TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Duhul Sfant/Cazutul pe spate, Rasul Sfant ? Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 11 12 13 14 15 16 17
Sword
membru

Inregistat: 01/02/08
Si inca un lucru pe care-l citez dintr-o carte foarte complexa cu privire la ocultism si crestinism scrisa de dr. Koch
"În faţa mea se află acum un lung raport despre activitatea Kathrynei Kuhlman în Vancouver şi Seattle. Din lipsă de spaţiu îl pot reda doar în mică parte. Observatorul scria: Kathryn Kuhlman se consideră un ”instrument al Domnului”. În realitate este un medium al Domnului acestei lumi. Un om nu poate primi naşterea din nou prin Duhul Sfânt doar pentru că vine cineva, îl apucă de faţă şi-i spune câteva cuvinte. Eu sunt de acord cu darurile Duhului Sfânt, cu carismata. Însă ceea ce pune ea pe tapet nu-s daruri divine, ci darurile duhurilor ce sălăşluiesc în văzduh. Duhurile se servesc de ea. Ea însăşi este dusă în rătăcire şi, la rându-i, rătăceşte pe alţii. Este un medium al lui Satan."
    "Toate popoarele păgâne cunosc fenomenul intrării în transă. În cărţile mele sunt sute de exemple. Starea de transă presupune o pasivitate totală în care pot năvăli cu uşurinţă duhurile rele. Dimpotrivă, drept condiţie preliminară pentru intervenţia lui Dumnezeu în viaţa noastră, Biblia cere trezie şi veghere deplină."
    "O experienţă personală a avut darul de a mă lămuri şi pe mine. În timpul unei discuţii purtate cu Kathryn Kuhlman în 1970 la Pittsburgh, ea a început deodată să se roage împreună cu mine. Cu această ocazie şi-a ţinut mâinile cam la 15 cm distanţă de capul meu. Imediat m-am rugat în inima mea: "Doamne Isuse, dacă această femeie îşi are puterea de la Tine binecuvântează-ne pe amândoi, dar dacă nu, atunci apără-mă Te rog, căci nu vreau să ajung sub influenţe străine." În timp ce Kathryn se ruga, în spatele meu s-au postat două persoane din comunitate ca să mă prindă. Eu însă n-am simţit nimic, am rămas ca o stâncă fără să-mi pierd nici o clipă cunoştinţa."
Kathryn Kuhlman ii profesoara lui Benny Hinn
     ""Căderea pe spate" sau "odihna în duhul", care poate fi întâlnită din ce în ce mai mult în activitatea mişcării carismatice. Acest fenomen neobişnuit, proces religios mediumnic, parţial spiritist, este considerat adeseori "botezul cu Duhul Sfânt".
Am scris citate din mai multe parti ale cartii. Cartea ii foarte buna si se numeste HRISTOS SAU SATAN scrisa de Dr. teol. Kurt E.Koch

03/02/08 22:41

dodo86
membru

Inregistat: 14/02/07
x

Ultima modificare de dodo86 (17/06/10 01:31)

03/02/08 22:52

Sword
membru

Nu te lasa impresionat de milioanele de oameni de pe stadioane ca ce scrie?.."Cand va veni Fiul Omului din nou pe pamant va mai gasi El credinta?"...Nu te lasa furat de aparente frate. Cunosc cat de ispititoare sunt conferintele gen Benny Hinn and Co. Sunt bazate pe psihologie si senzualism, nicidecum pe Adevar si Cuvant. Nu te lasa furat de aparente.

04/02/08 11:32

Sword
membru

Fara indoiala ca multi oameni de-acolo sunt sinceri si se intorc la El, si fericiti sunt cei care au apoi unde sa creasca spiritual, dar majoritatea raman pe langa sau se intorc acasa mai entuziasti pana a doua zi cand uita totul.Stii cata faina de malai iti trebuie ca sa faci un sac de pufuleti?... 1kg. Asa sunt si ei...pompa mare...continut minim. Putina faina..multa drojdie...placinta mare

04/02/08 11:37

dodo86
membru

x

Ultima modificare de dodo86 (17/06/10 01:31)

