|
|
|
Kevin Levrone
membru
Inregistat: 24/04/05
|
|
Nu crede-ti tot ce se vinde.
Ultima modificare de Kevin Levrone (16/10/05 15:59)
|
|
16/10/05 15:56
|
|
mates
membru
Inregistat: 29/03/05
|
|
Bai, Kevin Bla Bla, nu te mai chinui atat sa zici de cineva ca nu e un profet adevat sau ca face lucrarea celui rau.
Isus a zis ca vom face lucruri care le-a facut si El, ba chiar mai mari! Omul asta, Benny Hinn, chiar face lucrurile care le-a facut Isus, ce daca are banii pe care ii are. Are credinta mare de-asta are banii aia. Eu am avut credinta putina si m-am rugat pentru 450Euro si in 5 secunde dupa ce am terminat rugaciunea am primit banii care aveam nevoie urgent! El avut credinta de cateva sute de ori mai mare ca a mea, de-asta are. Eu am avut credinta si m-am rugat sa fiu vindecat de ulcer (acut) la stomac si am fost vindecat instantaneu chiar prin rugaciunea mea. El a avut credinta ca sa ridice un olog din pat sau sa primeasca voce un mut. Daca nu crezi pentru ce zice, macar crede-l pentru ce face. Ala a adunat in India cateva miliaone de oameni (aproape 5 parca).
Daca nu crezi ce zic eu, ce zici Isus crezi, nu-i asa? Uite-aici: Ioan 14 de la 12 incepand: Cine crede in Mine (zice ISUS) va face si El lucrurile pe care Eu le-am facut, ba chiar, va face lucruri si MAI MARI decat acestea pentru ca Eu ma duc la tatal si ce cereti in numele meu voi face ca Tatal sa fie proslavit. (~cam asa ceva ca nu stiu exact cum scrie)
_______________________________________ "Forma si aparenta sunt mai importante ca esenta?"
|
|
16/10/05 20:15
|
|
monica
membru
Inregistat: 16/03/05
|
|
Eu cred ca e de datoria noastra ca si crestini sa cercetam cu atentie toate lucrurile si sa pastram ceea ce e bun din toate. Sa ne ferim de idoli si de dependenta de oameni. Noi trebuie sa fim dependenti de Dumnezeu. Mi se pare mie sau chiar traim intr-o perioada confuza in care e tot mai dificil sa discerni adevarul de minciuna? Si in aceasta confuzie generala, singurul lucru care ne ajuta e Biblia si nu alte experiente extrabiblice care ne pot indeparta de Dumnezeu. Multa intelepciune si putere de munca in saptamana ce ne sta in fata! In Isus, Domnul nostru, Monica.
|
|
16/10/05 21:41
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
Mates, te susţin în ceea ce spui cu privire la semne şi minuni, pentru că Biblia îţi dă dreptate.
Dar ar fi fost mai frumos să nu spui Kevin bla, bla.
|
|
16/10/05 22:04
|
|
jla3_6alj90
membru
Inregistat: 18/03/05
|
|
sincer ,mates a fost doar parerea lui , nar fi trebuit sa te infurii asa ,oricum fiecare cu parerea lui ca si fiecare nu ? na incercat sa convinga pe nimeni si daca ar fi facutao nu a obligat pe nimeni sa creada ce a spu s el ...ok take care ....
_______________________________________ FRIENDSHIPS Are possible only when we open the window of our heart and allow the sunshine of someone`s life in...
|
|
17/10/05 08:55
|
|
Larisa
membru
Inregistat: 22/05/05
|
|
Eu nu am vazut niciodata tinandu-se de burta ca nu mai putea de ras, dar cred ca Dumnezeu poate sa lase ca aceste lucruri sa se intample si cred ca nu e un lucru pe care il gasesti in Biblie ca sa-l poti bate in cuie - ar fi mai usor pentru noi. Si toate trezirile care au fost au avut manifestarile lor. Nu pot sa condamn lucrul acesta si sa spun ca a fost un fals. Daca te gandesti la presiunea pshilogica care a fost atuncia cred ca orice manifestare era la locul ei. Nu pot sa ma pronunt nici la cazutul pe spate, dar am vazut oameni intinsi pe jos pentru ca prezeanta Duhului era asa de mare peste ei incat nu mai puteau sa stea in picioare si erau intinsi pe jos. Nu mi s-a intamplat mie, dar asta nu inseamna ca Duhul Sfant nu se manifesta si asa. Mi-ar placea ca si scepticilor din lumea asta sa li se intample macar o data ca sa nu mai caute motiv sa nu creada ca se poate si asa!
