|
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Sunt de acord cu Filip! Nu cred ca asta e un defect ba dimpotriva cred ca iti accentueaza feminitatea!
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
06/03/08 10:21
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Un negru nu-si face complexe pentru ca nu roseste.
@Filip. Nu se zice la rotisor, se zice la solar, sau la sauna.
@ All Poate auzim ca cineva are complexe de superioritate
Ultima modificare de OLD TRAIAN (06/03/08 22:36)
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
06/03/08 22:15
|
|
Magdy
membru
Inregistat: 09/01/07
|
|
Eu stau şi mă gândesc oare cum aţi numi un ...băiat care...roşeşte?!?!?
|
|
06/03/08 22:18
|
|
Old
Moderator
|
|
Boxer
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
06/03/08 22:20
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
Magdy a scris:
Eu stau şi mă gândesc[...] |
Magdy, no numa' stai. E suficient. Dacă şi gândeşti... nu e bine pentru tine...
OLD TRAIAN a scris:
Nu se zice la rotisor, se zice la solar, sau la sauna. |
Deh, eufemisme...
Ultima modificare de filip (06/03/08 23:21)
|
|
06/03/08 23:02
|
|
nicoll_anna
membru
Inregistat: 27/02/08
|
|
poi ce sa va zic...stiti ce ma incurajeaza ft mult?...dirijorul de la biserica e un tanar ft fain si talentat...problema lui e ca roseste ft mult:))ma uit la el si ma vad pe mine:))...de multe ori m am gandit ca ar fi fain sa fiu neagra...poate o sa merg la solar ) si se rezolva...da stiu ca asta nu e cea mai buna solutie si ma gandesc ca e mai bine sa renunt...lasa ca o sa cresc io mare:))
|
|
06/03/08 23:43
|
|
Old
Moderator
|
|
stii ce? nu te complica, mai bine te dai pe fata cu crema de...ghete. Da numa asa discret sa nu se termine
|
|
06/03/08 23:58
|
|
nicoll_anna
membru
Inregistat: 27/02/08
|
|
)ce idee!esti genial,ce sa-ti spun...as incerca-o da nu pare o solutie tocmai buna...o zici din experienta ?
|
|
07/03/08 17:01
|
|
diana.m
membru
Inregistat: 17/07/07
|
|
eu sunt complexata pt ca sunt scunda:P.
_______________________________________ daca toti am avea aripi , ne-am tine de mana si am zbura...
|
|
14/03/08 19:03
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
intotdeauna am fost complexata de masa mea de grasime Si acum cateva zile ma plangeam de asta si mi-a spus o prietena ca mama ei ii zicea ca bine ca am mai pus ceva pe mine ca inainte eram slaba(cica extrem de slaba) ,trebuia sa fac ceva si acum arat mai bine(da da ,cata vrajeala)
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
14/03/08 21:32
|
|
cami
membru
|
|
mie mi-au zis vreo cateva persoane ca e asa de usor sa depisteze daca am sau nu o problema ca,cica nu pot sa ascund deloc si ca pe fata mea se citeste tot... :| expresia fetei ma tradeaza si pe deasupra si inrosesc la fata,da asta numai cand ma aflu in situatii mai aiurea sau cand ma asculta vreun prof...
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
14/03/08 22:23
|
|
diana.m
membru
|
|
si eu ma inrosesc destul de des..., dar m-am obisnuit cu ideea...
_______________________________________ daca toti am avea aripi , ne-am tine de mana si am zbura...
|
|
14/03/08 23:54
|
|
cami
membru
|
|
pai si m-am obisnuit cu ideea ca doar ce altceva pot face? nimic :|
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
15/03/08 08:00
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
nu stiu ce e asa mare lucru ca rosesti?
Ultima modificare de lorre (21/12/08 21:47)
|
|
21/12/08 21:47
|
|
simple
membru
Inregistat: 19/10/05
|
|
pai lore...cand rosesti...iti dau in exemplu: mergi la tineret si un baiat de care iti place putintel....iti da buna ziua : si tu te faci TOMATA ...iti spun eu ca nu e fain ! Da eu intr-o vreme eram complexata ca sunt pistruiata Am incercat o gramada de chestii ca sa scap de ei...pana cand am citit intr-o carte ca Dumnezeu a avut intentia sa te construaisca exact asa cum esti...nu e nici o eroare...de ce m-as pune eu sa spun :Tata, mie nu-mi place ca parca m-ai gresit
_______________________________________ calator spre eternitate
|
|
05/02/09 20:59
|
|
lorre
membru
|
|
ehhe, simple..bine ai venit in lumea mea . Traiasca pistruii!
|
|
13/02/10 13:10
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
de ce ? Ai si tu cumva?
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
13/02/10 13:32
|
|
lorre
membru
|
|
|
30/03/10 18:21
|
|
Christina
membru
Inregistat: 15/01/10
|
|
observ ca multi sunt complexati de faptul ca sunt mici de statura. oare numai eu sunt complexata de faptul ca sunt inalta?
|
|
06/04/10 12:57
|
|
homeless
membru
Inregistat: 16/02/08
|
|
x
Ultima modificare de homeless (13/02/11 23:09)
|
|
21/05/10 14:55
|
|
Christina
membru
Inregistat: 15/01/10
|
|
pai am 1.72m [dar nu mai zice la nimeni asta] deci nu cred ca esti chiar asa de inalta ca mine.. si problema mai grava e ca nu ma simt deloc bine asa si nu prea ma iubesc. nu pot sa ma obisnuiesc nici cu mine, dapai cu altii ?
apai cei care isi fac implanturi si operatii estetice cred ca se urasc pe ei insisi din cale afara daca au ajuns pana acolo.
imi zicea o prietena ca in nu mai stiu ce tara oamenii si baga niste tije ca sa fie mai inalti, dar dupa operatia asta nu mai pot umbla cam un an [ce prostie... ce stupid...]
|
|
17/06/10 16:57
|
|
FiicaDeRege
membru
Inregistat: 03/11/08
|
|
Christina a scris:
pai am 1.72m [dar nu mai zice la nimeni asta] deci nu cred ca esti chiar asa de inalta ca mine |
Oooo, dar nu esti inalta, Christina. Poti sta linistita, e bine asa.
Exista o vreme cand imi era tare ciuda ca sunt mica de statura. (acum vreo 2 ani) Dar, intre timp, am descoperit foarte multe motive pentru care sa fiu fericita cu statura mea.
le: bine punctat, edi.
Ultima modificare de FiicaDeRege (17/06/10 17:51)
_______________________________________ Inima mea este Templul Lui.
|
|
17/06/10 17:34
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|