TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/ADMINISTRATIV/Reclamatii Moderat de april, m3diator  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 ... 17
Magdy
membru

Inregistat: 09/01/07
Ce e-aici, măi fraţilor, pardon surorilor? Răsturnare de guvern, lovitură de stat? :D )))

Norkis, subiectul e bun. Titlul chiar era încurcălit. O fi forumul plin de minţi luminate, dar să nu le forţăm prea tare că ia foc! ;)

Personal, nu mi se pare un abuz ceea ce a făcut april. Dar na, fiecare cu părerea lui. Doar e democraţie, nu!? :D:D:D

25/10/08 16:47

simona
membru

Inregistat: 19/02/08
Parerea mea e ca ...a gresit Norkis. Cred ca, intr-un fel, se considera pusa la zid, iar asta o face sa reactioneze ca unul din animalutele de la avatarul ei. Cred ca ceea ce putem face, e sa ii aratam ca nu avem nimic impotriva ei, ci mai degraba impotriva atitudinii ei, gen:"Doar eu am dreptate." Ai mare dreptate uneori, Norkis, dar nu stii cum sa te faci respectata, fara sa jignesti.

Cred ca april merita mai mult respect din partea ta. Daca nu ca om, macar ca una care e mai mare peste noi.

Poate Norkis vine dintr-un mediu mult mai libertin, unde fiecare face ce vrea si cand vrea. Dar acest forum, ca si lumea in care traim, are niste reguli, care ne scutesc de la nimic altceva decat haos. :)

Sper ca de data asta sa nu ma mai acuzi ca am intrat aici,
Norkis a scris:

pentru ca intervii in mod subiectiv datorita ...[]
...stii tu ce. ;) Sper. Cu tot dragul, anomis. :)

Ultima modificare de anomis (25/10/08 16:50)

25/10/08 16:49

daniel
membru

Inregistat: 01/03/08
Norkis cred ca ar fi frumos sa dai dovada de mai mult respect. De ce era asa greu sa reformulezi titlul ?

25/10/08 17:06

Norkis
membru

Inregistat: 17/07/08
Pentru ca mi s-a modificat titlul fara consmtamantul meu, pentru ca mi se incalca drepturile de forumist si libera exprimare, pentru ca titlurile cu greseli gramaticale nu au fost corectate insa la fiecare topic al lui Norkis se aduc modificari, pentru ca in dreptul unor persoane ingrate precum iany sau altii  nu se ia atitudinile si topicurile mele sunt perturbate de intrebari care nu isi au locul decat la sectiunea de comentarii, imi iau la revedere de la acest forum pana cand april nu imi va da dreptul la libera exprimare, nu va creea un regulament care sa spuna c ce gresim sau nu si nu va face sa  reapara titlul pus de mine. Oricum  titlul ales de ea este total diferit de ceea ce vrea topicul; noi nu tratam, april, problema oamenilormantuiti ci problematica sfinteniei

Cei care doresc sa ma contacteze pot sa o faca pe norkis_cassatta@yahoo.com

Rog a mi se retrage statutul de forumist si numee meu de utilizator in cazul in care cerintele mele nu vor fi respectate.

Va doresc numai bine si sper sa lasati altora libertatea de a descrie "Muntele" din punctul unde se afla el, nu unde va aflati voi.

Ii salut calduros si le multumesc mult pentru ceea ce au fost urmatoarelor persoane: Arhangel(imi place mult gandirea sa matura si diplomatia sa), anomis(care este un copil deosebit si cu coloana vertebrala), lui shoricel(un baiat amabil si sincer), lui sword(pentru ca are o capacitate analitica deosebita si bine compartimentata), lui april(pentru efortul de a deschide un forum crestin), lui Klaudiu(pentru ca este o persoana care citeste mult), lui gabi_aron(un co-forumist competent in multe discutii dezbatute). Imi cer scuze daca am uitat pe cineva.

Nimic nu este mai greu decat sa iei oamenilor libertatea o data ce le-ai ingaduit-o(Baruch Spinoza).

Va doresc numai bine, si Dumnezeu sa fie volanul vostru si rata voastra de rezerva. Cu drag, Norkis Stan

Ultima modificare de Norkis (25/10/08 17:22)

25/10/08 17:19

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
Norkis, uite ce am scris eu la subiectul "tau" :

april a scris:

Draga Norkis, poate vrei sa discutam despre mantuire : cum se primeste, cine o primeste etc

Poate vrei sa discutam despre sfintire : ce inseamna, cine e "sfant" etc

Poate vrei sa discutam despre viata fara sau cu pacat .

