|
|
|
eli4adi
membru
Inregistat: 03/06/06
|
|
vorbind de vcaderi sa-ntelegi ca erau constienti,doar trupul nu si-l controlau.Cred ca nu ai experimentat .Nu cred ca o sa reusesc sa explic acest fapt.
|
|
13/06/06 19:37
|
|
sunshine
membru
Inregistat: 10/04/06
|
|
de sters
Ultima modificare de asherit (25/01/07 18:41)
|
|
13/06/06 21:16
|
|
nascutinvingator
membru
Inregistat: 25/03/06
|
|
Eu nu stiu cum e, nu am experimentat asa ceva, dar daca e asa cum ziceti voi situatia este si mai grava decat imi inchipuiam eu ca este.Daca privesti neputincios cum altcineva iti stapaneste trupul poti sa fi sigur ca nu e Duhul Sfant , pentru ca Dumnezeu nu te trateaza niciodata ca pe un robot biologic , nu-ti obliga niciodata trupul sa faca ceva in nici un fel cu atat mai mult separat de mintea , constiinta si duhul tau....."duhurile proorocilor sunt supuse proorocilor"...Duhul Lui Dumnezeu ne calauzeste, ne da putere in slabiciune, se roaga pentru noi cu suspine negraite,se intristeaza cand facem ceva rau, refuza comunicarea cu noi cand persistam in greseala....dar niciodata nu ne incalca libertatea si dreptul divin de a stapanii peste propriul trup, niciodata nu ne va "poseda" sa ne oblige trupul sa actioneze separat de mintea noastra, asa ca mare atentie, va jucati cu focul!
_______________________________________ Mi s-a inradacinat credinta ca omul care lupta, chiar si singur,pentru Dumnezeu si Neamul sau, nu poate fi invins niciodata
|
|
14/06/06 06:41
|
|
T-pop
membru
Inregistat: 20/01/06
|
|
Adevarul e ca nici eu nu am citit in Scripturi ca Duhul Sfant sa il tranteasca pe careva la pamant, dintre cei ai Lui, pe cand contraexemple am vazut. Si eu zic ca e o zona cam alunecoasa. Pe de alta parte cunosc si persoana credincioasa (in varsta de aprox 50 ani) care, ajuns pentru prima data la o conferinta unde a vazut ca unii cad, a luat decizia ca el nu se va lasa sa cada, dar s-a pomenit pe jos plangand. D`aia am zis ca nu ma pronunt, dar totusi am rezerve.
_______________________________________ "The more I study science, the more I believe in God." Albert Einstein
|
|
14/06/06 10:30
|
|
sunshine
membru
|
|
de sters
Ultima modificare de asherit (25/01/07 18:41)
|
|
14/06/06 16:03
|
|
Ste.fan
membru
Inregistat: 15/11/05
|
|
Eu nu văd scris nicăieri în Biblie ''râdeţi până nu mai puteţi'' ... NU are sens... nu aduce nici un folos să râzi ca un disperat,doar dacă te prefaci, sau tocmai urmăreşti o emisiune/film comic ... în rest e cu totul aberant ... totuşi, exemplul lui T-Pop m-a pus pe gânduri...
|
|
14/06/06 18:44
|
|
sunshine
membru
|
|
de sters
Ultima modificare de asherit (25/01/07 18:42)
|
|
14/06/06 18:46
|
|
eli4adi
membru
|
|
nu incercati sa-l intelegeti pe d-zeu.Exista manifestari diferite pt. fiecare pers. Unii cad,altii plang,altii cad si pling.Depinde de pers. cat este de rezervata.Oricine ar dorii sa se faca una cu d-zeu.Asa caq nu mai fiti atat de reticienti.Nu fiti ca TOMA .Scuze este parerea mea daca am suparat pe cineva imi retrag cuvintele.
|
|
14/06/06 18:58
|
|
Ste.fan
membru
Inregistat: 15/11/05
|
|
eli4adi a scris:
nu incercati sa-l intelegeti pe d-zeu.Exista manifestari diferite pt. fiecare pers. Unii cad,altii plang,altii cad si pling.Depinde de pers. cat este de rezervata |
cum adică?
|
|
14/06/06 19:01
|
|
sunshine
membru
|
|
de sters
|
|
14/06/06 19:07
|
|
eli4adi
membru
|
|
eu cred ca nu vom putea niciodata sa-l cunoastem pe d-zeu in totalitate.Daca ar lucra in moduri tainice n-am fi vazut diferitele manifestari; VORBIREA IN LIMBI,SAU CADERI SA ZICEM.aM VAZUT MA REPET CADERI,PRIN PUTEREA D.S,DAR AM VAZUT SI IMITATII.