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
02/11/05 02:03
|
|
Kevin Levrone
membru
|
|
Da Larisa, dar ca sa fie credibila trebuie sa aiba suport biblic. Pavel zicea clar: Cine vine cu alta evanghelie, sa fie anatema. Mai degraba aceste lucruri aduc a hipnoze,transe sau manifestari care le-au avut oemanii posedati in trecut. Eu zic ca daca n-au suport biblic, asa ceva nu poate fi acceptat ci doar catalogat ca erezie.
|
|
02/11/05 19:10
|
|
Kevin Levrone
membru
|
|
By the way stai pe langa Bellvue, langa Seattle, am niste prieteni pe-acolo.Sau sti unde e, sunt doar curios. Thanks.Bless you.
|
|
02/11/05 19:14
|
|
Larisa
membru
|
|
Kevin, Bellvue u e departe de noi: 20-30 de minute. Sunt romani? Cred ca mi-ar placea sa mergem macar o data cu ei in oras ca m-am saturat de stat in casa. Romanii sunt altfel. Ai cu cine te distra! Poate imi dai niste puncte de contact, daca vor si daca vrei. Jesse meu vorbeste romaneste foarte, foarte bine. Ai dreptate ca nu avem suport biblic in ceea ce priveste cazutul pe spate, rasul sfant. Un cumnat de-al meu zicea ca a fost la un concert rock si a simtit la un moment dat aceeasi atmosfera ca in timpul laudei si inchinarii. Ce sa mai credem despre asta?
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
02/11/05 20:09
|
|
Kevin Levrone
membru
|
|
Eu aveam ceva prieteni pe-acolo dar mai indepartati.Te-am intrebat doar de curiozitate.Asa nasol e in USA?Stai toata ziua? Sper cand ajung acolo sa am ce face.
|
|
03/11/05 10:28
|
|
ionelcim
membru
Inregistat: 01/11/05
|
|
Am citit de la inceput toate comentarile legate de subiect si vreau sa spun ca...nici pe departe nu este epuizat subiectul, adica pot sa spun ca nici nu am atins punctul central. CARE ESTE SCOPUL DUHULUI SFANT IN VIATA CREDINCIOSULUI?
Parerea mea este ca dc vrem sa stim cine este adevarat slujitor si cine nu, tre sa vedem ce rezulta in urma experientelor lor. unii baptisti(nu toti) nici nu vor sa auda de vb in limbi sau prorocie,etc..., unii penticostali(nu toti) spun ca daca nu vb in limbi nu ai DS si cine nu are DS nu este a lui Dzeu si ca urmare...iadu, carismaticii(nu toti) nu vor sa stie altceva decat trairi inalte si senzatii tari.
acuma sa vedem ce zice biblia.
1.In evanghelia lui Ioan, Isus spunea ap ca o sa primeasca un alt Mangaietor(adica in locul lui Isus) care sa ramana cu noi in veac.adica DS ramane cu noi in veac. cu cine cu noi?acolo Isus spune ca va ramane cu cei care-L primesc.(Ioan14.16,17) 2.Acuma dc ramane cu noi,versetul 26 spune ca EL ne va invata toate lucrurile, si ne va aduce aminte de ele.care lucruri?cele pe care vrea dumnezeu sa le invatam si pe care ni le-a spus si Isus, adica sigur nu vine cu alta Evanghelie. in 1Ioan cap 2 vers 20 spune ca Ungerea din partea Celui Sfant ne aduce la cunostinta orice lucru, vers 27 spune ca ungerea venita de la El ramane in noi si nu avem trebuinta sa ne invete cineva; 3.ucenicii Il intreaba pe Isus cand are de gand sa aseze imparetia, iar Dl le zice:"nu este treaba voastra....ci voi veti primi o putere cand se va cobori DS peste voi si-Mi veti fi martori..." adica nu poti sa fi martor fara puterea DS?se pare nici nu poate fi vb, si asta se vede din experienta celor care se laudau ca merg cu Dl si la moarte, iar Isus le-a sp :"rugativa ca sa aveti putere sa nu cadeti in ispita", s-au rugat ei umpic, dar vine Isus la ei si-i intreaba:"ce nici un ceas nu ati putut sa va rugati?", stiti ce s-a intamplat nu?.....toti s-au lepadat. ei bine lucrul asta nu s-a mai intamplat dupa ce au fost umpluti de DS.
_______________________________________ "CAT SUNT IN LUME SUNT LUMINA LUMII" Isus Hristos
|
|
04/11/05 12:46
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
.....am gresit...
Ultima modificare de april (04/11/05 20:02)
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
04/11/05 20:00
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
ionelcim a scris:
ei bine lucrul asta nu s-a mai intamplat dupa ce au fost umpluti de DS. |
O intrebare : crezi ca umplerea asta tine toata viata?
Ultima modificare de april (04/11/05 20:01)
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
04/11/05 20:00
|
|
ionelcim
membru
|
|
buna intrebare
nu tine toata viata dar tine un timp, depinde cat de tare esti umplut.
inainte sa vb de mine putem sa vb de apostoli care numai dupa cateva zile au fost reumpluti, si asta la cererea lor.
eu mereu ma rog la Dl sa ma umple cu DS,cateodata am mai multa putere, si indrazneala, cateodata sunt mai slab. si asat se vede atat in slujire cat si in viata de zi cu zi
nu pot sa cred ca cei care au ras odata bine iar apoi viata a continuat ca si cum nu s-a intamplat nimic au fost botezati de Domnu! ce erezie!
