TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Duhul Sfant/Cazutul pe spate, Rasul Sfant ? Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4 5 6 7 ... 17
mirella
membru

Inregistat: 18/03/05
Nu am citit nimic din ce ati scris mai sus. Nu stiu parerile voastre despre rasul sfant, cazutul pe spate etc .dar vreau sa spun ca mie mi s'au intamplat toate acestea acum 2 zile in tabara de la Arinish. Doamne, a fost atat de ciudat dar atat de placut. Ii multumesc Lui Iisus pt tot ce mi s'a intamplat. Atat de ciudat m'am comportat, toata lumea se uita la mine si la manifestarile mele si mie nici nu imi pasa :) Sa va povestesc cum s'a intamplat. Joi seara (de fapt dimineata pe la 1-2) dupa predica s'au facut rugaciuni pt diverse motive. Fiecare se ducea in fatza si se ruga pt tine trupa din U.s.a., pastorii americani etc. Si m'am dus si eu in fatza...in timp ce ma rugam s'a apropiat de mine pastorul  Ronald, a pus mana pe mine, nici nu a apucat sa se mai roage ca mi s'au inmuiat picioarele si jos am fost :) Si am stat asa cam o ora jumate (asa mi s'a spus, ca eu nici nu mi'am dat seama cum a trecut timpul...aveam impresia ca trecusera vreo 5 minute,si vorbesc serios cand spun asta) S'a rugat Ronald pt mine pt eliberare, pt vinderare etc..hmm...a fost super..nu mai vroiam sa ma trezesc..nu mai vroiam sa ma ridic de jos :P  Asa..dupa ce m'am simtit mai bine, m'au ajutat sa ma ridic dar nici acum nu ma puteam tine pe picioare..a fost comic totul...si m'ai comic a fost cand am inceput sa rad si nu stiam de ce :) apoi mi s'a spus ca este rasul sfant :P radeam incontinuu ... nu ma mai puteam opri :) incercam sa vb si ma balbaiam, nu mai stiam sa vb..nu reuseam ca formulez o propozitie ;) A fost atat de fain...m'am simtit atat de bine, atat de aproape de El :P Atat de mult am vb cu Iisus in limbi :P Cand vb cu cineva dintr'o data incepeam sa vb in limbi :P Andreea, prietena mea imi zicea:"Mirela, nu te recunosc" :) Ma comportam ca un om beat..ma intrebai ceva ca de exemplu:"Mirela, te simti bine?" Eu raspundeam:"Aha".."Mirela,te simti rau?" eu raspundeam "Aha" :) orice imi ziceai eu tot "Aha" ziceam :) si radeam..a fost durere...adik,am fost durere :P dar nu imi pasa ca am fost comica sau nu stiu mai ce...important e ca sunt si am fost aproape de DOamnul ;) Acum imi pare rau ca in ultima seara cand au fost marturiile in tabara nu am zis si eu ce mi'a s'a intamplat..ce am simtit etc ::P A fost atat de frumos totul..si a durat mult..iar dupa ce mi'am revenit complet am inceput sa rad de manifestarile mele...Iar apoi toti au venit la mine sa le povestesc ce si cum :P Iisus lucreaza..inca mai lucreaza :P si inca super de tot :P Domnul cu voi. CIao

Ultima modificare de mirella (23/07/05 19:05)

"Pot TOTUL in Hristos care ma intareste". Filipeni 4:13

23/07/05 18:37

mates
membru

Inregistat: 29/03/05
SUPER, Aleluia!

23/07/05 21:41

Site web  
krestina
membru

Inregistat: 04/04/05
bai  ce pot sa spun e ca am fost langa mirela shi  ca eu am inteles ce e aia rasul  sfant...ashea te apuca...e super..eshti  bucuros in Domnul  nu  te  mai  poti  opri ..nu mai  detii  tuh controlul  ci  duhul Sfant..:)

24/07/05 14:25

m3diator
admin

Inregistat: 08/12/04
tu diana :) acu' sunt ragushita de numa' :) dar sunt foarte foarte bucuroasa :) sunt ragushita de la atata cantat...tipat...vorbit...ras :))

24/07/05 15:00

m3diator
admin

mai sus eram mirella :)

24/07/05 15:04

krestina
membru

ehee ashai...lasa ca nici  eu  nu  stau  mai  bine..shi  dyana cu  y grec..:P Domnul  sa te binecuvinteze...::)

24/07/05 15:04

mates
membru

asa... vad ca am inceput un subiect interesant, si ... continua sa fie...

