TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/De-ale psihologiei/Complexe Moderat de antonela, april  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4
edi.theraven
membru

Inregistat: 26/10/08
Fiecare e ok cum este. Complexul din cauza fizicului este un lux pe care nu ar trebui sa ni'l permitem.

17/06/10 17:36

Site web  
Christina
membru

Inregistat: 15/01/10

FiicaDeRege a scris:

Oooo, dar nu esti inalta, Christina. Poti sta linistita, e bine asa.

cum sa nu fiu inalta ?! :O
hai ca nu trebuie sa  ma consolezi, stiu adevarul :D

17/06/10 22:03

fluflu
membru

Inregistat: 20/09/07
christina, chiar esti ok :) daca aveai 1,73 atunci era o problema :D :D

17/06/10 22:17

Christina
membru

:)) multumesc de incurajare. dar se poate sa mai cresc. si daca ma mai inalt un cm devine deci o problema :D

17/06/10 22:20

tamarta
membru

Inregistat: 22/11/06
Christina, ce n-as da sa fiu si eu mai inalta. 1.72 ar fi fost numa bine la mine :D desi m-as multumi si cu 1.65. Dar trebuie sa ma multumesc cu 1.60 incaltata :D
N-ar fi asa mare problema de n-ar avea prietenul cu aproape 30 cm mai mult, dar Tati le stie mai bine pe toate :)

Esti foarte faina asa cum esti :)

17/06/10 23:03

lorre
membru

Inregistat: 07/10/06
Matusa mea care s-a maritat acum 2 ani e foarte, foarte micuta pe langa sotul ei. Ea e genul ala "piticut" si el e inalt si bine-facut. Dar sunt foarte scumpi amandoi, zapaciti etc. :) Decat sa fie fata mai inalta decat el, mai bine asa,tami ;)

18/06/10 11:30

dhannyella
membru

Inregistat: 06/06/09
stai linistita tamarta ca nu esti singura care are 1.60 incaltata,mai sunt si eu pe aici :D:)
si eu eram complexata cu ceva vreme in urma din cauza asta dar acum nu mai am probleme :)

"Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti!Chiar si la nelegiuire te deprinzi."[Ieremia 2:33]

18/06/10 11:43

Christina
membru

fetele mici de inaltime isi iau niste tocuri si sunt mai inalte, dar cele inalte nu pot sa se faca mai scunde :D

18/06/10 16:58

tamarta
membru

Asta asa este. Dar tocul e obositor si daunator daca e purtat timp indelungat..si mai si subtiaza..si mie numai asta nu-mi trebuie.

Mi-am luat o carte: "Iubeste-ti viata pe care o traiesti" si vorbesc fain autorii despre tot felul de sentimente de neimplinire, complexe. Si ajuta :)
si mai era si "Minciuni pe care le cred femeile" si "Adevarata valoare a unei femei" sii :D gata :D

18/06/10 17:46

Christina
membru

cred ca aceste carti ar trebui sa treaca si prin mainile mele. titlurile suna bine si potrivit petru mine. :D

18/06/10 20:54

dhannyella
membru

Christina, eu zic ca nu trebuie sa fii complexata de acum inainte pentru ca nu esti singura,eu cunosc multe fete inalte si la bise si foste colege si ,crede-ma sunt destul de multe si chiar mai inalte decat tine... :) deci,nu te mai stesa ;)

Ultima modificare de dhannyella (18/06/10 21:16)

"Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti!Chiar si la nelegiuire te deprinzi."[Ieremia 2:33]

18/06/10 21:15

monday_73
membru

Inregistat: 19/01/08

Christina a scris:

pai am 1.72m [dar nu mai zice la nimeni asta] :D deci nu cred ca esti chiar asa de inalta ca mine.. si problema mai grava e ca nu ma simt deloc bine asa si nu prea ma iubesc. nu pot sa ma obisnuiesc nici cu mine, dapai cu altii ?

Te saluta o fata de 1.71 :)

La 1.72 nu esti chiar asa de inalta. Esti inalta, dar nu intr-atat incat pot sa spun ca esti indreptatita sa te simti complexata (parerea mea). Ce sa spuna fetele de 1.82 ?!