_______________________________________ "CAT SUNT IN LUME SUNT LUMINA LUMII" Isus Hristos
|
|
04/11/05 21:02
|
|
Larisa
membru
|
|
Eu cred ca noi ne reumplem cu Duhul Sfant atunci cand vrem asta si-I cerem lui Dz sa o faca, sa starneasca darurile care sunt in noi. Eu am fost botezata intr-o biserica baptista si ceea ce stiu sigur este ca primesti Duhul Sfant la botez. Treaba cu botezul in Duhul Sfant e alta mancare de peste. Eu sunt botezata in duhul Sfant si ceea ce recomand celor care sunt botezati si vb in limbi este sa se roage si sa cante in limba care le-a fost data si astfel te umpli pentru ca iti versi amarul inaintea lui Dz si El te intareste!
|
|
05/11/05 02:06
|
|
ionelcim
membru
|
|
eu am fost botezat intr-o biserica penticostala, am crescut de mic acolo si am fost botezat "in Duhul Sfant" cu 5 ani inainte sa primesc botezul in apa, nici nu stiam teorie despre DS pe atuncea, asa cum se lauda o gramada ce le stiu pe toate si ei habar n-au cei aia experienta cu DS.
|
|
06/11/05 16:27
|
|
Larisa
membru
|
|
Ionelcim, nu stiu daca ai citit cartea:"Cei mai fericiti oameni de pe pamant". Acolo vorbeste despre oameni care primeau botezul in/cu Duhul Sfant ca pe vremea profetilor cand se zicea ca duhul sfant venea peste X! E o carte plina de experiente de genul acesta. Unii primeau botezul fara sa se fi rugat pentru el. Adevarul este ca nu este o singura metoda de a primi botezul in/cu duhul Sfant.
|
|
07/11/05 21:50
|
|
doitili
membru
Inregistat: 23/10/05
|
|
Efes.1:13 din cate am inteles eu odata intorsi la Dzeu ,El a pus Duhul Sfant in noi dar intrebarea e daca-L lasam sa-si faca lucrarea in noi?
_______________________________________ Este un lucru sa stii ce gandeste Dumnezeu. Este cu totul altceva sa gandesti cum gandeste El.
|
|
08/11/05 23:30
|
|
doitili
membru
|
|
Efes.1:13 din cate am inteles eu odata intorsi la Dzeu ,El a pus Duhul Sfant in noi dar intrebarea e daca-L lasam sa-si faca lucrarea in noi?
_______________________________________ Este un lucru sa stii ce gandeste Dumnezeu. Este cu totul altceva sa gandesti cum gandeste El.
|
|
08/11/05 23:31
|
|
Larisa
membru
|
|
Doitil, daca esti baptista o sa te rezumi doar la versetul asta, dar daca vrei ceva nou o sa citesti Faptele Apostolilor si o sa vrei si tu aceea umplere care este mai mult decat Duhul Sfant pe care l-am primit atunci cand ne-am intors la Dz. Doamne ajuta-ne sa-l lasam sa-si faca lucrarea in noi!
|
|
08/11/05 23:58
|
|
doitili
membru
|
|
daca nu te superi imi poti spune tu ce esti? nu stiu cat e de corect pusa intrebarea dar cred ca intelegi la ce ma refer
|
|
09/11/05 00:10
|
|
Larisa
membru
|
|
Nu ma supar deloc. Placerea e de partea mea. Poti sa te asezi ca sa fii sigura ca esti in siguranta. Sunt nascuta intr-o familie de Crestini dupa Evanghelie, botezata in biserica Baptista, tineretea mi-am petrecut-o intr-o biserica penticostala carismatica cu inchinare libera si acuma slujesc in biserica anglicana carismatica si mai merg si la cea traditionala care are programul de la 8 dimineata!
Ultima modificare de Larisa (09/11/05 01:21)
|
|
09/11/05 01:20
|
|
doitili
membru
|
|
si care parte e mai socanta de mai pus sa stau jos pt siguranta?
|
|
10/11/05 15:12
|
|
Larisa
membru
|
|
Ca sunt inca crestina chiar daca merg la biserica anglicana si am trecut prin toate celelalte si nu am fost un crestin exemplar care sa se fi nascut intr-o biserica si sa nu fi fost un purice si sa-mi fi parasit adunearea "cum au unii obiceiul".
|
|
11/11/05 04:42
|
|
anca4j
membru
Inregistat: 24/01/05
|
|
si care-i faza cu puricele ? :P ma cam intereseaza domeniul ) dar despre manifestarile Duhului Sfant ce mai spuneti? e chiar interesant domeniul, si ar fi fain ca toti sa-si spuna parerea 
|
|
11/11/05 10:11
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|