|
|
|
Larisa
membru
Inregistat: 22/05/05
|
|
Personalitatea flegmaticului liniştit
PUNCTE FORTE
EMOŢIILE FLEGMATICULUI LINIŞTIT
Personalitate sobră Impasibil şi relaxat Calm, stăpânit pe sine şi temperat Răbdător, bine echilibrat Viaţă statornică Liniştit, dar spiritual Compătimitor şi bun Îşi ascunde emoţiile Împăcat cu sine Bun la toate
FLEGMATICUL LINIŞTIT CA PĂRINTE
Este un părinte bun Îşi rezervă timp pentru copii Nu se grăbeşte Poate să accepte binele şi răul deopotrivă Nu se supără repede
Introvertitul * Observatorul * Pesimistul
FLEGMATICUL LINIŞTIT LA LUCRU
Competent şi ferm Liniştit şi agreabil Are abilităţi administrative Mediază problemele Evită conflictele Lucrează bine în condiţii de presiune Găseşte soluţia simplă
FLEGMATICUL LINIŞTIT CA PRIETEN
Te înţelegi uşor cu el Este agreabil şi plăcut Inofensiv Este un bun ascultător Are simţul umorului Îi face plăcere să privească oamenii Are mulţi prieteni Compătimitor şi atent
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
20/01/06 01:03
|
|
m3diator
admin
Inregistat: 08/12/04
|
|
si eu ma regasesc in categoria asta dar imprumut si cate ceva de la sangvinic si melancolic. adica sunt un "flegvinicolic" ?
|
|
20/01/06 11:14
|
|
Larisa
membru
|
|
In general fiecare are trasaturi din cam toate temperamentele. Uneori temperamentul predominant se poate schimba. Eu de exemplu am fost o melancolica pentru multa vreme. Acum cativa ani am trecut la polul opus: sangvinic si de atunci oamenii nu au mai avut liniste. Ovi, tu poti sa fii chiar: flegvinicolicmelo!
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
20/01/06 19:48
|
|
Larisa
membru
|
|
Intreabau astia de la emisiunea lui Pruteanu pe cei de pe strada daca sunt flegmatici la care unul dintre cei intrebati a zis: "Nu, domnule, eu nu scuip pe jos!" e ca si aia cu: "Domnului sunteti poliglot? " "Domnule, te rog nu ma fa pe mine poliglot!"
|
|
20/01/06 19:50
|
|
m3diator
admin
Inregistat: 08/12/04
|
|
larisa, ma faci de 2 ori melancolic? de ce? flegvinicolic = fleg(matic) + (sang)vinic + (melanc)olic
|
|
20/01/06 23:38
|
|
Larisa
membru
|
|
Scuze, vroiam sa adaug ineputul de la coleric. Off! Deci flegvinccolicco! Pentru ca daca te uiti si la coleric sigur o sa gasesti ceva care o sa ti se potriveasca!
|
|
21/01/06 00:47
|
|
braducalin
membru
Inregistat: 19/02/06
|
|
ce patirati bre vati inbolnavit????flegmatic, coleric, melancolic, sangvinic....da ce boli mai sunt si astea?????????
_______________________________________ "Curajul e taina finala invinge cine are curajul sa moara"... Nicolae Steindhardt, Jurnalul Fericirii
|
|
24/02/06 12:13
|
|
asher
membru
Inregistat: 13/07/05
|
|
Mai oameni buni, sigur ca avem din fiecare temperament calitati si mai putin calitati. Prin studiu si rabdare putem sa devenim mai echilibrati si sa dezvoltam calitatile care ne plac si sa le suprimam pe cele care ne plac mai putin. Acum depinde de noi, de timp si de ce vrea Domnul cu noi, nu?!
_______________________________________ "Un cuvant spus la vreme potrivita , este ca niste mere de aur intr-un cosulet de argint." (Prov. 25:11)
|
|
28/03/06 20:01
|
|
asher
membru
|
|
Si fiti si voi mai seriosi putin, aratati respect daca vreti sa fiti respectati, sau poate gresesc... Daca glumiti, glumiti mai frumos... )
_______________________________________ "Un cuvant spus la vreme potrivita , este ca niste mere de aur intr-un cosulet de argint." (Prov. 25:11)
|
|
28/03/06 20:03
|
|
Memphis
membru
Inregistat: 27/03/06
|
|
Ma incadrez perfect aici... ca turnat. Acum... nu stiu cum voi fi ca parinte. Nu vreau sa-mi "scuip" copiii (a-propos de Pruteanu).
NUMA' BINE... de la un flegmatic
_______________________________________ Astazi, daca nu esti confuz, inseamna ca nu gandesti clar.
|
|
29/03/06 19:36
|
|
Larisa
membru
|
|
Ce mare nevoie are lumea de flegmatici!
|
|
30/03/06 03:49
|
|
Memphis
membru
Inregistat: 27/03/06
|
|
Grija mare la combinatiile alea sa nu va rezulte "flegmalcoolic" sau ceva de genu'. Doamne pazaste!
