TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Duhul Sfant/Cazutul pe spate, Rasul Sfant ? Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 ... 17
vally_sabau
membru

Inregistat: 20/08/06
Ai dreptate "fineas" Hai sa nu ne mai jucam de-a religia!

20/08/06 11:25

Site web  
fineas
Exclus

Inregistat: 11/01/06
adica??

20/08/06 12:17

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
http://www.youtube.com/watch?v=AjujnAs-6tM

Ce parere aveti?

17/09/06 20:53

Ste.fan
membru

Inregistat: 15/11/05
OMG ... bine au spus aia ... l-am "găsit" pe Isus,dar mi-am pierdut minţile ...

17/09/06 21:28

CSmin
membru

Inregistat: 02/10/06
:)... Rasul sfant... auziti ati auzit vreodata (scuzati-mi expresia) CD sfant? Aaaa dar clipit sfant? Dar strigat sfant? Cred ca cercetarea Duhului este lasati-ma sa il numesc asa "plansul sfant"- plansul pocaintei... Biblia nu tace in dreptul acestor lucruri... Sunt mai multe daruri ale Duhului Sfant decat cele enumerate in Biblie, sau sunt mai multe moduri de manifestare a botezului cu Duhul Sfant decat ce prezinta Biblia?   Nu scrie in Biblie ca daca va vesteste cineva o alta evanghelie sa fie anatema? Voi cum citit in Cuvantul lui Dumnezeu? Scrie in Biblie de rasul sfant?... Atunci anatema!

Ultima modificare de CSmin (02/10/06 19:06)

02/10/06 19:02

eusunt10
membru

Inregistat: 04/10/06
am vazut casete infioratoare de-adreptul cu al de astia... ti se face pielea gaina.

la gara... au incecat sa faca si in romania odata de mult si au strans tineri din toate bisericile penti de la vremea respectiva (1995) si ne-au dus in budapesta la o conferinta cica... noroc ca erau cu noi si crestini adevarati care au zis stop joc... si le-am boicotat conferinta (cred ca e voba de Horodinca din botosani care ne-a chemat in camera la el si ne-a explicat toata smecheria) sper sa nu gresesc a trecut mult timp.

unii dintre voi bateau cu lingurita in geam :)

20/10/06 13:37

laura2_5
membru

Inregistat: 26/11/06
Pot fi si astea manifestari ale Duhului Sfant,dar pot fi imitate si de alte duhuri.

26/11/06 15:27

helios
membru

Inregistat: 12/11/06
Corect ai spus Laura. Unii nu pot face difrenta dintre duhuri. Ei sunt minati de unele duhuri si spun ca sun minati de Duhul Sfint. Daca este sa fim atenti cum se manifesta Duhul Sfint atunci vom putea sigur sa stim ce duh ne trinteste la pamint, sau ce duh ne gidela la talpa piceorului.
Inainte de a vorbi despre manifestarile Duhului Sfint, trebuie sa cunoastem pe Duhul Sfint. Nu trebuie sa vorbim de o manifestare care nici prin gind nu a trecut Duhului Sfint! :)

27/11/06 00:23

filip
membru

Inregistat: 27/04/05

helios a scris:

Nu trebuie sa vorbim de o manifestare care nici prin gind nu a trecut Duhului Sfint!

Cine ştie exact ce-I trece prin gând Duhului Sfânt? Avem cumva impresia că gândurile noastre sunt şi ale Lui?

27/11/06 10:07

Site web  
iulian
membru

Inregistat: 16/03/05
fineas, ma uimesti, sincer... ai dreptate, cercetati Scripturile, ceea ce nu e in Scriptura nu e de la Duhul Sfant! atata timp cat cazutu pe spate si rasul sfant nu sunt in Biblie e clar ca nu sunt Biblice si discutia e incheiata! pana acuma tot batem apa in piua... si ne invartim in jurul acelorasi "probleme" care nu ar trebui sa existe! apoi daca tot suntem la capitolul carismatici... atunci cand intri in doctrinele lor TOTAL dezorganizate... te infiori! am auzit vorbindu-se de la amvoanele lor o gramada de erezii "frumos" modelate! in asa fel in cat sa gadile urechile! apoi Biblia spune "dupa roade ii veti cunoaste" ... acuma cu roadele si noi bapti si penti avem probleme! parerea mea sa incheiem subiectul... sincer nu are rost sa pierdem timpul pt lucruri care se rezolva de la sine! faptul ca "aveti experiente" nu dovedeste nimic, nu scriptura se analizeaza in lumea experientei ci experienta in lumina scripturii, daca scriptura o aproba! putem linistiti sa zicem "Laudat sa fie Domnul" dar daca nu... atunci?... stiu ca e dureros... sa renunti la ceea ce ti cu atata drag!! evreii nu au renuntat la "invataturile" lor si din pricina asta nu L-au recunoscut pe Hristos! doar atunci poti sa-L cunosti cu adevarat pe Hristos cand renunti la ceea ce ai tu "drag" ... Domnul sa ne lumineze si sa ne dea intelepciune caci mare avem nevoie!