04/02/08 14:43

Sword
membru

Mai degraba ascult ce zice Isus decat Ioel, si el singur. Majoritatea profetiilor s-au referit la Domnul si lucrarea Lui de-atunci. Si nu uita ca multe lucruri rele facute de Satan sau oameni au fost "facute" sau "lasate" de D-zeu. Fiindca mai tare se pune accent pe minunile mincinoase de la sfarsit...inclusiv foc si altele...decat pe "marea" credinta sau trezire de la sfarsit care nu va mai exista oricum. Urmeaza marea apostazie. Daca ai citit cat de cat ar trebui sa stii. Lepadarea de credinta ca sa inteleaga si altii. Nu va mai amagiti cu marea spiritualitate, ca se vede si acum ca nu-i mare ci chiar tendinta de somn profund. Ii frumos sa fim optimisti, dar prefer realismul. Mesajul este "salvati ce mai este de salvat" si nu mai "visati" visuri.
Nu stiu ce-ai vrut sa spui ca am spus de yoghini. Exact asta am spus:Ca multi oameni care-L cauta sincer pe Domnul Il gasesc si-n adunarile lui Benny Hinn, ca doar suntem invatati sa facem ce zice popa. Altii pleaca acasa mai flamanzi decat au mers. Dar daca Domnul are mila de multi si-i salveaza prin tot felul de circumstante nu inseamna ca-s fi bune. Dar unii sunt mantuiti ca prin foc..nu?

04/02/08 22:27

dodo86
membru

x

Ultima modificare de dodo86 (17/06/10 01:32)

05/02/08 00:47

Sword
membru

Dupa cum am zis si la celalalt subiect dau focul incet dar nu inainte de a mai spune ca Ioel se putea referi si (sau chiar la)perioada lui Isus pe pamant. Ca la perioada de final este vorba de apostazie si minuni false ptr. a insela si pe cei alesi. Si inca ceva..."Matei 7:22  Mulţi Îmi vor zice în ziua aceea: „Doamne, Doamne! N-am prorocit noi în Numele Tău? N-am scos noi draci în Numele Tău? Şi n-am făcut noi multe minuni în Numele Tău?”
Va doresc numai bine

05/02/08 12:41

Magdy
membru

Inregistat: 09/01/07
Mda,am tot citit şi recitit despre Căzutul pe spate,despre Râsul Sfânt,despre Vorbirea în limbi...

Mai întâi specific că ceea ce spun este doar părerea mea!Este ceea ce cred eu despre cele văzute,auzite şi...simţite.

Lucrarea Duhului Sfânt este complexă.
Felul cum se manifestă Duhul Sfânt este complex.

Nu ştiu ce să zic despre râsetele acelea în masă,sau despre căderile sau trântelile acelor oameni;despre felul cum procedează acel Benny Hinn.Privind la roade,la mulţimea oamenilor care s-au predat şi îşi plângeau poate păcatele,zic DA este de la Duhul Sfânt.Ar putea la fel de bine şi să nu fie.Sincer ,nu înţeleg rostul acelor împinsături pe scenă...

Dar...dacă privesc conform Cuvântului lui Dumnezeu ,pot spune ce a spus Gamaliel în Faptele Apostolilor:"...Dacă încercarea sau lucrarea aceasta este de la oameni,se va nimici;dar dacă este de la Dumnezeu,n-o veti putea nimici.Să nu vă pomeniţi că luptaţi împotriva lui Dumnezeu!"capitolul 5:38,39.

Se poate spune despre acei oameni(vorbesc despre chinezii aceia care râdeau sau se trânteau pe jos)că sunt nebuni,că au intrat în nu ştiu ce transă...,dar în Biblie de asemeni scrie că "Nebunia lui Dumnezeu este mai înţeleaptă decât oamenii"(1Cor.1:25) şi "Dumnezeu a ales lucrurile nebune ale lumii ca să facă de ruşine pe cele înţelepte."(1Cor.1:27).

Eu sunt creştin după evanghelie.
Şi,da,am experimentat şi eu vorbirea în limbi,acest dar sau semn mult discutat!
Am simţit şi eu cercetarea Duhului Sfânt,(şi nu o dată!)în timp ce cântam sau mă rugam!
Am văzut Mâna Domnului la lucru!

Dacă toate aceste lucruri sunt de la oameni,ele vor dispare,dar...nu cred că vrea cineva să fie găsit luptând împotriva lui Dumnezeu!

Chiar acum mi-au căzut ochii pe un verset :"Dar omul firesc nu primeşte lucrurile Duhului lui Dumnezeu,căci pentru el sunt o nebunie,şi nici nu le poate înţelege,pentru că trebuiesc judecate duhovniceşte."1Cor.2:14

Dumnezeu să ne dea înţelepciune! :)

05/02/08 13:18

dodo86
membru

x

Ultima modificare de dodo86 (17/06/10 01:32)

05/02/08 15:21

Magdy
membru

Dodo,ultimul "meu" citat din răspunsul tău,este de fapt...tot al tău! ;)

05/02/08 15:26

dodo86
membru

x

Ultima modificare de dodo86 (17/06/10 01:33)

05/02/08 15:28

Magdy
membru

dodo86 a scris:

...Ceea ce ma doare mai tare este ca strangi in acelasi snop si graul si neghina......