Ultima modificare de monday_73 (19/06/10 21:57)

"Sufletul nostru nadajduieste in Domnul; El este ajutorul si scutul nostru." (Ps.33:20)

19/06/10 21:55

homeless
membru

Inregistat: 16/02/08
x

Ultima modificare de homeless (13/02/11 23:09)

22/06/10 16:02

emanuel
membru

Inregistat: 14/09/08
De ce va tot plangeti?
Dar cat vreti sa aveti? Un metru si 10 centi? :rolleyes:

Daca toate fetele ar avea 1,42 m, cum ar aparea langa baietii de 1,85 ?  Ai zice ca baietii isi plimba catelul nu prietena. Scuzati daca cineva este in situatia asta; nu vreau sa fiu rautacios, dar nu inteleg de ce sa fie cineva complexat pentru statura.

Ultima modificare de mereu-tanar (22/06/10 19:59)

Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

22/06/10 19:54

lorre
membru

Inregistat: 07/10/06
pur si simplu. asa cum unii sunt complexati ca au cosuri, sau ca sunt slabi/grasi, asa sunt unii complexati de inaltime. Eu nu vad nimic neobisnuit, dar care nu e necesar da.

22/06/10 20:21

benny
membru

Inregistat: 27/05/07

mereu-tanar a scris:

nu vreau sa fiu rautacios

...numai ca esti.. :rolleyes:

23/06/10 01:11

emanuel
membru

mereu-tanar a scris:

nu vreau sa fiu rautacios

benny a scris:

...numai ca esti.. :rolleyes:

Tu ce ai cu mine? :(
De multa vreme vorbesti cam acid la adresa mea. Da' ce-ti veni? Ce ti-am facut? Vorbeam si eu cu cineva pe forum si incurajam, iar tu...? Nu ai prins ideea?
Sau ti-s insuportabil? Te rog sa te mai potolesti. Am vazut in mai multe randuri ca incerci sa ma vanezi si nu am inteles de ce. Te-am evitat mereu si nu ti-am raspuns, dar spune deschis ce ai cu mine?

Ultima modificare de mereu-tanar (23/06/10 01:33)

Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

23/06/10 01:31

tamarta
membru

mereu-tanar a scris:

De ce va tot plangeti?
Dar cat vreti sa aveti? Un metru si 10 centi? :rolleyes:

Daca toate fetele ar avea 1,42 m, cum ar aparea langa baietii de 1,85 ?  Ai zice ca baietii isi plimba catelul nu prietena. Scuzati daca cineva este in situatia asta; nu vreau sa fiu rautacios, dar nu inteleg de ce sa fie cineva complexat pentru statura.

Este urat din partea ta sa comentezi asa. comentariul tau chiar poate rani pe cineva.. [o prietena foarte buna e in situatia aia si ma bucur ca nu intra pe forum..]
Daca toata viata ti s-ar spune din toate partile ca esti mic si slab sau inalt si gras sau mai stiu eu cum, n-are cum sa nu te afecteze. Mai ales ca sunt atatia care fac glume pe seama ta.

N-am 1.42, dar sunt mica de inaltime si nu-s nicidecum ca un caine pe langa iubitul meu. Si nicio alta fata, oricat de mica ar fi.

mereu-tanar a scris:

Tu ce ai cu mine? :(
De multa vreme vorbesti cam acid la adresa mea. Da' ce-ti veni? Ce ti-am facut? Vorbeam si eu cu cineva pe forum si incurajam, iar tu...? Nu ai prins ideea?
Sau ti-s insuportabil? Te rog sa te mai potolesti. Am vazut in mai multe randuri ca incerci sa ma vanezi si nu am inteles de ce. Te-am evitat mereu si nu ti-am raspuns, dar spune deschis ce ai cu mine?

tocmai tu esti cel care esti cam acid in ultima vreme si faci comentarii aiurea sau te aprinzi, interpretezi gresit si tot asa. El doar ti-a spus ca ai fost si chiar ai fost. Rautacios e putin spus.

Si n-ai incurajat deloc. Cum crezi ca se simt fetele asa mici acum?

Si eu am tot tacut pana acum, dar vad ca te tot iei aiurea de cine nu trebuie. Asa ca mai gandeste-te care si cum a gresit.

