reverenta! a urla mi se pare sincer obraznicie ca la meciurile de fotbal... ideea ii ca modul in care te inchini descrie Dumnezeul pe care il ai!... iar... discoteca in biserica... si aceasta "libertate" dusa la extreme... ar trebui sa va dea de gandit! nu sunt traditional si nici legalist astea iara sunt extrem si astea distrug!...
|
|
19/05/06 04:45
|
|
T-pop
membru
|
|
Nu uita ca esti si FIU. Si un fiu nu sta tot timpul "in pozitie de drepti" inaintea tatalui sau. Mai au si perioade de bucurie, mai ales daca tatal e un tata bun. Al nostru e cel mai bun. Iar expresia "strigati de bucurie" o cam gasim prin Biblie.
_______________________________________ "The more I study science, the more I believe in God." Albert Einstein
|
|
19/05/06 09:57
|
|
iulian
membru
|
|
strigati?... dar nu fluierati... nu urlati... asa ceva nu gasesti, carismaticii confunda biserica cu un teren de fotbal... singurul lucru care lipsesc sunt semintele... si popcornu... cum il prezinta carismaticii pe Dumnezeu? ca un Dumnezeu al oranduielii sau neoranduielii? ... plus falsa teologie ... si plus muzica rock draceasca... si toate gesturile alea, sa nu intram cu de-amanuntul in muzica rock, faptul ca versurile sunt crestine nu fac muzica rock sa fie crestina, gesturile sunt aceleasi ... urletele aceleasi ... sunetele aceleasi ce difera cuvintele ? "nu oricine spune Doamne Doamne va intra in impratia lui Dumnezeu" ... crestinii care sustin muzica rock nu cunosc rockul .. spun "oh! e la moda e bun, sa-l luam si noi poate mai atragem pe cineva"... muzica atrage? sau Hristos atrage? hopa avem un alt tipar departe de scriptura... si poti sa continui la nesfarsit ... sa nu mai vb de "marele" benny hin care spune la conferintele lui "luati Duh Sfant" ... imi imaginez ce duh sfant le da el oamenilor, cine da Duhul Sfant?... si prefer sa-i las pe carismatici sa continue lista!
|
|
20/05/06 08:18
|
|
T-pop
membru
|
|
Eu nu sustin nici punctul lor de vedere nici pe al tau. Totusi, ce intelegi prin Dumnezeu al oranduielii?
Si, apropo, am serioase indoieli in legatura cu cei care spun "numai la noi, ..., numai daca faci ca noi, ..., etc, numai asa poti fi mantuit."
|
|
21/05/06 00:07
|
|
iulian
membru
|
|
ti se pare ca am spus eu "numai la noi?" sau "numai asa"? spre mantuire este o singura care Hristos si numai prin El poti fi mantuit! e adevarat ca numai asa poti fi, alta cale in afara de Hristos NU exista! Dumnezeu al oranduielii? ce inteleg eu? dar ce intelegi tu?
|
|
21/05/06 01:51
|
|
Larisa
membru
|
|
Nu e ciudat cum pe cei mai multi ne/crestini ii deranjeaza muzica rock prin simplul fapt ca creaza un sentiment de discomfort, de lucruri dracesti? Ce lumea merge la un concert de colinde, la o biserica in care corul canta minunat si zic ca se simt ca in rai sau ca X a cantat ingereste? Nu ar trebui sa ne puna pe ganduri? Eu nu zic asta numai in cazul crestinilor. Am fost la o biserica ortodoxa la care programul incepea la ora 21 si tinea 30 de minute timp in care canta un cor dumnezeieste. Frate, nu mai erau locuri in biserica! Nu ar trebui sa ne puna pe ganduri lucrul acesta?
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
21/05/06 02:55
|
|
gfod
membru
Inregistat: 21/03/05
|
|
Haideti sa nu dam in offtopic. Despre ce se vorbeste aici, cred ca trebuie sa existe un echilibru, mai ales in muzica. Daca se pune accentul pe un singur stil de muzica, ii bai. Eu inca nu am vazut niciunde echilibrul asta, si nici nu cred ca poate fi atins, dar este importanta sa se tinda spre el. Se face o mare confuzie, mai ales in randul tinerilor, ca muzica de lauda si inchinare vine obligatoriu cu chitare, tobe si mult zgomot, topaituri, fluieraturi si toate astea. Nu, in nici un caz! Aceeasi chestie si la doctrinele astea despre botezul in Duhul Sfant. Bineinteles ca asta-i un subiect de mare insemnatate, dar unii fac prea mare caz de manifestari, daruri si semne, si neglijeaza alte aspecte importante ale vietii de crestin.