24/07/05 16:46

Site web  
mirella
membru

deci am vb cu ai mei..si ei nu cred in asa ceva :-s voi ce ziceti de asta? o sa imi fac timp sa citesc si mai sus parerile la toti cei ce au postat aici :)

Ultima modificare de mirella (24/07/05 23:27)

24/07/05 23:26

mates
membru

Nu te astepta sa te creada atata timp cat la penticostali e o rezistenta foarte mare la chestiile astea, sa nu mai zic de baptisti si crestini dupa evanghelie care nici nu cred in vorbirea in limbi (o manifestare "usoara" a Duhului Sfant)... Si din cauza la rezistenta asta lipsesc darurile spirituale in biserica penticostala, pentru ca nu vrem sa le avem, daca am vrea si am crede, intr-o clipa le-am aveea...

25/07/05 00:15

Site web  
mirella
membru

nah...dar de ce sa nu creadA? asta nu inteleg...nu este nimic rau, ciudat :P din contra, ar trebui sa se bucure pt mine ca sunt mai happy si mai aproape de iisus din ce in ce mai mult :)

25/07/05 00:26

anca4j
membru

Inregistat: 24/01/05
hey mire....eram si eu acolo...si cand am intrat in cort si te-am vazut pe patura...m-am speriat putin credeam ca ti-a fost rau...dar apoi mi-a zis krestina ca ai cazut pe spate...nu mai vazusem asa ceva ...si multi de pe margine se mirau....si se intrebau ce se intampla...si unii nu credeau in asa ceva...tot ce am putut sa fac a fost sa plang de emotii si bucurie...si sa ma rog pt tine ... :) ...oricum, a fost o experienta noua pt mine....tot ce conteaza mire e sa te bazezi pe ISUS si mai mult de acu...si lasa lucrurile sa curga de la sine!!!
      cat despre parinti discuta si tu cu ei...ciudat e....oricum...cel putin pt cei care nu-s obisnuiti...dar e bine sa iti explice parintii de ce nu cred...poate asa ii vei intelege mai bine
      cam atat mire....oricum...ma bucur ca esti happy !!! asta conteaza :) ...Isus cu tine !!!!

25/07/05 12:28

krestina
membru

amin...cred ca acuma se aplica o  fraza de a jesus freaksilor ca jusus e anormal..shtii  mirela multi  se vor impotrivi  acuma dar tuh  keep it  real ..God loves u!

25/07/05 12:56

mirella
membru

:) hi hi anca...am observat ca se uitau ciudat, si nu intelegeau ce se petrece :P le'am mai explicat la unii apoi cand mi'am revenit :) a fost comica anca o faza..mi'a zis vara mea ramona ca ai sunat pe ovi sa intrebi de mine, ce am patit ca eram pe jos in tabara :)) cat am mai ras cand am auzit asta...eu nu mai puteam acolo de fericire si voi ati crezut ca imi este rau :) eh, las'ca nu aveati de unde sa stiti...ziceai anca ca a fost o experienta noua pt tine...apai pt mine :) ok, iisus cu voi :) ciao

Ultima modificare de mirella (25/07/05 13:02)

25/07/05 13:01

anca4j
membru

Inregistat: 24/01/05
eh...mire...eu eram putin nedumerita la inceput :D ...si am sunat sa-i spun mai mult sa se roage pt tine...oricum a fost tare faza recunosc :D... ti-am zis ca la inceput am crezut ca ti-e rau si se agitau mai multi pe acolo nu numa eu :P..si am intrebat pe cineva ce ai patit si a zis ca ti-e rau ...ca nu stie ce se intampla cu tine ....dupa ce am vb cu diana mi-am dat seama care-i faza ...anyway...imi pare rau ca nu am stat pana la urma...sa mai vb cu tine ...cel mai important e ca esti happy ;) asta conteaza ;)
fiti binecuvantati toti !!!

Ultima modificare de anca4j (25/07/05 15:20)

25/07/05 15:13

Sami:N
membru

Inregistat: 26/07/05
Nu inteleg de ce lucrarea asta a Duhului ni se pare atat de infricosatoare. In primul rand este lucrarea Duhului nu a noastra. Duhul Sfant este un original, Duhul da dupa nevoia fiecaruia, si DUPA CUM VREA. Experienta mea nu este si experienta celui de langa mine.
Daca cineva cere sa fie umplut cu Duhul Sfant, Dumnezeu nu ii da altceva, fiindca El o spune(Matei 7:7-11). Eu nu cred ca in urma unei staruinte reale (biblice) te poti pricopsi cu alte "daruri" spirituale false.

Cat despre maniferstarile acestea desi par ciudate eu zic sa nu le judecam noi, este UNUL care judeca. Sa nu ne trezim ca judecam si oprim noi lucrarea Duhului. Duhul Sfant este cel care da darurile pe care le vrea, cui vrea si cum vrea!