_______________________________________ Astazi, daca nu esti confuz, inseamna ca nu gandesti clar.
|
|
30/03/06 12:35
|
|
teen-elle
membru
Inregistat: 02/05/06
|
|
Eu ma incadrez la flegmatic, in proportie mai mare fata de celelalte ... Si recunosc ca nu-mi place prea mult temperamentul meu.
Ultima modificare de teen-elle (02/09/06 18:00)
_______________________________________ Cu cat judeci mai mult, cu atat iubesti mai putin. (Honore de Balzac)
|
|
02/05/06 22:36
|
|
anddrusca
membru
Inregistat: 05/09/05
|
|
Larisa a scris:
Personalitatea flegmaticului liniştit
PUNCTE FORTE
EMOŢIILE FLEGMATICULUI LINIŞTIT Impasibil şi relaxat Calm, stăpânit pe sine şi temperat Răbdător, bine echilibrat Viaţă statornică Liniştit, dar spiritual Compătimitor şi bun Îşi ascunde emoţiile Împăcat cu sine
FLEGMATICUL LINIŞTIT CA PĂRINTE
Este un părinte bun Îşi rezervă timp pentru copii Poate să accepte binele şi răul deopotrivă Nu se supără repede
Introvertitul * Observatorul * Pesimistul
FLEGMATICUL LINIŞTIT LA LUCRU
Competent şi ferm Liniştit şi agreabil Are abilităţi administrative Mediază problemele Evită conflictele Lucrează bine în condiţii de presiune Găseşte soluţia simplă
FLEGMATICUL LINIŞTIT CA PRIETEN
Te înţelegi uşor cu el Este agreabil şi plăcut Inofensiv Este un bun ascultător Are simţul umorului Îi face plăcere să privească oamenii Are mulţi prieteni Compătimitor şi atent |
da, se pare ca flegmaticul ma caracterizeaza cel mai mult, astea sunt unele din trasaturile in care ma regasesc...sa mergem mai departe:)
_______________________________________ I'm thankful my feelings do not define me. My Creator has deemed me his treasure, he calls me beautiful. God's love is reliable and unchanging. Therefore, I look to him before I look in the mirror.
|
|
02/05/06 23:01
|
|
Gigel cel viteaz
membru
Inregistat: 03/05/06
|
|
Uneori temperamentul predominant se poate schimba. |
Temperamentul este dat din naştere, cel puţin în accepţiunea psihologică a termenului. Caracterul e cel care se schimbă în cursul vieţii, caracter prin care anumite laturi ale temperamentului ies în evidenţă sau sunt mascate.
_______________________________________ Ateu.
|
|
03/05/06 01:46
|
|
Larisa
membru
|
|
De unde ideea ca temperamentul este dat din nastere? Ni-l da Dumnezeu? Parintii?
|
|
04/05/06 04:10
|
|
Gigel cel viteaz
membru
Inregistat: 03/05/06
|
|
Pentru că aşa e definit termenul de temperament în psihologie.
_______________________________________ Ateu.
|
|
04/05/06 09:03
|
|
asher
membru
|
|
E bine sa ne uitam intotdeauna la partea plina a paharului. Evident ca fiecare temperament nu are numai puncte forte. Cred ca prin vointa se poate ajunge la un echilibru temperamental. Sau echilibru se poate stabili cand sunt doi impreuna, daca ai un partener, prieten/a, sot/sotie. Eu sunt intai melancolic si apoi cred ca flegmatic si apoiu :p nu mai stiu. Imi place ca am inceput sa ma schimb. E frumoasa viata, viata langa Isus!
Be blessed all, preaiubitii mei in Domnul!
PS: n-am mai postat de mult si acum sunt in forma si am si timp... Praise the Lord!
Ultima modificare de asher (04/05/06 09:48)
|
|
04/05/06 09:47
|
|
maryan
membru
Inregistat: 21/02/07
|
|
cat de mult se potrivesc trasaturile flegmaticului cu cele ale personalitatile mele!!! evident ca si de la celelalte am gasit ceva potriviri (mai ales melancolic) dar este fffoarte clar: sunt un flegmatic caruia nu-i place sa scuipe, evident!)
Ultima modificare de maryan (08/03/07 14:19)
_______________________________________ Prietenul adevarat iubeste oricand, si in nenorocire ajunge ca un frate. Proverbe 17:17
|
|
08/03/07 14:17
|
|
Norkis
membru
Inregistat: 17/07/08
|
|
Pe mine flegmaticii aprape ca ma scot din sarite; am impresia ca si daca ar exploda Hirshima pe langa ei, dansii nu ar schimba ritmul de mers. Nu imi plac deloc!
_______________________________________ Istetimea nu inseamna intelepciune...
|
|
23/07/08 12:17
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
O, da! Au un ritm...
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
23/07/08 12:22
|
|
Norkis
membru
Inregistat: 17/07/08
|
|
vai, sa nu te stiu:)) Tu te-ai potrivi in cazul acesta cu un sangvinic cred.
_______________________________________ Istetimea nu inseamna intelepciune...
|
|
23/07/08 12:33
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|