|
|
14/06/06 19:15
|
|
eli4adi
membru
|
|
in general vor cadea cei pe care nu-i intereseaza cine este la dreapta sau la stinga lui.de obicei cind cercetez ceva incerc sa-mi dau seama cum lucreaza cel rau.el va imita intotdeauna fiind incapabil sa creeze. DE EX; CEI IMPLICATI IN OCULTISM ,MA REFER LA PRACTICANTI NU LA FILOZOFI,CIND INTRA IN TRANSA NU STIU NIMIC DE EI FIIND MANI9PULATI. D-ZEU NU MANIPULEAZA IAR IN MOMENTUL IN CARE SELASA PREZENTA LUI PESTE TINE ATUNCI TE FACI UNA CU EL SI AI VREA SA NU TE MAI INTORCI
|
|
14/06/06 19:21
|
|
ionelcim
membru
Inregistat: 01/11/05
|
|
eli4adi a scris:
Unii cad,altii plang,altii cad si pling.Depinde de pers. cat este de rezervata.Oricine ar dorii sa se faca una cu d-zeu.Asa caq nu mai fiti atat de reticienti.Nu fiti ca TOMA .Scuze este parerea mea daca am suparat pe cineva imi retrag cuvintele. |
in biblie unii se ridicau in picioare plini de DS, vorbeau ceea ce la dadea DS sa vorbeasca, ajutau pe cei aflati in nevoie, IL marturiseau pe Isus, si erau gata sa mearga si la moarte pentru El, mai bine sa moara decat sa faca vreun pacat,...astazi toti cad, toti rad,.....si nimeni nu mai este in stare sa spuna nu pacatului si compromisului, nimeni nu mai este in stare sa traiasca pentru Isus, sa-L marturiseasca cu pretul vietii.....
_______________________________________ "CAT SUNT IN LUME SUNT LUMINA LUMII" Isus Hristos
|
|
15/06/06 14:47
|
|
eli4adi
membru
|
|
dRAGUL MEU IONELCIM astazi ma intreb si eu daca sintem pregatiti sa murim pt, Isus .N-are a face cu manifestarile D.S. dorinta noastra de-al sluji pe D-zeu ea este in noi .De tine si de mine depinde daca vreau sa merg ,sa aud ,sa vorbesc sa inspir sau repir pt. cristos. Fratilor vinr-e APOSTAZIA priviti in jur si veti intelege.
|
|
15/06/06 21:44
|
|
ionelcim
membru
|
|
hmmmm...pai tocmai asta este problema, ca in ziua de astazi manifestarile n-au nimic de a face cu dorinta de a-L sluji pe Dzeu, ceea ce ma face sa ma intreb in dreptul celor care pretind ca au fost botezati sau umpluti de DS, si s-au manifestat prin cazaturi sau rasete, betie in duh(hmm nu stiu unde ai gasii argumrnte in scripturi pentru betie cand ni se spune clar sa fim treji in toata vremea....)......ideea este ca pentru apostoli botezul sau umplerea cu DS au avut de a face cu dorinta de a-L sluji pe Dzeu.
oare de ce manifestarile astea nu se gasesc in biblie, dar pretindem caeste lucrarea DS? dar marea problema nu este numai ca nu se gasesc in biblie, ci este faptul ca cei care practica ocultismul se manifesta astefel. astazi am vazut un reportaj cu un american care s-a nascut in familie care practica satanismul, si relata cateva din manifestarile lor care faceau parte in ritualurile de la haloween, cand unii cadeau pe spate, sau altii se prvaleau razand....
si atunci ma intreb: manifestarile astea cu ce se aseamana mai mult cu ce este in scripturasau cu "altceva"?
_______________________________________ "CAT SUNT IN LUME SUNT LUMINA LUMII" Isus Hristos
|
|
16/06/06 23:44
|
|
sunshine
membru
|
|
de sters
|
|
04/07/06 13:25
|
|
ionel
membru
Inregistat: 24/04/06
|
|
ionelcim,tu chear crezi ca nu mai sunt acele persoane da-mi vopie sa-ti spun ca chear exzista
|
|
05/07/06 19:27
|
|
ionelcim
membru
|
|
hmmm...eu intrebam doar, oricum chiar dca exista sunt fputine, si din pacate falsul este la el acasa
|
|
14/07/06 19:05
|
|
nascutinvingator
membru
Inregistat: 25/03/06
|
|
in Noul Testament singurul care a cazut pe spate e tanarul Eutih care a adormit la predica lui Pavel.....
_______________________________________ Mi s-a inradacinat credinta ca omul care lupta, chiar si singur,pentru Dumnezeu si Neamul sau, nu poate fi invins niciodata
|
|
15/07/06 08:43
|
|
fineas
Exclus
Inregistat: 11/01/06
|
|
NICI UN OM A LUI DUMNEZEU NU A CZUT PE SPATE ,ci toti au cazut in fata ,caci SLAVA LUI DUMNEZEU E MARE ,caderea pe spate e impotrivire a satanei ,o smecherie demonica ,prin hipnotism,o spun fara frica ,caci e o mare amagire ,nu o practicati!!!!