Sa nu formam noi tiparele maniferstarii puterii Duhului, chiar daca noi nu suntem de acord cu toate maniferstarile.

Si fratilor nu fortati mana Duhului Sfant, "cereti si vi se va da", dar cereti stiind ca veti capata, nu trebuie sa faceti altceva, asa cum se mai vehiculeaza in anumite grupuri, de se ajunge la crize de plans, delir si "chiar la spume la gura din cauza repetarii unor anuminte cuvinte "cheie"", Duhul Sfant nu-si bate joc de noi!

Pacea Domnului Isus sa fie cu voi!

26/07/05 01:46

Site web  
filip
membru

Inregistat: 27/04/05
Aşteptam de mult ca în sfârşit să intre cineva pe topic care să fi experimentat aşa ceva. Şi văd că s-a întâmplat. Poate că dacă o să citiţi multele pagini care s-au scris aici înainte o să vedeţi că subiectul a stârnit vii dezbateri.

Sunt de acord în ansamblu cu ceea ce zice sami:n mai sus. Şi am citit cu multă atenţie experienţa lui mirella. Am înţeles că a avut parte de prezenţa copleşitoare şi totodată plină de bucurie a lui Dumnezeu, lucru care l-am avansat şi eu undeva mai departe în topic ca supoziţie că s-ar afla la baza acestor două manifestări: căzut pe spate (sau prăbuşire) şi râs.

Acuma, sami:n ridica o problemă cu privire la a forţa manifestarea unor astfel de daruri în viaţa noastră. La fel de bine putem forţa şi darul de proorocie, spre exemplu, sau al vedeniilor, şi să fim de fapt unelte ale înşălăciunii lui Satan. De aceea mie mi se pare suspect când aud că în unele biserici aceste manifestări din topic li se întâmplă mereu şi mereu aceloraşi persoane, şi Duhul Sfânt nu-i copleşeşte şi pe alţii cu aceste manifestări.

De aceea eu aş avea o întrebare pentru mirella: de la tabără şi până acum ţi s-a mai repetat experienţa respectivă? Am înţeles din ce ai povestit că nu te-ai dus în faţă la rugăciune pentru ca să obţii astfel de manifestări, de aceea experienţa ta mi se pare interesantă şi demnă de studiat aici. Sper să nu te superi dacă vom dori să o "disecăm" mai mult ca să scoatem din ea tot ce se poate învăţa.

26/07/05 09:57

Site web  
mates
membru

Bai fratilor avem ce invatza de la Lupea_Filip, om matur in Cristos, si chiar "echilibrat"!

28/07/05 23:34

Site web  
mirella
membru

este ok..de aceea am postat aici ca sa putem discuta :) dupa tabara? nu, nu mi s'a mai intamplat

31/07/05 17:12

filip
membru

Inregistat: 27/04/05
Foarte interesant! Dacă aş fi eu o autoritate (singura autoritate este Dumnezeu), din cele ce le-ai povestit, aş zice că ai experimentat într-adevăr o manifestare a Duhului Sfânt în viaţa ta. Faptul că nu ţi s-a mai repetat denotă că nu a fost o simplă manifestare emotivă, care ar avea tendinţa să se repete la persoane emotive. Super! Mă bucur pentru tine.

Dar ce-i mai important nu este confirmarea mea sau a altuia, ci mărturia Duhului Sfânt din tine, care te întăreşte să crezi că El S-a manifestat astfel în persoana ta.

Acuma numai să nu te întristezi dacă unii sau alţii vor contesta experienţa ta, şi te vor judeca. Dacă eşti ancorată în Hristos, pe Stâncă, Duhul Sfânt te va ajuta să treci peste orice sămânţă de îndoială va arunca vrăşmaşul în inima ta.

Acuma eu aveam nelămuriri asupra scopul unei astfel de manifestări a Duhului Sfânt în viaţa unei persoane. Majoritatea darurilor menţionate pe paginile Scripturii au un scop. Ele au fost catalogate ca daruri de echipare, slujire etc. Darurile acestea de manifestare, din câte am înţeles şi eu de la alţii, ar avea ca scop exact ceea ce le denumeşte, adică manifestarea prezenţei lui Dumnezeu într-un anumit cadru.