27/11/06 22:39

Jessika
membru

Inregistat: 28/01/07
Duhul Sfant nu face circ !!!..tot ce se eintample in biserica sa fie spre zidirea ei!! NU vad cu ce ar zidi rasul sfant biserica..bucuria ce o ai de la Duhul sfant e alta, eu stiam ca Duhul  vine ca un susur bland..
  Nu inteleg cine iese in evidenta cand se practica astfel de lucruri ...Toate ar trebui sa fie spre slava lui D'zeu ( duhul Sfant  se manifesta cum vrea el si prin cine vrea ..nu pot sa ma duc la cineva sa'i spun ca duhul e prezent si de aceea ar trebui sa se manifeste i nanume fel )
inc ao chestie ca sa fiu linistita ca am spus'o si pe asta...citeam amu ceva timp intr'o carte despre miscarea carismatica ..ideea este ca se bazeaza foarte mult pe senzational ..si chesti de o clipa, se joaca cu sentimentele oamenilor . se pune accentu prea mult pe minuni . chestia interesanta acuma vine...caracteristica definitorie a antichristului e tocmai aceasta : minunile. multi o sa fie inselati dk nu cunosc scriputurile si se lasa purtati de vant. anticristul isis pregateste terenul si multi is dusi cu presu ..puneti mana pe biblie si studiati  , ca nu tot ce zboara se mananca !!

28/01/07 21:57

Site web  
4 HIm
membru

Inregistat: 29/01/07
nu poti jessik sa generalizezi. David cand s-a bucurat s-a dezbracat(de tot) si a inceput sa strige si sa danseze..crezi k omul david a facut asta?..interesant...
  acuma hai sa iti mai zic..s-a zis k nu sunt versete care sa zica de asta..
Daniel 10 :8-10: 
8Eu am rămas singur, şi am văzut această mare vedenie. Puterile m'au lăsat, coloarea mi s'a schimbat, faţa mi s'a sluţit, şi am pierdut orice vlagă.

9Am auzit glasul cuvintelor lui; şi pe cînd auzeam glasul cuvintelor lui, am căzut leşinat cu faţa la pămînt.

10Şi iată că o mînă m'a atins, şi m'a aşezat tremurînd pe genunchii şi mînile mele.

vezi ce se intampla knd esti plin de Duhul si stai in prezenta Lui!!!
tremuratu..cazutu..

29/01/07 18:28

4 HIm
membru

CSmin a scris:

:)... Rasul sfant... auziti ati auzit vreodata (scuzati-mi expresia) CD sfant? Aaaa dar clipit sfant? Dar strigat sfant? Cred ca cercetarea Duhului este lasati-ma sa il numesc asa "plansul sfant"- plansul pocaintei... Biblia nu tace in dreptul acestor lucruri... Sunt mai multe daruri ale Duhului Sfant decat cele enumerate in Biblie, sau sunt mai multe moduri de manifestare a botezului cu Duhul Sfant decat ce prezinta Biblia?   Nu scrie in Biblie ca daca va vesteste cineva o alta evanghelie sa fie anatema? Voi cum citit in Cuvantul lui Dumnezeu? Scrie in Biblie de rasul sfant?... Atunci anatema!

scrie undeva in biblie ca boezul cu Duhul sfant se va termina...nu se va mai practica?

atunci anatema!!!

se pare ca am ajuns prea tarziu...imi pare rau..dar am aratat ca tremuratul si cazutul sunt biblice...

29/01/07 18:31

Jessika
membru

Inregistat: 28/01/07
faptu ca te'ai agatat de un verset nu arata ca asa se intampal la toti...se pare ca tu generalizezi ....zice acolo in versetele alea ca  asa trebuie sa ne manifestam cand vine Duhul sfant.,.de acolo reiese un intreg tipar dupa care se manifesta Duhul??.daca david s'a dezbracat cand a venit Duhul peste el de ce nu facem si noi acelasi lucru ? .asta dk tot vrei sa iei ce scrie acolo ..ia totu nu numa ce iti convine tie....nu zic ca sunt si situatii cand se intampla..sa se manifeste intr'un mod mai diferit...ideea e ca s'au facut norme si reguli si L\au ingradit pe Duhul sfant sa se manifeste cum vreu ei  ...arata'mi cu referinte din biblie unde oamnii au inceput sa rada si sa nu se mai poata controla...crede'ma ca  am stat 9 ani intr'o biseric ai ncare se practica rasul si cazutul pe jos, etc....si nu mi se pare ok tot ce am vazut acolo ,....