Ultima modificare de tamarta (23/06/10 01:37)

23/06/10 01:34

emanuel
membru

Daca esti mica si te-ai simtit afectata, imi cer scuze dar si tu ai cam fost cu spini cand mi te-ai adresat, asa ca n-ai de ce sa te plangi. Nu vreau sa dezgrop mortii si sa arat de cate ori ai vorbit urat cu mine, si nu am spus nimic; am lasat lucrurile asa, dar cred ca si tu cred ca ar trebui sa ai cat de cat o limita.
Inteleg ca te simti datoare sa il aperi pe Benny, dar cred ca ar trebui sa-l aperi in ce este bun nu intotdeauna, (nu ma refer la postul meu precedent ci la alte multe cazuri)

Daca nu m-am plans de fiecare data cand ai sarit calul, nu inseamna ca nu m-am simtit lezat; am ales sa te evit, tocmai pentru a nu fi astfel de discutii, la fel cum l-am evitat si pe Benny.
Puteam sa nu va raspund nici acum la intepaturi, dar am facut-o doar ca sa stiti ca si eu sunt afectat de atitudinea voastra, de asta i-am raspuns si lui Benny si tie, iar nu pentru ca m-as fi simtit dator cu replica.

Eu nu am vorbit urat cu nici unul din voi, ci ati fost afectati doar tangential prin ceea ce am scris fara sa ma fi referit la cineva, si imi cer scuze, dar voi ati raspuns ca sa atacati, si asta in mod voluntar. Aici cred ca-i diferenta, si nu ar fi rau sa o vedeti.

Inteleg ca v-am jignit, asta in mod accidental in timp ce voi insultati in mod constient, si tot voi va plangeti mai tare.

23/06/10 02:10

dhannyella
membru

mereu-tanar,eu cred ca daca vorbeai putin mai frumos nu se mergea asa de departe...

cat despre complexul cu inaltimea,nu e la toata lumea,dar sincer,eu cred ca si tu ai avut sau ai vreun complex...asta nu inseamna ca trebuie sa fie la fel cu complexul celorlalti

sa spun despre mine...normal ca eram complexata cand aproape toti din jurul meu,prieteni,colegi aveau peste 1,70 sau ceva de genu si eu...dar nu mai sunt! :)

Ultima modificare de dhannyella (23/06/10 11:51)

23/06/10 11:50

edi.theraven
membru

Inregistat: 26/10/08
Eu nu am avut niciodata complexe. De nici un fel. Nu am urat lucrurile care ma faceau "diferit" ci am urat oamenii care faceau baza de lucrurile alea. Oameni fara capatai. Scoala generala a fost un calvar. Si cand ii dadeai o bastarca unuia doar ca era el prost si nu stia sa isi tina gura, tot tu erai de vina.

le : si, da, eram foarte calm si rabdator. Dar unele chestii nu ma tin de rabdare si trec in partea naivitatii si prostiei din partea ta. Si cum vorba buna nu mergea, trebuiau aplicate niste masuri :D

Ultima modificare de edi.theraven (23/06/10 12:04)

23/06/10 11:57

Site web  
dhannyella
membru

fain de tine edi :)
eu cred ca si de varsta depinde,adica cel putin in cazul meu da :)

Fiti binecuvantati!

23/06/10 13:11

Christina
membru

homeless a scris:

Ha ha, am 1,70 si sunt tare mandra, si imi mai iau si tocuri si merg foarte tantos si ma uit asa de sus :D ( bine, acuma nu mai pot lua tocuri ca am ceva complicatii la picioare din cauza unor medicamente, am mai specificat undeva)..dar nu esti PREA inalta.

monday_73 a scris:

Te saluta o fata de 1.71 :)

ah, ma bucur ca mai sunt fete inalte...

monday_73 a scris:

La 1.72 nu esti chiar asa de inalta. Esti inalta, dar nu intr-atat incat pot sa spun ca esti indreptatita sa te simti complexata (parerea mea). Ce sa spuna fetele de 1.82 ?!

bine acuma stiu ca exista si fete mai inalte. am o prietena de 1.78m si poarta tocuri inalte, chiar si cu platforma :D
poate nu e un lucru chiar asa de rau sa fi inalt, dar mie nu imi place. desi ma multumesc ca sunt inalta decat sa fiu prea mica. niciodata nu am fost "prietena" cu tocurile, dar imi place cum arata o fata pe tocuri.

23/06/10 18:32

simona
membru

Inregistat: 19/02/08
Cristina, dar chiar nu esti deloc inalta! Complexul tau nu e bazat pe ceva real. :)

23/06/10 19:36

Christina
membru

nu, nu sunt. cred ca ar trebui sa mai cresc. :))))

24/06/10 19:01

Pagini:  1 2 3 4    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la