Tu ai putea să ne povesteşti din perspectiva ta, cum crezi că manifestarea lui Dumnezeu în persoana ta în acele momente a condus la proslăvirtea lui Dumnezeu în acel loc? Ne-ai zis că mulţi s-au mirat de ceea ce ţi s-a întâmplat. Dar ai auzit cumva mărturii de la cei din jur sau cunoscuţii lor, spre exemplu, despre conştientizarea că Dumneze de fapt există, sau despre faptul că s-au cutremurat de puterea lui Dumnezeu şi au hotărât să se schimbe, sau spre exemplu oamenii au intrat într-un duh deosebit de închinare în acele momente, sau orice altceva?

01/08/05 12:49

Site web  
m3diator
admin

tabara incepuse cu aproximativ 4 zile inainte sa ajung eu acolo. cand m'am intalnit cu prietena mea cea mai buna mi'a zis ca i s'a intamplat ceva deosebit. i s'a intamplat asa zisul "cazut pe spate". nu stiam ce este asta. nu o intelegeam cand imi povestea. nu am inteles'o pana in momentul in care mi s'a intamplat si mie :P dar la ea a fost ceva simplu si nici nu mi'a dat asa multe detalii. nu stiu ce sa iti mai zic.

03/08/05 13:13

mirella
membru

oh ovi, iarasi a ramas logat cu id'u tau

03/08/05 13:17

jla3_6alj90
membru

stii in ultima vreme au aparut atatea si atatea incat eu nu stiu ce sa mai cred ..deci eu nu mai stiu ce sa zic mai fratilor peste cativa ani ce o sa mai fie ... deci eu cred ca ma sa raman mai bine asa cum am si fost ptr diavolu prin tot felu de chestii incerca sa ne desparta de dzeu dak nu cred in rasul sf ...e treaba mea ...ptr ca sincer cand incep sa rad nu ma mai opresc si rad f tare deci ce ce ?inseamna ca am rasu sfant sau ce ...si nu vreau sa mi dati dreptate sau sama contraziceti cred ce vreau...si ce cred meu ca e bine ma rog doar sami dea dl intelepciune ...sa vad adevarul ...si sa merg drept pe calea vietii...
dne ajutane ...

16/09/05 17:44

Kevin Levrone
membru

Inregistat: 24/04/05
Mai fratilor astea cu rasul sfant si caderea pe jos sunt chestii carismatice care nu au nici un suport biblic, si repet NICI UN SUPORT BIBLIC.
Benny Hinn, Pat Robertson,Creflo Dollar, etc sunt niste evanghelisti si prooroci falsi care-si duc viata in lux si milioane de dolari,etc
Nu va lasati convinsi asa de usor.Asa ceva nu exista in Biblie,nu am citiit de asa ceva ca fiind manifestarile Duhului Sfant.
Uitati-va pe www.jesus-is-lord.com sa vedeti ce scrie de asa ceva , cine sunt ei, de unde vin aceste doctrine, aceste lucruri au fost studiate si puse pe net de anumite grupari crestine americane care s-au ridicat imp. doctrinelor false.
Mai cititi si ep. catre Coloseni sa vedeti si acolo ereziile si cum le face Pavel fata.
In zilele din urma....., multi Christosi mincinosi.
Nu-mi spune-ti mie ca Benny Hinn care are o casa de vreo 2 mil. USD si o cladire de 20 - 30 mil. USD unde isi face scamatoriile sunt crestini.
Halah crestinism.Adik e prea frmos sa fie asa.Asa crestin as putea fi si eu.
Dar in fine e parerea mea si nu numai..

16/10/05 15:09

Kevin Levrone
membru

Un alt site util este www.rapidnet.com in care se discuta despre fiecare evanghelist si prooroc dubios, ce invataturi are, ce doctrine are ,etc
Merita vazut.
Bless you.

16/10/05 15:12

Kevin Levrone
membru

Sper ca stiti engleza.Cititi acest comentariu despre Benny Hinn .
COMMENT: Benny Hinn is a dangerous false prophet. The Bible does not promise a miracle-working revival at the end of the church age before the return of Christ. It promises, rather, great deception (Matthew 24:24; 2 Thessalonians 2:7-10; Revelation 13:13,14). Many gullible people are deceived by miracles, but the Bible warns that miracles can be counterfeited. As we see in the above cited verses, every time the New Testament mentions miracles at the end of this age, it refers to them as deceptions. Miracles do not impart faith. Most of the people who witnessed Christ's miracles did not believe. Faith comes only by hearing the Word of God, the Bible -- "So then faith cometh by hearing, and hearing by the word of God" (Romans 10:17). Hebrews chapter 11 also tells us that faith comes through God's Word. It is the miracles that are recorded in Scripture that give faith (John 20:30,31). (Source: 12/11/99, FBIS.)

16/10/05 15:54

Pagini:  1 2 3 4 5 6 7 ... 17    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la