Ce ti se pare asa greu sa explici concret ce astepti ? Ca titlul tau pe mine una mai rau ma incurca, decat sa ma lamureasca despre ce trebuie sa fie vorba.

Daca raspundeai de la inceput cum era?

Deci despre sfintenie era vorba. Am aflat, in sfarsit. Poate fi modificat iar titlul . "Sfintenia" e ok?

Nu am avut de gand sa comentez, dar cateva precizari trebuie sa fac :

- s-au corectat titlurile cu greseli gramaticale. sper ca n-a scapat nici unul. si au mai fost modificate si alte titluri si nu s-a plans nimeni pana acum

- in legatura cu giany, si nu numai, s-a luat atitudine. credeam ca te-ai lamurit, dar vad ca nu. oricum, cred ca nu ai dreptul sa judeci tu cine este "ingrat" si cine nu.

- am mai scris :

april a scris:

problema este ca ai ales un titlu kilometric si complicat si ca nu spui clar ce vrei de la subiect. si daca eu te intreb, te superi.

o sa fac curat la subiectul "tau". faceam oricum, dupa ce ma lamuream. dar nu a fost cazul de lamurire.

lamurirea respectiva era ok daca era la subiect, nu la comentarii, pt ca era vorba de ce trebuia sa trateze subiectul, nu era vorba de ceva colateral. cat despre discutiile care au urmat, in loc de lamurire, le-as fi sters si ti-as fi lasat subiectul "curat". bine insa ca nu am apucat s-o fac, ca sa ai ce sa reclami, ca cine stie ce mai scriai. asa ca le mai las, sa le vada toti.

- nu eu am deschis forumul, eu ma ocup mai mult de el acum.

Cum doresti sa fii anuntata si de cine , despre ce se va hotari aici ?

25/10/08 17:36

feedback
Moderator

Inregistat: 28/04/08

Norkis a scris:

Pentru ca mi s-a modificat titlul fara consmtamantul meu...

ti s'a propus initial sa pui un titlu mai scurt si cuprinzator, si ai refuzat propunerea si dialogul.

Norkis a scris:

pentru ca mi se incalca drepturile de forumist si libera exprimare,

nu'mi rezulta. vad ca reclamatii tot exprimi fara nici o retinere. si fara niciun temei.

Norkis a scris:

pentru ca titlurile cu greseli gramaticale nu au fost corectate insa la fiecare topic al lui Norkis se aduc modificari,

daca ai vazut in forum topicuri cu titluri gresite o puteai simplu anunta. modificari, cand este cazul, se fac in toate topicurile, indiferent de userul care le'a deschis si care a scris.

Norkis a scris:

pentru ca in dreptul unor persoane ingrate precum iany sau altii  nu se ia atitudinile si topicurile mele sunt perturbate de intrebari care nu isi au locul decat la sectiunea de comentarii,

nu pari mai inalta calcand peste altii. userul giany nici nu mai intra in forum, si problema antipatiilor a mai fost discutata. credeam ca e si inteleasa, in urma "stimei" si "sinceritatii" care'ai impartit-o  pe'aici.

Norkis a scris:

Rog a mi se retrage statutul de forumist si numee meu de utilizator

nu'i posibil.

Ultima modificare de feedback (15/05/16 23:58)

25/10/08 18:15

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06
Personal nu consider un lucru tocmai elegant modificarea unui titlu sau chiar a unui mesaj pe motiv ca e confuz. Consider ca userul respectiv trebuie sa-si asume riscul confuziei generate in randul celorlalti si, astfel, bataile de cap pe care le va avea in incercarea de a lamuri ce a vrut sa zica.

Dar, in cazul in care admin-ul (si nu ma refer la persoana ci la functie) considera ca e cazul sa ceara o lamurire de la un user acesta, din bun-simt (ar fi destul de greu sa-l introducem in regulament), va furniza orice informatie care i se cere oriunde i s-ar cere. Ar fi bine sa respectam aceasta functie indiferent ce persoana o detine sau ce sentimente avem fata de acea persoana.

De asemenea, consider ca este un lucru bun si care denota responsabilitate si maturitate sa se tina cont de sfaturile si recomandarile admin-ului sau moderatorilor deoarece acestia au datoria de a gospodari cat mai bine acest forum.