Nu exista nici un exemplu biblic ,ca cineva sa cada pe spate in prezenta lui Dumnezeu !!!
_______________________________________ SHALOM
|
|
15/08/06 17:14
|
|
sunshine
membru
|
|
-x-
Ultima modificare de asherit (15/08/06 20:09)
|
|
15/08/06 18:10
|
|
fineas
Exclus
|
|
Isaia, 28
13 şi pentru ei cuvântul Domnului va fi: "ÃŽnvăţătură peste învăţătură, învăţătură peste învăţătură, poruncă peste poruncă, poruncă peste poruncă, puţin aici, puţin acolo", ca mergând, să cadă pe spate şi să se zdrobească, să dea în laţ şi să fie prinşi.
scriptura ne zice in ce pozitie au cazut oamenii lui Dumnezeu;
Daniel, 8
18 Pe când îmi vorbea el, am căzut cu faţa la pământ leşinat. El m-a atins, şi m-a aşezat iarăşi în picioare în locul în care mă aflam.
|
|
16/08/06 00:44
|
|
gheorghe viorel
membru
Inregistat: 17/08/06
|
|
Lupea_Filip a scris:
Mi se pare ca problema rasului sfant si a caderilor pe spate este destul de dificil de lamurit, asa ca propun si eu discutarea unei alte teme, in legatura cu lucrarea Duhului Sfant, si anume: "punerea mainlior". Este o actiune la care majoritatea penticostalilor privesc cu teama. Chiar si eu am teama in fata acestei lucrari. Insa ceea ce ma intriga este ca am cateva cunostinte printre carismatici. Si am inteles ca punerea mainilor este privit ca ceva foarte obisnuit la ei. Chiar de multe ori cand ma intalnesc cu o anumita persoana, incearca de fiecare data sa-si puna mainile pe mine, iar eu incerc de fiecare data sa ma feresc... >:o)
Prin urmare, asa avea cateva intrebari, la care cer ajutor ca sa gasesc raspuns: 1. Care este scopul acestui dar? (Eu am gasit in biblie folosirea sa la autorizare in lucrare, la botezare cu (in) Duhul Sfant si revarsare de daruri ale D.S. si la vindecare. Mai sunt si alte scopuri care ar justifica o utilizare mai frecventa?) 2. Este aceasta lucrare pentru toti credinciosii, sau este un dar care se manifesta mai degraba prin anumiti oameni alesi de Dumnezeu pentru aceasta? (Stiu ca toti suntem imputerniciti de Dumnezeu sa lucram cu toate darurile, insa ele nu se manifesta prin fiecare credincios in aceeasi masura). 3. Necesita aceasta lucrare un grad de sfintenie mai deosebita? (Eu sunt oarecum temator ca, daca accept sa puna cineva mana pe mine, si daca acea persoana este stapanita de anumite patimi, duhuri sau cum le-am numi, sa nu se transfere autoritatea acelor stapaniri si asupra mea. La fel, si eu, care-mi cunosc viata "de succes" in credinta ma feresc sa pun mainile pe cineva, tocmai datorita transferului de responsabilitate si autoritate care are loc. Ma gandesc ca poate ajung sa fac rau, in loc de bine.)
Deci, mingea e la fileu. Cine da prima pasa? |
1timotei5 14 Nu fi nepăsător de darul care este în tine, care ţi-a fost dat prin proorocie, cu punerea mânilor de către ceata presbiterilor (Sau: bătrâni.). 22 Să nu-ţi pui mâinile peste nimeni cu grabă: şi să nu te faci părtaş păcatelor altora: pe tine însuţi păzeşte-te curat.
|
|
17/08/06 23:17
|
|
fineas
Exclus
|
|
voi va jucati de-a religia ,credeti ca cineva pune vin nou in burduf vechi???
prima data trebuie schimbat burduful sau vasul ,ca sa fie folosit ptr,o lucrare buna ,vorbiti sa va aflati in treaba pe langa SCRIPTURA!!!
CERCETATI SCRIPTURILE .......!!!!(MATEI 22;29)
|
|
18/08/06 00:25
|
|
vally_sabau
membru
Inregistat: 20/08/06
|
|
parerea mea este ca rasul sfant si caderea pe spate exista, dar exista totusi o problema: Aceste doua lucruri sunt manifestari ale oamenilor si nicidecum ale Duhului Sfant. Ce inseamna pentru voi Proroci Mincinosi?Si ei sa stiti ca au prorociri care se implinesc dar Domnul le va spune "nu va cunosc" Tot ce nu vine din incredintare este pacat scrie in Romani14:23... Haide-ti sa lasam rasul ca s-ar putea sa cadem pe spate si sa ne concentram spre ceva care zideste... Pacea Domnului sa fie cu voi...
|
|
20/08/06 11:13
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|