Ultima modificare de Jessika (30/01/07 14:39)

30/01/07 14:35

Site web  
4 HIm
membru

nici eu nu cred k se intampla la toti...mie nu mi sa intamplat...la mine a fo diferit...si nu generalizez...cred in manifestarea DS...si nu noi alegem cum...dak El doreste sa se manifeste in general intrun fel...nu poti sa il limitezi...cunosc persoane care cand au fost botezate doar au strigat Tata si apoi au incepus sa vb...eu nici nu am cazut pe spate nici nu am ras..am cazut cu fata la pamant si nu mam mai putut ridica...sunt diferite moduri de manifestare a DS la fel ca si darurile...nu toti trebuie sa aiba vb in limbi...cunosc care nu au..dar au alte daruri...dar faptul ca spui k nu e asa ii spui tu Lui cum sa se manifeste..probabil ca in unele grupuri se si exagereaza...si de ce punem accentu pe forme?si nu pe ce e dincolo de forme...
vezi bine zice Bibliaa:omu se uita la ce izbeste ochii dar Dumnezeu se uita la..inima...
poate trebuie sa invatam sa ne lasam folositi de DS si sa nu ii spunem noi cum sa actioneze...

30/01/07 20:54

anairda
membru

Inregistat: 20/02/07
daca manifestarea Duhului Sfant nu are un scop benefic eu nu il vad biblic.Acest taram al manifestarilor Duhului Sfant este unul f. alunecos si cred ca trebuie expirementat cu frica de Dumnezeu.

01/03/07 18:29

dodo86
membru

Inregistat: 14/02/07
x

Ultima modificare de dodo86 (17/06/10 01:25)

26/05/07 04:00

Joseph7
membru

Inregistat: 02/03/07
Nu demult am auzit vorbindu-se despre acesti "evanghelisti" care au "puterea" sa faca sa cada pe spate multimi de oameni.  In Biblie putem observa cum diferiti oameni in anumite situatii au cazut inaintea Domnului Isus:  un anumit grup de oameni cadeau pe spate, iar alt grup cadeau cu fata la pamant.  Care este diferenta intre aceste doua grupuri de oameni?  Toti cei ce venerau pe Dumnezeu cadeau cu fata la pamant inaintea Lui.  Dusmanii Lui insa, cadeau pe spate.  Se poate aplica aceasta interpretare la  evenimentele ce au loc in zilele noastre?

Ultima modificare de Joseph7 (26/05/07 09:41)

26/05/07 09:28

dodo86
membru

x

Ultima modificare de dodo86 (17/06/10 01:26)

26/05/07 14:50

Dana
membru

Inregistat: 04/01/07
Benny Hinn / Let the bodies hit the floor
Urmariti fara sonor [este o piesa rock] dar imaginile....  ...Nu pot spune ce se intampla de fapt aici , dar un show este ...Aceasta este manifestarea Duhului Sfant... ??

03/06/07 17:09

Ste.fan
membru

Inregistat: 15/11/05
Ma indoiesc ... chiar nu pot sa inteleg. Aia care sunt asista la astfel de intruniri chiar nu constientizeaza faptul ca nu e lucrarea lui Dumnezeu, ci a Satanei? Cand vad faze d'astea ma trece un fior pe sina spinarii ..

Ultima modificare de Seraphim (03/06/07 18:59)

03/06/07 18:59

dodo86
membru

x

Ultima modificare de dodo86 (17/06/10 01:27)

04/06/07 01:18

Dana
membru

Inregistat: 04/01/07
Am intrebat , e manifestarea Duhului Sfant??

04/06/07 01:27

dodo86
membru

x

Ultima modificare de dodo86 (17/06/10 01:27)

04/06/07 01:43

Sarah
membru

Inregistat: 08/03/07
Hmm,e ciudat totusi...insa sunt asa multi care cred orice...sincer,ma iau frigurile cand ma gandesc la cata ratacire exista :(
Sincer,eu nu pot crede ca asemenea manifestari apartin prezentei Duhului Sfant.

Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35

04/06/07 02:20

Pagini: 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 ... 17    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la