Norkis, sper ca nu esti atat de copil incat sa iti iei jucariile si sa pleci. Nu imi da satisfactia sa cred ca un morman de carti citite nu te pot face matur. :)

26/10/08 00:15

shoricel
membru

Inregistat: 04/01/08

Norkis a scris:

Pentru ca... ca mi se incalca drepturile de forumist

draga Norkis, nici unul din moderatori sau admini nu este platit sa isi aloce timp pentru a se ocupa de forum, si in consecinta, a fi forumist aici, si pe orice alt forum cred, nu este un drept, ci un privilegiu. asta scrie si in regulament. :)

Norkis a scris:

Ii salut calduros si le multumesc mult pentru ceea ce au fost urmatoarelor persoane: ...lui shoricel

te salut si eu cu drag :)

Norkis a scris:

Reclam abuzul lui april: http://tanarcrestin.net/forum/viewtopic ... 529#108529
3) daca se continua cu acest abuz si incalcarea drepturilor mele de forumist nu voi mai calca pe acest forum asa cum nu am mai calcat la subiectul "femeia in biserica" tot datorita acestor indolente.

nu am participat la discutiile alea in care erai si tu implicata (sau nu mai tin minte ce s-a discutat) insa cred ca esti de parere ca darurile femeii trebuiesc folosite in biserica. pe ideea asta se merge si la noi in biserica (la mine si la Arch), si intr-o anumita masura iti impartasesc convingerile din acest punct de vedere. mai mult de atat chiar, am avut si eu o discutie cu un forumist despre "femeia in biserica" dar am renuntat repede. sunt diferente denominationale, si sunt adevarate capcane cand vine vorba de ele in partasia cu frati si surori apartinand altei/altor denomiantiuni. si, din cate imi amintesc din predica unui pastor de la o biserica prietena cu a noastra, aceeste discutii sunt o modalitate de a-l ispiti pe Dumnezeu (deci, din ciclul "do not!").

Norkis, cred ca pui prea mult suflet in discutiile astea, mai ales cu persoane pe care nu le cunosti personal (in acest caz chiar pe nimeni nu cunosti personal). Parerea mea e ca ar fi mai intelept sa nu te mai implici in discutii de acest gen daca nu poti/nu vrei sa treci peste parerile contradictorii alor tale. Sincer, fac la fel. Cred ca as gasi destule persoane pe forumul asta care nu imi impartasesc anumite idei/principii/incredintari si chiar si puncte credintei. Eu nu prea iau parte la "discutiile biblice" de pe acest forum, decat rar. de ce? pentru ca "nu le am" cu astea si de multe ori trebuie sa ma concentrez ca sa fiu pe aceeasi lungime de unda. cand mai vine vorba si despre istorie sunt deja pierdut. De dragul persoanelor deosebite pe care le-am cunoscut prin intermediul forumului, evit discutii care ar aduce o prea mare diferenta de lungime de unda (apartinand diferentelor denominationale). Si chiar si in discutiile uzuale mai intervin cateodata astfel de diferente, dar prefer sa le dau la o parte.
Deci, Norkis, de dragul legaturilor care s-au creat intre tine si anumiti useri, ar fi pacat sa renunti asa neplacut la activarea ta :)

Si, ti-am mai zis, si am pe inima sa iti aduc aminte... "sunt sigur ca anumite lucruri din ce ti-am zis eu stii deja. dar, uneori diferenta o face intelegerea lor cu inima si nu cu mintea".

cu drag,
shoricică :)

Ultima modificare de shoricel (26/10/08 00:25)

26/10/08 00:20

april
admin forum

shoricel, e vb de alta discutie. poate ar fi mai bine s-o citesti intai ;) .

26/10/08 00:26

shoricel
membru

ce discutie? daca e una de la "discutii biblice" prefer sa nu o citesc... motivele le-am spus mai sus. oricum, cred ca a inteles ca vreau sa zic :)

26/10/08 00:32

april
admin forum

shoricel a scris:

ce discutie? daca e una de la "discutii biblice" prefer sa nu o citesc... motivele le-am spus mai sus. oricum, cred ca a inteles ca vreau sa zic :)

daca nu vrei sa citesti discutia, de ce iti dai cu parerea :) ?

