TANARCRESTIN.net
 
Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Misiune/Metode eficiente de evanghelizare Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2
Turcu Ovidiu
membru

Locatie: Arad, Romania
Inregistat: 16/06/09
Cea mai buna Evanghelizare e sa iti vezi de viata alaturi de El, sa Il lasi pe El sa te faca un exemplu in toate, nu prin fortele tale si lumea sinura o sa vina la tine, asta e Har. Si apoi o sa faci lucrari de care nici nu esti constient, nici nu simti greutate cand le faci pentru ca e prin Har si te bucuri de fiecare moment. Asta e Har, nici nu obosesti. Noi suntem scrisoarea de dragoste catre lume din partea lui Dumnezeu. Trebuie sa ne concentram pe ce vrea El sa ne dea noua si apoi sa dam altora ce am primit ca sa nu obosim in lucrare. Cine stie sa primeasca, are de unde sa dea altora. Cine da fara sa invete sa primeasca, o sa oboseasca.

27/07/09 21:04

   
emanuel
membru

Inregistat: 14/09/08
Asa a facut apostolul Pavel? Asa au facut credinciosii Bisericii primare?
Mai ales asa a facut Domnul Isus?

Sau dimpotriva , au fost preocupati activ de salvarea altora?


_______________________________________
Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

27/07/09 23:35

   
Andreea
membru

Locatie: Cluj-Napoca
Inregistat: 16/08/06

Turcu Ovidiu a scris:

Noi suntem scrisoarea de dragoste catre lume din partea lui Dumnezeu.

Referitor la scrisoare.Am găsit în cutia de poştă de 2 ori deja o scrisoare "din partea lui Dumnezeu".Nu ştiu cine a redactat-o,dar cu siguranţă e departe de ceea ce ar fi trebuit să fie.Dacă eu care sunt creştină şi am o relaţie personală cu Domnul am fost şocată de modul de exprimare,mă întreb cum au reacţionat vecinii mei necreştini?Nu spun că oamenii trebuie să fie informaţi numai cu privire la dragostea şi bunătatea Lui şi dreptatea Sa să fie lăsată deoparte,dar de la spune expresii de genul : "o să ajungi în iad","pocăieşte-te azi pentru că e ultima şansă" mi se pare deplasat.Oamenii nu trebuie să se pocăiască de frică..părerea mea.

Credeţi că genul ăsta de "scrisori" reprezintă o metodă eficientă de evanghelizare?


_______________________________________
His grace is enough!

24/08/09 12:09

   
epicx
membru

Locatie: Romania
Inregistat: 12/02/10
eu ma refeream la 2 Corinteni 5:15.

+

"nu si-au iubit viata pana la moarte"

+ "traiesc dar nu mai traiesc eu, ci Hristos traieste in mine" (textul pe care l-ai indicat)

Ma refer la faptul ca viata noastra poate tinde foarte usor catre un tel personal, comod si pragmatic, uitand ca de fapt nu ne mai apartinem noua insine.


15/02/10 21:24

   
Old
Moderator

Locatie: cluj
Inregistat: 18/01/08

epicx a scris:

...Ma refer la faptul ca viata noastra poate tinde foarte usor catre un tel personal, comod si pragmatic, uitand ca de fapt nu ne mai apartinem noua insine.


Asta nu insemna ca ne abandonam personalitatea. Dumnezeu foloseste personalitatea noastra, iar dac este cazul o ajusteaza, pentru transmiterea Evangheliei. Noi nu devenim o rotita impersonala in marele mecanism, ci lucram organic. Idealul este ca noi sa ne identificam cu intregul, obiectivul intregului fiind obiectivul nostru, iar asta o facem prin alegere.


_______________________________________
Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.

06/07/10 09:55

   
giany
membru

Locatie: ROMANIA
Inregistat: 18/05/07

Andreea a scris:

... "o să ajungi în iad","pocăieşte-te azi pentru că e ultima şansă" mi se pare deplasat.Oamenii nu trebuie să se pocăiască de frică..părerea mea.

Credeţi că genul ăsta de "scrisori" reprezintă o metodă eficientă de evanghelizare?

nici nu stiu cum sa incep andreea. prezentarea adevarului spre exemplu "vei ajunge in iad" nu e nimic rau in asta. cat despre "pocaieste-te astazi" iar nu vad nimic rau nici in asta. maine poate fi prea tarziu. oricum, depinde si restul ce scrie acolo. ca am mai dat eu de unii care , vai de ei, merg pe strada si vorbesc de nici ei nu stiu ce vor sa spuna.


_______________________________________
smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...

28/07/10 00:15

   
Old
Moderator

Locatie: cluj
Inregistat: 18/01/08
Ma degraba prezentarea adevarului trebuie sa fie pozitiva; ceva gen: "poti ajunge in rai" sau: "poti fi iertat de pacate". Sunt lucruri care-i provoaca pe oameni si vor avea suficiente argumente contra sau poate multe intrebari de pus.

_______________________________________
Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.

10/09/11 21:42

   
Pagini:  1 2    Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la
Powered by PunBB
© Copyright '02-'04 Rickard Andersson
© 2005-2018 TANARCRESTIN.net