Indiferent cine strânge în snop sau ce strânge,Dodo,vine ea şi vremea secerişului,când neghina va fi arsă,iar grâul va fi dus în grânarul LUI!!! :) MATEI 13.

Şi tălmăcirea:"Fiul omului va trimite pe îngerii Săi şi ei vor smulge din Împărăţia Lui toate lucrurile care sunt pricină de păcătuire şi pe cei ce săvârşesc fărădelegea,şi-i vor arunca în cuptorul aprins." Matei 13:41,42

05/02/08 16:44

Sword
membru

Am zis ca nu voi mai zice nimic dar totusi nu ma pot abtine. Mai interesati-ve si voi despre Benny Hinn si altii ca el. Cititi ce spun teologi despre el si oameni care au avut de-a face cu el. Inca o data: Nu va mai lasati impresionati de multimea de oameni care dau pe spate si credeti voi ca-s mantuiti sau vindecati. Fiindca sunt putine cazuri de vindecare si pot fi facute si de diavol nu numai de Domnul. Alt aspect...Isus dupa ce facea o minune le spunea oamenilor sa nu mai zica nimanui. Astia nu numa ca vor sa fie vazuti dar sa fie televizati si asta-i chiar lucrarea lor principala...sa fie televizati. Scrie ca stramta e cararea care duce la viata si Laaarga este cea ce duce la pieire. Ascultati predici cu Paul Washer si veti avea ce invata. Va dau si linkurile
http://www.youtube.com/results?search_q ... rch=Search
ca sa gasiti si celalalte parti inlocuiti nr. de la final de ex.
Paul Washer in Valaori part 1(schimbati nr.1 cu 2 etc.)

05/02/08 19:03

dodo86
membru

x

Ultima modificare de dodo86 (17/06/10 01:33)

05/02/08 22:16

Sword
membru

Crede-ma oricat ar suna de ciudat dar televizorul nu face nimic bun in mintea si spiritul omului. Se poate observa si se poate studia problema. Cunosti pe cineva intors la D-zeu datorita tv-ului? Eu nu am auzit inca. Daca esti atent si mesajele biblice trebuiesc "inflorite" cu o doza mare de falsitati si exagerari ca sa prinda la public...da in fine..tv-ul ar trebui pus la alt subiect.

10/02/08 17:22

Lorena
membru

Inregistat: 11/02/08
Ok...Interesanta discutie serios,ce voi spune este strict parerea mea daca vreti luati ce e bun din ea...Pace tuturora!"cazutul pe spate"?incepem cu inceputul,aceasta manifestare poate fi strict personala nu trbuie sa generalizati sau sa-l faceti un lucru Sfant .Am vazut ce a scris Mirella,manifestarea ei;) ...Eu atunci cand am primit Duhul Sfant imi aduc aminte k am stat vreo 3 ore in prezenta Domnului vorbem in limbi si simteam puterea Lui din plin in ce fel?tot corpul a inceput sa-mi vibreze era ceva inexplicabil a durat ceva,vreo 3 ore:D dar eu am simtit ca atat de repede a trecut timpul:p,a fost ceva ce nu poate fi exprimat in cuvinte,acum depinde si de starea de oboseala a fiecaruia,dupa cum stim trupul acesta este neputincios si mai si oboseste."Cazutul pe spate" parerea mea poate fi o manifestare a puterii este  un lucru inexplicabil puterea Duhului Sfant dupa cum bine stiti cei care ati experimentat, parerea mea este ca nu poti numi asa ceva dar Duhovnicesc.Rasul Sfant?Ok eu dupa ce m-am trezit din acea stare de extaz cand practic simteam ca ating cerul,vreo jumatate de ora am ras si am plns de bucurie,nu cred ca poti numi asa ceva un ras Sfant,doar o manifestare inexplicabila a bucuriei ce sa produs in tine parerea mea eu cel putin asta am simtit..Altfel nu-mi puteam exprima bucuria atunci nu poti exprima in cuvinte asa ceva...Concluzie nu cred ca poti generaliza lucurile astea la toti,manifestarea este diferita,bucuria e aceeiasi:),nu le poti numi daruri asta e clar,e doar o manifestare de la om la om a puteri si a bucuriei:(cazutul pe spate)in unele cazuri=puterea...(rasul)=bucuria!Harul si Pacea sa fie si sa ramana cu voi toti

11/02/08 04:11

Sword
membru

In concluzie dupa cum a spus si Lorena este vorba doar de manifestari personale(la nivel hormonal) la un anumit stimul. Aceswte manifestari sunt aceleasi in toate situatiile difera doar cauza ce le provoaca. Cu alte cuvinte razi in hohote si de bucurie extrema si de o gluma buna sau situatie comica. Ceea ce difera este CAUZA si nu efectul. Asa deci si prin urmare ma bucur ca s-a ajuns aici ptr. ca asa pot sa-mi sustin teoria mai clar. Efectul(rasul sau cazutul) poate fi din diferite cauze, dasi par la fel. Poti cadea pe spate si lesina si la un concert foarte "tare", chiar daca poate-i demonic. La fel poti rade pana pici din cu totul alte motive decat bucurie-n Duhul Sfant. Altii isi exprima bucuria mai degraba prin plans decat ras. In concluzie as putea spune "Bucurati-va intotdeauna" dar sa va bucurati in adevar, adica in El. Sa avem grija la ceea ce traim sa nu ajungem cumva sa ne autoinselam crezand ca-i Domnul si cand colo sa fie doar hormonii gadilati de fire.