26/10/08 01:14

+Archangel+
Moderator

De ce nu? =)))))

26/10/08 02:36

shoricel
membru

april a scris:

daca nu vrei sa citesti discutia, de ce iti dai cu parerea :) ?

a vorbit si despre "abuzurile" care crede ca s-au facut asupra ei. si despre alte lucruri, nu numai despre acea discutie.

mai intreb odata: care este acea alta discutie? :)

Ultima modificare de shoricel (26/10/08 09:22)

26/10/08 08:45

daniel
membru

Inregistat: 01/03/08

+Archangel+ a scris:

Personal nu consider un lucru tocmai elegant modificarea unui titlu sau chiar a unui mesaj pe motiv ca e confuz. Consider ca userul respectiv trebuie sa-si asume riscul confuziei generate in randul celorlalti si, astfel, bataile de cap pe care le va avea in incercarea de a lamuri ce a vrut sa zica.

Si l-a asumat si din pacate nu a reusit sa faca mare lucru :D, poate prima reactie (da nu singura) a determinat-o pe april sa isi faca treaba fara eleganta.:D :P

Mai soricel da lenes mai esti ma :P. vezi "Crestinism" : "oameni mantuiti" + "comentarii[sau ceva de genu]"

Ultima modificare de daniel-l (26/10/08 09:28)

26/10/08 09:24

april
admin forum

Arch nu stia cand a scris mesajul asta cum era tilul original . Acum stie.

"Oamenii mantuiti: pacatosii iertati sau sfintii ex-pacatosi iertati?" - titlul original.

"Oamenii mantuiti sunt oamenii sfinti?" - titlul actual, luat din mesajul ei , la propunerea ta, daniel_le :) .

Daca ei ii place sa creeze confuzii, mie nu-mi place.

26/10/08 10:40

shoricel
membru

daniel-l a scris:

Mai soricel da lenes mai esti ma :P. vezi "Crestinism" : "oameni mantuiti" + "comentarii[sau ceva de genu]"

legat de asta i-am vorbit lui Norkis intr-o buna parte a mesajului ;) acolo unde am scris ca daca nu este pe aceeasi lungime de unda cu unele persoane, mai bine renunta la discutie.

Ultima modificare de shoricel (26/10/08 20:53)

26/10/08 20:52

Tanara crestina
membru

Inregistat: 26/09/07

giany a scris:

sword ... sa ma ierte DUMNEZEU ... si tu ... si restul de pe aici ... esti prost ... tu citesti ce scrii ??? ... cine are SLAVA ??? CUI te inchini ??? bai dar esti prost rau ... nu am folosit pana acum acest cuvant cu toate ca de cateva ori ar fi fost necesar ... am considerat ca e prea aspru cuvantul si nu l-am folosit dar acum m-am scapat ... nu am ce imi face ...

Data trecuta mi s-a spus ca nu am postat nimic la reclamatii.. ca sa fie oficial de data asta am facut-o.. chiar el spune in ultima parte a mesajului ca nu prea are ce-si face... rog moderatorii sa ia masuri!! multumesc..

Ps: se intampla o data, de doua ori, de trei ori..il ierti... dar cand continua in aceeasi greseala trebuie mustrat cumva...sau exclus definitiv..nu stiu..nu spun eu moderatorilor ce sa faca. Actionati cum credeti ca este mai bine!!

Ultima modificare de Tanara crestina (07/01/09 10:44)

07/01/09 10:42

giany
membru

Inregistat: 18/05/07
x

Ultima modificare de giany (29/06/09 14:51)

07/01/09 10:58

+Archangel+
Moderator

Mesajul i-a fost sters imediat ce l-am vazut.

07/01/09 11:44

tamarta
membru

Inregistat: 22/11/06
giany, e de 70 de ori cate 7..
si..totusi..daca tot aduci Biblia in discutie, unde ai vazut tu in Biblie ca isus vorbeste asa? Ai tot dreptul sa-ti expui punctul de vedere, dar, in acelasi timp, trebuie sa ai grija si la limbaj. [mai citeste Biblia, dar si regulamentul de pe forum]
Domnul sa iti dea intelepciune de acum incolo!

07/01/09 12:02

giany
membru

x

Ultima modificare de giany (29/06/09 14:49)

07/01/09 12:15

giany
membru

x

Ultima modificare de giany (29/06/09 14:49)

08/01/09 14:36

april
admin forum

Nu-ti inteleg reclamatiile, giany.

08/01/09 20:51

giany
membru

x

Ultima modificare de giany (29/06/09 14:48)

08/01/09 21:06

april
admin forum

giany a scris:

si vriau sa mai fiu lamurit daca sunt sau nu domnisoare in conducere sa imi cer scuze ca nu m-am adresat si lor ... cam atat ... cred  ... :)

asta nu e reclamatie si oricum nu vad cu ce te-ar ajuta sa stii.

08/01/09 21:12

Pagini: 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 ... 17    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la