_______________________________________ sunt si eu om(sclab om!)...
|
|
21/05/06 19:51
|
|
T-pop
membru
|
|
iulian a scris:
ti se pare ca am spus eu "numai la noi?" sau "numai asa"? |
Nu ma refeream strict la tine, vorbeam la modul general
iulian a scris:
ce inteleg eu? dar ce intelegi tu?
|
Eu am intrebat primul. Daca vrei sa eviti raspunsul intorcandu-mi intrebarea...merci. Consider dialogul incheiat.
|
|
22/05/06 00:46
|
|
monica
membru
|
|
Nu vi se pare ciudat ca aceste manifestari carismatice ne despart unii de altii? Biserica crestina actuala e atat de divizata ca nu se se mai poate vorbi de unitate. Mie aceste manifestari mi se par nebiblice, are cineva niste versete care sa le demonstreze autenticitatea???
Ultima modificare de monica (22/05/06 13:24)
|
|
22/05/06 13:22
|
|
Lee...
membru
Inregistat: 28/04/06
|
|
personal...cred ca oamenii care se leaga de aparente sau doar de ce se vede, sunt niste oameni slabi... pana nu vezi felul de viata al unui om...roadele lui...nu ai dreptul sa Il acuzi... mai exista unii care vb din auzite... le dau dreptul sa taca !!! daca Dumnezeu este viu in tine El iti da si discernamantul de a vedea ce-i de la El si ce nu, intr-un om...
_______________________________________ !!! No Compromise !!!
|
|
22/05/06 15:05
|
|
monica
membru
|
|
Foarte adevarat ce spui...avem nevoie de discernamant. Dar nu cred ca esti slab daca vezi anumite manifestari in jurul tau si-ti pui intrebari. E normal sa cercetezi si sa nu accepti orice. Si mai cred un lucru: daca suntem ai Lui-cum zici si tu-vom sti sa discernem vocea Sa de alte voci care ne-ar putea rataci, fie ele chiar si in biserica.
Ultima modificare de monica (23/05/06 10:13)
|
|
22/05/06 15:58
|
|
Lee...
membru
Inregistat: 28/04/06
|
|
monica a scris:
Foarte adevarat ce spui...avem nevoie de discernamant. Dar nu cred ca esti slab daca vezi anumite manifestari in jurul tau si-ti pui intrebari. E normal sa cercetezi si sa nu accepti orice. Si mai cred un lucru: daca suntem ai Lui-cum zici si tu-vom stii sa discernem vocea Sa de alte voci care ne-ar putea rataci, fie ele chiar si in biserica. |
bine ai zis "chiar si in biserica"... pt ca cei care ne invata din Cuvant trebuie sa sa ne si arate cum sa traim... si oamenii de felul asta is asa rari prin bisericile noastre... imi cer scuze pt offtopic...
_______________________________________ !!! No Compromise !!!
|
|
22/05/06 17:10
|
|
mario1
membru
Inregistat: 12/05/06
|
|
foarte bine ai spus Lee. Nu cred ar trebui sa ne intereseze atunci cand cel da langa noi se roaga "mai cu foc" si are unele manifestari care sunt putin iesite din comun pentru noi, poate prin asta el isi manifestea bucuria si fericirea.
|
|
22/05/06 21:02
|
|
Larisa
membru
|
|
Crestinii au fost invatati ca sunt niste oi, sunt o turma deci fiecare care a incercat sa se exteriorizeze a fost considerat o oaie neagra sau o capra. Ceea ce suntem striga mai tare decat ceea ce spunem. Biblia ne indeamna sa cercetam toate lucrurile si sa luam ce este bun; din pacate multe lucruri sunt considerate bune in ziua de astazi.
|
|
22/05/06 22:02
|
|
Larisa
membru
|
|
Pe mine personal ma motifeaza cineva care canta, care se roaga 'mai cu foc".
|
|
22/05/06 22:02
|
|
Kevin Levrone
membru
Inregistat: 24/04/05
|
|
In primul rand cred ca aceste lucruri trebuie sa aiba acoperire biblica pentru ca sunt niste lucruri importante,chiar fundamentale. Rasul este o acticitate neutra,omeneasca, a rade nu e nici firesc,nici duhovnicesc.Biblia nu da nicaieri nici o indicatie ca rasul ar fi o roada a duhului.Despre cazutul pe spate nu mai comentez.Eu cred ca este off biblic. Traim vremuri de apostazie sirebuie sa ne rugam la D-zeu sa ne dea putere sa ramanem la temelie si sa nu ne indepartam niciodata de adevar.
|
|
23/05/06 10:09
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|