11/02/08 13:58

Lorena
membru

Inregistat: 11/02/08
Asa e Sword,fi binecuvantat;)...Pace voua

11/02/08 15:39

Sword
membru

Uitati inca o chestie pe care am vazut-o acum. Nu stiu cum vi se pare voua dar mie mi se pare interesant. La cincizecime le zice Petru: "Fapte 2:16  Ci ACEASTA ESTE ce a fost spus prin proorocul Ioel:
17  „În zilele de pe urmă, zice Dumnezeu, voi turna din Duhul Meu peste orice făptură; feciorii voştri şi fetele voastre vor prooroci, tinerii voştri vor avea vedenii, şi bătrânii voştri vor visa visuri!
18  Da, chiar şi peste robii Mei şi peste roabele Mele voi turna, în zilele acelea, din Duhul Meu, şi vor prooroci.
19  Voi face să se arate semne sus în cer şi minuni jos pe pământ, sânge, foc şi un vârtej de fum;
20  soarele se va preface în întuneric, şi luna în sânge, înainte ca să vină ziua Domnului, ziua aceea mare şi strălucită.
21  Atunci oricine va chema Numele Domnului, va fi mântuit.”
Petru pare a se referi exact la momentul acela. Pana acum am vazut ca multi sustin ca Ioel se refera la timpul nostru. Am fost de parere si inca mai sunt ca in vremurile din urma va veni apostazia sau lepadarea de credinta si nu mari minuni. Vor fi intr-adevar mari minuni si semne dar nu de la Domnul Slavei ci de la domnul lumii acesteia. Stiu ca-i bine sa fim optimisti, dar dupa Cuvant nu pot fi optimist decat ptr. cei "putini de pe calea ingusta". Asta-i parerea mea.

23/02/08 20:43

Magdy
membru

Sword a scris:

... Vor fi intr-adevar mari minuni si semne dar nu de la Domnul Slavei ci de la domnul lumii acesteia. ...

Crezi??
Şi-atunci cum rămâne cu versetul pe care l-ai scris, cel din Fapte2:19 :"Voi face să se arate semne în cer şi minuni jos pe pământ..."?? Chestiile astea Domnul i le-a spus proorocului Ioel.

23/02/08 21:55

Klaudiu
membru

Inregistat: 23/06/07
Magdy, Sword a zis deja ca el vede acele "zile de pe urma" de care vorbeste Ioel ca avand loc in secolul I. Pentru evrei acelea au fost intr-adevar zile din urma pt ca in 70 e.n. (adica cativa ani mai tarziu din momentul in care Petru vorbeste) lumea iudaica s-a sfarsit - romanii au daramat templul si i-au raspandit pe evrei in toata lumea.

Ca in vremurile din urma de care vorbea Isus diavolul va face semne si minuni mari e clar:

Caci se vor scula Hristoşi mincinosi si prooroci mincinosi; vor face semne mari şi minuni, pana acolo incat sa însele, daca va fi cu putinta, chiar si pe cei alesi. - Mat 24:24

23/02/08 22:33

Magdy
membru

Klaudiu a scris:

Magdy, Sword a zis deja ca el vede acele "zile de pe urma" de care vorbeste Ioel ...

Dacă-s repezită,Klaudiu!!!De-aia nu văd!Să mă ierte Sword! :)

23/02/08 22:43

Sword
membru

:) Nu-i nici o problema Magdy. Se mai intampla.

23/02/08 23:27

Sword
membru

Klaudiu vad c-o inteles exact ce am vrut sa zic. Plus ca as mai putea adauga si intrebarea retorica a lui Isus..Luca 18:8  "Vă spun că le va face dreptate în curând. Dar când va veni Fiul omului, va găsi El credinţă pe pământ?” Cararea este ingusta si putini ajung pe ea si chiar mai putini reusesc sa mearga pana la capat. Asa ca speranta mea este sa reusim cat mai multi sa mergem pe ea si sa nu cadem de oboseala

23/02/08 23:36

Pagini: 1 ... 11 12 13 14 15 16 17    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la